Eşim için ben kimim?

Ne yaptın bakalım? Kendini mutlu etmek için yaptıklarını say bana. Başlayana kadar her gün taciz edrrim bak seni
Hahahaha güldürdün beni sagol:)
Eşime onunla konuşmak istediğim bir konu olduğunu söyledim. Nedense erkekler bunu duyunca paniğe kapiliyorlar eminim içinden acaba ne halt yedim diye dusundu
Tartışmak değil benim amacım,sadece konuşmak ve tabiki birşeyleri çözümlemek dedim.cinsellikle ilgili konuyu konuştum. Çok sakin karşıladı..haklı olduğumu söyledi. Bana sen doktor bul ve randevu al gidelim dedi..böylece ilk adımı attık. .nasıl rahatladım anlatamam. .Ona ne hissettiğimi de anlattım.benim söylememe gerek yoktu neden hiçbir şey yapmadın bu sorun için dedim.
Haklısın dedi o kadar..buna bir cevabı yoktu.
Bunun haricindeki sorunlar çok önemli değil bu hallolsunda diğerleri yavaş yavaş çözümlenecek bence..zaten sadece bu konuyu konuştum..çok söylenmiş gibi olmak istemedim. .
İşte öyle arkadaşım birazcık olsun rahatlattı konuşmak. Sağol ilgin ve taciz fikrin icin

Esimle olan bazı sorunlar var..asıl derdim bu aslında. .onlar çözülince biraz daha iyi olacağım inşallah. .

vallahi canım ınsan yerıne konmamak çok zor bir durum...Allah yardımcın olsun..bende cok sey yaşadım olan geçen güzel yıllara oluyor...

canım kusura bakma ama birazda sorun sende. kadın dediğin biraz işveli cilveli olur ama sen stresliyim diye evde terör estiriyosun. ben bişey yapmayım adam etrafımda pervane olsun istiyosun. öncelikle ne yaşadıysan hepsini geriye at. kendine bakmaya başla süsüne püsüne. çocuklarına hep gül. diyelimki adetin gecikti streslisin. çocuklar bugün anneyi üzmeyin hastayım tamammı miniklerim deyin çocuklar annelerini çok sever dediğinizi yapar zaten. eşin işten geldiğinde onu güler yüzle karşıla. tabi içeri gidince boynuna sarıl mükemmel bir öpücük kondurmayı ihmal etme seni çok özledim diyerek. sonra sıkboğaz etmeden iş nasıldı bugün neler yaptın gibi sorular sor. diyelimki streslisin. ay kocacım adetim gecikti biraz gerginim yanlış anlama olurmu de. evi çiçek bahçesi haline getirki adamda mutlu olsun. eve geldiğinde içi açılsın. gündüzleride gez toz eğlen canım adam gezmezse gezmesin. bak çocukların bile demiş annem şikayet ediyo diye silkelen kendine gel canım. bende senin gibiydim ama annemin bu nasihatleri sayesinde mükemmel oldum. eşim şimdi evi bırakıp işe bile gitmek istemiyo

Çok sevindim. İnşallah kısa sürede çözülür. Eminim sonrasında başka problemleri de bu şekilde adım adım cozersiniz. Allah mutlu etsin.

Canim benim sen sanırım konunun özünü kaçırmışsın. .ben sadece bir süre için yani şu sıralar öyleyim demek istedim..İsve yada cilve her ne ise o bende var zaten.Guler yüz ve ilgi de var gerek eşime gerekse çocuklarıma. .
Ama bu dönem aşmam gereken bazı sorunlar var eşimle aramızda. .doğal olarak moralim bozuk ve çok uzun zamandır içimde tuttuğum için patlama noktasına geldim.hepimizin hayatında yokmu dur böyle kendimizi kötü hissettiğimiz dönemler?Ve o dönemler hangimiz cilve yapmayı düşünür?
Neyse dün akşam eşimle sorunların birkaçını konuştum inşallah çözümlenecek. .
İyi niyetin ve güzel önerilerin için teşekkür ederim.

peki böyle devam et

Bende de oluyor ara sıra böyle durumlar yalnız değilsin sanki hersey üstüme geliyor eşimle konuşmak istemiyorum her yaptığı batıyor ben sebebini çözemedim neden bana böyle arada geliyorlar diye çok düşündüm ama cevap yok

Geçen hafta çok kötüydük hiç konuşmadık nerdeyse ama bunlar hep iletişimsizlikten biliyorum canım sıkkın oluyor soyleyemiyorum istediğim şey olmayınca da sinir atacak birisini arıyorum o da en yakınım eşim oluyor

Ama bu kavgamizda gördüm ki bu bizi çok yipratiyor normalde çok mutluyuz ama bu gelgitlerim eşimi benden sogutacak diye korkuyorum gerçekten

En iyi çözüm konuşmak çok büyük bir sorununuz yok bence halledebilirsiniz eşiniz ilk adımınıza cevap vermiş bile doktora gitmeyi kabul ederek...

Aşama aşama gidip bütün sıkıntıları asacaginizi düşünüyorum boşanmak çözüm değil hele ki çocuk varken

peki böyle devam et
Şu
Canim evet kesinlikle haklısın. .konusulmazsa dert nasıl anlatılır..karşımızdaki müneccim degilki kafamızı okusun..evet ilk adımı attım ve gerçekten rahatladım şimdi neden bunca zaman sustuğuma şaşırıyorum..
Senin içinde herşeyin iyi olmasını diliyorum. .içine atma canını sıkan ne varsa konuş. .tatlı dil ve güler yüzle tabi..tartışıp bağırınca sonuç alınamıyor..
Merak etme erkekler bizim kadar hassas değiller senin arada gel gitlerinin olmasını yadirgamaz ve bu yüzden soğumaz bence..biz kadınlar böyleyiz napalim mecbur çekecekler biz onların nelerini çekiyoruz

Aynen haklısın

Ikimiz için de güzel olur hersey inşallah konuşmak lazımmış ben yeni anladım biraz da kendini karşı tarafa bırakınca oluyor

Regl dönemini de çekecekler mecbur kaçış yok

Aynen haklısın

Ikimiz için de güzel olur hersey inşallah konuşmak lazımmış ben yeni anladım biraz da kendini karşı tarafa bırakınca oluyor

Regl dönemini de çekecekler mecbur kaçış yok
Aynen canım benim regl hala başlamadı fenayım yani..şimdi birde ya hamileysem korkusu sardı içimi. .iyice manyak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…