Eşim ilaç kullanmamı istemiyor...

Pardon da anne olmayı sizden mi öğrenicem? Benim anneliğimi kimse sorgulayamaz. Evladıma gayet güzel bakıyorum ben sorumsuzca değil. Anne olmadan size soracak değildim herhalde.... Haddinizi aşan yorumlar yapmayın.

O evlattan sorumlu bir şekilde davranın o zaman. Daha gecen gun bu sekilde ilaclari jafasina gore kullanip kafasina gire birakan bir anne kendini asarak intihar etti. Geride 4 tane kucuk cocuk kaldı. Siz de evladınıza güzel bakın o anne de iyi bakiyordu evlatlarına.

Neymis bu cok kötüyüm antidepresan kullanicam lafları. Etraginizdaki dertli insanlara bakim ve sükredin. Allah korusun ama vefat eden cocugunuz olsaydi o daha da büyük bir acı. Acıların sonu yok iste, bas etmek icin baska yontemler bulun. Spor yapin resim yapin orgu orun kursa gidin... ilaçlar az dozlu zehirdir hanımefendi.

Esiniz bilincli bir adammis. Umarım siz de biraz anne olmanın haddini bilip ona göre hareket edersiniz.

Sizin yararınıza uyarıyorum sizi. Kalkıp da takındığınız tavra bakın. Gidin kafanıza sıkın demedim, daha sağlıklı yollara basvurun dedim. Kendinizi düşünmüyorsanız evladınızı düşünün

kardesinize o kadar uzuldum ki okurken kalbimin agrisini hissettim inanın sizin en azından bi bebeginiz var onunla azda olsa vakit gecirebiliyorsunuz kardesiniz daha derin yaşıyordur duygularını size tavsiyem kardesinize sosyal aktiviteler bulun basketbol resim kursu müzik kursu vs yoksa çocuğun paikolojisi çok bozulur

Eşinle beraber gitsen doktora o da takıldığı konuları konuşsa ona göre bir ilaç tedavisine başlasa doktor. Antidepresan alıp bebeğe çok fazla vakit ayıramayacağını falan da düşünüyo olabilir eşin ama senin huzursuz olman bebeğin huzursuz olması anne sütü alamasa da anne sevgisi huzurunu alması gerekiyo bebeğin. Başın sağolsun Allah sana da ailene de dayanma gücü versin

basınız sagolsun aynı ılacı bende kullandm gercekten ıyı gelıyor sımdı bırakma asamasındayım ve evet ıstahsızlık yapıyor

Doktorun daha iyi yönlendiricektir seni.Kendini kötü hissedip bu durumda kalma kullanman gerekiyorsa kullan tabiki

Doktorun daha iyi yönlendiricektir seni.Kendini kötü hissedip bu durumda kalma kullanman gerekiyorsa kullan tabiki

Ben de zihinsel sağlığın içinde birisiyim. Her alışkanlık yapan şey bırakıldıktan sonra sonraki kullanımında etkisini arttırır. Böbreğiniz hastalansa ağrı kesici verse ilaç verse doktor onu almayacak mısınız? Ahşap boyamayla çiçekle böcekle depresyon atlatılmaz, atlattım diyen yalan söyler, sadece bastırmıştır. Bu kadar basit.

Kanser falan olursanız o zaman zehir bunlar deyip sakın kullanmayın o halde. Asıl cahilliği resmen siz yaptınız şu an. Örgü görmekle depresyon atlatan varsa gelsin mezun olduğum an diplomalarımı yırtmaya söz veriyorum.

başın saolsun arkadaşım.
senin içinde üzüldüm ama kardeşin için daha acı. keşke olmasa ama ne yazık ki ölümde var
bi uzmanla görüşmeden ilaç kullanma sakın. gerekirse eşinden rica et onunla beraber gidin ki durumunu psikologdan o da duysun. kolay değil yaşadıkların. Allah sabır versin.

Depresyon diye teşhis konmuş mu hanimefendiye? Belki de boslukta kalmaktan kaynaklı bir durum. Bakarsanız ben doktora danısmadan kullanmasiyla alakalı eleştiri yaptım. Doktor söyledikten sonra elbette kullansın. Cahillik bu durumda sizin yaptığınız oluyor degil mi?
Eger ilaçtan baska bir secenek kalmadıysa elbette kullanılmalı ama suan ortada oyle bir durum var mi? Kaldı ki yırtmaktan bahsettiğiniz diplomaya ben de sahip olacağım yakin zamanda.
Kanser ve depresyonu nasıl aynı kefeye koyup tartabiliyorsunuz o da baska bir sorunsal.

Doktora gitmeden daha önce verilmisti bana diye eski ilaclarindan kullanılmasıni tavsiye edebiliyorsanız zaten yırtın o diplomanızı.
Ilac kullanımını minimuma indirilmeye çalışıldığı şu dönemde elbette doktora danısmadan kafasina göre ilac kullanması asla dogru birsey degil. Ve bir doktor adayi olarak bunda uyarida bulunmam da oldukca normal.

yalan söylemiyorum atlattım herkese moral veriyorum herşey yolunda çok şükür

Ben doktor gözetimi dışında ilaç kullansın demiyorum da, ilaç zehirdir diyen sizsiniz. Doktorun vereceği ilaç olmayacak mı? Benim eleştirim bunaydı bu birincisi.
İkincisi ilaçla tedavi edilmeyen kanser de öldürür, depresyon da. İlerlemiş zihinsel hastalık her şeyden tehlikelidir ki bunu bilmiyorsanız o diplomanızı siz yırtıp atın, bir doktor adayından bunu duymak ayrı şaşırtıcı doğrusu.
Kanser gibi hastalıklar sadece kişiyi öldürür, zarar verir de, borderline bozukluklar ve şizofreni, psikoz gibi hastalıklar kendilerinden başka diğer insanlara da zarar verebilir ve öldürebilir.

yalan söylemiyorum atlattım herkese moral veriyorum herşey yolunda çok şükür
Buna da hiçbir psikoloğu ve psikiyatristi inandıramazsınız, sizin atlattığınız depresyon değildir bu ağır bir şeydir her önüne gelen depresyon dese de o kadar basit bir hastalık değil. Ruh hali düşüklüğü benzeri bir şeyler yaşayıp atlatmışsınız ya da dediğim gibi sadece bilinç altınıza kitleyip bastırmışsınız, hepsi bu.

psikiyatriste gittim ve o böyle olduğunu söyledi sen merak etme...

birde şu var insanlar iyi olmanı istemiyorlar yani ayy yazık kesin psikolojisi bozulmuştur gözüyle bakıyor iyi olmanı kabul edemiyorlar kendilerini iyi hissediyorlar kıyaslayıp ne yani ömür boyu acımı çekmeliyim...kendimi odalaramı kapatmalıyım herkesin bir yaşayacağı var ben bunları yaşadım..bugünüme şükür..

Ben insanların kötü olmasını isteyecek bir konumda değilim, Allah'a şükür hiçbir zaman öyle bir isteğim olmadı. Ben insanların en iyi şekilde ayakta durmalarını ve mutlu hissetmelerini istiyorum, çalışmalarım da her zaman bu yönde olacak. Kimseye karşı da ''Aaa bak şöyle de olabilirdi sana, bak şu insanın bu sıkıntısı var haline şükret'' deyip acısını ve üzüntüsünü basite indirgeme anlayışsızlığında bulunmadım. Sonuçta o insana o şekilde olmadı ve kendi sıkıntısı başka. Ömür boyu acı çekmenizi isteyenleri muhatap almayın, odalara da kapatmayın kimse bunu beklemez. Hepimizin bugününe şükür.

Bazen acilarimizla basedemeyebiliyoruz. Basınız sagolsun zor bi donem geciriyosunuz. Psikologtan randevu alip esinizle beraber gidin. İlaclik bi durum varsa esinizde ikna olur hem

içmemen senin hayrına konuşabileceğin arkadaşlar edin yada bir defter tutup içinden geçenleri oraya aktar Rabbim yardımcınız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…