Kediye doğum günü yapmak isteyen uyemi.en sonunda bunlarin arasına kara kedi girecekbence sen doğum günü için salon kiralamayı falan boşver ev aç kedine o parayla günleri paylaştırırsın artık eşinle haftanın belli günleri kedinde belli günleri eşinde kalırsın.
En iyisini yapıyorsun sosyal medya kullanmiyarakMaalesef
Sosyal medya kullanmıyorum, eksikliğini de çekmiyorum, asabımı bozuyor böyle şeyler
İnsanlık hep böyle miydi yoksa dünyaca çıldırıyor muyuz anlamıyorum çok acayip şeyler oluyor
Kediyle evliymiş gibi davranıyorsunuz. Eşiniz yakında baş başa bırakabilir siziEvet kedim yakinda 1 yaşına girecek zaten 8 9 ay civarında tam 9 ayını doldurmadı ne yani ben yalan mı söylüyorum kedimin resmini payalaşabilyorsam paylaşadabilirim çok güzel biri.
2 kişilik yataga mi ihtiyac var küçücük kediyle uyumak için aşağıda misafir odamız var evimiz terasli
Hayır tabikide travma oldu diye kedimle uyumuyorum daha dogrusu uykuyu etkileyecek kadar ileri gitmedi. Lakin her kedinin karakteri etkileyecek kadar uyuyamayabilir de. Yani uyuyamayıp sahibinin yanına sokulabilir. Dedigim etkiler her kedide degiskenlik gösterebilir.Şimdi kedinizle mi uyuyorsunuz
Haksız eşinizBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Ahahaha o muydu bu üyeSiz kedisine doğum günü partisi vermek isteyen üye misiniz?
Kedi bence ikisinden de bıkmış yavrucum konuşabilese birikmiş neler vardırŞu kediyi bi salın artık ya.
Aynı muhabbeti o size beslemiyordur belki ha?
Banada salliyor gibi geldiKediniz 1 Aralık 2022 konunuzda 9 aylıktı, yakında 1 yaşına girecek diye; salon tutup doğum günü yapmak istiyordunuz.
Bugünse kediniz Benjamin Button misali gençleşivermiş , 8 aylık olmuş.
Eşiniz "varsa(!)" siz kedinizle uyurken , kendisi nerede uyuyor ; evde 2 çift kişilik yatağınız mı var ?
Ahahahahahha o konuya ne gülmüştümKediniz 1 Aralık 2022 konunuzda 9 aylıktı, yakında 1 yaşına girecek diye; salon tutup doğum günü yapmak istiyordunuz.
Bugünse kediniz Benjamin Button misali gençleşivermiş , 8 aylık olmuş.
Eşiniz "varsa(!)" siz kedinizle uyurken , kendisi nerede uyuyor ; evde 2 çift kişilik yatağınız mı var ?
Tamam da genelde cinsel ya da kavga çıksın diye dini konularda fake açılır. Kediyle alıp veremediği ne yaFake olduğunu düşündüm. Gerçek olmaması gerekecek kadar saçma geldi. Bu arada sürpriz kahvaltı hazırlayan eşinizi bir gün sahiplendirmeyi düşünürseniz yalnızlıktan muzdarip tanıdıklar var
Siz de sanki kasıtlı yapıyorsunuz gibiBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Saçmalamayı seven insanlar var. Boş vakitleri çokTamam da genelde cinsel ya da kavga çıksın diye dini konularda fake açılır. Kediyle alıp veremediği ne ya
eşinizi bilmem ama kediniz çok şanslıBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?