Eşim herşeyi annesine anlatıyor 🤷‍♀️

Benim eşte aynıydı. Sebebi bence konuşacak şey bulamamaları. Bizimki de herşeyi anlatırdı. Bende hep tembih ederdim. Maşallah diyeyim her haltı anlatmıyor.Bugün rahatsızım, perşembeye kadar işe gitmeyeceğim.Annesi ile konuşurken sadece rahatsız oldugumu söyledi, izini söylemedi.Başka şeylerde var söylemediği. Eşim geçen şunu dedi. Söyleyip seninle kavga etmek istemiyorum dedi.
Sizde sert tepki mi gösterseniz.Ben bi ara eşime agzında bakla ıslanmıyor diye anlatmamaya başlamıştım.Galiba sert tepki göstermek gerekiyor.

Bunu denicem en kısa zamanda ama benim annem öyle manasız yorumlar yapacak bi kadın değil iyi tanıyor annemi
Aramış gibi yapın en olmadı dedi diyin,yavrum keşke eviniz olsaydı çocukta olcak eşinin annesi biraz size destek olsun dedi diyin arasın onu anlatsın annesi mesafe koyar parayı duyunca

Bazı özel şeyler vardır anlatılmaz saklanmalı eşiniz belkide bu şeyleri de anlatıyordur belkide kaynananız meraklıdır soruyordur eşiniz cevap veriyor bilemedim şimdi
Annesinin 2 oğlu var diğeri yurtdışında bizim ki uzun süre yanlarında yaşamış artık nasıl yetiştirdiyse evet kadın meraklı kocamda geveze

Dün aşının yan etkisi oldu anneme söyledim yarın seni arar geçmiş olsun der diyor ben de gerek yok dedim iyiyim işe de gittim bebekte de bi sıkıntı yok geçti gitti niye anlatıyorsun olsun diyor onlarda tedirginmiş hiçte umursadıklarını düşünmüyorum beni hamileyim ama ...izinli olsam anlatır raporlu olsam anlatır Eve kim misafir geldi anlatır ama kadın bilmiyormuş gibi ertesi gün ya da aynı gün beni arar ağzımı arar çok dil döktüm çok sert kavgalarımız da oldu ama yok anlamıyor ...Hamileyim annem gelsin sana baksın diyor 2-3 gün istemiyorum zaten çalışıyorum iyiyim bu anne takıntısı beni yordu şehir dışındalar kadın zaten 70 yaşında bana hizmet mi edecek ne bekleyebilirim..

Bence art niyet olmadan sohbet ediyor olabilirler. Sonuçta insan günlük hayatta ne yaşıyorsa onu anlatiyor annesine. Asi izin rapor yemekler bunlar günlük hayatın sohbetleri. İyiyim deyip geçmek çok resmiyet olmaz mı? Siz de ben de çoğumuz da anlatırız yani anne bu yedi kat el değil ya. Ama tabiki kavga tartışma olur onları aileye taşımaya gerek yok eğer öyle yapıyorsa yanlış bulurum.

Çok özel hayatimi zi anlatmiyorsa rahatsız olmam. Ama sürekli olması değişik tabi

Özel hayatınızı ya da tartışmalarınızı anlatmıyorsa ne kötülük var ki bunda?
Aşının yan etki yaptığını bilmesinin ne gibi bir sakıncası var mesela?
Siz de annenizle sadece ülke ekonomisini ve küresel iklim değişikliğinin olası sonuçlarını falan konuşmuyorsunuzdur herhalde.
Kendinize dert arıyorsunuz bence.

Valla şimdi ne yorum yapsam bilemedim . Ama Allah yardımcınız olsun bu tip erkekler sadece ailesine değil çevresine de anlatır ev halini. Bu da bana çok yanlış geliyor. Çünkü insanin en mahrem yeri evidir . Ve herkese herşey anlatilmaz bu annende olsa .

Sürekli evimizin içinde yaşananları bilemelerine gerek var mı ki dert edilecek bi durum değil ki geçti olağan bi durum..eşim yakınlık kurmak istiyor olabilir daha önce hatalar yaptı bana karşı ailesi de biliyor şimdi bi beni düşündüğünü onlara göstermek gibi geliyor bana..Annesinin maddi olarak geçiyor musunuz soruları benim zaten eşime destek olduğumu başından beri biliyorlar bana bu sorular çok iyi niyetli gelmiyor açıkçası

Ne mesela? Siz ne konusuyorsunuz ailenizle ben onu merak ettim
annem maddi olarak geçiniyor musunuz diye sormaz gereksiz kimseye el açmıyoruz ya da beklentimiz yok...sürekli keşke eviniz olsaydı demez huzur sağlık olsun diye dua eder

Zamanla azalır canım bebek dünyaya gelsin o zaman biraz olgunlaşıyorlar.Eşim de öyle başlarda çok anlatırdı şu an azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…