eşim kardeşiyle kampa gitmek istiyormuş

Kamp ve kadın ilişkisi ilginç olmuş :)
Evliyim ve kız arkadaşlarımla kampa gittiğim de oldu. Eşimle zaten sürekli kamp yaparız.
Bırakın kardeşi ile gitsin sonra ikna edin beraber gidin çok sevebilirsiniz :)

Neden meslegini eline almadan evlendin merak ediyirum

Eşin annesine tek mı gidiyor ki sen annenlere de tek gideceksin..

Erkeklere bazı hakları siz verirseniz hak sahibi olurlar...

.siz eşinizle kv ye giderken, siz ailenize gittiğinizde kampa gitmek istemesi, sizin ailenize onu götürmekte ısrar etmemenizden kaynaklı gibi..

Son düzenleme:
seninle daha sonra gideriz dedi ama buna ekonomik durumuz engel ve yıllık izni bitmiş olacak. beni geçiştirdiğini düşünüyorum.
siz çalışıyor musunuz peki?
sizinle daha sonra tatile gidecek olsaydı o zaman olabilirdi kafam karıştı şimdi

Bırakın kardeşiyle gitsin. Sizinle de gider. Kardeş kardeşe vakit geçirmek istemişler. Neden öküzün altında buzağı arıyorsunuz.
Adam seninle bir yere gitmem dememiş ki. Seninle de plan yapar gideriz demiş.
Siz kendi kendinize eşinizin ailesine bilenmişsiniz.
Ayrıca siz annenize gidebiliyorken neden eşiniz kardeşiyle bir yere gidemesin anlamadım.

2017 yılında mezun oldum. o yıl girdiğim kpss nin mülakat kısmı açıklanmadı bile. evlenmeseydik süreç 2 yıl kadar uzayacaktı. ayrıca bir müddet ücretli öğretmenlik yaptım ama daha sonra kpss için dershaneye gitmemin daha doğru olduğuna karar verdim ve ücretli öğretmenliği bırakıp sınava odaklandım. yaşadığım yer yüksek puanla alıyor ve benim yakın yerlere atanmam gerekiyor. ben sürekli kendimden fedakarlık yaptığımı düşünüyorum. eşimle üniversitenin ilk gününden itibaren sevgiliyiz ama evlendikten sonra onun eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum. bana en çok dokunan şey (eşim ek iş yapıyor kısa bir süreliğine) bu yaz için tatile gitmeme kararı almıştık , bu ek işten gelen parasını sadece kardeşine ayırmış. ben sormasam benimle bir planı yoktu.
hepinize yorumlarınız içinde teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…