- 24 Haziran 2016
- 7.436
- 26.434
- 548
yaa bence 1 yıllık evlisiniz. tek bi yıllık iznini de senden ayrı planlaması hoş değil. öyleyse bu alışkanlık haline gelebilir ilerde. onun ailesiyle aynı şehirde yaşıyorsun. yıllık izinlerde sen kendi aileni ziyaret etmek isteyeceksin haliyle. o da böyle başka tatiller mi planlıycak hep? bilemedim yaa... ben olsam takardım bu durumuseninle daha sonra gideriz dedi ama buna ekonomik durumuz engel ve yıllık izni bitmiş olacak. beni geçiştirdiğini düşünüyorum.
ben yapılan genel yorumlara katılmıyorum siz ailenizden uzaktasınız zaten çalışmıyorsunuz anladığım kadarı ile sizinki aile ziyareti olacak ama eşiniz yıllık iznini bu tarihe denk getirip sizinle başbaşa birşeyler yapmak yerine kardeşi ile erkek erkeğe takılmayı tercih ediyor tıpki bekar günlerindeki gibi kadın dırdırı olmadanmeraba kk üyeleri
evleneli 11 ay oldu. ailemden çok uzak bir şehre, eşimin ailesinin şehrine evlendim. evlendiğimden beri kpss ye hazırlanıyorum. Uzak bir şehre gelin gelmek, evliliğe alışmak, kültür farkına alışmak, kv ye alışmak derken kısa sürede çok yıprandım. ekonomik sorunlarımız da vardı. bu süre boyunca evden çıkmadık dersem yeridir. eşim 2 haftalığına ek iş buldu, borçlarımız biraz hafifledi bu ay ve birden kardeşi ile kampa gitmek istediğini söyledi.
ama hiç aklında ben yokum. ben kpssden sonra ailemin yanına gittiğimde gitmeyi planlıyorlarmış. neden benimle gitmek istemiyorsun dediğimde ' kardeşimle bir şeyler yapmak istiyorum' 'kadınların kampta güvende olduğunu düşünmüyorum ' ' zaten balayına gittik ' filan diyor.
benimle bir yere gitmeyi düşünmüyor musun dediğimde, seninle de gideriz diyor.
kendisinin beni götürmeyi en sevdiği yer kayınvalidemin yanı bunu da ek olarak belirteyim..
ben mi bencilce davranıyorum bana lütfen bir şeyler söyleyin
meraba kk üyeleri
evleneli 11 ay oldu. ailemden çok uzak bir şehre, eşimin ailesinin şehrine evlendim. evlendiğimden beri kpss ye hazırlanıyorum. Uzak bir şehre gelin gelmek, evliliğe alışmak, kültür farkına alışmak, kv ye alışmak derken kısa sürede çok yıprandım. ekonomik sorunlarımız da vardı. bu süre boyunca evden çıkmadık dersem yeridir. eşim 2 haftalığına ek iş buldu, borçlarımız biraz hafifledi bu ay ve birden kardeşi ile kampa gitmek istediğini söyledi.
ama hiç aklında ben yokum. ben kpssden sonra ailemin yanına gittiğimde gitmeyi planlıyorlarmış. neden benimle gitmek istemiyorsun dediğimde ' kardeşimle bir şeyler yapmak istiyorum' 'kadınların kampta güvende olduğunu düşünmüyorum ' ' zaten balayına gittik ' filan diyor.
benimle bir yere gitmeyi düşünmüyor musun dediğimde, seninle de gideriz diyor.
kendisinin beni götürmeyi en sevdiği yer kayınvalidemin yanı bunu da ek olarak belirteyim..
ben mi bencilce davranıyorum bana lütfen bir şeyler söyleyin
Kamp çok zevkli oluyor.Ohoo herkes ailecekti, gençler, emekliler, her telden insan vardı. Ortam çok iyiydi. Sevgilisiyle gelen de vardı, arkadaşlarıyla gelen de. Hatta bir grup vardı, iki aileydiler ve çocukları falan da vardı. Ama biz orman kampı alanlarında kaldık, öyle ulu orta yerde kamp yapmadık. Elektriğimiz, suyumuz, internetimiz de vardı. Bir tanesinde kamp alanının girişinin tam karşısında köylüler pazar kuruyordu her gün, ballar domatesler salatalıklar vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?