morali çok düzgündü kazağı görünce alt üst oldu:) annesiyle kıyas yapmamın nedeni ne alsa giyer tşk eder dua eder ben de dayak yiyecektim nerdeyseBence eşinin başka bir şeye canı sıkılmış, keşke sorsaydın...
Annesiyle kendini karşılaştırma canım, ne gerek var yani?
Tepkisi ne olursa olsun çok gereksiz. Ama malzeme buysa yapacak birşey yok canım.
Bir dahada almazsın eşine birşey olur biter...
morali çok düzgündü kazağı görünce alt üst oldu:) annesiyle kıyas yapmamın nedeni ne alsa giyer tşk eder dua eder ben de dayak yiyecektim nerdeyse
boşver hissettirmeye gerek yok her konuda cebelleşmekten bıktım zaten.benden paso bi daha çöp bile almam annesiyle halletsinlerKızdım şimdi ama, bence kırıldığını hissettirmelisin...
arkadaşlar bi takım kışlık ihtiyaçlarım vardı eşim para verdi alış verişe gittim bugün . kendime bişeyler alınca kıyamadım ona da bi kazak aldım. kendime bir şeyi eksik alayım o da mutlu olsun dedim ama tam tersi oldu eşim suratını astı görünce ben senden bişey istedim mi ben kendim zevkime göre alırım bişey alacaksam ne gerek var dedi üstüne giydi beğenmedim çok kötü cebi bile yok dedi canım çok sıkıldı yani insan beğenmese bile bi tşk eder geri ver parasını al dedi dedi de dedi yani ...halbuki kalın bi kazak istiyordu bende içi peluş gibi olan kazak aldım ama yaranamadım canım sıkıldı akşam akşam ...annesi dandik bişey bile alsa giyer ama beni sinir etti
arkadaşlar bi takım kışlık ihtiyaçlarım vardı eşim para verdi alış verişe gittim bugün . kendime bişeyler alınca kıyamadım ona da bi kazak aldım. kendime bir şeyi eksik alayım o da mutlu olsun dedim ama tam tersi oldu eşim suratını astı görünce ben senden bişey istedim mi ben kendim zevkime göre alırım bişey alacaksam ne gerek var dedi üstüne giydi beğenmedim çok kötü cebi bile yok dedi canım çok sıkıldı yani insan beğenmese bile bi tşk eder geri ver parasını al dedi dedi de dedi yani ...halbuki kalın bi kazak istiyordu bende içi peluş gibi olan kazak aldım ama yaranamadım canım sıkıldı akşam akşam ...annesi dandik bişey bile alsa giyer ama beni sinir etti
kocamı tabiki seviyorum bu konuyla ne alakası var bunun. buraya konu açanlar genelde kocalarına hoş yorumlar almaz zaten siz de bilirsiniz ilk ben mi yapıyorum anlamadım .eşim dün bana göre nezaketsiz davrandı burdan konu basit görünüyor haklısınız ama ben çok kırıldım halende kırgınım bi daha almam olur biter evet zaten alamam artık beni üzdü çünkü o anki kırgınlığımla açtım konuyu. şöyle düşünün birine hediye alıyorsunuz kendinize alacağınız bişeyden vazgeçiyorsunuz aldığınız kişi hediyeyi eline bile almadan beğenmediğini söylüyor sonra zorla giydiriyorsunuz bi sürü laf ediyor hoşunuza gider mi merak ettim doğrusu
evet kuru bi tşk bekledim beğenmese bile bunun arkasından söylemeliydi
inan öyle dışarda giyilmeyecek bişey değil sonuç da uzun zamandır tanıyorum tarzının dışına çıkmadım zaten
evet söyleme şekli o anki tavrı üzdü beni sanki suç işledim gibi hissettimÇok biliyor bu erkek milleti de
Söylemek var söylemek var ne gerek var bu kadar tepkiye ki
Sonuna kadar haklısınız kırılmakta
aslına bakarsan biz flört ederken böyle bi sorun yoktu hatta halen giydikleri bile var. ama yine söylüyorum ben dersimi aldım bi daha olmayacakhemen al git değiştir bir daha da alma ona istese de alma
eşimle zevklerimiz çok farklı onun neyi zeveceğini onca yıldır tutturamadım ilk yıllar alırdım teşekkür eder bir kere giyer koyardı sonra dank etti neden giymiyorsun dedim giyiyorum dedi yok giymiyorsun dedim işte aslında istediğim gibi değildi falan dedi ama sen kırılma diye söylemedim dedi ben de keşke deseydin gider kendime alırdım dedim şimdi hiç bişey almam gidiyor kendine alıyor hediyesini hehehe ne kalp kırıklığı ne gerginlik en azından ben hadiye diiye gerilmiyorum o da beğenmediği bişey kullanmacam diye gerilmiyor
minnie,
konuyu açanı görünce başlığı yadırgamadım:)))
Tüm konularını bilmiyorum ama ablanın şehirdışından geldiği ve yeğeninin doğum günü kutlamasında eşinin tavrını yazdığın topiğini okumuş, hatta yorum yapmıştım. Orda da kızmıştım eşine.
Gerçekten çok kaba davranmış, kırılmakta haklısın, bundan sonra doğum günü dahil hiçbir özel günde veya içinden gelipte almaya niyetlendiğinde eşine mendil bile alma.
Doğum günü mü? Çok çok içinden gelirde canın isterse bir pasta yaparsın, pastaneden alma:))) hatta saatlerce emek harcayıp evde pasta pişireceğim diye de uğraşma, al hazır pasta kalıplarından üstüne bir puding dök, iyi ki doğdun de bitti gitti.
Hediye beklentisi olursa ben dersimi aldım, sana içimden gelip kazak almıştım, beğenmedin dersin.
yok küsmedi zaten küsse bile şaşırmazdım o tepkiden sonracanım söz konusu senın eşin olunca bu tepki çokta acayip gelmiyor şimdi günlerce küsüp başına kakamasa ıyıdır bu adama iyi dayanıyorsun :113::113:
evet sorun tam da bu gereksiz yere şımartıldı hata benim ama artık farklı olcamÇok kırılmışsınızdır eminim eşiniz çok kabaymış gerçekten.Bundan sonra hiç birşey almayın.İnsan beğenmese bile teşekkür eder beğenmiş gibi yapar.Ayrıca biz kadınlar gereksiz yere çok şımartıyoruz aşırı sevgi gösterilerinde bulunuyoruz sanırım.Bu da kendilerini birşey sanmalarına ve bu şekilde kaba heraket etmelerine sebep oluyor.
eşim kabalık etti bende böyle bi başlık yazdım ayrıca ilk kabalığı değilpekii bunca kişinin kocana hödük,öküz v.s demeleri içini rahatlattı mı
sen benden daha sabırlısın sanırım bırak alma giymesin .sen bi de bu giyim kuşam işlerinden anlamana rağmen bu tepkiyi alıyorsun diyecek bişey bulamıyorum gitsin kendine alsın ne alacaksa benim son olur bundan sonra özel günlerde dahil bişey almam artık inan aldığım kazak kötü değil bi de bedeni kalmamış yarım saat bekledim başka mağzalarından getirdiler
tezgahtarı alnından öpseydin:)))aslına bakarsan olay ne biliyomusun bunlar alışıyor annelerinin zevksiz tarzlarına başka tarz görünce bocalıyorlar bu kazağı annesi almış olsaydı çok kıymetli olurdu neyse umrunda deil artık don bile yok ona bu saatten sonra yarında götürcem kendime alcam bişeyler
eşimle özel bi yere gideceksek ben seçerim giydiklerini o konuda bi problem yok aramızda ama seninki baya takıntı yapmış gibi bu konuda haklısın eşin yan yana geziyorsunuz ama bi süre kendi haline bırak hani diyosunya ben giydirince herkes beğenir diye beğeniler azalınca anlar belki .bırak annesinin önerilerine uysun dozer gibi ayakkabıları ve çakma gömleklerini giysinah ah canım öyle diyosunda benim yanımda benim eşim olarak dolaşıyo sonuçta. biyere gidicez sen karışma ya ben giyerim çocukmuyum bilmem ne der. ya yok böyle bi giyim şekli sinirimden çatlıyorum. bide çıkıp nasılll olmuşmu demezmi. benden uzakta yürü başka bişey istemem diyorum.
bu arada tezgahtar sayesinde kv ile olan ilk çekişmemizi ben kazanmış olmuştum allah razı olsun adamdan :)
annesinin ne giydirdiğini yazayım ayn şeyler zaten. dozer gibi kaba bir spor yakkabı. öylesine bir kot. üstünede kazak yada bir sweet shirt.
bide diyorum ya her aldığımı beğenir çevresi iş arkadaşları inadı ne anlamadım gitti.
geçene kv me gitmişti geri geldiğinde iki gömlek getirmiş. neymiş efendim şu şu markaymış eşine yurt dışındanmı gelmiş burdanmıymış onu anlamadım. bende marka meraklısı biri değilimdir ama çakma kılık kıyafete ifrit oluyorum . neyse dedim sen eminmisin orijinal olduğuna tabi tabi diyo. yahu dedim koskoca marka bunun etiketinde bile %100 koton yazıyo sen git bu kumaşa bir test yaptır içinde %1 pamuk çıksın ben daha bişey bilmiyorum dedim. heleki o markanında öyle tftiklenen ütü tutmayan kumaşı olsun. bide çirkiiiinnnn eşşek kadar ekosesi var kumaşın. yıkayıp ütüleyip koydum dolaba. daha giymedi bakalım :)
eşimle özel bi yere gideceksek ben seçerim giydiklerini o konuda bi problem yok aramızda ama seninki baya takıntı yapmış gibi bu konuda haklısın eşin yan yana geziyorsunuz ama bi süre kendi haline bırak hani diyosunya ben giydirince herkes beğenir diye beğeniler azalınca anlar belki .bırak annesinin önerilerine uysun dozer gibi ayakkabıları ve çakma gömleklerini giysin
bence artık eşini bu konuda kendi haline bırak bak ben bi kere de vazgeçtim sen de boşver.ne giyerse giysin .ben de çevremdeki insanları mutlu etmeyi severim ama eşim anlamıyor bundan sonra ben bencil olmaya karar verdim çocuğuna al ama eşini boşver derimannesi bişey almaz canım doğumgünleri dahil bekarkendi o. :).
şimdi baya düzeldi sonuçta zorlada olsa alıyorum giyiyor beğenilince devam ediyo. ama her alışverişte aynı sorun gıcık ediyo. bende artık almamayı düşünüyorum. ama yine tutamıyorum kendimi. kendim için bir mağazaya grerim aaaa bu eşime negüzel olur aaa bu oğluma ne güzel olur. erkek reyonuyla çocuk reyonunda gezerken buluyorum kendimi. birde hayatımdaki insanları mutlu etmeye programlanmışım sanki. ama bu huyumuda azaltmaya çabalıyorum karşıdan uğraşmama karşılık hoşnutluk tepkisi gelmeyince üzülüyorum çünkü.
bundan sonra bencil olma moduna alıyorum kendimi :))) kendi istedi ne yapayımeşiniz gerçekten abartmış. Bencillik bazen en iyisidir
biz de nişanlıyken sevgiliyken sorrun yoktu ama bununla beraber artık bişey almamam gerektiğini anladım hergün işe gidiyor insan içine çıkıyor diye onu da düşünüyorum ama yaranamıyorum kendi bilir bundan sonra üstü başı yırtılsa hiç bişeyi kalmasa dahi umursamam kendime çalışıcam artık:)Nişanlıyken eşofman takımı,atkı bere takımı,kazak vs vs hediyeler almıştım baktım giymiyor kulp takıyo ogünden sonra çöp bile almadım kendilerineDolabın %98 i bana ait giyimlerle kalan 2 si ve şifonyerler onun o derece bencil güdülerim hat safhada kim takarr gitsin alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?