Eşim kızkardeşinin durumuna çok üzülüyormuş. Ben de üzüntüsünü rahat yaşasın diye....

bu arada kredi çekerken ve kefil olunurken eşin de imzası istenmiyor muydu? eşiniz nasıl çekebilmiş?
Ev kredisi çekerken eşimin imzasını istemişler kredi çekilmesini kabul ediyor musunuz diye sormuşlardı. Ama böyle ihtiyaç kredilerinde falan her banka imza falan istemiyor. Mesela biz aldığımız evin bir kaç yerine tadilat yaptırmak için daha önce kredi çektik ama eş imzası falan istemediler.

Olurda bu olayı hazmedebilirsem ve aynı şeyi tekrar yaparsa zaten hiç düşünmem o gün boşanma davasını açarım.

"Eşim olacak Avarel" kısmına güldüm,kendisi en sevdiğim Dalton'dur.Kendisine selam olsun.Konuya gelirsek,mesajlarınızda hep bir aşağılama,yergi hakim..O sizden "Eşim olacak Safinaz" diye bahsetse hoşunuza gider mi? Kardeşine para verecekmiş,engellemişsiniz çok güzel.E bundan sonrası? Eşiniz yapı olarak böyle demekki.Zaten sadece kardeşine değil,isteyen herkese para veriyormuş.Fazla iyi niyet ve hayır diyememe de bir rahatsızlıktır,yatak ayırma yerine uzman yardımı alınması şart.Çocuk değil ki elinden şekeri alınınca yola gelsin? Anlıyorum zorluk çektiniz,herkes zorluk çekiyor,nitekim o iki çocuğu da tek başına yapmadınız.Eşinizin mesleğini de evlenmeden önce biliyordunuz.Ne bu anlamadım.Sanki siz Çocuklar Duymasın'daki Gönül,eşiniz de Selami yani.Bu kadar benzerlik olur.Eşiniz de küçük yaşta mesleğe başlamış,ben o yaşta kafelerde arkadaşlarımla fink atıyordum,anlatabildim mi? Duygusal boşluk da fazla iyi niyete,her denilene kanma durumuna yol açar.Çocuk gibi ceza vererek üstünü örtmemek gerekir.Madem bıktınız,o zaman boşanın,konu da açmazsınız,siz rahat eşiniz rahat...Dostlar iş başında görsün diye boşanma blöfü yapmaya gerek kalmaz.

Son düzenleme:

Helal olsun sana kızzzz alnından öpeceğimde olmuyor işte burdan arkadaşım

Neler yaşamışsın arkadaşım ne zor şeyler eski konularını okumadım ama zaten aklı başında fedakar bir kadın olduğun belli ben de çalışan bir kadınım ve istemediğim durumlar yaşıyorum acaba benim de emeğim de sömürülüyor mu kii:18::18::18::18:
dur bi eski konularını okuyayım netice de akıl akıldan üstündür demişler

her kelimesine katiliyorum.agzimdan aldiniz.
Benm anlamadigim tamam suanda kizginsin(konusahibi) oyuzden busekilde laflar ediyosun.tamamda digerlerine niye laf soyletiyosun."insan bile denemez senin esine" diyenler bile cikti.osonucta esin senin.bu laflarin karsisinda hoooop durun bakalim ben soylerimde size noluyo haddinizi bilin demeliydin.ben bile cok uzuldum esinize burda yapilan hakaretlere.sahsen ne olursa olsun ben esime ailem bile olsun laf ettirmem.yasanmisliklar vardir bi kalemde silinmez.yazik gunah

AA ilahi eşimin yüzüne avarel -uzun vb. şeyler söylemiyorum tabi ki? Kendimi güldürebilmek sinirlerimi yatıştırabilmek için öyle yazıyorum. Ayrıca buraya yazmakta insanı rahatlatıyormuş bir nevi psikoterapi oluyor bana galiba Ben Çocuklar Duymasında ki Gönül gibi saçma sapan şeylere kızmıyorum eşimde selami gibi uysal görünüşlü bir tip değil. Dış görünüş itibari ile 1.89 boy iri yarı, aşırı asabi bir tipi var bu da işinden kaynaklanıyor. Ama oturun konuşun sanki dünyaya hep pembe gözlükle bakan biri sanırsınız. Herşeye olumlu yaklaşır, kimseyi kırmamaya özen gösterir. Bende insanları kırmaktan üzmekten çekinirim ama damarıma basılırsa annem bile beni tanıyamaz.

:))

Sayfalar dolusu yorum içinde en mantıklı bulduğum iki yorum...

İlginize teşekkür ediyorum. Sonuçta bu konu eş ve eşin ailesi ile ilgili olunca herkeste bir öfke var. Mesela burada ''ben olsaydım hemen boşanırdım asardım keserdim vs diyenlerin geçmişte açmış oldukları konulara bakarsanız neden o insanlara tepki bile vermediğimi anlarsınız. Boş verin onlarda egolarını tatmin ediyorlar işte. Burada insanlar birilerine kötü söz söyleyince öyle olmuyoruz. Bana hakaret etseler ben tepki vermeyince kötü olmuyorum ama onlar gereksiz yere hakaret ettiklerinde ağızlarını kirletiyorlar.

Esiniz cok iyi niyetli kimseye hayir diyemiyor belli ayni modelden bende de var cunku. Ama o kadar sey yasamissiniz bunlari da biliyor eminim ailesi de biliyordur. Bence bosanma sinirina gelmeden once o börülceyi ve kayganayi arayip bir guzel haşlardim bu ne pervasizliktir diye. Terbiyesizler valla nasil sinir oldum!

Allah aşkına ben diyorum Paris,siz diyorsunuz Konya.Ne alakası var şimdi? Avarel fazla saf kişiler için soft bir aşağılama,iğneleme tarzında da kullanılır günlük dilde.Bunun eşinizin uzun boyuyla,tipiyle alakası yok.Ayrıca 'Yüzüne söylemiyorum' da ne demek? Birbirimizin yüzüne söylemeyelim,internette arkasından saydıralım.Bu mu yani? O zaman yapmamış mı oluyorsunuz? Sizin mantığa göre sanal aldatma da aldatma sayılmaz o zaman.Yaptığınız hiç hoş değil. "Ne eyiiii yaptın gızzz" diyenleri boşverip bir uzman yardımı alın çift olarak.Yoktan yere aileleri işin içine katıp blöflerle uğraşmayın.

Eş benim eşim, ona nasıl ve nerede hitap edeceğim sizi ilgilendirmez. Sanırım kompleksli bir insanısınız ve insanları aşağılama gibi bir huyunuz var. Benim neyi ne anlamda kullandığımı taaaaaaaaaa oralardan nasıl anladın.
Bence sen profil resmini değiştir. İnsanlara kötü örnek teşkil ediyorsun. Ağzından çıkan dumanla kızıl derililere mesaj yollamıyorsan tabi.

lutfen onemlı haytı kararlar almadan once empatı yapın sız onun yerınde olsanız ne yapardınız.
Empatiyi nasıl ve ne durumda yapardım biliyor musun? Mesela kız kardeşi işsiz olsaydı kocası maddi olarak kısıtlasaydı o zaman empati yapabilirdim.
Nasıl anlatayım bilmiyorum ki. Yapılan iyilik söylenmez ama ben üniversitede okuyan kaynıma kimseye söylemeden harçlık gönderebilen birisiyim. Ama görümcem çok farklı bir karakter. Kocasına daha fazla yaranabilmek için babasını bile dolandıran biri

Puhahahahahah İki konudur eşini tanımadığı insanların okuduğu/yazdığı bir platformda aşağılayan kim acaba? Bir daha tane tane okuyun.Eşinizin yüzüne söyleyemediklerinizi burada yazıp deşarj olduğunuzu kendi ağzınızla dediniz.Yüzüne söylerseniz belki de blöfe kalmadan o sizi boşar,ne dersiniz? Burada şahsına yapılmasına izin verdiğiniz diğer 'hakaretimsi' yorumlar da cabası......Çocuklar kinder surprise yumurtadan çıkmadı,boşanmaya da niyetiniz yok,bu sorunu aşmaya isteğiniz de yok.Eşiniz de hala peşinizde koşturuyor.Yazık...
Profil resmimle subliminal mesaj veriyorum,problem? Tek resme kalsa iş keşke,siz yaptıklarınızla kötü örnek oldunuz

Son düzenleme:
İnanın yazdıklarınıza tebessüm dahi edemiyorum. Ayrıca eşimi ister aşağılarım ister aşağılamam bu bizim sorunumuz. Eşimin derdi sizi germesin bu kadar.

Ayriyeten subliminal mesajınızla ''çocukları değil, beni istismar edin gönüllüyüm'' mü, demek istiyorsunuz?

Eşimin peşimden koşturuyor olmasına çok mu üzüldün?
Bu forumda yüzlerce kadın eşlerinden şiddet gördüklerini, kapı önüne atıldıklarını söylüyorlar, bunlara üzülmedin de eşimin benim arkamdan koşmasına mı üzüldün vah vah. Tabi benim arkamdan koşacak, başka kadınların arkasından koşacak değil ya.
Neyse profilinle olsun yazdıklarınla olsun verdiğin mesaj ancak biz bayanlara ulaştı maalesef...

Son düzenleme:
Çok haklısın, insan eşinin kendi arkasından konuştuğuna şahit olunca soğuyor.. Sizi çok iyi anlıyorum Boğa burcu musun canım sen? Kendimi gördüm sende :)

Ayrıca bu konuyu sen açmışsın, eş de senin eşin, kızgınlık senin, öfke senin .. İster o an ki ruh halinle ve yaşadığın olayla ilgili eşini göklere çıkarırsın istersende yerden yere vurursun! Bu kimseyi ilgilendirmez.. Benim eşimde pısırık,ezik,hakkını aramaz,susar kırılmasın kimse diye.. Bende deli olurum ona.. Ben Erkeğim sanki :) yeri geliyor ailesi ile bile, ben konuşurum çatır çatır onun hakkını ararım..

Erkek miyim Kadın mı bilemedim :)))))

Koç burcuyum. :)

Eşim arkamdan kötü konuşmuyordu ama arkamdan iş çeviriyordu ben duymayayım diye de balkonda fıs fıs annesine dertleniyor kız kardeşi ile ilgili artık annesi ne diyorsa.
Çoğu bayan evin her türlü ihtiyacını kendi karşılamaya başlayınca erkekleşmeye başlıyor sanırım. Ben bir de mıy mıy erkek sevmem erkek dediğin pat pat dürüstçe söyleyecek. Eşim bu olayda resmen karşımda mıy mıy oldu. Bir kadın kocasına yaranabilmek için babasını abisini dolandırır mı ya? Elinde maaşıyla kendini rezil ediyor.
Mesela, beniim bir miktar birikmiş param olsaydı, görümcem bize '' abi, yenge ev alacağız kiradan kurtulacağız biraz eksiğimiz var bankaya bir sürü faiz ödeyeceğimize siz de varsa borç olarak verir misiniz? dese neyse ama bunun evi var arabası var 2 tane maaşları var, yetmemiş dubleks villa alıyorlar içinin dekorasyonunu beğenmiyor yeniden yaptıracak hemde 20-30bin tl istiyor. Az da değil.

Tabi ki de doğal olarak eşime kızacağım, ayyy evimin huzuru bozulmasın, ayy k.valideyle görümceyle kocayla aram bozulmasın diye susacak değilimim ya. Ayrıca ben bağırıp çağırmadım bile.

saat 3 olmuş yatayım ben. sabah çocuklar erken kalkıyorlar. ilginiz için teşekkür ediyorum. Allah böyle kocalarla size de bana da sabır versin. onlarada akıl fikir versin. iyi geceler.

İşte yukarıda yazdığın şeylerden ötürü eşinle bir uzman yardımı almak yerine çocukça ceza vermeni ayıpladım..Eşinin bu naifliği,fazla iyi niyeti dışında kötü huyu yok.Ayrıca benim profil resmimle,nick altı yazımla tüm bunların ne ilgisi vaaaar ya ? Saçma sapan yerlerden laf koyuyorsun ortaya. Neyse seni dostlar iş başında görsün,ben konuşmayı kesiyorum,NÖRTO!

Son düzenleme:
çocuklarını bahane edip kandırma. onların da ileriki hayatlarında öz güvensiz olmalarına neden olma. şimdi seninle uyuyorlar, emin ol bu bağımlılık yapacak. kaç tane tanıdığım insan var 19-20 yaşında hatta evlenene kadar tek yatmaktan korkan..
bu yapmayın çocuklarınıza..
eşin için de ayrı yatman sorunu çözse keşke; çözmeyeceği gibi körükler de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…