eşim hödük mü??

eşim geçen yıl aldığım hiç giymediği kazağı bugün giymiş hemde hiç söylemyodum artık giy diye. burda yazdıklarım malum oluyo olabilirmi

bu olay sonunda yeni bir krize kadar giyisi almama boykotumu kaldırıyorum

ya ben dün kendime bir kitap aldım okumak için. ve heves edip hediye paketi yaptırdım. evde eşim gördü ve ona aldığımı sandı ki hiç kitap okumaz nasıl mutlu oldu anlatamam sonra bi baktım kitap elinde okuyor. ve çok iyi biliyorum sadece ben aldığım için. ama aynısını bende ona yapıyorum. gönül kırmak çok kolay zor olan kırmamak. ayıp.

Benimkide öyle ben bot aldım kışlık botu yok diye yok neymiş camiye bırakcakmış hayır yapacakmış yok topukluymuş yok rahatsızmış yok ne gerek varmış kendı ihtiyaçlarım için ayırdığım parayı kullandım (kuaför vs.) dıye ağzımdan burnumdan getirdi sinirden ağladım yaaaaaa

valla ben hiç bi şekilde boykotumu kaldırmıyorum :)ağzımın payını aldım

bence de zor olan kırmamak ama her insan ince değil maalesef
bir yürüyen meşe vakası daha
hiç değilse evde giysin
geri götür ne demek
yok arkadaşım kazağı aldığım çantaya koydum 5 gün evde durdu dokunmadı bile bende bugün gittim kendine iki tabe cici bluz oldım:)))
ALLAH ALLAH valla iyilik yaramıyor bazı insanlara seninki de betermiş bırak versin camiye.....seni çok iyi anlıyorum bende sinirden ağladım çünkü ben gittim verdim sen de öyle yaap yerine kendine bişey al

Şaşırdım kaldım insan kendine hediye alındı diye sinirlenir mi yahu :44: arkadaşım şimdi ne alaka diceksin belki ama, sormadan edemedim.. Eşinde kan şekeriyle alakalı bir problem var mı? Yani çok acıktığında gereksiz bir sinir hali oluyor mu? Benim bu şekildeki saçmalamalarım hep açlık anıma denk geliyor da direkt kendimden pay biçtim

acaba aldığınız kazağın fiyatı çok yüksekti eşiniz de fiyatı öğrendi o yüzünden mi geri ver, parasını al dedi? aklıma gelen ilk bu oldu ...erkekler giyime verilen para konusunda hassastırlar. yine de ne olursa olsun verdiği tepki hoş değil sizi kırmadan kendini ifade etmeliydi.

hiç aklıma gelmedi walla. bildiğim kadarıyla bi sorun yok ama olur mu olur... açlığa tahammülü yoktur bi de ailesinde herkes şeker hastası
sana alanda kabahat hıııh diyeydin
içten içe neler saydım ben ona:)

yok ya 60 tl idi pahalı değil. istemese bile önce tşk etmeliydi

hosgeldin aramizaaa...

Benim erkek arkadasimda oyle.. Ya alma der coook nadir yani begenir begenmese bile once bune boyle ben bunlarimi.

Giyerim cocuk isi vs vs sonra bi bakarsin aas ustunde sonrada ben yaparim pisligimi cikarrt onu bn gyiyorum artik onu diyorum

Senin yine iyiymiş. Benim de sevgilim bir saat beğenmişti, özel bir günde ona aldım. Pahalı bir şeydi. Ben onu yarı fiyatına alırım diyordu. Aldım sakın bir daha böyle bir şey yapma dedi, sonra dükkana garantisini almaya gittiğinde benim kız arkadaşımı kazıklamışsınız ben olsaydım çok satardınız bu fiyata demiş Sonra da en değerli şeyi oldu. Gözü gibi bakar. Sevdiğim kız mı aldı seni bana diye sever hatta Allah çeşit çeşit yaratıyor işte canım sıkma canını

Canım hiç kafana takip bozma moralini,bende ilk evlendiğimiz yıllarda esime bıkac bişey alırdım adam bana aldıgim icin kızmadı ama herseferinde begenmezdi.onun yüzünden kendi zevkimden şüphe eder olmuştum kendi kıyafetimi bile eleştiriyor bu ne hiç guzel değil beğenmedim diyordu. Bende akıllandim beğenmezsen begenme bu benim zevkim saygı duy derdim hep.bende belli bir süre hediye almadım esime hatta dogumgununde gel sana (örnek)gömlek alicam begen dedim napiyim hak etti kizlar
Simdi bana sorup duruyor bisey alacaginda.zaman herseyin ilacı canım.

Ozur dilerim ama agir hoduk...
Yahu dusunmussun almissin, esim bana sevgili oldugumuz ilk yildi, bir eldiven almis gelirken garibim tekini dusurmus, farketti ama ne uzulme, ben o eldiveni yeri geldi tek kullandim ve yillarca da kiyamadim sakladim
Esinize, "seni dusunmusum, kanim kaynamis almisim, azicik kiymet bil" demediniz mi?!
Surat asin, azicik anlasin kaba davranmanin ceremesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…