- 27 Nisan 2020
- 184
- 77
- 13
- 32
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
Erkekler ince düşünmez ayrıca kaynana ile ilgili daha çok sorun olacak bu kadar hızlı başlamaEşimle markete gitmiştik gelirken yolda çiçekçi gördüm yapay bir çiçek vardı elma ağacı gibi. Ben de özel günler olduğunda böyle bir çiçek al bari eve süs olur dedim. O da dediğimi anladı ben yarın ile ilgili hçbir şey demediğim halde sen daha anne olmadın ki dedi ben de yarından bahsetmiyorum dedim biliyorum dedi sonra üzüldüğümü görünce özür diledi ama kalbim çok kırıldı ben ona zaten yarın ile ilgili bir şey dememistim
Kirilmakta haklısınız güzide hanım ama özür dilemiş bir daha tekrarlamaz umarım.Hem belki gönlünüzü alır üzmeyin kendiniziEşimle markete gitmiştik gelirken yolda çiçekçi gördüm yapay bir çiçek vardı elma ağacı gibi. Ben de özel günler olduğunda böyle bir çiçek al bari eve süs olur dedim. O da dediğimi anladı ben yarın ile ilgili hçbir şey demediğim halde sen daha anne olmadın ki dedi ben de yarından bahsetmiyorum dedim biliyorum dedi sonra üzüldüğümü görünce özür diledi ama kalbim çok kırıldı ben ona zaten yarın ile ilgili bir şey dememistim
Kaynana?Erkekler ince düşünmez ayrıca kaynana ile ilgili daha çok sorun olacak bu kadar hızlı başlama
Durup dururken demesi. Zaten ben anneler günü için bir şey dememistimNeye kirildin bu kadar, ben anlamadım. Fazla mi narinsiniz?
Ben al demediğim halde demesiEee,doğru demiş !Ana olun almazsa o zaman kırılırsınız.
Ona kırılmadım düzgün okur musunuz.Güzidecim sahalara hoşgeldin geçen çoçugumu istemeyen beni de istemez diye konunu okumuştum şimdide herif bana çiçek almak istemiyor diye kırılmışsın bu herifi boşamayı düşünüyormusun ilerdeki konular için ailecek takipteyiz bu arada şaka bir tarafa eşinin anneliği yüzüne vurması ayıp bişey ama anne olunca alır inş üzülme
Çok kalbim kırıkGuuuzide hoşgeldin kelebeğim
bence gayet al demişsin devam filmi tadında güzideciiğim :) o kurduğun cümle o anlama gelir.Ben al demediğim halde demesi
Özür çiçek almadı diye üzüldün diye okumuşsum benim senin konuları okumamda senin sürekli kırılcak yer araman gibi oldu haklısın sıkma canını senin eşin önceki konularda da böyleydi sende hep kırılıp durcan mı artık bir aktivite mi yapsan acabaOna kırılmadım düzgün okur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?