- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Hemde nasıl özledim ailemi akrabaları arkadaşlarımı. .belkide dediğiniz gibi hafta sonu için bile olsa uçağa atlayıp gitmek lazım. .dur bunuda söyleyim eşime bu akşam. .valla iyi fikir..Arkadaşım sen çok bunalmissin bence. Bir de üzerine regl eklenince katmerli olmuş. Maddi sorunun yok madem. Atla gel tr ye ailenin yanina. Ben şunu farkettim, toplum baskisindan mı bilmiyorum ama kadınlar evlenince kendini çok kisitliyor. Aile yanına gelmek, spora gitmek, arkadaslarla bulusmak... Bunlarda art niyet yok ki bence kendinizi kisitlamayin bir süre. Ne istiyorsaniz onu yapın. ;-) Nedense ben ailenizi ozlediginizi hissettim.
Aynen öyle ve tam da bunu ona söyleyeceğim. .Bende bir problem olsaydı o beklemez anında çözüm bulmaya uğraşırdı. Ben halbuki bilinçli ve akıllı bir kadın olduğumu sanırdım niye bunca zaman sustum bende bilmiyorum ne büyük bir aptallık. .benim anlamadığım olay şu. kadında sıkıntı varken erkek cinselliği talep eder tedavi bişeyler birlikte çözülmeye çalışılır. erkekte sıkıntı varken olay kilitleniyo. erkekler bu konuda sabretmez. kadınlar da sabretmeye yönlendirilir eşleri tarafından. çifte standart. diğer arkadaşlara da katılıyorum bi tr ye gelin kafanız dağılır bi süre
kesinlikle öyle. diyelim sıkıntı sen de olsa o seni yıllarca bekler miydi yoksa bi ay sonra hemen çözüm bulmaya çalışmaz mıydı. sineye çekeceğini hiç sanmam. bu olay sıkıntı. yine de bayanlar bişey olduğunda çözmeye çalışırken erkekler sorun olmadığında diretiyorlarAynen öyle ve tam da bunu ona söyleyeceğim. .Bende bir problem olsaydı o beklemez anında çözüm bulmaya uğraşırdı. Ben halbuki bilinçli ve akıllı bir kadın olduğumu sanırdım niye bunca zaman sustum bende bilmiyorum ne büyük bir aptallık. .
İnsan belkide bazen başka sorunlarda olunca cinsellige çok yoğunlaşmiyor bunun için çaba harcamıyor nasılsa birgun düzelir diyor yada bunu konuşmak zor geliyor.o benim ilk tecrubemdi. Başkası da hiç olmadı. Bana yaptığı şey resmen haksızlık. Ve hala benden bekliyor çözüm için birşey yapmıyor..benim beklediğim şey sadece çözüm de değil. .onun bunun için çaba gösterdiğini görmek. .
İnsanın helede kadın olarak bu kadar hassas olan bir kadının her zaman sevgi aşk ve ilgi görmek istemesi bence normal. Seks te öyle. Evliliğin bor parçası..Bu kadarcik sebepten bosanilmaz diyenlere katilmiyorum,ömür geciyor ve bosa..konu sahibi bir kadin,sorun esinde belliki,kadin düzeltmeye calisiyor sorunu bulmaya calisiyor ama esinin haberi yok laylaylom,saniyorki hersey normal ama degil iste.bende hemen hemen ayni durumlardayimevlilik bumudur peki?evlencez cocuk yapcaz hanim yemek temizlik yapacak koca ise gidip gelecek..peki dugular cinsel dürtüler ask mesela olmazmi evlenince ? Ben sevmedim evliligi yaa
Eminim ona ağır gelecek ama benim bunca yıldır taşıdığım ağırlığın yanında onun ki kuş tüyü kalır. .kararlıyım konuşacağım. .Hepsinin temelinde cinsel sorunlar yatıyor bana göre.
Cinsel anlamda bile mutlu olmadığım evlilikte ne işim var diye düşünmeye başlıyor insan.
Karşılıklı olarak memnuniyetsizlikleriniz ne açık açık yatırın masaya.
Böyle bunca yıl gitti ama artık gitmeyecek yeter, ya düzelt ya da bitsin diye rest çekin.
Başka yolu yok.
Teşekkür ederim bende sizin icin ayni dileklerimi yolluyorum,ama zor sanki.bende sizin gibi analiz ederim ama tek basina olmuyor,erkek biseylerin eksikliginin farkina varsa aslinda çözülür ama onlara gore yada benim esime gore en azindan bunlar sorun degilİnsanın helede kadın olarak bu kadar hassas olan bir kadının her zaman sevgi aşk ve ilgi görmek istemesi bence normal. Seks te öyle. Evliliğin bor parçası..
Sizin içinde sabır ve iyi dileklerimi yolluyorum inşallah çözülür herkes için. .
Öyle bir farkında ki kendinde ki sorunun..ama kendisi mutlu ya gerisi önemli değil. .Teşekkür ederim bende sizin icin ayni dileklerimi yolluyorum,ama zor sanki.bende sizin gibi analiz ederim ama tek basina olmuyor,erkek biseylerin eksikliginin farkina varsa aslinda çözülür ama onlara gore yada benim esime gore en azindan bunlar sorun degil
Annem gelecek inşallah Mayıs gibi..yazında ben gideceğim. .keske hep orada yaşıyor olsaydım. .İki tanıdık yüz görmek nasıl iyi gelirdi. .
Kadın hayatını eşine ve iki çocuğuna adar. Erkeğin kariyeri, kişisel tatmini, babalık tatmini, ev yaşamı, cinsel hayatı için didinirken bir de bakar seneler geçmiş verdiği hiçbir şeyin karşılığını alamamıştır.
Erkeğe sorsan; evde oturuyor aksama kadar, ekmek elden su gölden yaşıyor, kuruş sıkıntısı yok der. Biraz bu klasik hikayeden olmuşsunuz siz.
Eşinizin kazancı iyi galiba ; genelde kazancı iyi olan evini madden tatmin eden erkekler, eşleri çalışmıyorsa bu zafer sarhoşşuğu ile başka hiçbir konuda kendilerini revize etme yoluna gitmiyorlar .
Diş gıcırdatma ve erken boşalma sorunlarını yıllarca çekmek zorunda değilsiniz; asıl kendisinin şikayet etmesi gerekir bu halinden.
İş başvurusu yapmışsınız, umarım olumlu yanıt gelir. Üzerinizdeki ölü toprağınızı atın, fazla kilonuz varsa, verin. Gardrobu yenileyin. Daha çok gençsiniz.
Dr.Mehmet öz 10 yaş çıkarın yaşınızdan eski dönen insanlarına göre tıp çok ilerledi diyor.
İnanın bana hayat cok kısa takmayın bu kadar. Kendinize odaklanın.
Mesela her akşam evde olmayın. Çocuklarınız büyük Nasıl olsa.. Özlesin sizi, merak etsin..
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evet soyledikleriniz de haklısınız klasik bir hal aldık biz.aynen dediğiniz gibi düşündüğüne eminim.ama onunla konuşunca şu gerçeği görmesini sağlamak istiyorum bir şekilde;eğer ben boşanacak olursam şu anki maddi durumumdan daha kötü bir durumda olmamKadın hayatını eşine ve iki çocuğuna adar. Erkeğin kariyeri, kişisel tatmini, babalık tatmini, ev yaşamı, cinsel hayatı için didinirken bir de bakar seneler geçmiş verdiği hiçbir şeyin karşılığını alamamıştır.
Erkeğe sorsan; evde oturuyor aksama kadar, ekmek elden su gölden yaşıyor, kuruş sıkıntısı yok der. Biraz bu klasik hikayeden olmuşsunuz siz.
Eşinizin kazancı iyi galiba ; genelde kazancı iyi olan evini madden tatmin eden erkekler, eşleri çalışmıyorsa bu zafer sarhoşşuğu ile başka hiçbir konuda kendilerini revize etme yoluna gitmiyorlar .
Diş gıcırdatma ve erken boşalma sorunlarını yıllarca çekmek zorunda değilsiniz; asıl kendisinin şikayet etmesi gerekir bu halinden.
İş başvurusu yapmışsınız, umarım olumlu yanıt gelir. Üzerinizdeki ölü toprağınızı atın, fazla kilonuz varsa, verin. Gardrobu yenileyin. Daha çok gençsiniz.
Dr.Mehmet öz 10 yaş çıkarın yaşınızdan eski dönen insanlarına göre tıp çok ilerledi diyor.
İnanın bana hayat cok kısa takmayın bu kadar. Kendinize odaklanın.
Mesela her akşam evde olmayın. Çocuklarınız büyük Nasıl olsa.. Özlesin sizi, merak etsin..
Hahahaha ayyyy istemsizce güldüm buna afedersiniz))evet bende bu yüzden asla bir ihanet yaşamam sanıyordum ama işte erkek milleti..ayranı yok içmeye. .misali..neyse başka şey yazacaktim da burası yeri değil. .Böyle ölgün bir adamn aldatma girişimine şaştım ben
Merhaba arkadaşlar
Moralim çok bozuk..şu son bir haftadır içime attığım ne varsa eşimin yüzüne karşı avaz avaz söyleyesim var.Hep onunda benim de sakin olduğumuz bir an bekledim ama olmadı. .konuşamadım. .bu sorunlar üstünü örttukce beni içine kapanmış mutsuz ve kendini sadece çocuklarına adamış bir kadın olarak ortaya çıkarttı. Kendi kendimi analiz edebilme yeteneğim süper..ama gel görki analiz etmek çözüm değil. .problemlerin neler olduğunu yazacağım birazdan.ama önce eşimin dün gece ki tavrını yazayım.
Minik şeyler bile gözüme batmaya başladı.horlamasi,dişlerini gicirdatmasi,uyumadan önce yatak odasında tv açması. ..
Reglim gecikti sinirim tepemde bunlardan dolayı şikayet ettim.Hemen bana "çocuklar haklı herşeyden şikayet eden birisin sen"dedi..
Sinir oldum çıktım yataktan oturdum saatlerce başka bir odada..sabahta ise giderken beni susturmak için kendi dertlerini anlatıyor..gece uyanmış,burnu kanamis,beli agrimis filan falan..
Asla dirdirci bir kadın olmadım ben.tam tersi oldu hep. Belkide bu yüzden biraz söylenince kötü oldum..
Asıl büyük sorunlara gelince. .yıllardır cinsel anlamda sorunları var ve hiç bir zaman doktora gideyim de sorun çözülsün demedi,çünkü değer vermiyor mutlu olup olmamam umrumda değil.
Hiç sosyal biri değildir. Arkadaşları ile görüşmez tam bir iskolik..ev ve iş arası geçer günleri.bize gelen giden pek olmaz bizde bır yere gitmeyiz pek.çok stresli bir işi var ve stresini tv karşısında uyuklayarak atar.arasira ailece bır yere çıksak bir an once eve dönmek için deli olur.
İki sene önce sürtugun biriyle görüştü yalvar yakar boşanmaktan vazgeçirdi beni.çok kırıldım ve unutamıyorum!sözde sadece telefon görüşmesiymis..
Deli raporlu kv ile uğraştım yillarca daha yeni sildim onu hayatımdan. .
Şöyle geri dönüp geçen yıllarıma baktığımda haksızlığa uğrayan hep ben olmuşum diyorum.
Ama ona sorsan harika bir hayatım var. Çalışmıyorum evde keyif catiyorum.para derdim yok.herşeyim var.
Ben tüm ailemi tüm sevdiklerimi geçmişimi Türkiye'de bırakıp yurt dışına geldim onun için. Onun hayatında ne değişti?
Sustukça üstüme geliyor.Konuşsam fena olacak..Seviyorumda salağı. .ama artık sabrım gerçekten bitiyor..Genelde sakın ve sevgi dolu davranan biri olmasa hiç tahammül edemezdim herhalde..ama belkide ben sustuğum için öyledir. .kimim ben onun gözünde..?belki sadece çocuklarının annesi..
Çok uzun yazdım kusura bakmayın. .zahmet edip okuyanlara teşekkürler. .
Kendimden kendimi bu duruma getiren benim..değersizlik hissi beni antisosyal bir insan yaptı. .içime kapandım. Arkadaşlarım buluşalım gezelim diyorlar red ediyorum. .
Eşim sanırım beni hiç sevmiyor.ben sadece evde düzeni koruyan çocuklarına bakan biriyim onun gözünde..
Cinsel sorun halledilmeliydi bunca yıl. .bunu bile benimmi söylemem lazım. .neden bu kadar önemsiz geliyor ona anlamıyorum..sorun olduğunun farkında ama birşey yapmıyor..
Yok Allah'tan sadece bir kadın ile vukuati olur gibi oldu ama oda nasıl oldu bilemiyorum. .Madem cinsel problemi var ne diye başka kadınlarla gorusuyor. Hayır onların da başını yakacak.
Canım cinsellik önemlidir.
Çocukların senin için çok önemli bir yorumda bulunmuş. Bunu es geçmemek lazım. Sana herseyden şikayet ettiğini söylemişler. Anlattıkların göre böyle olmasan şaştım zaten. Ama bu ciddi bir problem. Şikayet etmek sorunları çözmez. Peki bu rahatsızlıklarını nasıl gidereceksin?
Cinsel problem için doktora git diye baskı yapacaksın. Ne derse desin, gi-de-cek! Gerekirse sen kolundan tutup gotureceksin.
Diğer konularda degisiklik yapabileceğim herseyi değiştir. Mesela kv ile gorusmuyorsun ya artık. Bu süper bi gelişme.
Kocan dışarı çıkmıyor mu? O zaman sen çıkacaksin. Çocuklar bırak gezmeye git. Tek başına sinemaya gitsen bir yemek ye sen bile olur. Böyle böyle başla.
Sonra bir kursa yazıl, mesela ney veya piano çalmayı öğren. Kişisel gelişim aktiviteleri oluyor onlara katil vs. Sokakta kocanla gezmeye ihtiyacın kalmayana kadar bunları yap.
Şöyle düşün sen bütün gün evde yalnızsin ve sosyallesememek çok büyük sıkıntı. Çünkü bu bir ihtiyaç , aksama kadar bekliyorsun kocan gelsin de 2 çift laf edelim. Ama bütün gün adam dışarda onun da ihtiyacı artık konuşmak sosyalleşmek değil, akşam evde tv nin karşısında mal mal yatmak. Sen kendine dışarıda bir sosyal yaşam kur.
Son olarak yatak odasında ki tv yi kaldır. Başka odaya koy. Ya da camdan fırlat gitsin. :))
ister kocan , ister çoçukların ,istersen anan ,baban olsun kim olursa olsun şu hayatta kimseye bel bağlamaMerhaba arkadaşlar
Moralim çok bozuk..şu son bir haftadır içime attığım ne varsa eşimin yüzüne karşı avaz avaz söyleyesim var.Hep onunda benim de sakin olduğumuz bir an bekledim ama olmadı. .konuşamadım. .bu sorunlar üstünü örttukce beni içine kapanmış mutsuz ve kendini sadece çocuklarına adamış bir kadın olarak ortaya çıkarttı. Kendi kendimi analiz edebilme yeteneğim süper..ama gel görki analiz etmek çözüm değil. .problemlerin neler olduğunu yazacağım birazdan.ama önce eşimin dün gece ki tavrını yazayım.
Minik şeyler bile gözüme batmaya başladı.horlamasi,dişlerini gicirdatmasi,uyumadan önce yatak odasında tv açması. ..
Reglim gecikti sinirim tepemde bunlardan dolayı şikayet ettim.Hemen bana "çocuklar haklı herşeyden şikayet eden birisin sen"dedi..
Sinir oldum çıktım yataktan oturdum saatlerce başka bir odada..sabahta ise giderken beni susturmak için kendi dertlerini anlatıyor..gece uyanmış,burnu kanamis,beli agrimis filan falan..
Asla dirdirci bir kadın olmadım ben.tam tersi oldu hep. Belkide bu yüzden biraz söylenince kötü oldum..
Asıl büyük sorunlara gelince. .yıllardır cinsel anlamda sorunları var ve hiç bir zaman doktora gideyim de sorun çözülsün demedi,çünkü değer vermiyor mutlu olup olmamam umrumda değil.
Hiç sosyal biri değildir. Arkadaşları ile görüşmez tam bir iskolik..ev ve iş arası geçer günleri.bize gelen giden pek olmaz bizde bır yere gitmeyiz pek.çok stresli bir işi var ve stresini tv karşısında uyuklayarak atar.arasira ailece bır yere çıksak bir an once eve dönmek için deli olur.
İki sene önce sürtugun biriyle görüştü yalvar yakar boşanmaktan vazgeçirdi beni.çok kırıldım ve unutamıyorum!sözde sadece telefon görüşmesiymis..
Deli raporlu kv ile uğraştım yillarca daha yeni sildim onu hayatımdan. .
Şöyle geri dönüp geçen yıllarıma baktığımda haksızlığa uğrayan hep ben olmuşum diyorum.
Ama ona sorsan harika bir hayatım var. Çalışmıyorum evde keyif catiyorum.para derdim yok.herşeyim var.
Ben tüm ailemi tüm sevdiklerimi geçmişimi Türkiye'de bırakıp yurt dışına geldim onun için. Onun hayatında ne değişti?
Sustukça üstüme geliyor.Konuşsam fena olacak..Seviyorumda salağı. .ama artık sabrım gerçekten bitiyor..Genelde sakın ve sevgi dolu davranan biri olmasa hiç tahammül edemezdim herhalde..ama belkide ben sustuğum için öyledir. .kimim ben onun gözünde..?belki sadece çocuklarının annesi..
Çok uzun yazdım kusura bakmayın. .zahmet edip okuyanlara teşekkürler. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?