Eşim ile kavga

Eşiniz size şiddet uygulamış resmen. Bende şu kadınlarımızın ''Çocuğum var boşanamam'' laflarını hiç anlayamıyorum.
Boşanmak isteyen gider kadın sığınma evine yine de boşar. Kocan sana şiddet uygulamış o çocuğa yazık öyle bir ortamda büyüyeceği için.

Ben niye et aldın diye bağırmadım küfrediyor diye bağırdım. Ayrıca o halde görünce saklama şansım yoktu önceden planlıydı gideceğimiz ve o zorla gibi çıkarttı beni evden

Ben niye et aldın diye bağırmadım küfrediyor diye bağırdım. Ayrıca o halde görünce saklama şansım yoktu önceden planlıydı gideceğimiz ve o zorla gibi çıkarttı beni evden
Ailenizin arkanizda olmamasina, maddi olarak ayriliga şu an hazır olmamaniza ve daha bir sürü şeye üzüldüm...keşke aileniz arkanızda durabilseydi. Tek söyleyebileceğim inşallah kızlarımız meslek sahibi olup, kendi ayaklarının üstünde durmadan evlenmezler.

Doğru tespit bence adam zemini hazırlamış istediğim zaman kafa da atarım bacak ta ailen karışamaz demek istiyor.Adam biliyor ailenizi tanımış arkanızda durmayacağını sizi istedigi gibi kullanacak.Afedersiniz ama sizi kendi malı gibi görüyor,istedigi gibi at koşturuyor.Istedigi yere sürükleyebiliyor sizi,yaptigi şeyi göstermekten utanmak bir yana gurur duyuyor.Siz de bu halde aileniz ile nasıl iftar yapacaktınız ki, madem tavır gosterecektiniz tek başınıza ailenize sığınsaydınız ya da gitmeyecegim deseydiniz,hiç bir tavır göstermemişsiniz. Ailenizde eti senin kemiği benim mantığı ile vermişler sizi ki,adam güveniyor kendine.Adam kötü ama ileride daha kötü olacağım mesajı veriyor.Allah kurtarsin.

Son düzenleme:
Ayrıca aileniz size sahip çıkamayacaklarsa siz kendinize sahip çıkın.Kimsenin size hele oruç iken kafa ya da bacak neyse atamayacağı kadar değerlisiniz.

Yaklaşık 3yıllık flörtümüzle 9yıldır tanıyoruz birbirimizi bu ilk oldu umarım son olur
Lütfen beni yanlıs anlamayın ama elbette tekrarı olacak. Ayrıca babanız bunu bilip yani nasıl böyle uzlastrmacı oldu. Ozaman eşiniz bunu normal görmez mi. Ben de evliliğinde siddet gördüm o andan itibaren gözlerinin içine bile bakamaıstım. Bence affettim diyen yalan söyler içinden hiçbir zaman affedilmiyor.

Adama resmen dövsende bu senindir demiş ailen. Şuan ben ne yaparsam yapayım ailesi arkasında değil imajını vermişler. Kusura bakmayında aileniz çok garip. Benim annem benim şiddet gördüğümü farkettiği an ölsem göndermem boşanacaksın demiş kadın ki ben im öyle görünen bir yerde morluğumda yoktu anne güdüsüyle hissetmişti.
Allah yardımcınız olsun diyebilirim sadece birde hep söylediğim kalkan el tekrar inmez.

Ben size çok üzüldüm. Eşiniz zaten ailenizin size değer vermediğinin yalnız olduğunuzun farkındaymış. Çünkü olması gerektiği gibi tepki göreceğini bilse asla gitmezdi. Orada onun burnunu eline verirlerdi. Burda ancak derdinize ortak oluruz. Verilecek bir tavsiye yok maalesef.

Bir dahakine bağırmayın. Belli ki şu an rest çekme-boşanma şansınız yok. O zaman bu deveyi güdeceksiniz. Çocuğunuzun da yaşı gelir gelmez kreşe verip işe başlayacaksınız. Kpss olsa da olmasa da bu hayattan kurtulmanın tek yolu sizin çalışmanız.

Babanıza anlatacak kadar büyükse derken? Kadına kafa atmış, elbette ailesine anlatacak.

Nıye buraya soruyorsunz kı ya. Cok sacma bı hareket. Esınız sıze lafa atmıs? Yatagı mı ayırsam nasıl trip atsam diye soruyorsunuz. Normal degilsiniz haberınız olsun.dayagı yiyip, ailecek susmussunuz, yanı ben dayagımı yedim okey bosanacak degilim ama borazcık da trip atmam lazım kafası..error

Aileniz asla tepki vermemiş.
yani sanki bir ihtiyacınız olmuş ta eşiniz almamış,
Aileniz duymuş uyarmış gibi.
en başta aileniz daha ilk seferde güzel taviz vermiş.
benimkileri düşünüyorum.
bir kafada anında kardeşim atardı. Yok öyle konuşmak felan.

bari siz bundan sonra gözünü korkutun.
Polisi aramakla tehdit edin.
dik durun. Taviz vermeyin. Şiddeti kabul etmeyin.

SENİN İÇİN Mİ ORUÇ TUTUYOR? SEVABI SANA MI YAZILIYOR? Benden yorum bu kadar

Ne demek haklısınız diyemiyorum. Adami kafa atmaya mi teşvik ettiğini söylüyorsunuz

Canınızı sikmayin. Hanımefendi herhalde konuyu yanlis anladı. Neredeyse sizin onu kiskirttiginizi ve adamın haklı olduğunu söyleyecek, ki söylemişte zaten, bu nasıl bir bakış açısı ya

Bir çok problem çözülür evlilikte ama şiddete meyil bilemiyorum.Bir kere yapan arttırarak bidaha yapar diyorlar.Ilerde çoluk çocuk olsa, o çocuga şiddeti görmek var, annesine siddet uygulandığını çocuğun görmesi var. Kestirip atamazsıniz tabi ki ama tekrarlanirsa lütfen alttab almayın.Ayrıca baba evinde kızına kafa atıldigini duyup büyütmeyin denmesine hic deginemiyorum.boyle seylerden cesaret alıyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…