Eşim kardeşine paraya ihtiyacın var mı diye soracakmış?

Herşeye bir açıklamanız var durumu kurtarmaya calisiyorsunuz , o yuzden size artik crvap vermicem . Inandirici gelmiyor .

Yaptıklarınız güzel şeyler helal olsun.Ama ben işte böyle kötü bir insanım ne yapalım dünyada böyle kötü insanlar da var

İyi yapıyorsun helal denmesi için mi açtınız konuyu fijir almak için mi? Bu mesajı okuyunca kardeşe destek çıkmanın doğal olduğunu görmenizi istemiştim. Yoksa ben iyi biri olduğumun farkındayım. Sizin de kötü biri olmadığınızın farkındayım. Bir diğer mesajımda da dedim ki “ergen kıza bilenip eşininizn ailesi ile arasına girmek uzun vade de size kaybettirir.”
Niyetim iyiliğimi göstermek olsa anonim olduğum bir mecra yerine gerçek hayatımı kullanırım. Niyetim hemcinsime başka yollar da olduğunu göstermekti. Yine de böyle anlaşılmasına üzüldüm, bu anlaşılmada benim de payım vardır tabi, bunun için de özür dilerim, sizi kırmak asla amacın olamaz.

Bir de bu verdiğiniz bilgiye dayanarak yazıyor insanlar yorumunu, siz de kırıntı kırıntı bilgi veriyorsunuz. Sizi de ailenizi de tanımıyoruz ki, ne anlatırsanız o! Kızın başarısızlığına ve sizi gıcık ettiğine değinmişsiniz, biz de ona yoğunlaştık. Madem anlaşılmak istiyorsunuz keşke tam anlatsaydınız da hem biz sizi anlayabilirdik hem de sizden atar yememiş olurduk.
Umarım kendi doğrunuzla en güzel çözümü bulursunuz.

Edit: imla düzeltmeleri

Ben bu kadar irdeleneceğini düşünmemiştim o yüzden anlatmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…