Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum20
Herkes kendini bildikten sonra neden karşı tarafın söylediklerine aldiriyorsunuzki.siz her söylenen kelimeleri incelerseniz işin içinden cikamazsiniz herşeyde bir kulp ararsınız ozaman.
Evet doğru kilo tetikliyor ve kilolularda daha cok oluyor ben yanlis anlamışımYanlis bir bilgi degil bu zayiflarda gorulmez demiyorum ,kilo problemi olan insanlarda bu rahatsizliklarin gorulme orani fazladir diyorum.bu rahatsizliklarin hepsi zincirleme birbirleriyle baglantilidir.kilo da bu rahatsizliklarin en buyuk etkenidir,kalitimsal olarak tansiyon insulin direnci troid problemini kilo vererek yenen bir cok tanidigim var ,gorumcem.keza oyle pkoyu elli kilodan fazla vererek yendi.
Ya peki bu nasil bir yorum ? Ne yani kocasi baskasina bakmasin diye mi kilo versin. Bakacak olan her turlu bakar. Bu dunyada nice artistler aldatildi.Hemen kilo verme yolunu ara lütfen erkekler Zor varlıklar biliyosunuz. Hemen gözler dışarı kayıyor.
Kocasindan beter gommussun masallah...Siz salmamışsınız bildiğiniz depar atmışsınız :) 3 5 kiloyu anlarım da 20 birden almak nedir yahu.
Konunuza yardımcı olamayacağım zira ben 2 orta boy pizzayı tek başıma da gömsem kilo alamıyorum.
Hanımefendi yorumda eşim Dalyan gibi dedi ben onun için dedim. Yoksa bakan illaki bakar haklısınızYa peki bu nasil bir yorum ? Ne yani kocasi baskasina bakmasin diye mi kilo versin. Bakacak olan her turlu bakar. Bu dunyada nice artistler aldatildi.
Ben gömmek için söylemedim, amacım kimsenin kalbini kırmak değildi.Kocasindan beter gommussun masallah...
Esiniz dört dörtluk biri demekki bravo :)Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum
belli ki ne söylemek istediğimi tam
anlatamadım size.
Eşimin her söylediği kelimeyi inceleyip,
kulp taksaydım,
eşimle 25 yıldır mutlu bir evlilik sürdüremezdim diyeyim ve konuyu kendi adıma kapatayım.
İyi akşamlar diliyorum.
4 4 luk biri ki 25 Senedir evliler öyle değil mi? Boyle dalga geçerek bravo falan diyerek sizden belki de yaşca baya büyük bir insana konusmaniz hic hos değil ama bilin istedim.Esiniz dört dörtluk biri demekki bravo :)
Sen avukatimisin onun4 4 luk biri ki 25 Senedir evliler öyle değil mi? Boyle dalga geçerek bravo falan diyerek sizden belki de yaşca baya büyük bir insana konusmaniz hic hos değil ama bilin istedim.
Mesela ben mide ameliyatından sonra 37 kilo verdim 38 yaşından sonra regli olmaya başladım ki hiç ama hiç olmazdım bildiğin hiç yaniYanlis bir bilgi degil bu zayiflarda gorulmez demiyorum ,kilo problemi olan insanlarda bu rahatsizliklarin gorulme orani fazladir diyorum.bu rahatsizliklarin hepsi zincirleme birbirleriyle baglantilidir.kilo da bu rahatsizliklarin en buyuk etkenidir,kalitimsal olarak tansiyon insulin direnci troid problemini kilo vererek yenen bir cok tanidigim var ,gorumcem.keza oyle pkoyu elli kilodan fazla vererek yendi.
Kayinvalidem de seker hastası incecik 53 kilo ve 27 senedır seker hastasıYok canim rahmetli amcam da zayıftı ve cevremde var boyle zayif seker hastaları. Ve kilolu olanlarin bazıları da şekerden ötürü dal gibi kalabiliyor bilio muydun bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?