eşim kardeşiyle kampa gitmek istiyormuş

Esınız de borclardan bunalmıstır onada hak verin belki bekarlık ta oldugu gibi ozlem duyuyor olabilir. Hem sizde ailenize gideceksiniz bence sıkmayın bu kadar degısıklik ıyı olur

Benim de kocam birkaç haftalığına ailesinin yanına gitse ben de fırsattan istifade beraberken yapamayacağım şeyleri yapmak isterdim.
O yüzden anlıyorum adamı . Arkadaşıyla tatil vs vs olsa neyse de kamp yani. Ben kampa gittiğimde yıkanacak yer bulamıyorum. Bence son derece masum bir yer :)
Eşinle şey konusunda anlasabilirsin.
Bu gidişinde bir değerlendirme yapsın, seninle gitse nasıl olur, neye ihtiyaç olur senin konforun için vs vs...yaz bitmeden bir kere de sizinle gider.
Ayrıca güvenlik güvenlik hikaye. Ben kendim kız başıma kalıyorum. Onlar gibi kaçak kurmazsaniz, 30tl verip bir kampinge giderseniz hem güvenlik - hayvan probleminiz olmaz hem de WC sorununuz ortadan kalkar

sıkmayın bence esınızi.Kardeşi bu, yedi kat el değil ki gittiği kimse.Borcunuz bitince birlikte gidersiniz tatile

Kadınların kampta güvende olmadığını düşünüyorum nedir ya? 2,5 yaşındaki kızımla 2-3 haftada bir gidiyoruz kampa. Balta girmemiş ormanlara, dağ başında izbe bir yere gitmezsiniz, güvenilir bir kamp tesisi bulursunuz, sorun filan kalmaz.

Bunun dışında kardeşiyle baş başa bir şey yapmak istemesi normal. Eşinize güveniyor musunuz? Eğer aranızda bir güven problemi yoksa, kardeşiyle plan yapmasında ne sakınca var ki? Eşler yapışık ikizler gibi her şeyi birlikte yapmak zorunda değiller bence. Sizi evde bırakıp, kafasına göre plan da yapmamış, sonuçta sizin de ondan bağımsız başka bir planınız varmış.

Sizinle doğru düzgün gezmediği için kardeşiyle böyle değişik bir plan yapmasına bozulduysanız, bu noktada haklısınız ama. Bence bunu açık açık konuşun.

ailenin yanında ne kadar süre kalacaksın?sen tüm yıl, çok da hoşnut olmadığın halde onun ailesi ile görüşüyorsan, o da seninle aileni ziyarete gelmeli diye düşünüyorum. kardeşiyle kampa gitse bile senin aileni de ziyaret etmeli. mesela seninle birlikte gelsin, 1 hafta seninle kalsın sonra geri dönüp kardeşiyle kamp yapsın.

Son düzenleme:
seninle daha sonra gideriz dedi ama buna ekonomik durumuz engel ve yıllık izni bitmiş olacak. beni geçiştirdiğini düşünüyorum.
yaa bence 1 yıllık evlisiniz. tek bi yıllık iznini de senden ayrı planlaması hoş değil. öyleyse bu alışkanlık haline gelebilir ilerde. onun ailesiyle aynı şehirde yaşıyorsun. yıllık izinlerde sen kendi aileni ziyaret etmek isteyeceksin haliyle. o da böyle başka tatiller mi planlıycak hep? bilemedim yaa... ben olsam takardım bu durumu

Neden sizle gelmiyor ? Karı koca olalı ne olmuş ki ayrı ayrı plan yapılıyor. Yok eşler ayrı ayrı da plan yapmalıymış filan. Bunlar hep laf! Kardeşini hiç görmemiş mi de 2 hafta kampa gidiyor. 3 gün gidip geri gelsin çok istiyorsa ki bence saçma bir istek. Ben olsam huzursuz olurdum. Beraber tatil yapmak isterdim.

Eşimde kampı seviyo şimdiki planı başbaşa kamp yapmamız. Nasıl adamlar var ya. Olgunlaşmamış, ailesinden kopamamış. O rahat düzeni bozulmamış ama bi de seni düşünsün.

tüm yıllık izni ayrı ayrı takılarak mı geçireceksiniz. bu kısım bana anlamsız geldi.

ben yapılan genel yorumlara katılmıyorum siz ailenizden uzaktasınız zaten çalışmıyorsunuz anladığım kadarı ile sizinki aile ziyareti olacak ama eşiniz yıllık iznini bu tarihe denk getirip sizinle başbaşa birşeyler yapmak yerine kardeşi ile erkek erkeğe takılmayı tercih ediyor tıpki bekar günlerindeki gibi kadın dırdırı olmadan
ben olsam izin vermezdim bende geleyim derdim ya hep beraber ya hiç çünkü size balayına gittik ya demiş evleneli olmuş kaç ay balayı biteli aylar olmuş, maddi anlamda sıkıntılıyız demişiniz bu demektir ki sizinle tatil matil yalan, zaten adamın iznide biter kamp davasına.
öncelik eşler olmalı, sonra aileler ile etkinlik planlanmalı bence...
şunuda söyleyim benim iznim eşime göre çok ve daha rahat izin alırım o nedenle o olmadan ailemle ve kızımla tatil yaptıgım oluyor her sene ama o gelemeyeceği için biz gidiyoruz ve ben her seferınde 1 gun bıle olsa ayarla sende gel teklıfımı sunuyorum ıznı olsa önceliğim tabiki eşim olur... ama her yılda en az ıkı kez bırlıkte tatıl yaparız ...

Benim gönlüm olmazdı ya. adam bensiz dışarı çıkınca bile tribe giriyorum, 2 yıldır o kadar alışmışım ki herşeyi birlikte yapmamıza.. bide kardeşi hep vardı 11 aylık evlisiniz, kardeşimle vakit geçirmek istiyorum demesi ne garip..

Sizin geçirdiğiniz evliliğe alışma ,sorumluluklar ve mali sıkıntılar sürecini eşinizde geçiriyor
Bırakın biraz nefes alsın, zaten ailenizin yanına gidecekmişsiniz, o da bir kaç gün kardeşiyle kafa dinlesin, bu kadar boğmayın adamı.

Belki kardeşinin bir sorunu var sıkıntısı var biraz rahatlayacaklar. Hiç aklında ben yokum gibi düşünmeyin. Bazen tebdil-i mekanda ferahlık vardır. Bir ya da iki hafta sonra birbiriniz özlemiş olacaksınız ki bu da ilişkinize heyecan katar bence.

ben yanlış olduğunu düşünüyorum. ne o öyle bekar gibi kamp ayakları falan.
gitsinler işte karıkoca mis gibi başbaşa. kampta ne güvensizliği yahu. yanında kocan var.
kendine de güveni yok adamın

Siz sanırım eşinizin sizinle ailenizin yanına gelmemesine içlendiniz. Ama bırakın gelmesin. Onun yanındayken hep bi eliniz ister istemez onda olacak. Sıkıldı mı, nereye gidecek, kimle takılacak, acıktı yemek hazırla vs. Ama o gelmezse günde bir kaç defa telefonla konuşacaksınız geri kalan zaman tamamen sizin olacak. Doya doya ailenizle geçirin. Ben şimdi eşime yalvarıyorum birlikte gitmeyelim diye de adam dinlemiyor beni.

Kamp çok zevkli oluyor. Sizin bahsettiğiniz bu kamp alanı nerede? özelden yazar mısınız lütfen

Kamp gerçekten harika oluyor. Ikisi gitmeyi planlamis birlikte daha rahat olurlar. Siz de seviyorsaniz sonra birlikte gidersiniz. Kendinizi uzmeyin ailenizle vakit geçirin. Sınavda başarılar

Bencil davranmak demeyelim de, biraz alıngan davranıyorsun.
Bunaldığın her halinden belli.
Eşin anladığım kadarıyla, senin ailenin yanına gideceğin zamanı kardeşi ile değerlendirmek istemiş.
Bunda bir sorun yok bence, hem seninle de birşeyler yapacağını söylemiş.
Fazla bunaltma eşini derim.
Sen de ailenin yanına gittiğinde biraz kafan boşalmış, havan değişmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…