eşim hödük mü??

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.592
10.167
773
Ankara
arkadaşlar bi takım kışlık ihtiyaçlarım vardı eşim para verdi alış verişe gittim bugün . kendime bişeyler alınca kıyamadım ona da bi kazak aldım. kendime bir şeyi eksik alayım o da mutlu olsun dedim ama tam tersi oldu eşim suratını astı görünce ben senden bişey istedim mi ben kendim zevkime göre alırım bişey alacaksam ne gerek var dedi üstüne giydi beğenmedim çok kötü cebi bile yok dedi canım çok sıkıldı yani insan beğenmese bile bi tşk eder geri ver parasını al dedi dedi de dedi yani ...halbuki kalın bi kazak istiyordu bende içi peluş gibi olan kazak aldım ama yaranamadım canım sıkıldı akşam akşam ...annesi dandik bişey bile alsa giyer ama beni sinir etti

Hiç sevmiyorum böyle insanları.
Düşünüp bir hediye verirsin.
Kalbinden kopar, tüm masumiyetinle yaparsın; karşındaki insan odun oldu mu burun kıvırır aldığın şeyin manevi değerini görmezden gelerek.
Çoookk kırıcı, çok itici bir tavır bu.

bana da itici geldi ben birisi bana bişey almış olsa beğenmesem bile tşk ederim.ben onu düşündüm üşümesin diye
aldım ama suçlandım

hoduk demeyelım de kıymet bılmemıs dıyelım..hep boyle mı ? canı bırseye sıkkın da senden mı cıkardı acaba..eger hep boyleyse o zamn hoduk dıyelım

hoduk demeyelım de kıymet bılmemıs dıyelım..hep boyle mı ? canı bırseye sıkkın da senden mı cıkardı acaba..eger hep boyleyse o zamn hoduk dıyelım
canı bişeye falan sıkkın deil şimdi de aramızda bi sorun yok konuşuyoruz ama çok üüzüldüm ben.hep böyle değil ama tavrı beni şaşırttı ben mutlu olur sandım aldığım şey kötü de deil aslında

Beğenmedin demek öyle der , gider kazağı geri verirdim..

O parayla da kendime kazak alırdım..

Böyle davranış ,bunu hak eder..

Kim olsa sinir olur ..

Çok kırıcı gerçekten. Hatasını anlayıp özür falan dilemedi mi. Ay ne ayıp yaa

ayıp etmiş
sen de o parayla kendine birşey al
bi daha da ona hediye filan alma

Beğenmedin demek öyle der , gider kazağı geri verirdim..

O parayla da kendime kazak alırdım..

Böyle davranış ,bunu hak eder..

Kim olsa sinir olur ..
öyle yapcam zaten sinir oldum ben kendimden fedakarlık ettim mutlu olsun diye ama sonuç bu
Çok kırıcı gerçekten. Hatasını anlayıp özür falan dilemedi mi. Ay ne ayıp yaa
özür mü?? ne özrü üstüne bi de ben kendimi suçlu hissettim yani beğenmese bile değiştirelim falan deseydi direk bunu ver parayı al dedi

ayıp etmiş
sen de o parayla kendine birşey al
bi daha da ona hediye filan alma
öyle yapcam zaten beğendiğim bişey vardı onu alırım bi daha da bırak kazağı çorap bile almam

Cok memnuniyetsiz bir esin var.ben olsam derdim kafama gecirseydin diye.terbiyesizlik yapmis.ver kazagi parasiylada kendi ihtiyacini gor...

minnie seninle birebir hiç konuşmadık ama seni pek severim yaptığın yorumlardan.
konularını da hep okudum.
eşin çok zor biri.
seni kırıyor, üzüyor.
sen ise naifsin.
annen konusunda da seni çok üzdü.

ben olsam kazak mevzusunda çok üzülürdüm.
hiç sevmemiş bile olsa sana bi sarılıp teşekkür edebilir, ama hayatım gel bunu geri verelim sana bir şey alalım, bana sonra da alırız diyebilirdi.
bence şu çocuk mevzusunu bir daha düşün.
eşin biraz daha akıllandığında.

Yani okudugumda.. dusundum'de, moralimi bozuktu?
Canimi biseye SIKILMISTI.. Yoksa hic bir normal insan es
bu tavri koymaz..
Hediye sonucta begenilmesede begendim der insan tesekkur eder..

Sende tavrini koy, Kirildigini hissetir ona. Bidaha öyle itici davranmasin.

bi keresinde bi kız arkadaşıma bileklik almıştım hiç sevmem böyle şeyleri demişti de zoruma gitmişti
eşim yapsa çok üzülürdüm
evet eşiniz su katılmamış hödük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…