eşim kardeşiyle kampa gitmek istiyormuş

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
meraba kk üyeleri

evleneli 11 ay oldu. ailemden çok uzak bir şehre, eşimin ailesinin şehrine evlendim. evlendiğimden beri kpss ye hazırlanıyorum. Uzak bir şehre gelin gelmek, evliliğe alışmak, kültür farkına alışmak, kv ye alışmak derken kısa sürede çok yıprandım. ekonomik sorunlarımız da vardı. bu süre boyunca evden çıkmadık dersem yeridir. eşim 2 haftalığına ek iş buldu, borçlarımız biraz hafifledi bu ay ve birden kardeşi ile kampa gitmek istediğini söyledi.
ama hiç aklında ben yokum. ben kpssden sonra ailemin yanına gittiğimde gitmeyi planlıyorlarmış. neden benimle gitmek istemiyorsun dediğimde ' kardeşimle bir şeyler yapmak istiyorum' 'kadınların kampta güvende olduğunu düşünmüyorum ' ' zaten balayına gittik ' filan diyor.
benimle bir yere gitmeyi düşünmüyor musun dediğimde, seninle de gideriz diyor.
kendisinin beni götürmeyi en sevdiği yer kayınvalidemin yanı bunu da ek olarak belirteyim..
ben mi bencilce davranıyorum bana lütfen bir şeyler söyleyin

Sen ailenin yanına gidiyormuşsun eşin gelmiyecek sen ailenin yanında kafanı dinle bol bol dinlen,oda kardeşiyle tatile gitsin.

Siz ailenizin yanındayken gidecekmiş zaten yani yalnız kalmayacaksınız gitsin o da kardeşiyle siz de ailenizle vakit geçireceksiniz ayrıca seninle de gideriz demiş sonra da siz tatil planı yaparsınız

İki yaz önce kampa gittik eşimle, birinde bir hafta kaldık, birinde de iki hafta. Uzun olanda tekrik, diğerinde kardeşim vardı. Hala iç çeke çeke hatırlarız hala :) oğlumuz büyüsün tekrar gitmeyi planlıyoruz bakalım.

Siz kampa gitmeyi sevmiyorsanız eğer eşinizin kardeşi ile gitmeyi istemesi normal bence. Yıl içerisinde o kadar çalışmış didinmiş, biraz rahatlamak onun da hakkı. Sonuçta sizi evde bırakıp gitmiyor.

seninle de gideriz demiş baş başa başka zaman gidersiniz. sen de eşin yokken ailene gidersin.eşler de zaman zaman kendi arkadaşlarıyla kardeşleriyle program plan yapabilmeli diye düşünüyorum.mesela ben evliysem ve istersem bayan arkadaşlarımla birkaç gün tatile gidebilmeliyim.normal geliyor bana.herkes eşini kendini bildikten güvendikten sonra sorun olmaz.

kampa gitmeyi bende çok istiyorum. ama beni en çok üzen şey ; benimle plan yapmaması. kardeşi ilk önce sevgilisiyşe ege tatiline çıkacak ve daha sonra eşimle kampa gidecekmiş.
ailemin yanında 10 gün kadar durmayı planlıyorum. zaten bir ksımında eşimde gelecek.

peki siz gittiğinizde etrafınızda kadınlar f,lan yok muyduı? yani bu aktivite gerçekten kadınlara göre değil mi?

seninle daha sonra gideriz dedi ama buna ekonomik durumuz engel ve yıllık izni bitmiş olacak. beni geçiştirdiğini düşünüyorum.

peki siz gittiğinizde etrafınızda kadınlar f,lan yok muyduı? yani bu aktivite gerçekten kadınlara göre değil mi?

Ohoo herkes ailecekti, gençler, emekliler, her telden insan vardı. Ortam çok iyiydi. Sevgilisiyle gelen de vardı, arkadaşlarıyla gelen de. Hatta bir grup vardı, iki aileydiler ve çocukları falan da vardı. Ama biz orman kampı alanlarında kaldık, öyle ulu orta yerde kamp yapmadık. Elektriğimiz, suyumuz, internetimiz de vardı. Bir tanesinde kamp alanının girişinin tam karşısında köylüler pazar kuruyordu her gün, ballar domatesler salatalıklar vs.

Soylediginiz durum ciftlere gore degisir. Iki kisi de ayri plan yapmayi seviyorsa normaldir.
Iki kisi de daha cok birlikte gezmeyi seviyorsa yine normaldir. Sorun sizin uyuşmamanizda.
Biz arkadaslarla evde veya kafede filan gorusuruz nadiren o kadar. Esimin ailesiyle evde gorusuruz disari aktivitelerini pek yapmayiz hatta neredeyse hic yapmadik esim tek basina da yapmadi.

Tatil ya da bu tarz aktiviteleri, gezmeleri hic ayri yapmadik 4 senedir. Kampa da gittik birlikte. Kadinlarin olmadigi, olamayacagi bisey degil.

Saçma geldi bana. Normalde kardeşi ile tatile de gidebilir sorun yok. Ama maddi sıkıntımız vardı demişsiniz. Şimdi kampa para harcayip sizinle gideceği zaman sorun ederse olmaz tabiki. Ama gerçekten siz ayrıca tatilde zaman geçireceksiniz sorun yok.

Kampa yalnız gitmiycektin ki kocan yanında olurdu. 3unuz de giderseniz daha güvenli olur hatta. Sen de onlarla git. 2 adam bı kadınin güvenliğini sağlayamiycak mi.
İnsan karısının gönlü olsun ister.

Birlikte planınıza yapın otel paranızı ödeyin ondan sonra gitsin kardesiyle.ben suan kamptayım cok güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…