- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Ben anlamıyorum eşiniz her halinizle seviyorum diyince kilo alma rahatlığını. Eşiniz değil sağlığınız önemli ani kilo verdirecek diyetlerden kaçının zamana yayın uygulanabilirliği kolay olan şeyler yapın açıkçası hafif tempolu yürüyüş ve hayatınızdan sağlıksız gıdaları çıkarırsaniz gayet rahat kilo verirsiniz55 kg ile evlendim evlendikten sonra 75 kadar cıktım bu rahatliği eşim verdi aslında hep bana iyisin ben seni her halinle begeniyorum diye bende saldım kendimi. Ve eşimin kilomu sevmediğini az çok fark ediyordum bunu ona sordum lütfen söyle sen rahatsız olduğunu söylersen belki zayıflarım dedim. Oda ara ara hayatım ben zayıfla dersem üzüntüden zayıflasın belki diye arada söylüyordu ama kırmadan. Bu aralar cok dalga geceye basladı yok bilmem göbege bak basane bak diye. Bügün bana aramızda 2kg fark var zayıfla artık çok güzel kızsın kilo seni hiç güzel göstermiyor bu şekilde seni begenmiyorum falan dedi. Kendine ceki düzen ver dedi. Bende duygularını öğrenmek için güldüm sakaya vurdum ilk defa ciddi ciddi kilolu olduğumu begenmediğini söyledi bende cok mutsuzum düzenli diyet yapamam uyku düzenim yok siporla baya zayıflamısttım geri bıraktım 2 gün sonra eşimin ailesiyle hamama gidicez ödem atıcı tarif varmi göbegim ve yan basenlerim almiş başını gidiyor eşimin bugun bana kilolu halini beğenmiyorum demesiyle kendime geldim
1.58 misBoyun kac?
Genceciksin. Bu yasta cok kolay kilo verirsin. Bence abur cuburu, ekmegi, pirinc ve makarnayi hayatindan cikarirsan coook kisa surede hemen kilo verirsin. Ana yemek aralarin 5 saat, ana yemekten 3 saat sonra da 10 cig badem, bir kucuk meyve, 4 kasik yogurt ( bu saydiklarimdan ikisini) seklinde ara ogun yap. Diyetisyenin de diyecegi bu. Bunu hayat tarzi haline getir. Odem atici, zayiflatici kur falan guvenme. Hadi insallah basarirsin.Kendimi övmek gibisi olmasın bekarken bakanın tekrar dönüp baktıgı gibi bir kızım suan 23 yasındayım 1.58boyum var vucudum asırı sekilsiz yüzüm ödem topladı kiloluyken bende kendimi cok cirkin hissediyorum esimde tam tersi fidan gibi cok bakımlı
Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.Esi bir kenara birak 20 kilo fazladan almak sagligini kaybettirir.Seker tansiyon kolestrol troid,pko hepsi kiloyla ortaya cikan rahatsizliklardir.esinin begenmesinden ote sagligin icin kilo vermelisin.
Onu K Kahvetelvesimoon un eşi söylüyormuş abla.Kusura bakmayın ama 'eşim bir şey demiyor nasılsa' diye insan 20 kg yük yükler mi vücuduna?
Hiç mi düşünmüyorsunuz sağlığınızı?
Çok kızdım size.
Yaşım,sizin yaşınızın tam iki katı ben bile kiloma,sağlığıma,fit görünmeye dikkat ediyorum.
Gencecik kadınsınız,lütfen gerekli kontrolleri yaptırıp bir diyetisyen gözetiminde o kiloları verin.
Bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın.
'Eşim beni tosunum diye seviyor' demişsiniz,
eşinize de ayrı kızdım.
Patavatsızlıktan başka bir şey değil,
karısına tosunum demesi.
Kuzum zaten kilo aldıkça çıkar hastalıklar diyor, hasta olanlar kilolu demiyor :) kilonun birçok hastalığı yanında getirdiği de bilinen birşey zaten. baban istisna bence, genelde şeker hastası olan insanların çoğu kilolu olup veremiyorlar.Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.
Yok canim rahmetli amcam da zayıftı ve cevremde var boyle zayif seker hastaları. Ve kilolu olanlarin bazıları da şekerden ötürü dal gibi kalabiliyor bilio muydun bunuKuzum zaten kilo aldıkça çıkar hastalıklar diyor, hasta olanlar kilolu demiyor :) baban istisna bence, genelde şeker hastası olan insanların çoğu kilolu olup veremiyorlar.
Evet kuzum genelde şeker hastası olduktan sonra unu şekeri vs kestikleri için kilo verdiklerini biliyorum. Ama hastalık zaten kilo aldıkça ortaya çıkıyor, hastalıktan sonra mecburen diyet yaptıktan sonra eriyip kalıyorlar ama hastalık üzelerinde kalıyor. Kilo kötü birşey ya, kendimi bir 20 kilo fazlayken düşünemiyorum ben. Zayıf olduğum halde hamurişine yüklenmiyor göbek yağ yapmasın diye.Yok canim rahmetli amcam da zayıftı ve cevremde var boyle zayif seker hastaları. Ve kilolu olanlarin bazıları da şekerden ötürü dal gibi kalabiliyor bilio muydun bunu
Hayir ondan değil kuzum,yani evet diyete giriyorlar veriyorlar da nasil anlatsam şeker vucudu eritiyor öyle demek istedim. Hani hipertiroidinde birden bire zayiflama oluyor ya onun gibi ve evet.kilo cogu hastalığa zemin hazırlıyor gerçekten. Yememek lazım öyle çok. Zayiflik sağlık valla :) iyi yapiosun sende yuklenmeyerekEvet kuzum genelde şeker hastası olduktan sonra unu şekeri vs kestikleri için kilo verdiklerini biliyorum. Ama hastalık zaten kilo aldıkça ortaya çıkıyor, hastalıktan sonra mecburen diyet yaptıktan sonra eriyip kalıyorlar ama hastalık üzelerinde kalıyor. Kilo kötü birşey ya, kendimi bir 20 kilo fazlayken düşünemiyorum ben. Zayıf olduğum halde hamurişine yüklenmiyor göbek yağ yapmasın diye.
158 cm boyda bakan bir daha dönüp bakıyor vay beeeKendimi övmek gibisi olmasın bekarken bakanın tekrar dönüp baktıgı gibi bir kızım suan 23 yasındayım 1.58boyum var vucudum asırı sekilsiz yüzüm ödem topladı kiloluyken bende kendimi cok cirkin hissediyorum esimde tam tersi fidan gibi cok bakımlı
Neden eşlerin kötü niyetle soyleyebilecegini düşündünüz ki tosunum diye sevmesinde bi art niyet yok.konu sahibine esi artik seni begenmiyorum demis buna yorum yapsaniz daha iyi olurKusura bakmayın ama 'eşim bir şey demiyor nasılsa' diye insan 20 kg yük yükler mi vücuduna?
Hiç mi düşünmüyorsunuz sağlığınızı?
Çok kızdım size.
Yaşım,sizin yaşınızın tam iki katı ben bile kiloma,sağlığıma,fit görünmeye dikkat ediyorum.
Gencecik kadınsınız,lütfen gerekli kontrolleri yaptırıp bir diyetisyen gözetiminde o kiloları verin.
Bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın.
'Eşim beni tosunum diye seviyor' demişsiniz,
eşinize de ayrı kızdım.
Patavatsızlıktan başka bir şey değil,
karısına tosunum demesi.
1.58Boyun kac?
Boyumdan demiyom kız fizigim yüzüm falan. Simdi onlarda kalmadı158 cm boyda bakan bir daha dönüp bakıyor vay beee
El de ne hatunlar var kıskandım.
Bugünlerde KK’nın kıskanç ablası oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?