Eşim ile ilgili sıkıntım!

Şuan bende çocuğumun olmadığına seviniyorum.Çok öfkeliyim ve kızgın-kırgın

Bu adam hep mi boyleydi sana karsi. Hep 2. Planda mi birakir? Simariklik hat safhada. Tek erkek galiba. Babaya arabasiz yapamam demek cok buyuk simariklik benim gozumde.

Vergiden düşük göstermek için bile olsa benim haberim olmadan yapıldığı için bana çok yanlış geldi açıkçası yangından mal kaçırır gibi eski arabayı sattı 15 gün sonra yenisini aldı ve da babasının üstüne yaptı eskisi bizim üzerimizdeydi bana hiç doğru gelmedi haberim olsaydı rızam olsaydı olaylar bu noktaya belki gelmezdi

karısız yaparım ama arabasız yapamam sözünü bana söyledi bide eski araba için verdiğim parayı bana geri ver o zaman dediğimde bindiğine say demesi hepsini bana söyledi.Evet evin tek oğlu ben hep arka planda kaldım evliliğim yürüsün diye

Babası emekli olduğu için vergiden düşük göstermesi içinmiş...

Canım senin olayının aynısını yaşadım. Bir kaç sene önce araba aldık,eşim annesinin üzerine yapmış sonradan söyledi.Bana danışmadığı için çok kavga ettim. Annesi dul ve rahmetli babasının maaşını alıyor,az vergi vermek için olduğunu söyledi.Ve en önemlisi kredi ödüyorduk bir sorun olursa haciz gelmesin diye öyle yapmış. Sonradan hiç kafaya takmadım, sorun da yaşamadım hatta takılıyor annesi arabamı temiz kullanın diye Ama sanırım başka problemler de var ve sinir oldum eşinize açıkçası

Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim doğru bir karar vermek adına hep ikilimde kalmıştım ama sizzde ağır basan boşanmaktan yana bana yardımcı olduunuz çok sağolun

Eşinizin borçları var,araba elinizden gider diye satıp başka almış ve babasının üzerine almış sanki, yine günahını almayayım da

eşimin borcu yok 17000 tl bizde vardı 8000 tl düğünden kalan para kv üzüerindeydi birde 10.000 tl onlar verdi 35 000 tl için beni sattı ailesinin üzerine yaptı

Aslında sorun en başından beri kv'nin benim evliliğimde söz sahibi olmamı istememesi.Hep istediği ben çalışıp eline vereyim birlikte yiyip içelim oğlu gezsin tozsun ben kölelik edeyim nereye gidersem ondan izin alayım bende öyle olmadığım için hep ses çıkardım iki kere evi terk ettim özürler aflar geri döndüm ama düzelmedi sonunda bunu gördüm

eşimin borcu yok 17000 tl bizde vardı 8000 tl düğünden kalan para kv üzüerindeydi birde 10.000 tl onlar verdi 35 000 tl için beni sattı ailesinin üzerine yaptı

kv. ve verdikleri 10.000 tl ile onlar daha çok para kattıkları için mi onların üstünde yoksa... vergi indirimi vs. de çok saçma, iyi arabaya biniyorsun düşük vergili olsun diye başkasının üstüne yapıyorsun arabayı etik değil....

ayrıca eşinin konuşması çok kötü.

iyice düşündükten sonra affederseniz, burnunu iyice sürtün

Son düzenleme:
Bunun için boşanmayı düşünmeyin derim. Yani tek sorununuz buysa.Ama eşinizin sözleri kolay hazmedilecek cinsten değil. Ay ne demek karısız dururum arabasız duramam. Arabasıyla uyusun bir müddet eşiniz. Yerinizde olsam burnunu iyice sürtmesini sağlardım.

Sorun sadece arabayi yapmasi olsa tamam idare edin denebilir belki, ama ustune soyledigi sozler cok cok ayip. Ben boyle bir lafi kaldiramazdim acikcasi. Siz nasil davranirsiniz bilemem tabi. 4 senede tanimis olmaniz lazim. Bundan sonrasini dusunjn, cocugunuz olunca isler daha zorlasacak, hem sizin yukunuz artacak, hem bi sorun olsa oyle cikip gidemezsiniz kolay kolay. Hem tup bebek isi cok stresli, bilmiyorum nasil karar vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…