Merhaba hanımlar...Yeni üye oldum ve bir sıkıntımı dile getirmek istedim.Eşimle iyi kötü giden bir evlilik hayatımız olmasına rağmen son yaşadığım olaylar canımı çok sıktı.Rızam olmadan araba aldı ve aldığı arabayı da babasının üstüne yaptı.Çalışan bir bayanım ve arabanın her kuruşunda benimde hakkım var ama benim haberim olmadan bunları yapması beni şok etti ve çok ağır sözler söyledi.Onsan tamamen soğudum.Boşanmayı bile düşünür oldum bu konuda bana yardımcı olur musunuz ?Nasıl davranmam gerekiyor?
Babası emekli olduğu için vergiden düşük göstermesi içinmiş...
Babası emekli olduğu için vergiden düşük göstermesi içinmiş...
Merhaba hanımlar...Yeni üye oldum ve bir sıkıntımı dile getirmek istedim.Eşimle iyi kötü giden bir evlilik hayatımız olmasına rağmen son yaşadığım olaylar canımı çok sıktı.Rızam olmadan araba aldı ve aldığı arabayı da babasının üstüne yaptı.Çalışan bir bayanım ve arabanın her kuruşunda benimde hakkım var ama benim haberim olmadan bunları yapması beni şok etti ve çok ağır sözler söyledi.Onsan tamamen soğudum.Boşanmayı bile düşünür oldum bu konuda bana yardımcı olur musunuz ?Nasıl davranmam gerekiyor?
Bende bu konuda tartışma çıkardım zaten şuan çok kötüyüz iki kız kardeşi var bu arada. Eşim benim fesat olduğumu dile getirdi.Eski arabayı satma dedim sattı daha iyisini alacakmış ama elde para yok anneside ben sana veririm dedi oğluna o da annesini dinledi .Bende hem eşime söyledim hemde kv ye ben araba alınmasını istemiyorum 1 yıl size borç ödemeyide çünkü öncelik bebeğimin olmasını istiyorum tüp bebekle olabilir ancak o da az para değil arabanın aciliyeti yok satmasaydı eskisni dedim. konuşmamızdan bir gün sonrada arabayı aldığını öğrendim.Eşim baba ben karısız yaparım ama arabasız yapamam dedi bende o zaman eski arabanın parasını ben verdim sana o kadar yıl dedim o da bindiğine say dedi ve kayınvalideye hayırlı olsun arabanız üzerinize almışsınız dediğimde kapıyı yüzüme kapattı.Boşanmayı düşünüyorum son on gündür açıkçası yanlış mı sizce bu durumda bunu düşünmek?Hem benden hemde doğmamış bebeğimden daha önemli oldu aldığı araba
4 yılımı verdim akşamları hep arkadaşlarıyla zaman geçirir evi genelde otel gibi kullanır çarşı pazar bilmez işte çalış evde çalış kv ile altlı üstlü oturuyoruz kendi düzenimi oluşturmak kavga gürültüyle bir hayli zaman aldı ve bu yılda çocuğumunda doğal yoldan olmayacağını öğrendim onun stresi üztümdeyken şimdi de bu durum patlak verdi çok yoruldum ve çok yıprandım ve halen daha eşim burnununu dikinde ailesine sırtını dayamış bensiz de yapacağını söyledi bende boşanma kararımı açıklamak için bayramın geçmesini bekliyorum.Yazık ki bana kadir kıymet bilmeyen bir insanı çekmişim yıllardır.Sizcede doğru bir karar mı boşanmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?