Eşim kilomu begenmiyor

Esi bir kenara birak 20 kilo fazladan almak sagligini kaybettirir.Seker tansiyon kolestrol troid,pko hepsi kiloyla ortaya cikan rahatsizliklardir.esinin begenmesinden ote sagligin icin kilo vermelisin.

Ben anlamıyorum eşiniz her halinizle seviyorum diyince kilo alma rahatlığını. Eşiniz değil sağlığınız önemli ani kilo verdirecek diyetlerden kaçının zamana yayın uygulanabilirliği kolay olan şeyler yapın açıkçası hafif tempolu yürüyüş ve hayatınızdan sağlıksız gıdaları çıkarırsaniz gayet rahat kilo verirsiniz

Allah iyiliğinizi versin aynı boydayız ,15 kilo aldım insulin direncinden ne kasıyorum kilo veriyim diye şeklimde güzel öyle şekilsiz değil sadece bedenim değişti ,36 dan -40 çıktım bu bile sorun ,
Ödem mödem değil yani siz "gi "diyeti yapın .

Kusura bakmayın ama 'eşim bir şey demiyor nasılsa' diye insan 20 kg yük yükler mi vücuduna?
Hiç mi düşünmüyorsunuz sağlığınızı?
Çok kızdım size.

Yaşım,sizin yaşınızın tam iki katı ben bile kiloma,sağlığıma,fit görünmeye dikkat ediyorum.
Gencecik kadınsınız,lütfen gerekli kontrolleri yaptırıp bir diyetisyen gözetiminde o kiloları verin.
Bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın.

'Eşim beni tosunum diye seviyor' demişsiniz,
eşinize de ayrı kızdım.
Patavatsızlıktan başka bir şey değil,
karısına tosunum demesi.

Genceciksin. Bu yasta cok kolay kilo verirsin. Bence abur cuburu, ekmegi, pirinc ve makarnayi hayatindan cikarirsan coook kisa surede hemen kilo verirsin. Ana yemek aralarin 5 saat, ana yemekten 3 saat sonra da 10 cig badem, bir kucuk meyve, 4 kasik yogurt ( bu saydiklarimdan ikisini) seklinde ara ogun yap. Diyetisyenin de diyecegi bu. Bunu hayat tarzi haline getir. Odem atici, zayiflatici kur falan guvenme. Hadi insallah basarirsin.

Hastalık hamilelik gibi durumları geçiyorum. keyfi olarak 20 kilo almak insanın kendisine ve karşısındakine saygısızlıktır.

Esi bir kenara birak 20 kilo fazladan almak sagligini kaybettirir.Seker tansiyon kolestrol troid,pko hepsi kiloyla ortaya cikan rahatsizliklardir.esinin begenmesinden ote sagligin icin kilo vermelisin.
Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.

Onu K Kahvetelvesimoon un eşi söylüyormuş abla.

Boyum 1 48 cm..5 sene kadar önce evlendiğimde 43 kiloydum..bu süre zarfında 2 kere tüp bebek denedik..bu dönemlerde 48 e kadar çıktım..başarısız sonuçlanıp bir de kilo aldığımı görünce hemen o kiloları vermeye başladım ki eşim şiddetle kilo vermeme karşı olmasına rağmen..şu an 41 kiloyum..kendimi gayet iyi hissediyorum..37 yaşındayım bu arada..Siz yaşınızın da verdiği avantajla beslenme alışkanlıklarınızı değiştirip birazcık azim ve iradeyle kendi sağlık ve mutluluğunuz için ideal kilonuza rahatlıkla inebilirsiniz..sanıldığı kadar zor değil..

Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.
Kuzum zaten kilo aldıkça çıkar hastalıklar diyor, hasta olanlar kilolu demiyor :) kilonun birçok hastalığı yanında getirdiği de bilinen birşey zaten. baban istisna bence, genelde şeker hastası olan insanların çoğu kilolu olup veremiyorlar.

Kuzum zaten kilo aldıkça çıkar hastalıklar diyor, hasta olanlar kilolu demiyor :) baban istisna bence, genelde şeker hastası olan insanların çoğu kilolu olup veremiyorlar.
Yok canim rahmetli amcam da zayıftı ve cevremde var boyle zayif seker hastaları. Ve kilolu olanlarin bazıları da şekerden ötürü dal gibi kalabiliyor bilio muydun bunu

Yok canim rahmetli amcam da zayıftı ve cevremde var boyle zayif seker hastaları. Ve kilolu olanlarin bazıları da şekerden ötürü dal gibi kalabiliyor bilio muydun bunu
Evet kuzum genelde şeker hastası olduktan sonra unu şekeri vs kestikleri için kilo verdiklerini biliyorum. Ama hastalık zaten kilo aldıkça ortaya çıkıyor, hastalıktan sonra mecburen diyet yaptıktan sonra eriyip kalıyorlar ama hastalık üzelerinde kalıyor. Kilo kötü birşey ya, kendimi bir 20 kilo fazlayken düşünemiyorum ben. Zayıf olduğum halde hamurişine yüklenmiyor göbek yağ yapmasın diye.

[/QUOTE]
Hayir ondan değil kuzum,yani evet diyete giriyorlar veriyorlar da nasil anlatsam şeker vucudu eritiyor öyle demek istedim. Hani hipertiroidinde birden bire zayiflama oluyor ya onun gibi ve evet.kilo cogu hastalığa zemin hazırlıyor gerçekten. Yememek lazım öyle çok. Zayiflik sağlık valla :) iyi yapiosun sende yuklenmeyerek

158 cm boyda bakan bir daha dönüp bakıyor vay beee
El de ne hatunlar var kıskandım.
Bugünlerde KK’nın kıskanç ablası oldum

Neden eşlerin kötü niyetle soyleyebilecegini düşündünüz ki tosunum diye sevmesinde bi art niyet yok.konu sahibine esi artik seni begenmiyorum demis buna yorum yapsaniz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…