- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Hmmm evet biraz fazla ama yapın inceyse yani kemiklerin ince yapiliysa şanslısın,giden kilolar cabuk belli olur
1.58 boya 75 kilo hiç sağlıklı değil yalnız obez olabilirsiniz. eşinizden önce kendi sağlığınızı düşünüp öncelikle doktora görünün bence.
Pis zayif desem banlanir miyim?Konunuza yardımcı olamayacağım zira ben 2 orta boy pizzayı tek başıma da gömsem kilo alamıyorum.
Ahahah hemen kibliyorum seniPis zayif desem banlanir miyim?
Hemen kilo verme yolunu ara lütfen erkekler Zor varlıklar biliyosunuz. Hemen gözler dışarı kayıyor.Kendimi övmek gibisi olmasın bekarken bakanın tekrar dönüp baktıgı gibi bir kızım suan 23 yasındayım 1.58boyum var vucudum asırı sekilsiz yüzüm ödem topladı kiloluyken bende kendimi cok cirkin hissediyorum esimde tam tersi fidan gibi cok bakımlı
Bebişin var mı canım yoksa birden 20 kilo mu aldın bende evlendikten sonra 6-7 kilo aldım popumun alt kısımlarında çatlaklarım var ama eşim bana zayıfla demiyor hiç55 kg ile evlendim evlendikten sonra 75 kadar cıktım bu rahatliği eşim verdi aslında hep bana iyisin ben seni her halinle begeniyorum diye bende saldım kendimi. Ve eşimin kilomu sevmediğini az çok fark ediyordum bunu ona sordum lütfen söyle sen rahatsız olduğunu söylersen belki zayıflarım dedim. Oda ara ara hayatım ben zayıfla dersem üzüntüden zayıflasın belki diye arada söylüyordu ama kırmadan. Bu aralar cok dalga geceye basladı yok bilmem göbege bak basane bak diye. Bügün bana aramızda 2kg fark var zayıfla artık çok güzel kızsın kilo seni hiç güzel göstermiyor bu şekilde seni begenmiyorum falan dedi. Kendine ceki düzen ver dedi. Bende duygularını öğrenmek için güldüm sakaya vurdum ilk defa ciddi ciddi kilolu olduğumu begenmediğini söyledi bende cok mutsuzum düzenli diyet yapamam uyku düzenim yok siporla baya zayıflamısttım geri bıraktım 2 gün sonra eşimin ailesiyle hamama gidicez ödem atıcı tarif varmi göbegim ve yan basenlerim almiş başını gidiyor eşimin bugun bana kilolu halini beğenmiyorum demesiyle kendime geldim
Ben konu sahibinin eşi söylüyor zannettim.Neden eşlerin kötü niyetle soyleyebilecegini düşündünüz ki tosunum diye sevmesinde bi art niyet yok.konu sahibine esi artik seni begenmiyorum demis buna yorum yapsaniz daha iyi olur
Aslında eşlerimiz seni her halinle beğeniyorum derken amaçları kalbimizi kırmamak.
Burda kendi çercevemizden bakınca; 150 kilo bir adamı beğenmemiz mümkün mü..
Değil.
Pco ile ilgili pek bilgim yok aslında. Durumunuzu ne kadar etkiler bilemiyorum ama.
Spor, akşam vakti yeme içmeyi kesme, bol su, mutlaka yürüyüş.
Ben de 2 kilo vermek istiyorum aslında. Ama kilo verince yüzüm çok göçüyor. O yüzden bilemiyorum ne yapsam.
İlahi ödem atıcı nasıl bi tarif bekliyorsunuz baya güldüm55 kg ile evlendim evlendikten sonra 75 kadar cıktım bu rahatliği eşim verdi aslında hep bana iyisin ben seni her halinle begeniyorum diye bende saldım kendimi. Ve eşimin kilomu sevmediğini az çok fark ediyordum bunu ona sordum lütfen söyle sen rahatsız olduğunu söylersen belki zayıflarım dedim. Oda ara ara hayatım ben zayıfla dersem üzüntüden zayıflasın belki diye arada söylüyordu ama kırmadan. Bu aralar cok dalga geceye basladı yok bilmem göbege bak basane bak diye. Bügün bana aramızda 2kg fark var zayıfla artık çok güzel kızsın kilo seni hiç güzel göstermiyor bu şekilde seni begenmiyorum falan dedi. Kendine ceki düzen ver dedi. Bende duygularını öğrenmek için güldüm sakaya vurdum ilk defa ciddi ciddi kilolu olduğumu begenmediğini söyledi bende cok mutsuzum düzenli diyet yapamam uyku düzenim yok siporla baya zayıflamısttım geri bıraktım 2 gün sonra eşimin ailesiyle hamama gidicez ödem atıcı tarif varmi göbegim ve yan basenlerim almiş başını gidiyor eşimin bugun bana kilolu halini beğenmiyorum demesiyle kendime geldim
Yanlis bir bilgi degil bu zayiflarda gorulmez demiyorum ,kilo problemi olan insanlarda bu rahatsizliklarin gorulme orani fazladir diyorum.bu rahatsizliklarin hepsi zincirleme birbirleriyle baglantilidir.kilo da bu rahatsizliklarin en buyuk etkenidir,kalitimsal olarak tansiyon insulin direnci troid problemini kilo vererek yenen bir cok tanidigim var ,gorumcem.keza oyle pkoyu elli kilodan fazla vererek yendi.Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.
Herkes kendini bildikten sonra neden karşı tarafın söylediklerine aldiriyorsunuzki.siz her söylenen kelimeleri incelerseniz işin içinden cikamazsiniz herşeyde bir kulp ararsınız ozaman.Ben konu sahibinin eşi söylüyor zannettim.
Gencecik kadın kendine dikkat etmiyor diye öyle kızdım ki dikkat etmemişim.
Kullanıcı adlarınız da benziyor konu sahibi ile.
Bununla birlikte 'tosunum' kelimesi bence bir kadına söylenecek iltifat kabilinden bir söz değil.
Ben anaokulumuzdaki kilolu öğrencilerimize bile öğretmen arkadaşların böyle hitap etmesini istemiyorum.
Bana göre hoş bir kelime değil.
Alttan alta şişman,kilolu vurgusu var çünkü.
Ayrıca evli bir kadın olarak ben,kocamın niyetinden önce bana söylediği kelimelerin içeriğini ve anlamını önemserim.
Başka iltifat mı kalmadı da bana tosunum diyecek?
Asker arkadaşı değilim ben eşimin.
Bununla birlikte siz rahatsız değilseniz bana laf düşmez elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?