- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Ben niye et aldın diye bağırmadım küfrediyor diye bağırdım. Ayrıca o halde görünce saklama şansım yoktu önceden planlıydı gideceğimiz ve o zorla gibi çıkarttı beni evdenKeske tutturmasaydin annemeler diye yani hastalik var bayramda sokaga cikma yasagi zaten bu gitmeler olmasin diye var hata esinizde siddet asla kabullenilemez bir durum ama basina bakalim olayin sizde et niye aldin diye bagirmissiniz kokuyor diye annemelere gidelim.demissiniz simdi asla esiniz hakli demem o zaten cok buyuk hatali ama sizde haklısınız diyemiyorim kusura bakmayin babaniza ailenize anlatacak kadar büyükse olay zaten bu evlilikte bir seyler eksik
Ailenizin arkanizda olmamasina, maddi olarak ayriliga şu an hazır olmamaniza ve daha bir sürü şeye üzüldüm...keşke aileniz arkanızda durabilseydi. Tek söyleyebileceğim inşallah kızlarımız meslek sahibi olup, kendi ayaklarının üstünde durmadan evlenmezler.Ben niye et aldın diye bağırmadım küfrediyor diye bağırdım. Ayrıca o halde görünce saklama şansım yoktu önceden planlıydı gideceğimiz ve o zorla gibi çıkarttı beni evden
Doğru tespit bence adam zemini hazırlamış istediğim zaman kafa da atarım bacak ta ailen karışamaz demek istiyor.Adam biliyor ailenizi tanımış arkanızda durmayacağını sizi istedigi gibi kullanacak.Afedersiniz ama sizi kendi malı gibi görüyor,istedigi gibi at koşturuyor.Istedigi yere sürükleyebiliyor sizi,yaptigi şeyi göstermekten utanmak bir yana gurur duyuyor.Siz de bu halde aileniz ile nasıl iftar yapacaktınız ki, madem tavır gosterecektiniz tek başınıza ailenize sığınsaydınız ya da gitmeyecegim deseydiniz,hiç bir tavır göstermemişsiniz. Ailenizde eti senin kemiği benim mantığı ile vermişler sizi ki,adam güveniyor kendine.Adam kötü ama ileride daha kötü olacağım mesajı veriyor.Allah kurtarsin.Adam bir hışımla sizi ailenize götürmüş bence bunu bilinçli yapmış.
Normal şartlarda hiç kimse
'kızınızın burnunu moratttım, bakın'
anlamına gelecek bu ziyareti yapmaz.
Adam ailenizin durumu geçiştireceğini tahmin ediyor ve bunu size de ispatlayarak adeta
had bildiriyor, aileniz de ona çanak tutuyor
bunu göremiyor musunuz?
Kusura bakmayın ama ne kocanızda iş var
ne de ailenizde.
Üstelik kocanız hain bir adam.
Bunu bilerek hareket edin.
Ayrıca aileniz size sahip çıkamayacaklarsa siz kendinize sahip çıkın.Kimsenin size hele oruç iken kafa ya da bacak neyse atamayacağı kadar değerlisiniz.Doğru tespit bence adam zemini hazırlamış istediğim zaman kafa da atarım bacak ta ailen karışamaz demek istiyor.Adam biliyor ailenizi tanımış arkanızda durmayacağını sizi istedigi gibi kullanacak.Afedersiniz ama sizi kendi malı gibi görüyor,istedigi gibi at koşturuyor.Istedigi yere sürükleyebiliyor sizi,yaptigi şeyi göstermekten utanmak bir yana gurur duyuyor.Siz de bu halde aileniz ile nasıl iftar yapacaktınız ki, madem tavır gosterecektiniz tek başınıza ailenize sığınsaydınız ya da gitmeyecegim deseydiniz,hiç bir tavır göstermemişsiniz. Ailenizde eti senin kemiği benim mantığı ile vermişler sizi ki,adam güveniyor kendine.Adam kötü ama ileride daha kötü olacağım mesajı veriyor.Allah kurtarsin.
Lütfen beni yanlıs anlamayın ama elbette tekrarı olacak. Ayrıca babanız bunu bilip yani nasıl böyle uzlastrmacı oldu. Ozaman eşiniz bunu normal görmez mi. Ben de evliliğinde siddet gördüm o andan itibaren gözlerinin içine bile bakamaıstım. Bence affettim diyen yalan söyler içinden hiçbir zaman affedilmiyor.Yaklaşık 3yıllık flörtümüzle 9yıldır tanıyoruz birbirimizi bu ilk oldu umarım son olur
Bir dahakine bağırmayın. Belli ki şu an rest çekme-boşanma şansınız yok. O zaman bu deveyi güdeceksiniz. Çocuğunuzun da yaşı gelir gelmez kreşe verip işe başlayacaksınız. Kpss olsa da olmasa da bu hayattan kurtulmanın tek yolu sizin çalışmanız.Ben niye et aldın diye bağırmadım küfrediyor diye bağırdım. Ayrıca o halde görünce saklama şansım yoktu önceden planlıydı gideceğimiz ve o zorla gibi çıkarttı beni evden
Bi daha ona bagirmadan önce kafana kask takTekrarlamaması için bir çözüm arıyorum kusura bakmayın
Keske tutturmasaydin annemeler diye yani hastalik var bayramda sokaga cikma yasagi zaten bu gitmeler olmasin diye var hata esinizde siddet asla kabullenilemez bir durum ama basina bakalim olayin sizde et niye aldin diye bagirmissiniz kokuyor diye annemelere gidelim.demissiniz simdi asla esiniz hakli demem o zaten cok buyuk hatali ama sizde haklısınız diyemiyorim kusura bakmayin babaniza ailenize anlatacak kadar büyükse olay zaten bu evlilikte bir seyler eksik
SENİN İÇİN Mİ ORUÇ TUTUYOR? SEVABI SANA MI YAZILIYOR? Benden yorum bu kadarHerkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden
Ne demek haklısınız diyemiyorum. Adami kafa atmaya mi teşvik ettiğini söylüyorsunuzKeske tutturmasaydin annemeler diye yani hastalik var bayramda sokaga cikma yasagi zaten bu gitmeler olmasin diye var hata esinizde siddet asla kabullenilemez bir durum ama basina bakalim olayin sizde et niye aldin diye bagirmissiniz kokuyor diye annemelere gidelim.demissiniz simdi asla esiniz hakli demem o zaten cok buyuk hatali ama sizde haklısınız diyemiyorim kusura bakmayin babaniza ailenize anlatacak kadar büyükse olay zaten bu evlilikte bir seyler eksik
Canınızı sikmayin. Hanımefendi herhalde konuyu yanlis anladı. Neredeyse sizin onu kiskirttiginizi ve adamın haklı olduğunu söyleyecek, ki söylemişte zaten, bu nasıl bir bakış açısı yaBen niye et aldın diye bağırmadım küfrediyor diye bağırdım. Ayrıca o halde görünce saklama şansım yoktu önceden planlıydı gideceğimiz ve o zorla gibi çıkarttı beni evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?