- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Haklısınız arkadaşım. .hep derlerdi mutluluk bizim kendi içimizde diye doğru aslında. .dışarı çıkarabilmek önemli olan..bu depresif ruh halinden çıkmak için önce ona içimi dökmek sonrada dediklerinizi yapmam lazım. .Bence hayatınızı biraz renklendirin. O gezmeyi sevmiyorsa, siz çocuklarınızla keyifli bir gezintiye çıkabilirsiniz.
O tv mi izlemek istiyor, siz çocuklarınızla yan odada sohbet edebilirsiniz.
Kendi arkadas ortamınızı oluşturup, onlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Çay saati, kahve saati, alışveriş saati vs...
İnanın yaşadıklarınızı sadece siz yaşamıyorsunuz, çevremdeki evliliği uzun yıllar devam eden birçok çiftin yaşadığı sorunlar.
Hayatı kendinize zehretmeyin, kendinize, hobilerinize zaman ayırın, mutluluğu yakalayacak olan sizsiniz, sihirli bir değnek yok mutluluğu size getirecek. İnanın, siz böyle davrandıkça, hayat daha güzel olacak.
Çalışmadıgınız için ondan ilgili alaka saygı sevgi şevkat beklemeniz gayet dogal ama bu eşinizin özünde yoksa yoktur.
Zorlamayın, siz böyle özgür olunca, göreceksiniz ki, sizi merak edecek, ne yaptıgınızı, nerede vakit gecirdiginizi, kimlerle görüstügünüzü size soracak.
Bunların hepsi zamanla olacak ve ilişkinizin de sonrasında düzelecegine inanıyorum.
Merhaba ortadan daldım konuya. Öncelikle şunu iyi analiz edin uzun süredir gelen kırgınlıklar vs sakin sakin konuşmanızı engelleyecek mi? Bir de illa konuşmak değil her insanın bi zayıf yanı vardır kimiyle konuşursun kimiyle kavga etmen tansiyonu yükseltmen gerekir seni anlamaya çalışması için kimi de sen iyice kabuğuna çekildiğinde kendi dürtükleyip harekete geçer önce eşinizin zayıflığı ve onu neyin harekete geçireceğini bulun. Kimi erkek ağlayan kadından nefret eder kimi gözyaşına hiç dayanamaz mesela. Bununla birlikte cinsel problemler erkek için çok başka bi dünya. Benim eşimin bu yönde sıkıntısı vardı aylarca uğraştım en sonunda doktora gittik ve döndüğümüzde biliyor musun sen ne zaman doktora gidelim desen daralıyordum hatta doktora gidelim demediğin Zaman'larda bile bakışlarından benim doktora gitmemi beklediğini anlıyordum strese giriyordum dedi. Bide erken boşalma onun keyfine keder bi durum olmadığı için rahat davranıyor olabilir ama cinsellik evlilik içinde çok önemli sevmek yetmiyormuş bende yeni öğrendim. Cinsellik eksik olduğunda sevseniz bile önce arkadaş sonra iki yabancıya dönüşüyorsunuz tuhaf gerçektenBilmiyorum ki eşimle konuşsam artık doktora da gitsek bu sorun düzelir mi?
Uzun zamandır böyle..konuşucam onunla ama artık pek bir ümidim yok..
Olmazsa artık dediğiniz gibi kendime odaklanmak en güzeli. .iş güç sosyallik vs biraz unutturur dertleri
Evet tamda yapmak istediğim şey bu işte arkadaşım..onunla ciddi ciddi konuşmam lazım. İnşallah birşeyler yoluna girer..teşekkür ederim cevabın için. .Seni kaybetme korkusu yok adamda. Ben naparsam yapayım, çocuklar var 18 sene olmuş bu kadın beni boşamaz diye düşünüyor olabilir. Aldatır gibi olmuş affetmişsin. İş hayatın/kariyerin var mı? Karşına al, ciddi ciddi konuş. Bir kadın olarak ihtiyaçlarının olduğunu, bu durumu onun hiç önemsemediğini ve boşanmaya karar verdiğini söyle. Kararlı olduğunu göster ki bu problemi çözmek için girişimde bulunsun. Erken boşalma halledilemeyecek bir problem değil, çözümü çok kolay yeter ki istesin.
Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. .onunla konuşurken ağlamadan bağırmadan suçlamadan konuşmam lazım aksi halde sağa kötü olur onu tanıyorum. .belki bir kadeh şarap içip sonra başlarım konuşmaya. .Merhaba ortadan daldım konuya. Öncelikle şunu iyi analiz edin uzun süredir gelen kırgınlıklar vs sakin sakin konuşmanızı engelleyecek mi? Bir de illa konuşmak değil her insanın bi zayıf yanı vardır kimiyle konuşursun kimiyle kavga etmen tansiyonu yükseltmen gerekir seni anlamaya çalışması için kimi de sen iyice kabuğuna çekildiğinde kendi dürtükleyip harekete geçer önce eşinizin zayıflığı ve onu neyin harekete geçireceğini bulun. Kimi erkek ağlayan kadından nefret eder kimi gözyaşına hiç dayanamaz mesela. Bununla birlikte cinsel problemler erkek için çok başka bi dünya. Benim eşimin bu yönde sıkıntısı vardı aylarca uğraştım en sonunda doktora gittik ve döndüğümüzde biliyor musun sen ne zaman doktora gidelim desen daralıyordum hatta doktora gidelim demediğin Zaman'larda bile bakışlarından benim doktora gitmemi beklediğini anlıyordum strese giriyordum dedi. Bide erken boşalma onun keyfine keder bi durum olmadığı için rahat davranıyor olabilir ama cinsellik evlilik içinde çok önemli sevmek yetmiyormuş bende yeni öğrendim. Cinsellik eksik olduğunda sevseniz bile önce arkadaş sonra iki yabancıya dönüşüyorsunuz tuhaf gerçekten
Bi erkeğin cinsel sorunları olabilir erken boşalmayı bırakın iktidarsızlık bile olabilir ama kadını Mutlu etmelerine engel değil kusura bakmasınlar kendileri zevk almıyor diye uğraşmak istemiyorlar ama genel olarak kadınlar zevk almıyor erkekler gayet Mutlu eee o da insan bizde insanız ne yani onlar 10 ay mı kalmışlar anne karnındaSöylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. .onunla konuşurken ağlamadan bağırmadan suçlamadan konuşmam lazım aksi halde sağa kötü olur onu tanıyorum. .belki bir kadeh şarap içip sonra başlarım konuşmaya. .
Cinsellik dediğiniz gibi büyük bir problem artık görmezden gelinecek bir hali kalmadı. .onu Dr ye gitmek için ikna etmem gerek.iki arkadaşa dönüşmemiz an meselesi yoksa. .
Bende seksten soğumaya başladım çünkü. .
Haklısınız arkadaşım. .hep derlerdi mutluluk bizim kendi içimizde diye doğru aslında. .dışarı çıkarabilmek önemli olan..bu depresif ruh halinden çıkmak için önce ona içimi dökmek sonrada dediklerinizi yapmam lazım. .
Oh burada yazmak bile içimi rahatlattı inanın bana. .
Teşekkür ediyorum çok çok. .
Birde şimdi aklıma geldi..kaybetme korkusu yaşadığı zamanları da gördüm. .ah bu erkekler öyle güzel rol yapıyorlar ki.ilk ortaya çıktığında bu ihanet olayı bosanacagiz diye öyle korktu ki bambaşka bir insan olmuştu. .sevgili gibi her dakika sirnasmalar birden seksi tavırlar ilgi alaka vs..çok sürmedi boşanmaktan vazgeçince eski öküz kimliğine büründü. .Seni kaybetme korkusu yok adamda. Ben naparsam yapayım, çocuklar var 18 sene olmuş bu kadın beni boşamaz diye düşünüyor olabilir. Aldatır gibi olmuş affetmişsin. İş hayatın/kariyerin var mı? Karşına al, ciddi ciddi konuş. Bir kadın olarak ihtiyaçlarının olduğunu, bu durumu onun hiç önemsemediğini ve boşanmaya karar verdiğini söyle. Kararlı olduğunu göster ki bu problemi çözmek için girişimde bulunsun. Erken boşalma halledilemeyecek bir problem değil, çözümü çok kolay yeter ki istesin.
Bunca yıldır bunu mesele haline getirmedim suçlu benim. .başka konularda mutlu olmak yetti sanki..daha doğrusu miş gibi yaptım.Bi erkeğin cinsel sorunları olabilir erken boşalmayı bırakın iktidarsızlık bile olabilir ama kadını Mutlu etmelerine engel değil kusura bakmasınlar kendileri zevk almıyor diye uğraşmak istemiyorlar ama genel olarak kadınlar zevk almıyor erkekler gayet Mutlu eee o da insan bizde insanız ne yani onlar 10 ay mı kalmışlar anne karnında
Canim benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .evet iyiki burası var..biraz rahatlıyor insan..Hiç ona söylemeyi beklemeyin, illa uzak diyarlara gitmenize gerek yok. :) Evden uzaklaşmak ve yeni insanlar görmek önemli olan.Gidin bir cafeye, kendinize kahve ve kocaman dilim bir pasta söyleyin.
Ne güzel cocuklarınız var, eviniz var, maddiyat sıkıntınız yok, eşiniz başınızda... Bunlar var diye mutlu olun demiyorum, kendi saglıgınız için, kendi mutlulugunuz için mutlu olun.
Hem burada kocaman bir kk ailesi var, her derdinizde binlerce kadın çözüm bulmaya çalışıyor.
Ben de yeni üyeyim ama ofiste her müsait oldugum an açıyorum kk' yı. Ayrıca 5 haftalık bir minnoşum var karnımda. :)
Evet çok bekledim..bazen düzelir gibi olunca sustum.işi stresi filan dedim yine sustum.ama hata ettim.yumuşak konuşacak durumdamiyim onuda bilmiyorum deniycem. Olmadi artık biraz sertlesmek gerekecek.çok büyük bir irade ve sabıra ihtiyacım var.oysaki dokunsalar ağlayacak haldeyim. .(Bana kalırsa cinsel problemi sabır taşıran nokta. 18 yıldır böyle bir sorun var Ada'mın umrunda değilve size dırdırcı diyor. Diğer konulara müsamaha göstersem de cinsellik için gösteremezdim. Değil 18 yıl 18 ay katlanamazdım.
Bizim de farklı cinsel sorunlarımız oldu bir iki tatlı dille söyledim sonra hatırladıkça beni bile utandıran cümlelerle rahatsızlığımın boyutunu anlattımtatlı dil hiçbir işe yaramamıştı ama ağır cümlelerim kendine getirdi biraz çabalıyor hiç değilse şimdi.
Siz kurtarmaya çalışıyorsunuz şimdi ama tahminim bir sonraki evre de sizin de çaba gösterecek haliniz kalmayacak, vazgeçip pes edeceksiniz.
Siz pes etmeden eşiniz umarım düzeltmek için çaba harcamaya başlar...
Annem gelecek inşallah Mayıs gibi..yazında ben gideceğim. .keske hep orada yaşıyor olsaydım. .İki tanıdık yüz görmek nasıl iyi gelirdi. .ailenizi görmeye tr ye gelin
belki size iyi gelir
Önce ne şekilde ikna edeceğinizi iyice düşünün. Başarısız bi girişim olmasın. Plan yapın hatta çocuklar rahat konuşmanıza engel olacaksa onların evde olmadığı bi saati ayarlayın Veya çocukların uyuduğu saati bekleyin hem bağırmak isteseniz bile bağıramazsınız ne bileyim işte etraflıca düşünün bizi de sonuçtan haberdar edin. Güzel haberlerinizi bekliyoruzBunca yıldır bunu mesele haline getirmedim suçlu benim. .başka konularda mutlu olmak yetti sanki..daha doğrusu miş gibi yaptım.
Ama hataydı. .düzelmesi gerek çözümü de varmış araştırdım. .konuşacam mecbur edicem onu Dr ye gitmesi için. .
Evet öyle. .birde onda beni mutlu etmek için uğraştığını görecek bir durum yok..çaba yok..değer verdiğini sevdiğini görmek istiyorum. .para pul vs umrumda bile değil. .İki güzel romantik söz. Biraz şehvet belki..o kadar..seviyorsun ama affedemiyorsun anladığım kadarıyla o yüzden huzursuzsun mutsuzsun ve her şeyi gözüne batıyor .
Evet kaç gündür bu anı kolladim hiç uygun bir an olmadı konuşmak için. .cocuklar uyuyunca konuşmak lazım. İnşallah bu akşam eve biraz stressiz gelirde fırsat olur..Önce ne şekilde ikna edeceğinizi iyice düşünün. Başarısız bi girişim olmasın. Plan yapın hatta çocuklar rahat konuşmanıza engel olacaksa onların evde olmadığı bi saati ayarlayın Veya çocukların uyuduğu saati bekleyin hem bağırmak isteseniz bile bağıramazsınız ne bileyim işte etraflıca düşünün bizi de sonuçtan haberdar edin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?