Eşim ile ilgili sıkıntım!

PAREMMMM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
28
4
3
Merhaba hanımlar...Yeni üye oldum ve bir sıkıntımı dile getirmek istedim.Eşimle iyi kötü giden bir evlilik hayatımız olmasına rağmen son yaşadığım olaylar canımı çok sıktı.Rızam olmadan araba aldı ve aldığı arabayı da babasının üstüne yaptı.Çalışan bir bayanım ve arabanın her kuruşunda benimde hakkım var ama benim haberim olmadan bunları yapması beni şok etti ve çok ağır sözler söyledi.Onsan tamamen soğudum.Boşanmayı bile düşünür oldum bu konuda bana yardımcı olur musunuz ?Nasıl davranmam gerekiyor?

arabayı neden babasının üstüne yapmış sordunuz mu

Babası emekli olduğu için vergiden düşük göstermesi içinmiş...

ne kadar düşük görünecek ki? 50 -100 lira falan mı?
ben olsam çok büyük olay çıkarırdım, çünkü bizim paramızla alınmış.
ben eski püskü arabamız bile neden eşimin üstüne oldu diye biraz serzenişte bulunmuştum. kalkıp da babasının üstüne yapsa çok fena kavga ederdim.
sonuçta ikimizin emeği var, paranın bi kısmını babası mı verdi?

ağır sözler derken?

yeni mi evlendiniz, daha önce böyle şeyler yapmış mıydı eşiniz?

Bosaninca evliyken alinan mallar psylasilio ya ne olur ne olmaz die yspmis olmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başka kardeşi var mı?
yarın bir sorun çıktığında pay iddia edecek birileri?
her şey bir yana sizin onayınız bilginiz olmadan böyle bir işe kalkışması hoş değil...eşinin onayı olmadan devlet krediyi yasakladı.
ağır konuşmasını bir kenara bırakıp çokta büyütmemek mi gerekir acaba..neticede siz kullanacaksınız aracı...onların gözünde bir anda para göz olacaksınız?

Bende araştırdım ama söylediğine dair bir kanıt bulamadım öyle bile olsa bana danışmadan yapması beni hiçe sayması çok ağır oldu.

Bende bu konuda tartışma çıkardım zaten şuan çok kötüyüz iki kız kardeşi var bu arada. Eşim benim fesat olduğumu dile getirdi.Eski arabayı satma dedim sattı daha iyisini alacakmış ama elde para yok anneside ben sana veririm dedi oğluna o da annesini dinledi .Bende hem eşime söyledim hemde kv ye ben araba alınmasını istemiyorum 1 yıl size borç ödemeyide çünkü öncelik bebeğimin olmasını istiyorum tüp bebekle olabilir ancak o da az para değil arabanın aciliyeti yok satmasaydı eskisni dedim. konuşmamızdan bir gün sonrada arabayı aldığını öğrendim.Eşim baba ben karısız yaparım ama arabasız yapamam dedi bende o zaman eski arabanın parasını ben verdim sana o kadar yıl dedim o da bindiğine say dedi ve kayınvalideye hayırlı olsun arabanız üzerinize almışsınız dediğimde kapıyı yüzüme kapattı.Boşanmayı düşünüyorum son on gündür açıkçası yanlış mı sizce bu durumda bunu düşünmek?Hem benden hemde doğmamış bebeğimden daha önemli oldu aldığı araba

Yoo haksız değilsin ne demek ben karısıZ yaparım arabasız yapamam basbayağı danışmadan babasının üstüne yapması acaba ayrılmayı mı düşünüyor dedirtiyor kaç yıllık evlisin ve evliliğiniz nasıldı şimdiye kadar

Çok avam korkunç bir söz. Yapabiliyorsa karısız yapsın o zaman. Sizin hiç söz hakkınız olmayan bir evlilik çok da bir evlilik değildir zaten. Yazık.

4 yılımı verdim akşamları hep arkadaşlarıyla zaman geçirir evi genelde otel gibi kullanır çarşı pazar bilmez işte çalış evde çalış kv ile altlı üstlü oturuyoruz kendi düzenimi oluşturmak kavga gürültüyle bir hayli zaman aldı ve bu yılda çocuğumunda doğal yoldan olmayacağını öğrendim onun stresi üztümdeyken şimdi de bu durum patlak verdi çok yoruldum ve çok yıprandım ve halen daha eşim burnununu dikinde ailesine sırtını dayamış bensiz de yapacağını söyledi bende boşanma kararımı açıklamak için bayramın geçmesini bekliyorum.Yazık ki bana kadir kıymet bilmeyen bir insanı çekmişim yıllardır.Sizcede doğru bir karar mı boşanmak?

Kullandığı sözler çok çirkin
Çocuğunuz olmaması da şu durumda sevinilecek bir şey aslında
Hani kadınsız yaparım ama anamsız yapamam diyeni duydum da arabasız yapamam nedir ya
Yok kullandıklarına say falan, hiç iplemem böyle adamı, alsın arabasını otursun, sen yoluna bak

Neden böyle bir şey yaptın arabayı babanın üstüne diye sana hesap mı verecğim dedi.Evet vereceksin dedim evlilik manen ortaklık maddan ortaklıktır sen daha bunu öğrenememişsin dedim o arabayı sat dedim ben isteemiyorum satıp satmayacağımı senin keyfine göre mi belirleyeceğim dedi.Bende konuşmuyorum iki yabancıyız birbirimize boşanmak istediğimi de dile getirdim sessiz kaldı sadece ama düzeltmek için herhangi bir şey yapmadı mübarek ramazanın hürmetine ve bayramın hürmetine sessiz kaldım şimdilik bayram sonrasını bekliyorum

Belli bir yaştaki insanlardan daha az vergi alınıyo kasko yapılırken falanda daha az ödeniyo kardeşimde arabasını annemin üzerine yaptı o sebeple annem 55 yaşında oldugu için vergilerini ve kaskosunu daha az ödüyo hatta bedensel özürlüyse bu tutar dahada düşüo eşinizin söylediği doğru kayınbaba üzerine yapması sizin için sorunsa orasını bilemem

O zaman karisiz yap diyip cek git. Bu laflari yutma sakin ya. Evlilik iki kisiliktir. Yaziklar olsun boyle erkege de onu yetistiren annesine babasina de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…