- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.592
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Eşimin üniv 1.sınıfa başlayan kardeşi var.Küçük görümcem kendisiii...bana çok çektirdi nişanlıyken sağ olsun.O konulara hiç değinmeyeyim küçük olmasına rağmen ayrılma eşiğine getirmişti artık sinirden beni.Hatırlamak istemiyorum.Neyse...biz evlenmeden önce eşim kardeşinin dersanesi için 7 bin lira ve ailesine de yardım için 25 bine yakın para yollamıştı.Tabi ben o zamanlar deliriyordum istemesinler gönderme evlencez biz diye çok tartıştık...(Durumları iyi.Ev araba dükkan.Ve arabalarını satıp 2 katı fiyata araba aldıkları için sıkıştılar zaruri ihtiyaçlar için değildi yani)Sonunda kestiler halam bana onun parasını bir yere bağla dedi beyaz eşyaları aldık şimdi iyi almışız diyor her şey pahalandığı için.Ama dün kardeşim ne zamandır para istemiyor benden istiyordu dedi.Herhalde evlenince kesti.Hayır bir de başarılı olsa bari...özel üniversiteye gönderdiler %25 bursu bile kazanamadı.Ben de bir yerlere geldim ama ne evde özel ders aldım ne de servisimle özel üniv gittim 300 liralık bursumla 4 sene geçindim devlet yurdunda.Ailesi ona veriyor her gün para.Daha ne parası soracak eşim bilmiyorum hayır para istemeye alıştırmasa bari.Zaten nasıl etki bıraktıysa ısınamıyorum kıza.Ben bir dahaki aya sorayım dedi eşim.Ben de sadece ondan zengini mi var şanslı o falan dedim.Çünkü eşime hiç bir şey yapmadı kv kp şimdiye kadar.Arsız olmıcaklarını bilsem göndersin derim de cesaret alıp sürekli ister benimki de yok demezse sinir küpü olurum.Çünkü biz ev araba düşünüyoruz ona gönderse tahmini 300 lira kenara koysak o bile bir şey...
boşuna dil döküp kendini paralamayın.
tatlı dille halledebilirsen ne ala ama dır dır edip aranızı bozmayın bence.ben bu senaryoyu kendi babamdan biliyorum.
eşiniz gercekleri bir gün görecek ama biraz geç olucak maalesef.