ya kendimi yanlış bişey yapmış gibi hissetmeme sebep oldu resmenkatıksız hödükmüş hemde
walla tşk etmeyi bırak üstüme geldiGereksizce kaba davranmis /:
:) ilk aklıma bu geldi yani yaptığı hödüklük başka adı yokBaşlığa çok güldüm ya .
Gerçekten hödükmüş ama eşiniz .
bana da itici geldi ben birisi bana bişey almış olsa beğenmesem bile tşk ederim.ben onu düşündüm üşümesin diyeHiç sevmiyorum böyle insanları.
Düşünüp bir hediye verirsin.
Kalbinden kopar, tüm masumiyetinle yaparsın; karşındaki insan odun oldu mu burun kıvırır aldığın şeyin manevi değerini görmezden gelerek.
Çoookk kırıcı, çok itici bir tavır bu.
canı bişeye falan sıkkın deil şimdi de aramızda bi sorun yok konuşuyoruz ama çok üüzüldüm ben.hep böyle değil ama tavrı beni şaşırttı ben mutlu olur sandım aldığım şey kötü de deil aslındahoduk demeyelım de kıymet bılmemıs dıyelım..hep boyle mı ? canı bırseye sıkkın da senden mı cıkardı acaba..eger hep boyleyse o zamn hoduk dıyelım
öyle yapcam zaten sinir oldum ben kendimden fedakarlık ettim mutlu olsun diye ama sonuç buBeğenmedin demek öyle der , gider kazağı geri verirdim..
O parayla da kendime kazak alırdım..
Böyle davranış ,bunu hak eder..
Kim olsa sinir olur ..
özür mü?? ne özrü üstüne bi de ben kendimi suçlu hissettim yani beğenmese bile değiştirelim falan deseydi direk bunu ver parayı al dediÇok kırıcı gerçekten. Hatasını anlayıp özür falan dilemedi mi. Ay ne ayıp yaa
öyle yapcam zaten beğendiğim bişey vardı onu alırım bi daha da bırak kazağı çorap bile almamayıp etmiş
sen de o parayla kendine birşey al
bi daha da ona hediye filan alma
yok yok akıllandım yalvarsa almam bitti.Sen de artk hic bisey alma
arkadaşlar bi takım kışlık ihtiyaçlarım vardı eşim para verdi alış verişe gittim bugün . kendime bişeyler alınca kıyamadım ona da bi kazak aldım. kendime bir şeyi eksik alayım o da mutlu olsun dedim ama tam tersi oldu eşim suratını astı görünce ben senden bişey istedim mi ben kendim zevkime göre alırım bişey alacaksam ne gerek var dedi üstüne giydi beğenmedim çok kötü cebi bile yok dedi canım çok sıkıldı yani insan beğenmese bile bi tşk eder geri ver parasını al dedi dedi de dedi yani ...halbuki kalın bi kazak istiyordu bende içi peluş gibi olan kazak aldım ama yaranamadım canım sıkıldı akşam akşam ...annesi dandik bişey bile alsa giyer ama beni sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?