Eşim ile kavga

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Herkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden

Eşinizin size yaptığını nasıl oruca bağlayacaksınız, yapılan kötülükleri oruca bağlamaktan ne zaman vazgececeğiz?

Sizin eşinizden kafa yiyip!yinee onunla ailenizin yanına gitmeniz, ailenizin bir daha olmasin demesi herseye çok garip.

Şiddet hepiniz için normalleşmis sanırım. Ayrılmaya da gönlünüz elvermiyor madem yapılacak birşey yok.

Son düzenleme:
İnsanlar yaptıkları pislikleri oruca bağlamaktan ne zaman vazgeçecek acaba?

Sizin eşinizden kafa yiyip!yinee onunla ailenizin yanına gitmeniz, ailenizin bir daha olmasin demesi herseye çok garip.

Şiddet hepiniz için normalleşmis sanırım. Ayrılmaya da gönlünüz elvermiyor madem yapılacak birşey yok.
Tekrarlamaması için bir çözüm arıyorum kusura bakmayın

Ayrıl demek çok kolay 1yaşında oğlum var benim ailemin tavrından da bahsettim nasıl bir araftayım aktaramadım muhtemelen
Şimdi kafa atan 2 gün sonra hastanelik eder, belki yine oruçlu bir aninda seni dayaktan öldürür... hiç mi değerin yok? Çalışıp çocuğunada kendinede güzel bir hayat yaratabilirsin. Ailenin arkanda olmadığnı bildiği için eşinin yüzünü asil simdi göreceksin

Tekrarlamaması için bir çözüm arıyorum kusura bakmayın
O halde birşey olmamış gibi eşinizi alıp ailenizin yanına giderek hata yapmışsınız, aileniz içinde şiddet çokta mühim değil , eşinizde bunu görmüs oldu. Birkaç gün küsüp konuşmamaktan başka ne yapabilirsiniz?

Şimdi kafa atan 2 gün sonra hastanelik eder, belki yine oruçlu bir aninda seni dayaktan öldürür... hiç mi değerin yok? Çalışıp çocuğunada kendinede güzel bir hayat yaratabilirsin. Ailenin arkanda olmadığnı bildiği için eşinin yüzünü asil simdi göreceksin
İşte kafamda tam olarak bu var kpss çalışıyordum zaten ama süreç nasıl ilerleyecek şuan beni onunla yolladılar resmen eve gidebilecek yerim yok annemlerden başka üstelik virüs de var bu evde kalmak zorundayım şuan için 😔

Back
X