Eşim ile kavga

Senin yerinde olsam sabah o gidince evden cikar, bir hastaneye giderim ve darp raporumu alirim ne olur ne olmaz. Raporum elimde dursun. Tabi darp raporu alinca sana sikayetci misin falan diye soracak hastanedeki polis. Olayi anlattiracaklar tutanak tutacaklar. Bu senin elinde kanit olacak.
Babanin gosteremedigi cesareti kardesin gostermis bu arada. bravo kardesine. Ama cocuk tek kalmis bu olayda. Orada baban kizim burada kaliyor sen gidiyorsun gule gule deseydi bak bakalim nasil kuzu kuzu kuyrugunu sıkıstırıp gidiyordu. Kocanin gucu sana yetiyor anca. Darp raporu alsaydin oyle "o benim karim doverim de severim de" ile islerin yurumedigini gorurdu. Sen onun esisin, kolesi degil. Esi yani esiti. Yan yana yurudugu... ayakkabi nasil diger esi olmadan olmuyorsa insanin esi de oyle olmali. Kacinci yuzyildayiz ya... sinirlerim bozuldu. Surada o adam olsa ben kafa goz girerim cidden. Pislik herif. 5 para etmez öküz...Anca karisina gucu yeter.. Sahsiyetsiz.
Hayalim kız kardeşimin dediklerini babamın demesiydi bebeğim olduğu için çıkamam ki evden acaba arasam polisi bi yolunu bulurlar mı

Bu adam burnunuz o haldeyken ailenizin yanına gitmekten nasıl korkmadı diyeceğim ama ailenizin nasıl yaklaşacağını biliyormuş belli ki. Gerçekten çok üzüldüm ya... Ama bahanelerle aklamayın şu vahşeti. Eşiniz dengesiz, psikopatın teki. Bu kadar. Size vurmasını engellemenizin tek yolu, ses çıkarmamak, sürekli huyuna gitmek... Eee hayat böyle mi geçecek? Ve bunun ilk olduğuna da inanamıyorum ya kusura bakmayın. Hiç şiddet uygulamamış biri kalkıp da çat diye kafa mı atar? Mantıklı değil. Ufak tefek itip kakmaları yok muydu yani, bunları şiddetten saymıyor muydunuz? Umarım bir iş güç sahibi olursunuz da bu ruh hastasından kurtulursunuz. Çünkü bana göre tek alternatif kendinizi korumak, nefsi müdafaya gitmek. Eeee evlilik bir savaş alanı mı ya, böyle de yaşanmaz ki... Ama bunu devamı gelir, hayatımda hiç kocasından bir kere dayak yemiş kadın duymadım. Ya hiç olmamıştır ya da belirli aralıklarla oluyordur, arası olmuyor bu işin. :KK43:
Kavga ederdik evden çıkardı 2 3saat sonra gelirdi ilk defa oluyor böyle olayın şokundan sanırım ne olduğumu bile anlamadım

Yaklaşık 3yıllık flörtümüzle 9yıldır tanıyoruz birbirimizi bu ilk oldu umarım son olur
Yeni degilsiniz dile kolay 9 yil Umarim ilk ve son olur biraz tavrinizi belli edin herseye susmayacaginizi anlasin mesela polise sikayet etmekle tehtid edebilirsiniz.

Maalesef arkamda kimse yok bu kadar küçük olayda bunu niye yaptın demekten başka bi işe yaramadılar sağolsunlar.

Bilmiyorum Allah yardımcınız olsun. Ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen. Boşanamam diyorsanız idare ediceksiniz, mesafeli olup gerekmedikce konuşmayarak.

Kavga ederdik evden çıkardı 2 3saat sonra gelirdi ilk defa oluyor böyle olayın şokundan sanırım ne olduğumu bile anlamadım
Madem ilk sefer, buna vereceğiniz tepki sonra yaşayacaklarınızda çok etkili olacak, bunu unutmayın. Boşanmaya niyetiniz yoksa, resti çekin, muhatap olmayın, kendinizi ezdirmeyin, her an çıkıp gidebilecek güçte olduğunuzu, ona muhtaç olmadığınızı gösterin. Ne desem bilemedim. Şiddete uğrayan biri için demek istediğim tek şey kaç, kurtul. Sizin acilen ekonomik özgürlüğünüzü kazanmanız gerekiyor. İnşallah da yaparsınız bunu. Darp raporu için geç değil, eşinize haber vermeden gidin alın o raporu. Kullanırsınız kullanmazsınız zaman gösterir ama bu adiliğin kayıtlara geçmesi gerekiyor geleceğiniz için.

Madem ilk sefer, buna vereceğiniz tepki sonra yaşayacaklarınızda çok etkili olacak, bunu unutmayın. Boşanmaya niyetiniz yoksa, resti çekin, muhatap olmayın, kendinizi ezdirmeyin, her an çıkıp gidebilecek güçte olduğunuzu, ona muhtaç olmadığınızı gösterin. Ne desem bilemedim. Şiddete uğrayan biri için demek istediğim tek şey kaç, kurtul. Sizin acilen ekonomik özgürlüğünüzü kazanmanız gerekiyor. İnşallah da yaparsınız bunu. Darp raporu için geç değil, eşinize haber vermeden gidin alın o raporu. Kullanırsınız kullanmazsınız zaman gösterir ama bu adiliğin kayıtlara geçmesi gerekiyor geleceğiniz için.
Çok teşekkür ederim bende çözümü işe girmekte buluyorum sanırım Allah razı olsun

Herşey o kadar absürt gerçekleşti ki ben anlamadım ne olduğunu siz nasıl anlayacaksınız siz de haklısınız
Yaşadığınız çok kötü bir durum. Kesinliklr tavrınızı ortaya koyun bir dahakine cesaret edemesin.olursa kesinlijle darp raporu alacağınızı ve terkedeceğini de söyleyin.Kendi aileniz için de annemle tekrar konuştum bir dahakine boşan gel diyor dediğini de söyleyin. Onlardan da cesaret almasın.

Simdi anlayamıyorum anneme gitmeye mecburdum diyorsun ne mecburiyeti arkadaşım? Arayacaktın aileni bana vurdu yüzüm gözün dağıldı gelemiyorum diyecektin onlar gelecekti sana sen birsey olmamis gibi gidersen onlarda karı koca arasına girmek istemezler sanirim. Kavga et şiddet olsun sonra anneye ziyarete git siz ciddiyeti anlamışsınız aileniz nasil anlasın?.kusura bakmayin utfen cok kızdım

Hayalim kız kardeşimin dediklerini babamın demesiydi bebeğim olduğu için çıkamam ki evden acaba arasam polisi bi yolunu bulurlar mı
Polis gereken yardimi yapar size yol gosterir. Onlar bu tip olaylarla sık sık karsilasiyorlar. Baba evine gitmek isyersrn onlat birakir seni. Ya ne biliyim gerekeni yaparlar diye dusunuyorum.
Baban pasif kalmis evet, seni ezdirmis. Bir de adamin karnini doyurmuslar ellerine saglik der gibi. O da utanmadan o sofraya oturup yedi mi?
Cok uzuldum ya. Hakikaten gelip kocana bir kafa atmak var, o kafa oyle atilmaz boyle atilir demek var. Hayvan herif. Bir de bebek varmis. Simdi hic gidemez cocuk da var nasilsa diye dusunuyordur. Zikkim yiyesice.
Cok uzuldum ya. Lutfen bir gelisme olursa yaz. Hepimiz buradan sana elimizden geldigi kadar yardim ederiz. Aramizda avukat kadinlar var. Herkes yapman gerekeni soyler. Umarim isin gucun vardir.

Ayrıl demek çok kolay 1yaşında oğlum var benim ailemin tavrından da bahsettim nasıl bir araftayım aktaramadım muhtemelen

Ayrılın ya da ayrılmayın sizin bileceğiniz iş. Ama lütfen bu sorumluluğu çocuğunuza yüklemeyin, seçtiğiniz hayata kalkan yapmayın.

Sizin şahsınızda " çocuğum var ayrılamam" diyenlere tüm samimiyetimle bir şey sormak istiyorum: Allah korusun, Allah gecinden versin de ölüm hepimiz için. Varsayalım eşiniz öldü. Çocuğunuzla hayatınıza eksik gedik devam edeceksiniz değil mi?
Yani babası olmadan da o çocuğu büyüteceksiniz. Peki babası hayattayken ayrı evlerde neden büyütemiyorsunuz?

Polis gereken yardimi yapar size yol gosterir. Onlar bu tip olaylarla sık sık karsilasiyorlar. Baba evine gitmek isyersrn onlat birakir seni. Ya ne biliyim gerekeni yaparlar diye dusunuyorum.
Baban pasif kalmis evet, seni ezdirmis. Bir de adamin karnini doyurmuslar ellerine saglik der gibi. O da utanmadan o sofraya oturup yedi mi?
Cok uzuldum ya. Hakikaten gelip kocana bir kafa atmak var, o kafa oyle atilmaz boyle atilir demek var. Hayvan herif. Bir de bebek varmis. Simdi hic gidemez cocuk da var nasilsa diye dusunuyordur. Zikkim yiyesice.
Cok uzuldum ya. Lutfen bir gelisme olursa yaz. Hepimiz buradan sana elimizden geldigi kadar yardim ederiz. Aramizda avukat kadinlar var. Herkes yapman gerekeni soyler. Umarim isin gucun vardir.
Çok çok teşekkür ederim malesef işim yok şuan o yüzden tamamen çaresiz hissediyorum ya Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ayrılın ya da ayrılmayın sizin bileceğiniz iş. Ama lütfen bu sorumluluğu çocuğunuza yüklemeyin, seçtiğiniz hayata kalkan yapmayın.

Sizin şahsınızda " çocuğum var ayrılamam" diyenlere tüm samimiyetimle bir şey sormak istiyorum: Allah korusun, Allah geçinden versin de ölüm hepimiz için. Varsayalım eşiniz öldü. Çocuğunuzla hayatınıza eksik gedik devam edeceksiniz değil mi?
Yani babası olmadan da o çocuğu büyüteceksiniz. Peki babası hayattayken ayrı evlerde neden büyütemiyorsunuz?
O açıdan düşünmüyorum zaten şiddet olan evde büyümekten iyidir ayrı büyütmek ama ne maddi ne manevi desteğim asla yok o yüzden şimdilik sabr

Çok çok teşekkür ederim malesef işim yok şuan o yüzden tamamen çaresiz hissediyorum ya Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin. Merak etme hayat oyle kapilar aciyor ki, yasadim biliyorum. Oglum, terk edilmis issiz gucsuz bir anne.. oylece kalakalmistik. Ama hayat suprizlerle dolu. Hic beklemedigin yerden kapilar aciliyor. Bir kapi kapanirken baska kapilar aciliyor inan.

O açıdan düşünmüyorum zaten şiddet olan evde büyümekten iyidir ayrı büyütmek ama ne maddi ne manevi desteğim asla yok o yüzden şimdilik sabr

Üzüldüm durumunuza. Ama inanın bu sabredilmesi gereken bir konu değil, çünkü çaresi var.
Darp raporu alıp eşinize uzaklaştırma kararı çıkarmakla başlayabilirsiniz. Bu sürede ailenizin tavrı değişebilir, siz çalışmaya başlayabilirsiniz. İnanın kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, deneyin lütfen. Hiçbir kadın bu muameleyi hak etmez.

Amin. Merak etme hayat oyle kapilar aciyor ki, yasadim biliyorum. Oglum, terk edilmis issiz gucsuz bir anne.. oylece kalakalmistik. Ama hayat suprizlerle dolu. Hic beklemedigin yerden kapilar aciliyor. Bir kapi kapanirken baska kapilar aciliyor inan.
Çok teşekkür ederim Rabbim sonsuz hayır kapılarından bana da açar inşallah

Üzüldüm durumunuza. Ama inanın bu sabredilmesi gereken bir konu değil, çünkü çaresi var.
Darp raporu alıp eşinize uzaklaştırma kararı çıkarmakla başlayabilirsiniz. Bu sürede ailenizin tavrı değişebilir, siz çalışmaya başlayabilirsiniz. İnanın kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, deneyin lütfen. Hiçbir kadın bu muameleyi hak etmez.
Çok teşekkür ederim bunu yutup susmayacağım

Back
X