- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi karanfilla
-
Aramış gibi yapın en olmadı dedi diyin,yavrum keşke eviniz olsaydı çocukta olcak eşinin annesi biraz size destek olsun dedi diyin arasın onu anlatsın annesi mesafe koyar parayı duyuncaBunu denicem en kısa zamanda ama benim annem öyle manasız yorumlar yapacak bi kadın değil iyi tanıyor annemi
Annesinin 2 oğlu var diğeri yurtdışında bizim ki uzun süre yanlarında yaşamış artık nasıl yetiştirdiyse evet kadın meraklı kocamda gevezeBazı özel şeyler vardır anlatılmaz saklanmalı eşiniz belkide bu şeyleri de anlatıyordur belkide kaynananız meraklıdır soruyordur eşiniz cevap veriyor bilemedim şimdi
Kesinlikle..Biliyorum ben bu hikayenin sonunu. En sonunda siz kötü oluyorsunuz..
Çok özel hayatimi zi anlatmiyorsa rahatsız olmam. Ama sürekli olması değişik tabiMerhaba daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimle olan sıkıntımı ama düzelttik şuan iyiyiz ama benim dert ettiğim bi sorun var eşim evimizde ne yaşanırsa annesine telefonla anlatıyor şehir dışındalar sonra da gelip bana anlattıklarını annesinin yorumlarını bana anlatıyor mesele annem bize börek mi yaptı bunu anlatır ben aşıdan yan etkiyle kötü oldum bunu anlatır..beni işten almaya geldiğini ,benim ona maddi destek olduğumu daha kim bilir nelerBana çok gereksiz geliyor böyle şeyler zaten daha önce sorun yaşadık ...mesela bi gün izinliydi beni işten almaya geldi annesini aramış annesi de yemek yaptın mı karanfiliya demiş halbuki ona ne ister yapar ister yapmaz ..maddi olarak geçiniyor musunuz hayat pahalı bebek bekliyoruz sürekli bi para konusu geçer yoklar ...beni arar evler çok pahalı keşke eviniz olsaydı der moral bozar bi destekleri yok bari bunları konuşma...yani kısaca evimizin için merak ediyor sanırım eşim de saf saf anlatır rapor verir gibi sonra gelir bana anlatır bunları konuştuk diye ben de detay verme iyiyiz de geç diyorum ama adama anlatamıyorum çocuk gibi ..nasıl bi çözüm bulabilirim
Valla şimdi ne yorum yapsam bilemedim . Ama Allah yardımcınız olsun bu tip erkekler sadece ailesine değil çevresine de anlatır ev halini. Bu da bana çok yanlış geliyor. Çünkü insanin en mahrem yeri evidir . Ve herkese herşey anlatilmaz bu annende olsa .Merhaba daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimle olan sıkıntımı ama düzelttik şuan iyiyiz ama benim dert ettiğim bi sorun var eşim evimizde ne yaşanırsa annesine telefonla anlatıyor şehir dışındalar sonra da gelip bana anlattıklarını annesinin yorumlarını bana anlatıyor mesele annem bize börek mi yaptı bunu anlatır ben aşıdan yan etkiyle kötü oldum bunu anlatır..beni işten almaya geldiğini ,benim ona maddi destek olduğumu daha kim bilir nelerBana çok gereksiz geliyor böyle şeyler zaten daha önce sorun yaşadık ...mesela bi gün izinliydi beni işten almaya geldi annesini aramış annesi de yemek yaptın mı karanfiliya demiş halbuki ona ne ister yapar ister yapmaz ..maddi olarak geçiniyor musunuz hayat pahalı bebek bekliyoruz sürekli bi para konusu geçer yoklar ...beni arar evler çok pahalı keşke eviniz olsaydı der moral bozar bi destekleri yok bari bunları konuşma...yani kısaca evimizin için merak ediyor sanırım eşim de saf saf anlatır rapor verir gibi sonra gelir bana anlatır bunları konuştuk diye ben de detay verme iyiyiz de geç diyorum ama adama anlatamıyorum çocuk gibi ..nasıl bi çözüm bulabilirim
Sürekli evimizin içinde yaşananları bilemelerine gerek var mı ki dert edilecek bi durum değil ki geçti olağan bi durum..eşim yakınlık kurmak istiyor olabilir daha önce hatalar yaptı bana karşı ailesi de biliyor şimdi bi beni düşündüğünü onlara göstermek gibi geliyor bana..Annesinin maddi olarak geçiyor musunuz soruları benim zaten eşime destek olduğumu başından beri biliyorlar bana bu sorular çok iyi niyetli gelmiyor açıkçasıÖzel hayatınızı ya da tartışmalarınızı anlatmıyorsa ne kötülük var ki bunda?
Aşının yan etki yaptığını bilmesinin ne gibi bir sakıncası var mesela?
Siz de annenizle sadece ülke ekonomisini ve küresel iklim değişikliğinin olası sonuçlarını falan konuşmuyorsunuzdur herhalde.
Kendinize dert arıyorsunuz bence.
Kesinlikle teşekkür ederimValla şimdi ne yorum yapsam bilemedim . Ama Allah yardımcınız olsun bu tip erkekler sadece ailesine değil çevresine de anlatır ev halini. Bu da bana çok yanlış geliyor. Çünkü insanin en mahrem yeri evidir . Ve herkese herşey anlatilmaz bu annende olsa .
Olay sadece aşı değil kiAy kusura bakmayin insan annesiyle muhabbet etmeyecek de kimle edecek? Cok abartiyorsunuz ozelinizi kavganizi anlatmamis ki asidan etkilendiginizi soylediyse ne olmus? Siz hic mi konusmuyorsunuz annenizle?
Olay sadece aşı değil ki
Üzülmeyin eşiniz kötü niyetle anlatmiyordur belki . Eşinizle güzel bir dille konusun. Ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum deyin belki rahatsız oldugunuzu anlarda biraz daha dikkatli davranirKesinlikle teşekkür ederim
Eşim fazla iyi niyetli onu biliyorum Bugün biraz anlattım umarım anlayabilmiştir..Üzülmeyin eşiniz kötü niyetle anlatmiyordur belki . Eşinizle güzel bir dille konusun. Ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum deyin belki rahatsız oldugunuzu anlarda biraz daha dikkatli davranir
Zamanla azalır canım bebek dünyaya gelsin o zaman biraz olgunlaşıyorlar.Eşim de öyle başlarda çok anlatırdı şu an azaldı.Merhaba daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimle olan sıkıntımı ama düzelttik şuan iyiyiz ama benim dert ettiğim bi sorun var eşim evimizde ne yaşanırsa annesine telefonla anlatıyor şehir dışındalar sonra da gelip bana anlattıklarını annesinin yorumlarını bana anlatıyor mesele annem bize börek mi yaptı bunu anlatır ben aşıdan yan etkiyle kötü oldum bunu anlatır..beni işten almaya geldiğini ,benim ona maddi destek olduğumu daha kim bilir nelerBana çok gereksiz geliyor böyle şeyler zaten daha önce sorun yaşadık ...mesela bi gün izinliydi beni işten almaya geldi annesini aramış annesi de yemek yaptın mı karanfiliya demiş halbuki ona ne ister yapar ister yapmaz ..maddi olarak geçiniyor musunuz hayat pahalı bebek bekliyoruz sürekli bi para konusu geçer yoklar ...beni arar evler çok pahalı keşke eviniz olsaydı der moral bozar bi destekleri yok bari bunları konuşma...yani kısaca evimizin için merak ediyor sanırım eşim de saf saf anlatır rapor verir gibi sonra gelir bana anlatır bunları konuştuk diye ben de detay verme iyiyiz de geç diyorum ama adama anlatamıyorum çocuk gibi ..nasıl bi çözüm bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?