- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
Bahsettiğin ilaçlar çok ağır bebeğin küçük emziriyosundur da. Rahatsızlığının farkında olman demek ilaca ihtiyacın yok demek. Yine de daha düşük mg bi ilacı doktora danışarak kullan kendi başına ilaç alma.
Lütfen reçetesiz antidepresan kullanmayın. Bir am evvel bir doktora görünün, ihtiyacınıza göre bir tedavi belirlenir. Siz teşhis olmadan tedaviye geçmişsiniz, bence doğru değil.
Başınız sağolsun, Allah sizlere uzun ömürler versin.
görümcem 1 yıl kullandı bıraktı
kendını daha ıyı hıssettıgını söyluyor şuan.
doktora git
dınleme eşini.
hatta o da babasının ölümünden sonra başladıUmarım bende aynı şekilde iyi hissederim.. Teşekkür ederim
Bence ilacla degil manevi olarak doldurmalisiniz icinizdeki boslugu. Bi anne olarak bebeginizi on planda tutmali ve once onu dusunmelisiniz.
Babaniz nur icinde yatsin ,elbette uzulmemek ,aglamamak elde degil ama hayatinizi bu denli olumsuz etkileyecek kadar yokusa surmek cok buyuk yanlis.
Ozelden cok sevdigim bi makale aticam ,insh bi icinizi bi nebze rahatlatir.
Eşiniz kafanıza göre mi ilaç kullanmanızı istemiyor, yoksa doktor kontrolünde de mi ilaç kullanmanızı onaylamıyor?
Doktor da yazmış olsa antidepresan grubundan ilaç kullanmamı istemiyor...
ben de bir seneye yakın kullandım, On gun once de asamali sekilde bıraktım. aynen ben de daha iyi hissediyorum su an. sanki ilac tedavi etti görevi bitti gibi oldu.
bu konuda es dinlenmez doktor dinlenir bence. belki altı aylık bir tedavi yetecek vs size.
Tamam. Yorum yapmadan önce bundan emin olmak istemiştim.
Öncelikle başınız sağolsun. Anne/baba acısını yaşayan bilir. Siz hemen bu hafta doktorunuzla konuşun. İlaç verirse de mutlaka kullanın. Şu anda sizin önceliğiniz kendi ruh sağlığınız olmalı. Eşinizin sizin ilaç kullanmanızla ilgili ne hissettiği tamamen ikinci planda kalmalı.
canım öncelikle başın sağolsun.bilirim babasızlığın acısını.babam vefat ettiğinde 10 yaşıdaydım.çok büyük zorluklar,özlemler,acılar çektim.içime çok attım o yaşta.büyüdükçede korkağın teki oldum.öncelikle sana şunu söyleyeceğim;kesinlikle kardeşini ihmal etme.kardeşin ne kadar belli etmesede içinde fırtılar kopuyordur.ben bazı sorunlarımından dolayı 1 aydır antidepresan kullanıyorum.sabretmeye çalıştım ama kendim aşamadım mecbur doktora gittim.içtiğim ilaç 10 mg hafif bi ilaç ama rahatlattı şükür.daha önce kullanmışta olsan doktora sormadan ilaç alma.belki düşük dozda verecektir doktor bilemezsin.doktora git kesinlikle.bide bol bol dua et bütün sıkıntılardan Allaha sığın canım.YA KUDDUS C.C zikirini günde 170 defa çek.çoook rahatlatıyor.
özlenmez mi canım ya.28 yaşına geldim hala acısı dünkü gibi.heleki küçük yaştayken kaybedilmişse baba dahada ağır oluyor acısı.o yüzden diyorum kardeşini yalnız bırakma diye.doktora gidinceye kadarda ilaç alma.Allah razı olsun... Çok teşekkür ederim başınız sağolsunbabasız kalmak çok zor babamı çok özlüyorum... Doktora derhal gideceğim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?