Eşim kilomu begenmiyor

Eşin böyle güzelsin dese ne olacak ki, niye bu kadar saldınız ki kendinizi. Ben doğum yaptıktan sonraki gün 75’dim boyum 1,65 çok kötüydü. Doğum yapsan daha çok alırsın dikkat et.

20

Herkes kendini bildikten sonra neden karşı tarafın söylediklerine aldiriyorsunuzki.siz her söylenen kelimeleri incelerseniz işin içinden cikamazsiniz herşeyde bir kulp ararsınız ozaman.
Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum
belli ki ne söylemek istediğimi tam
anlatamadım size.
Eşimin her söylediği kelimeyi inceleyip,
kulp taksaydım,
eşimle 25 yıldır mutlu bir evlilik sürdüremezdim diyeyim ve konuyu kendi adıma kapatayım.
İyi akşamlar diliyorum.

Evet doğru kilo tetikliyor ve kilolularda daha cok oluyor ben yanlis anlamışım pardonnnnnn ama 50.kg vererek yenmesi gayet iyiymis benim 20 kiloya düşmem lazim herhalde mizah yapmiyorum dalga da geçmiyorum pco luyum ve geçmiyor tabi bende malesef. Kurtulanlar şanslı cidden.

Hemen kilo verme yolunu ara lütfen erkekler Zor varlıklar biliyosunuz. Hemen gözler dışarı kayıyor.
Ya peki bu nasil bir yorum ? Ne yani kocasi baskasina bakmasin diye mi kilo versin. Bakacak olan her turlu bakar. Bu dunyada nice artistler aldatildi.

Kocasindan beter gommussun masallah...
Ben gömmek için söylemedim, amacım kimsenin kalbini kırmak değildi.
Ancak kocam nasılsa beni beğeniyor diye 20 kilo almak da mantıklı değil, Türk kadınlarını bu konuda hiç anlamam zaten, bir çoğu evlilikten sonra kocayı buldum düşüncesiyle salıyorlar kendilerini.

Esiniz dört dörtluk biri demekki bravo :)

Aldığınız kiloya eşinizi bahane etmeyin. Herkes dönem dönem böyle kilolar alıp verebilir. Siz de almışsınız ama ne olacak yani verirsiniz hiç canınızı sıkmayın bunun için. Tabi ödem atıcı tariflerle geçmez. Güzel bir diyet-spor ikilisi lazım size. Kk’da zayıflama gruplarında hanımlar güzel kilolar veriyor katılın isterseniz.

Bence eşler birbirine karşı dürüst olmalı. Kilolu halinizi beğenmediğini söylemesi güzel bir şey o yüzden. Sonuçta kilo verip bu sorunu çözebilirsiniz. Eşim beni beğenmiyor diye kendinizi üzmeyin hiç. Adam sizi beğenmek istiyor o yüzden rahatsızlığını dile getirmiş.

Kilonun begenilecek tarafi yokki neden begenmiyorum demesini bekledin sen kendini begeniyormusunki boyle? Once kendin mutlu olmalisin. Odem atici tarif elma kürü bir kirmizi elmayi kup kup dogra hir cubuk tarcin 8 bardak su ile 12 dk kaynatip gun icinde bu suyu iciyorsun ekstra normal suda iciyorsun 4 gun yap yediklerine dikkat et yuruyus yap en az iki kilo gider. Ben dogumdan sonra odemlerimden boyle kurtuldum

Canım yeşil elma kürü var biraz zorluyor ama acayip ödem attırıyor açıkçası. Ben 48 le evlendim 58 le hamile kaldım 73 le doğuma gittim. Emzirme döneminde de baya aldım sonra bu küre başladım, spor yaptım şimdi 60 kiloyum hala 9 kilo fazlam var ama yavaş yavaş veriyorum

Evlenmeden önce aç mı duruyordunuz? Doğum falan olmadan nasıl 20 kiloluk salabildiniz aklım almadı.

Ödem atmakla falan olacak iş değil. Sıkı diyet yapacaksınız. Spor yapacaksınız.

Mesela ben mide ameliyatından sonra 37 kilo verdim 38 yaşından sonra regli olmaya başladım ki hiç ama hiç olmazdım bildiğin hiç yani

Kilo verme onerileri verilmis ben de soyleyeyim vejetaryen ol sifir beden olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…