Eşim ile kavga

Tavrınızı koyun. Anneniz de kalın hatasını anlayayana kadar. Şimdi ailenizin yanında sarılır tabi, bana kalırsa ciddi tavrınızı koyun konuşmayın anlasın hatasını.

Oruç tutanların ben oruçluyum bana müsamaha göstereceksin triplerine uyuz oluyorum sanki bana tutuyor sanki sevabını benimle bölüşecek. Biz de tutuyoruz ne yani . Şiddet boşanma sebebi. Bir kere veya 10 kere olması bunu değiştirmez.

Çok teşekkür ederim Rabbim sonsuz hayır kapılarından bana da açar inşallah
Amin. Biliyorum bebek babasiz buyumesin ve adamin da duzelmesi umuduyla sabir yolunu sececeksin.bebegim buyusun ben de isimi elime aliyim, babam destek degil hic degilse kendi ayaklarimin uzerinde durayim diye dusunuyorsun. Sana bir buyuk tavsiyesi daha veriyim o zaman. Gizli gizli 3-5 kurus ne bulursan biriktir kotu gunlerin icin olur mu? Sana para verdiginde param var deme, al. Biriktir. Bir gun ihtiyacin olabilir. Ona soyleme ama olur mu?
Kendine iyi bak. Alkah' a emanet ol.

Çözüm eşini kızdıracak şeyler söyleme. Ne diyelim ya konu şaka gibi. Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Ben böyle birşey yaşasam elim armut toplamıyor dalarım o adama ve gidip darp raporu alırdım. Ne biçim bi aileniz var yazık ya. Benm kardeşim olsa parçalardı eşimi saçımın teline zarar verse. Şok içinde okudum. Elleri kırılsın inşallah. Ailenizde böyle taviz vermiş geçmiş olsun bu saatten sonra. Boşanmıycaksanda uzunca bi süre muhatap olma.

Gece uyurken o pipisini testereyle kes... Fiziksel olarak kendinden güçsüz birine üstelik en yakınıns eşine kafa atmak neymiş anlasın... Şerefsiz haysiyetsiz davarın oğlu

Kafa yeyip anneye iftara gitmeyi anlayamadım ben. Hiç kafa yemedim gerçi de insanın canı istemez kimseyi görmeyi sanki.

Amin. Biliyorum bebek babasiz buyumesin ve adamin da duzelmesi umuduyla sabir yolunu sececeksin.bebegim buyusun ben de isimi elime aliyim, babam destek degil hic degilse kendi ayaklarimin uzerinde durayim diye dusunuyorsun. Sana bir buyuk tavsiyesi daha veriyim o zaman. Gizli gizli 3-5 kurus ne bulursan biriktir kotu gunlerin icin olur mu? Sana para verdiginde param var deme, al. Biriktir. Bir gun ihtiyacin olabilir. Ona soyleme ama olur mu?
Kendine iyi bak. Alkah' a emanet ol.
Çok teşekkür ederim beni çok iyi anladınız Allah bin kere razı olsun

Çoçuk yapma böyle adama, zaten devamı gelecek, öfke kontrolu terapisi almazsa daha ne çok vuracak ssna

Tokat atsa o da çok yanlış da kafa atmak nedir mahmut abi var sanki karşısında. Maşallah ailenizde gelecek dayakların yolunu açmış sakinliğiyle. Olay sanki paralel evrende yaşanıyor çok garip tepkiler

Ben 23 yaşındayım. Bir güzel anımız olsa ardından beş tane tartışma,şiddet oluyordu evde. Koskoca insanım hala etkileniyorum. Çocuk bu ortamda nasıl etkilenir acaba? Çok üzülüyorum ve sinir oluyorum eşinden ekonomik sebepleri ve çocuğu sebep gösterip ayrılmayanlardan.

Ayrılın ya da ayrılmayın sizin bileceğiniz iş. Ama lütfen bu sorumluluğu çocuğunuza yüklemeyin, seçtiğiniz hayata kalkan yapmayın.

Sizin şahsınızda " çocuğum var ayrılamam" diyenlere tüm samimiyetimle bir şey sormak istiyorum: Allah korusun, Allah gecinden versin de ölüm hepimiz için. Varsayalım eşiniz öldü. Çocuğunuzla hayatınıza eksik gedik devam edeceksiniz değil mi?
Yani babası olmadan da o çocuğu büyüteceksiniz. Peki babası hayattayken ayrı evlerde neden büyütemiyorsunuz?
Aynen öyle

Kaç yıllık evlisiniz.Eşinizin orucu kabul mü oldu şimdi???.Aileniz gercekten bir daha olmasın mı dedi?Adamayol açmışlar.

Küfür orucu bozuyor. 🤬
Oruç sadece aç kalmak değil nefsine sahip çıkmaktır.
Orucum diyip eşine hayat arkadaşına şiddeti uaşatan birinin orucu kabul olmaz Allah daha iyi bilir tabiki de Rabbimin kararı.
Affedemiyceksiniz içinizde kalacak çünkü derinden kırdı sizi.
Babanız sabırlıymış benim babam olsa öyle değil aha böyle atılır kafa der gömerdi kafayı.

Herkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden
Kafa atmak nedir yaaaa?Yuh karşısında hanım var erkek arkadaşı degil😳Siz bence aynen bunu söyleyin kafa atmak,biz,ben iyi misin???Tutmasin oruc kalp kurup kafa atacaksa

Siz dayak yiyip ne yapiyim diye mi soruyorsunuz? Anlayamadim gercekten
Ve aileniz sadece bir daha olmasin mi dedi? Gercekten mi?
Genelde kız tarafinin ailesi oyledir benim kuzenimle esi bosanirken babam damadi arayip yigenim sen haklisin ne yapsan diye alttan almıştı olaya bak ya kafaya bak o adam yigenine neler yapti yok saydi tokat atti
Sinir katsayim artmisti yine

nasıl ya. kocanız size kafa atıyor, siz ağlayarak ailenize gidiyorsunuz, aile böyle tepki veriyor... yani ben babamı ve annemi hayatta şiddet uygularken görmedim kimseye karşı. zaten annemle babam da ayrı. ama böyle bir durum yaşasam o anda ikisi güçlerini birleştirir 'sen bizim kızımıza ne yaptın' diyerek o adamı çöp poşetine koyarlar. kesinlikle yanlış ve engellenmesi gereken bir durum olur ama aklı başında anne babanın refleksi bir şekilde çocuğunu korumak olmalı. ben boşanmak istemesem ailem zorlar. yapmayın gözünüzü sevim ya. aileden bugünde hayır görmeyip ne günde göreceksiniz. kafa atmak ne oluyormuş inanamıyorum.

Çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun size. Babanızla arayıp konuşsanız kocanız yokken geçen gece beni sahipsiz bıraktın filan deseniz siteminizi anlatsanız anlamaz mı sizi? Eğer boşanmaya kesin karşıysa arkamda durduğunu göster ki bir daha cesaret edemesin, arife günü al beni eve getir kızım bizde kalacak de gözü korksun diyin. En azından bayramı yalnız geçirsin kocanız bir süre tek başına kalsın.

Normalde boşan derim ama şu korona döneminde aileniz de böyle davranırken biraz zor. Bari arkanızda olduklarını göstermeleri için baskı yapın. Ne bileyim bayramda siz evde durmayınca karşı tarafın ailesinin de kulağına gider yaşananlar belki onlar da tepki gösterir oğullarına. Bir daha böyle birşey yaşandığında da polis çağırın lütfen. Karşı tarafı evden uzaklaştırırlar en azından. Hem ilerisi için darp raporunuz olur. Kalacak yeriniz olsa hiçbir geliriniz olmasa dahi temizliğe gider bakarsınız çocuğunuza ama kalacak yer işini halletmeniz şart.

Ailenizin hoşgörmesini geçtim. Birde o evde ablanıza kabadayılık yapmış. Artı tek bir kelime yok eşim çok pişman diye.Ailenize hiçbirşey olmamış gibi gitmenizde ailenizin tepkisini törpülemiş olabilir.Çocuğunuzu alıp yalnız başınıza gidin ailenize. Ciddiyetinizi belirtin. Tabi ayrılmak istiyorsanız. O zaman destek olurlar belki.

Bazi aileleri hic ama hic anlayamiyorum. Evlenince kiz evlat, evlat statusunden dusuyor mu, degeri mi azaliyor? Boyle bir durumda bir baba kizina nasil sahip cikmaz? Nasil yaka paca atilmaz o damat evden? Nasil siddet gordugunuz o eve geri gonderebildi sizi babaniz? Zaten 3-5 sene evveline kadar hane icinde yasayan bir insandiniz, bosanip eve geri donunce mi yuk sayiliyorsunuz, evlenince ne degisiyor?

Ailenize cok ama cok kizdim.
Esinize iyice yuz vermisler. Siddette elin bir defa kalkma karari en zoru, bir kere oldugu zaman mutlaka devami gelir cunku normallesmeye baslar.
Ayrilmaya gucunuz yoksa lutfen kendinizin ve cocugunuzun can guvenligini koruyun, tartismaya girmeyin. Bugun kafa atan yarin ne yapar bilemezsiniz.

Herkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden
Böyle yapacaksa tutmasın oruç. Sizde ona kafa atsaydınız keşke

Back
X