- 11 Haziran 2011
- 506
- 425
- 103
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Ben ücretsiz izindeyim eşimde polis ne yani ben şu an çalışmıyorum diye hep ben mi bakıcam, evde olupta gün içinde uyunuyo mu sanki bebek yemek temizlik zaten akşam oluyo, eşşek gibi de kalkacak bakacak
Çok biliyosa madem annesi 4 5 çocuk bakmış getirsin anasını ona baktırsın
annelerimiz bakardı evet bakardı ama ya sırtında ya beşikte olurdu bebek ağlasada bağırsada çığırsada önce iş.Gunaydin arkadaslar,
7aylik oglum var geceler uykusuzluktan agliyorum artik dayanamiyorum.ilk 3ay esim bana yardim ederdi 1saat bakardi ben uyurdum ama kafasini bile kaldirmiyor artik. Bugun gecede ya biraz kalk yoruldum artik dedim. " ya biraz sus, bizim annelerimiz 4-5 cocuga nasil bakmis bide o kadar is olurmus koyde, cok beceriksizmisim, bir cocugu uyutamadin nebicim Annesin Vs vs....
Okadar kirildimki uyku fln kalmadi sagolsun. Hic boyle yapmazdi. Konusmayi dusunmuyorum pisman olana kadar.. yada ne yapmam gerekiyor kirildigimi anlamasi icin.mm
Çoğu erkek böyle çoğu erkek şöyle başlanmış gene, valla bize müstehak adam çalışıyorsa dendi al işte çalışmıyormuşta, aç olunca şöyle olurlar uykusuzken böyle olurlar vay efendim ilgi beklerler amaaaaan evcil hayvan mı bu, seçmece heralde bu erkekler, hayır bu adamlarla yaşayan kadınlar hiç mi hasta olup yorgan döşek yatmıyo, yoksa sizin bir diğer genellemeniz kadınlar hasta olmaz mı
ben erkeklerın yorgunlugunu saymıyorum kım ne derse desin
tamam esek gıbı calısyorlardır cok yoruluyorlardı ama eve gelınce ıslerı bıtıyor en azından ve oturuyorlar
pekı kadınlar ?bizim hiç işimiz bitiyor mu?
çalısan kadın işte çalışıyor eve gelip oturuyor mu ? eve gelip yemek yapıyor daha sonra bulaşık cay meyve bilmem ne ondan sonra cocuk bakmak hepsi kadında
erkek ne kadar yogun çalışırsa çalışsın eve gelıp ayagını uzatabılıyor
kesınlıkle sızı anlayana kadar konusmayın
o size böyle diyor ama işten ayrılmış kendısı sizde ona işsizliğini ima edip ' sen de oturuyorsun evde'' deseniz zoruna gider ama erkekler gururlu çünkü
o da evdeymıs sızden farkı yok
ha dedıgım gıbı calıssada sizin kadar yorulamaz
nedir bu erkeklerin egemenliği ya
çocuk istemek yapmak başka çocuğun sorumluluğunu almak çocuğa bakmak başka :Sen annesin mecbur uyanacaksin uyumayacaksin diyor. Cocuk isterken boyle demiyordu...
çocuğun sorumluluğu 2 kişide ama malesef türkiyede tek kadına yükleniliyor malesef.. eşinin iyi yönlerini görmeye bak. ne bilim benimki gece çok hasta olmadıkça kalkmazdı ama çocuk ağlayınca falan sustur şunu falan gibi konuşup beni germezdi. oysa düşünsene bende çalışıyorum o da sabah hiç uyumadan işe gidiyordum eve gel ev işi yap aynı terane gene her gece uykusuz. sinir falan kalmıyor. bi gün hiç unutmuyorum beşiği sallarken sinirden öyle bi sallıyordum ki duvara patlatıcam resmen bebeği.. düşün nasıl gidiyor insanın kafa.. bu günleri yaşamayan anlamaz..
geçecek emin ol. sadece evdesin kıymetini bil arada bakan varsa babanne annanne ver çocuğu 2 gün bişey olmaz.. dinlendir kendini derim sana .. eşin anneliğine laf söylediyse zamanı gelince babalığına dokundurursun inceden olur biter. karşıdan bakana çook kolay gelir bu dönemler ..
ben şu kadarını söyleyebilirim kadın erkek değil bu durumu ancak yaşayan bilir..
sadece erkeklere değil inan zor bebeği olmayan annelere kadınlara bile basit geliyor bu durum.. aaa nasıl uyumuyor sen beceremiyorsun deyip çıkıyorlar işin içinden:) bide böyle ortam içinde falan konuşurlar kuzu gibi çocukları vardır sen zor bebekle ne aksiyonlar yaşarsın bütün gün.. lafa gelince ooo herkesi dinlemicen benden söylemesi.. o çok konuşanların olsun bakalım böyle zor bebekleri çocukları ayakları kaç papuca giriyor göreyim ben.. benim 1 oğlum var 4.5 yaşında sanki 3 oğlan büyütüyorum o derece..:) uzaktan davulun sesi hoş gelir derler :)Tesekkur ederim gercekten anlamiyorlar.
basit geliyor erkeklere....
sadece erkeklere değil inan zor bebeği olmayan annelere kadınlara bile basit geliyor bu durum.. aaa nasıl uyumuyor sen beceremiyorsun deyip çıkıyorlar işin içinden:) bide böyle ortam içinde falan konuşurlar kuzu gibi çocukları vardır sen zor bebekler ne aksiyonlar yaşarsın bütün gün.. lafa gelince ooo herkesi dinlemicen benden söylemesi.. o çok konuşanların olsun bakalım böyle zor bebekleri çocukları ayakları kaç papuca giriyor göreyim ben.. benim 1 oğlum var 4.5 yaşında sanki 3 oğlan büyütüyorum o derece..:) uzaktan davulun sesi hoş gelir derler :)
Gunaydin arkadaslar,
7aylik oglum var geceler uykusuzluktan agliyorum artik dayanamiyorum.ilk 3ay esim bana yardim ederdi 1saat bakardi ben uyurdum ama kafasini bile kaldirmiyor artik. Bugun gecede ya biraz kalk yoruldum artik dedim. " ya biraz sus, bizim annelerimiz 4-5 cocuga nasil bakmis bide o kadar is olurmus koyde, cok beceriksizmisim, bir cocugu uyutamadin nebicim Annesin Vs vs....
Okadar kirildimki uyku fln kalmadi sagolsun. Hic boyle yapmazdi. Konusmayi dusunmuyorum pisman olana kadar.. yada ne yapmam gerekiyor kirildigimi anlamasi icin.mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?