Eşim ile kavga

Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız bir müddet aileniz yanında kalın ve tepkinizi belli edin aynı şekilde ailenizde tabiki .. böyle bişeu olsa babanızında ona kafa atmasını beklerdim açıkası

Daha önce şiddet eğilimi olmuşmuydu size ?
sayfaları henüz okumadım , ilk sayfaya ithafen yazıyorum şuan ?

Kafa atıp ardından zerre pişmanlık duymadan bir de emir vermesi hazırlan diye...
Senin de burda sorman "birdaha yapmaması için nasıl ikna ederim"

Şu sorundan bile belli senin hep dayak yiyip ezileceğin kusura bakma

Bende ondan korkuyorum bi kere oldu ya bi daha olursa? Bunu yapmamaya nasıl ikna ederim sizce
İkna edemezsin tabiki yolunu buldu zaten çevremde gördüğüm bütün şiddet konuları böyleydi zaman giderek arttı dediler. Şunu soylm sadece adam size kafa atmış sizde bagirmissiniz sadece kimim yaptigi daha ağır bir düşünün

Suan gıdecek bır yerınız yok gıbı ıste bulmak zor su zamanda kpssye devam et bence ınsallah atanırsın. Ozman bosa bu adamı aılen gercekten cok dusuncesızmıs hangı anne baba bunu gecıatırebılır. Bu aradada yapılacak cok bısey yok yapan herturlu yapar. Kusmen yatak ayırman fılan durdurmaz korkutmaz. En fazla eskısı gıbı olma cok tınlama haddını bılsın hıcbısey olmamıs gıbı davranırsan daha beter olur

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah herkes evinde huzurlu olur böyle durumlar Mecburiyetler çok zor başına gelmeyen anlamakta zorlanıyo Rabbim kimseye yaşatmasın

Orucun anlamı aç kalmak değil saygılı olmak sabırlı olmak hoşgörülü olmak demek.. Ben olsaydım aileme kardeşime kesinlikle söylemem.. Ama onu bensizlikle cezalandırırm görmezden gelirim kendi kabuğuöa çekilirim çok soğuk davranırım

Oruc tutup kalp kirmak siddet uygulamak... cok ironik. Bir sure uzak davranin hatasini anlasin sizi kaybetmek.uzere oldugunu dusunsunki bi daha tekrarlamasin.mumkunse bu uzakligi kavgasiz gösterin. Hic konusmayarak yada cok kisa cvplar vereerek.hiç yokmuş gibi..

Kafa yemissin kardeş kocandan. Ablana bağırmis oruc yüzündendir bir şey demeyim mi diyorsun. İyi misin

Tekrarlamaması için bir çözüm arıyorum kusura bakmayın
Eşiniz kafa attı morardı diyosunuz ve aileniz sizi o morlukla ve ağlayarak geldiginizi görüp geri gönderiyor gerçekten garip geldi. Madem bu duruma geldiniz ve eşinizi de anladığım kadarıyla seviyorsunuz ailenizin yanında biraz kalsaydınız keşke. aklı başına daha iyi gelirdi
En azından ailenizin sürekli arkanızda olduğunu size bir daha asla el sürmeyeceğini bilip o korkuyu yaşardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…