- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Belki cok yoruluyordur ışte siz evde misiniz gündüzleri
Çalışıyorsaniz eğer gerçekten çok çok ayıp etmiş hayat müşterek tek başınıza yapmadınız sonuçta çocuğu ama ev hanimiysaniz çalışan esinize ağır gelir He,m çalışmak hem aksamlari uykusunun bolunmesi
Size yardıö ettiği dönem çalışıyor muydu?belki şu ars aşırı mutsuz ve bezmiştr.
Ha bu demek değil ettiği laf yanına kalsın
Ama bu yardım konusunda bi ciddi konuşma ypın gündüz bence
Calisiyordu 1aydir evde..
oglum gercekten cok hareketli cok yoruluyorum gunduz ztn ben ilgileniyorum seve seve gece 1 saat baksa cok seymi interim bilmiyorum cok kirildim anneligime laf etmesi en cokta o koydu bana
Eşinizin psikolojisi bozuk olabilir. Tamam bu bir bahane değil belki ama icinde bulunduğunuz durumu da değiştirmiyor.
Cocuğunuzun uyku saatleri nasıl
Gunaydin arkadaslar,
7aylik oglum var geceler uykusuzluktan agliyorum artik dayanamiyorum.ilk 3ay esim bana yardim ederdi 1saat bakardi ben uyurdum ama kafasini bile kaldirmiyor artik. Bugun gecede ya biraz kalk yoruldum artik dedim. " ya biraz sus, bizim annelerimiz 4-5 cocuga nasil bakmis bide o kadar is olurmus koyde, cok beceriksizmisim, bir cocugu uyutamadin nebicim Annesin Vs vs....
Okadar kirildimki uyku fln kalmadi sagolsun. Hic boyle yapmazdi. Konusmayi dusunmuyorum pisman olana kadar.. yada ne yapmam gerekiyor kirildigimi anlamasi icin.mm
Cok erken uyutuyorsunuz bebegi.. Aksam 21 de muhallebi ya da kasik mamasi yedirin karnini tutsun.. Hem daha uzun uyur. Gunduz cocuk uyuyunca uyuyun.
Gunaydin arkadaslar,
7aylik oglum var geceler uykusuzluktan agliyorum artik dayanamiyorum.ilk 3ay esim bana yardim ederdi 1saat bakardi ben uyurdum ama kafasini bile kaldirmiyor artik. Bugun gecede ya biraz kalk yoruldum artik dedim. " ya biraz sus, bizim annelerimiz 4-5 cocuga nasil bakmis bide o kadar is olurmus koyde, cok beceriksizmisim, bir cocugu uyutamadin nebicim Annesin Vs vs....
Okadar kirildimki uyku fln kalmadi sagolsun. Hic boyle yapmazdi. Konusmayi dusunmuyorum pisman olana kadar.. yada ne yapmam gerekiyor kirildigimi anlamasi icin.mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?