• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kardeşine paraya ihtiyacın var mı diye soracakmış?

Annemin de ayrı bir özel durumu var çünkü her konuyu tırtıklatıp anlattırıyorsunuz illa.Evet gönderdim çünkü annem bizim için işini düzenini bıraktı biz de sorumlu hissediyoruz eşimle eşim de zaten annemi o yüzden soruyor.Tamam?konuş şimdi
Herşeye bir açıklamanız var durumu kurtarmaya calisiyorsunuz , o yuzden size artik crvap vermicem . Inandirici gelmiyor .

Yaptıklarınız güzel şeyler helal olsun.Ama ben işte böyle kötü bir insanım ne yapalım dünyada böyle kötü insanlar da var

İyi yapıyorsun helal denmesi için mi açtınız konuyu fijir almak için mi? Bu mesajı okuyunca kardeşe destek çıkmanın doğal olduğunu görmenizi istemiştim. Yoksa ben iyi biri olduğumun farkındayım. Sizin de kötü biri olmadığınızın farkındayım. Bir diğer mesajımda da dedim ki “ergen kıza bilenip eşininizn ailesi ile arasına girmek uzun vade de size kaybettirir.”
Niyetim iyiliğimi göstermek olsa anonim olduğum bir mecra yerine gerçek hayatımı kullanırım. Niyetim hemcinsime başka yollar da olduğunu göstermekti. Yine de böyle anlaşılmasına üzüldüm, bu anlaşılmada benim de payım vardır tabi, bunun için de özür dilerim, sizi kırmak asla amacın olamaz.

Eşimin üniv 1.sınıfa başlayan kardeşi var.Küçük görümcem kendisiii...bana çok çektirdi nişanlıyken sağ olsun.O konulara hiç değinmeyeyim küçük olmasına rağmen ayrılma eşiğine getirmişti artık sinirden beni.Hatırlamak istemiyorum.Neyse...biz evlenmeden önce eşim kardeşinin dersanesi için 7 bin lira ve ailesine de yardım için 25 bine yakın para yollamıştı.Tabi ben o zamanlar deliriyordum istemesinler gönderme evlencez biz diye çok tartıştık...(Durumları iyi.Ev araba dükkan.Ve arabalarını satıp 2 katı fiyata araba aldıkları için sıkıştılar zaruri ihtiyaçlar için değildi yani)Sonunda kestiler halam bana onun parasını bir yere bağla dedi beyaz eşyaları aldık şimdi iyi almışız diyor her şey pahalandığı için.Ama dün kardeşim ne zamandır para istemiyor benden istiyordu dedi.Herhalde evlenince kesti.Hayır bir de başarılı olsa bari...özel üniversiteye gönderdiler %25 bursu bile kazanamadı.Ben de bir yerlere geldim ama ne evde özel ders aldım ne de servisimle özel üniv gittim 300 liralık bursumla 4 sene geçindim devlet yurdunda.Ailesi ona veriyor her gün para.Daha ne parası soracak eşim bilmiyorum hayır para istemeye alıştırmasa bari.Zaten nasıl etki bıraktıysa ısınamıyorum kıza.Ben bir dahaki aya sorayım dedi eşim.Ben de sadece ondan zengini mi var şanslı o falan dedim.Çünkü eşime hiç bir şey yapmadı kv kp şimdiye kadar.Arsız olmıcaklarını bilsem göndersin derim de cesaret alıp sürekli ister benimki de yok demezse sinir küpü olurum.Çünkü biz ev araba düşünüyoruz ona gönderse tahmini 300 lira kenara koysak o bile bir şey...

Bir de bu verdiğiniz bilgiye dayanarak yazıyor insanlar yorumunu, siz de kırıntı kırıntı bilgi veriyorsunuz. Sizi de ailenizi de tanımıyoruz ki, ne anlatırsanız o! Kızın başarısızlığına ve sizi gıcık ettiğine değinmişsiniz, biz de ona yoğunlaştık. Madem anlaşılmak istiyorsunuz keşke tam anlatsaydınız da hem biz sizi anlayabilirdik hem de sizden atar yememiş olurduk.
Umarım kendi doğrunuzla en güzel çözümü bulursunuz.

Edit: imla düzeltmeleri

İyi yapıyorsun helal denmesi için mi açtınız konuyu fijir almak için mi? Bu mesajı okuyunca kardeşe destek çıkmanın doğal olduğunu görmenizi istemiştim. Yoksa ben iyi biri olduğumun farkındayım. Sizin de kötü biri olmadığınızın farkındayım. Bir diğer mesajımda da dedim ki “ergen kıza bilenip eşininizn ailesi ile arasına girmek uzun vade de size kaybettirir.”
Niyetim iyiliğimi göstermek olsa anonim olduğum bir mecra yerine gerçek hayatımı kullanırım. Niyetim hemcinsime başka yollar da olduğunu göstermekti. Yine de böyle anlaşılmasına üzüldüm, bu anlaşılmada benim de payım vardır tabi, bunun için de özür dilerim, sizi kırmak asla amacın olamaz.

Bir de bu verdiğiniz bilgiye dayanarak yazıyor insanlar yorumunu, siz de kırıntı kırıntı bilgi veriyorsunuz. Sizi de ailenizi de tanımıyoruz ki, ne anlatırsanız o! Kızın başarısızlığına ve sizi gıcık ettiğine değinmişsiniz, biz de ona yoğunlaştık. Madem anlaşılmak istiyorsunuz keşke tam anlatsaydınız da hem biz sizi anlayabilirdik hem de sizden atar yememiş olurduk.
Umarım kendi doğrunuzla en güzel çözümü bulursunuz.

Edit: imla düzeltmeleri

Ben bu kadar irdeleneceğini düşünmemiştim o yüzden anlatmadım.

Back
X