esim kalbimi cok kirdi

kesinlikle calissada calismasada anneliginize laf edemez.daha dgrusu bn ettirmezdim.bnce kirildiginizi cok net bi sekilde belli edin.bu konuyu esinizle konusun.

Kirmasından önce nasıl geciniyorsunuz? O da belki calismiyordur diye sıkıntılari vardır.1 saat baksın ya da bakmasin gönlünuzu alır bir sekilde. Çocuğunuz da var. Siz de streslisniz. Ama işsizlik durumu takıldı aklıma.

İşte erkeklerin bakış açısı böyle maalesef, kadın çalışmayınca evde mecburiyetleri oluyor. Hoş kadın çalışsa da beklentiler var ancak yine de evde olan kadından daha çok bekleniyor..
Oradan, buradan, şuradan bakarsak az haklı olma payı olabilir eşinin uyku konusunda. Yaptığı işi bilmiyorum ama insan uykusunu almadan işe geldiği zaman gün felç oluyor. Ha bundan dolayı ölen insan yok elbette ama bunlar birikince çok fena çıkıyor. Yine de dediklerini haklı çıkarmaz. Annesi gibi bir kadın istiyor, eski jenerasyona göre.
Bir gece de kalkıp baksa uykusuz gitse ölmez aslında. Sana gündüz yardımcı olacak kimse yok mu? Gün içinde biraz baksa da sen uyuyabilsen.

Canim esim ise gitmiyorki ztn ise gittigi zamanlar ses bile cikarmiyordum 1aydirda evde. Gunduz cok yaramaz durmuyor diye bakmiyor gecede uykusu oluyor.. ama bende yoruluyorum gercekten dedigim sey 1saat bakarmisin dedim basladi saydirmaya.

Allaha sukur geciniyoruz Kenarda kosede biseyler vardi is ariyor ztn. Biyerde haber bekliyoruz

Canim esim ise gitmiyorki ztn ise gittigi zamanlar ses bile cikarmiyordum 1aydirda evde. Gunduz cok yaramaz durmuyor diye bakmiyor gecede uykusu oluyor.. ama bende yoruluyorum gercekten dedigim sey 1saat bakarmisin dedim basladi saydirmaya.
Bunu bilmiyordum. Neden işe gitmiyor?
İzinde falan mı?
Kusura bakma dediysen de aralarda kalmıştır.

Allaha sukur geciniyoruz Kenarda kosede biseyler vardi is ariyor ztn. Biyerde haber bekliyoruz
Hayırlısı olsun. Büyük ihtimal bu is konusu yüzünden o da streslidir. Oyuzden birbirinizi kirmayin.. Gönlünuzu alir. Sadece sakince konuşun. Evde ve size yardım etmeli.

Siz sonuçta tek başına yapmadınız ki minik bebekciği...Eşinizin de size yardım etmesi lazım.Hem yemek,hem çamaşır,hem ütü,ev işi hem de çocuk sizin için zor olsa gerek eşiniz anlamalı bunu.
Ben derim ki sakin sakin konuşun birbirinizle.Siz ona yorulduğunuzu ve bebeğin babası olarak belirli zamanlarda ona bakması gerektiğini zaten sürekli bak demek istemediğinizi anlatın.Tatlı dil yılanı bile saklandığı yerden çıkarır.Hanım hanımcık,minik minik şirin şirin konuşursanız eşiniz size hak verecektir.Obur türlü üzerine baskı yaparsanız ev ortamındaki stresten gerilecek ve dışarı yönelmek isteyecektir diye düşünüyorum.
Ailenizle beraber Musmutlu dileklerim sizinle olsun:)

Sagol canim erkekleri anlamak gercekten Zor esim gece Vampir donusuyor sanki. Konusacagim ztn ama ilk adinmi o atacak

Sen annesin mecbur uyanacaksin uyumayacaksin diyor. Cocuk isterken boyle demiyordu...

Eh bu halde o ne oluyor? Babalar neye yariyormusta?

Ve evet yine genellemeye baslandi, erkekler söyle yorgun, böyle psikolojisi bozuk..ne kadar narin yaratiklarmis bunlar

Bir cocuga bakmak hem annenin hem babanin sorumlulugudur. Ikisinin calisip, calismamasina bagli degil bu. Cocuk ile sadece oyun oynayarak bag kurulmaz. Bez degistirirken, mama verilirkende bag kurulur.

Ve millet adamin psikolojisi bozuk diyor da, eh ya kadin? Evli oldugun halde tek basina cocuga bakmanin psikolojisi? Yorgunlugu? Konu sahibi kesinlikle tavrini alman lazim. Bunu konusmayarak mi yada tam tersi konusup firca atarak, yada yemek yapmayarak mi yaparsin, bu senin bilecigin birsey. Söyledigi laflar yenilir yutulur gibi degil.

Hayir erkekler bunu kadina yüklemiyor, kadin kendisine yükliyor. Kadinligi temizlik yemek ve cocuk ile es deger görüyor. Burda bile okuyorum "esimin evi temizlemesinden rahatsiz oluyorum". Adami iste hele ilk evlenildiginde iyi gelin, iyi es (kari) olacam diye hersey tek basina yapiliyor.

Simdi kusuruma bakmada sizde ayni kategoridesiniz. Adam sizin yorgunlugunuzu umursamiyor, az daha bebege birsey olacakti ve birak bu adamin tavrini degistermeye, gidip ikinci bebek yapiyorsunuz. Bu bebeklerin sorumlulugunu almayan erkek ile..

Burda bile adam konu sahibin anneligine hakaret ediyor ve hemen kilif bulunuyor "yok psikolojisi bozuk" "yok cok yogundur o"... Tersi olsa ve bir erkegin babaligina, erkekligine laf at, bakalim kadinlar icin kilif bulunuyor mu yoksa büyük tartisma mi yasaniliyor?

Olabilir tabiki oyleysede benle konusmasi lazim dglmi anneligime laf etmesi gerekmezdi
Hayir bunları söylemesi tabi ki hoş değil sadece insanlar bir şeye kafayı takinca ne dedikleri ni düşünmeyebiliyorlar o yüzden dedim.
Ben de bazen eşime haksız yere laf ediyorum ama onun öyle olduğunu kesinlikle dusunmuyorum sadece gerginlikten ona patliyorum evet hoş değil ama bazen oluyor iste tabi bunu aliskanlik haline getirmedim. Bu durumda esler birbirini hos gorebilir
İki taraflı olursa tabi
Benim eşimi idare ettigimde olur. Siz de diyorsunuz normalde boyle değildi diye. Tavrinizi yapin ama zeytin dalini da kirmayin uzatırsa. Eğer arada sırada olan kusurları ortemeyeceksek elden ne farkı kalır eşlerin.

Haklisin arkadasim yarin icin kadin doktoeumdan Termin aldim oglum esimee birakip gidecem ve bilerek yavas yavas oyalana oyalana gelecegim bakalim kolaymiymis cocuk bakmis.

Ya erkeklere çocuk ağlamsı çok ağır geliyo sanırım bizimkide gece bir kez kalkmadığı halde sabah kalkar kalkmaz söylenirdi birde bana neden uyutamadın çocuğu derdi.
Boşverin ya anlamıyorlar işte, oda bi anlık sinirle söylemiştir bence bana öyle geliyor. Gündüzleri hiç bir işle uğaşamayın bebeğiniz uyur uyumaz sizde yatmaya biraz uyumaya çalışın geceleri çok faydası olur.

Haklisin arkadasim yarin icin kadin doktoeumdan Termin aldim oglum esimee birakip gidecem ve bilerek yavas yavas oyalana oyalana gelecegim bakalim kolaymiymis cocuk bakmis.

Iyi fikir. Tabiki cok daha önce yapman lazimdi. En basit temizlik yaptiginda, bir arkadasa gitmek istediginde..
Cocuk bakmak cidden uzaktan kolay geliyor ki hicte öyle degil tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…