- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Gerçekçi bi yorum yapsanız ksşkeSiz de ona kafa atın. Ne der sizce?
Bende ondan korkuyorum bi kere oldu ya bi daha olursa? Bunu yapmamaya nasıl ikna ederim sizcecogumuz oruc tutuyoruz hatta ne saartlarda tuttum ama inan kimseye kafa atmayi。aklimdan gecirmedim。 ins devami gelmez
Maalesef tam olarak böyle olduSiz dayak yiyip ne yapiyim diye mi soruyorsunuz? Anlayamadim gercekten
Ve aileniz sadece bir daha olmasin mi dedi? Gercekten mi?
Aynen öyleSinirine hakim olamayıp oruçluyum o yüzden böyle diye kılıf uyduranlar bi zahmet oruç tutmasın ya. Ne anlamı kaldı bunun. Herkeste böyle tripler, yok oruçluymuş o yüzden bu kadar sinir. Sanki uzaya çıkıyor mübarek. Yani ne denilir bilemiyorum
Ayrıl demek çok kolay 1yaşında oğlum var benim ailemin tavrından da bahsettim nasıl bir araftayım aktaramadım muhtemelenAffet tabiki ne ayrılması insan kocasi kafa atti diye ayrılır mi hiç
Ve ilk defa yaşıyorum böyle bişey yani şiddet olmazdı evimizde hiçO adamın kafasını alır çıktığı yere iade ederim , her türlüsünü duydum şiddetin ama karısına kafa atan adami ilk defa duyuyorum..
Tekrarlamaması için bir çözüm arıyorum kusura bakmayınİnsanlar yaptıkları pislikleri oruca bağlamaktan ne zaman vazgeçecek acaba?
Sizin eşinizden kafa yiyip!yinee onunla ailenizin yanına gitmeniz, ailenizin bir daha olmasin demesi herseye çok garip.
Şiddet hepiniz için normalleşmis sanırım. Ayrılmaya da gönlünüz elvermiyor madem yapılacak birşey yok.
Şimdi kafa atan 2 gün sonra hastanelik eder, belki yine oruçlu bir aninda seni dayaktan öldürür... hiç mi değerin yok? Çalışıp çocuğunada kendinede güzel bir hayat yaratabilirsin. Ailenin arkanda olmadığnı bildiği için eşinin yüzünü asil simdi göreceksinAyrıl demek çok kolay 1yaşında oğlum var benim ailemin tavrından da bahsettim nasıl bir araftayım aktaramadım muhtemelen
O halde birşey olmamış gibi eşinizi alıp ailenizin yanına giderek hata yapmışsınız, aileniz içinde şiddet çokta mühim değil , eşinizde bunu görmüs oldu. Birkaç gün küsüp konuşmamaktan başka ne yapabilirsiniz?Tekrarlamaması için bir çözüm arıyorum kusura bakmayın
İşte kafamda tam olarak bu var kpss çalışıyordum zaten ama süreç nasıl ilerleyecek şuan beni onunla yolladılar resmen eve gidebilecek yerim yok annemlerden başka üstelik virüs de var bu evde kalmak zorundayım şuan içinŞimdi kafa atan 2 gün sonra hastanelik eder, belki yine oruçlu bir aninda seni dayaktan öldürür... hiç mi değerin yok? Çalışıp çocuğunada kendinede güzel bir hayat yaratabilirsin. Ailenin arkanda olmadığnı bildiği için eşinin yüzünü asil simdi göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?