- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi Blackcat95
Tavrınızı koyun. Anneniz de kalın hatasını anlayayana kadar. Şimdi ailenizin yanında sarılır tabi, bana kalırsa ciddi tavrınızı koyun konuşmayın anlasın hatasını.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Biliyorum bebek babasiz buyumesin ve adamin da duzelmesi umuduyla sabir yolunu sececeksin.bebegim buyusun ben de isimi elime aliyim, babam destek degil hic degilse kendi ayaklarimin uzerinde durayim diye dusunuyorsun. Sana bir buyuk tavsiyesi daha veriyim o zaman. Gizli gizli 3-5 kurus ne bulursan biriktir kotu gunlerin icin olur mu? Sana para verdiginde param var deme, al. Biriktir. Bir gun ihtiyacin olabilir. Ona soyleme ama olur mu?Çok teşekkür ederim Rabbim sonsuz hayır kapılarından bana da açar inşallah
Çok teşekkür ederim beni çok iyi anladınız Allah bin kere razı olsunAmin. Biliyorum bebek babasiz buyumesin ve adamin da duzelmesi umuduyla sabir yolunu sececeksin.bebegim buyusun ben de isimi elime aliyim, babam destek degil hic degilse kendi ayaklarimin uzerinde durayim diye dusunuyorsun. Sana bir buyuk tavsiyesi daha veriyim o zaman. Gizli gizli 3-5 kurus ne bulursan biriktir kotu gunlerin icin olur mu? Sana para verdiginde param var deme, al. Biriktir. Bir gun ihtiyacin olabilir. Ona soyleme ama olur mu?
Kendine iyi bak. Alkah' a emanet ol.
Aynen öyleAyrılın ya da ayrılmayın sizin bileceğiniz iş. Ama lütfen bu sorumluluğu çocuğunuza yüklemeyin, seçtiğiniz hayata kalkan yapmayın.
Sizin şahsınızda " çocuğum var ayrılamam" diyenlere tüm samimiyetimle bir şey sormak istiyorum: Allah korusun, Allah gecinden versin de ölüm hepimiz için. Varsayalım eşiniz öldü. Çocuğunuzla hayatınıza eksik gedik devam edeceksiniz değil mi?
Yani babası olmadan da o çocuğu büyüteceksiniz. Peki babası hayattayken ayrı evlerde neden büyütemiyorsunuz?
Kafa atmak nedir yaaaa?Yuh karşısında hanım var erkek arkadaşı degilHerkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden
Genelde kız tarafinin ailesi oyledir benim kuzenimle esi bosanirken babam damadi arayip yigenim sen haklisin ne yapsan diye alttan almıştı olaya bak ya kafaya bak o adam yigenine neler yapti yok saydi tokat attiSiz dayak yiyip ne yapiyim diye mi soruyorsunuz? Anlayamadim gercekten
Ve aileniz sadece bir daha olmasin mi dedi? Gercekten mi?
Böyle yapacaksa tutmasın oruç. Sizde ona kafa atsaydınız keşkeHerkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden