- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Ay gülmemeliyimDeh demenizle mi oldu? O zaman ben de size "çüş" diyorum. Kendinizi başka şekilde ifade edemez miydiniz?
Biraz işve cilve esinizin hosuna gidecek sekilde giyinme ve bikac cümle ile halledebilirsiniz süprizler yapınKizlar bebegim 6 aylik. Dogumdan sonra farkettim. Bebegide benim deh dememle yaptik zaten. Esim cok isteksiz iliski konusunda. Normal de her istedigimi yapiyor. Isten erken cikiyor hemen eve geliyor falan filan bunlar guzel hos ama iliski konusunda kardes gibiyiz. Mesela 45gundur hic beraber olmadik. 2 kez adet gordum bitti gitti ama adam hic istemiyo. Neden boyle ? Aldatiyo desem aldatan adam farkli olur anlamadim ben bi akil verin.
Bebeğin için hayırlı olsun allahım uzun ömürler versin canım sinirden öyle söylemen normaldir kızlar normal karşılamak gerek ama sende ılımlı yaklaşmayı dene istersen canım normal değil bu ilişki süreniz çünkü belki bir problemi vardır . Oda olmadı uzmandan bir destek alın kendi başına düşünme bunu eşinle paylaş haberi varmı eşinin senin bu düşüncede oldugundan erkekler genelde umursamazlar pek kadının ne düşündüğünü çünküKizlar bebegim 6 aylik. Dogumdan sonra farkettim. Bebegide benim deh dememle yaptik zaten. Esim cok isteksiz iliski konusunda. Normal de her istedigimi yapiyor. Isten erken cikiyor hemen eve geliyor falan filan bunlar guzel hos ama iliski konusunda kardes gibiyiz. Mesela 45gundur hic beraber olmadik. 2 kez adet gordum bitti gitti ama adam hic istemiyo. Neden boyle ? Aldatiyo desem aldatan adam farkli olur anlamadim ben bi akil verin.
Biz ne bilelimKizlar bebegim 6 aylik. Dogumdan sonra farkettim. Bebegide benim deh dememle yaptik zaten. Esim cok isteksiz iliski konusunda. Normal de her istedigimi yapiyor. Isten erken cikiyor hemen eve geliyor falan filan bunlar guzel hos ama iliski konusunda kardes gibiyiz. Mesela 45gundur hic beraber olmadik. 2 kez adet gordum bitti gitti ama adam hic istemiyo. Neden boyle ? Aldatiyo desem aldatan adam farkli olur anlamadim ben bi akil verin.
Yok aslinda. Bende anlamadim.Uçağın havalanmasında mı bir sıkıntı var acaba ?
Malesef durum tamda bu.Deh demenizle mi oldu? O zaman ben de size "çüş" diyorum. Kendinizi başka şekilde ifade edemez miydiniz?
Aglancak halimize guluyoruz sizde haklisiniz.Ay gülmemeliyim
Deh cokta kotu bi ifade degil bence. Ayrica cekici olmadigimi nerden biliyosunuz veya karsimdaki adam ne kadar cekici? Buna siz karar veremezsiniz. Cekici gelmisim ki benimle evlenmiş. Benm skntim cekici nasil olurum degil oylede bi gayretim yok. Kendimden eminim sukur.Kendinizi bu şekilde ifade ediyorsanız onun yanında da çekici gelmemeniz normal bence. Deh demek nedir ya???
Neler denedim neler. Adam o kdr seye hii ne guzel diyip basini cevirdi daha ne yapayim bilemedim.Biraz işve cilve esinizin hosuna gidecek sekilde giyinme ve bikac cümle ile halledebilirsiniz süprizler yapın
Esimde ne usluplar var bide onu dusunun. O kadar kiziyorum ki artik ancak boyle ifade edebildim kendimi. Biraz empati. Dogumdan once boyle degildi ama bazen ilski olcagi zaman gerceklestiremiyodu. Anlamadim gitti.Hamilelikten önce de böyle miydi? Doğum yaptınız belki çocuk emzirme filan sizi anne olarak ayrı bir görüyordur artık. Bu arada deh nedir ya eşinize de bu üslup varsa adam yanaşmamakta haklı.
Bosver isteyen istedigini anlasin. Herkes mukemmel degil. Bu benim uslubum onlar daha kibar sekilde ifade etsinler kendilerini cok biliyolarsa. Esimede soyledim ama nafile.Bebeğin için hayırlı olsun allahım uzun ömürler versin canım sinirden öyle söylemen normaldir kızlar normal karşılamak gerek ama sende ılımlı yaklaşmayı dene istersen canım normal değil bu ilişki süreniz çünkü belki bir problemi vardır . Oda olmadı uzmandan bir destek alın kendi başına düşünme bunu eşinle paylaş haberi varmı eşinin senin bu düşüncede oldugundan erkekler genelde umursamazlar pek kadının ne düşündüğünü çünkü
Bilmiyosan bos yapma.Biz ne bilelim
Bencede ama anlatamiyorum.Cinsel bir problemi olabilir. 45 gün baya uzun.
Sizinki baya egitilmis sanirim tecrube konusuyor.DehKurban olduğum yaradan farklı farklı yaratıyor işte İlişki konusunda da deh dehleyin bari. Ama iyi dehleyin, dur çüş anlamasın. İyi dehlemeler.
Zamane adamlarına birşeyler oluyor bunu biliyorum çok sık böyle konular açılır olduMune seviyeli cevaplar verilsin lutfen. Bos yere engel yemek istemiyorum.
Size gülmedim.Aglancak halimize guluyoruz sizde haklisiniz.
Gulmekten çatladım bu yoruma ya yaşa senDehKurban olduğum yaradan farklı farklı yaratıyor işte İlişki konusunda da deh dehleyin bari. Ama iyi dehleyin, dur çüş anlamasın. İyi dehlemeler.
Böyle üsluba böyle cevap.Mune seviyeli cevaplar verilsin lutfen. Bos yere engel yemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?