Ev kredisi çekerken eşimin imzasını istemişler kredi çekilmesini kabul ediyor musunuz diye sormuşlardı. Ama böyle ihtiyaç kredilerinde falan her banka imza falan istemiyor. Mesela biz aldığımız evin bir kaç yerine tadilat yaptırmak için daha önce kredi çektik ama eş imzası falan istemediler.bu arada kredi çekerken ve kefil olunurken eşin de imzası istenmiyor muydu? eşiniz nasıl çekebilmiş?
Olurda bu olayı hazmedebilirsem ve aynı şeyi tekrar yaparsa zaten hiç düşünmem o gün boşanma davasını açarım.kesinlikle katılıyorum.
bunun adı ne iyi niyet, ne saflık, ne pişmanlık.
aslında zayıf karakter bile iyi niyetli sayılabilir.
fırsatını her bulduğunda aynı şeyi yapacak muhakkak.
nereye kadar arkasını toplayabilirsiniz ki?
Aynen dediğin gibi güvende saygıda sevgide bitti. zaten o 20bini ilk öğrendiğimde soğumuştum. Huyum kurusun ben soğuduğum bir insana ne kadar uğraşırsam uğraşayım tekrar ısınamam. Hele böyle bir durumda hiiiç uğraşamam. Annem babam beni milletin paralı hizmetçisi olayım diye dünyaya getirmedi. Yaşanacak 1 tane hayatım var ve bu insanlar için hayatımı daha fazla mahvetmeye niyetim yok.
Annesi ajitasyon yapmıştır muhakkak ama bu da --o çocuklarımın annesi, artık ne kadar bulabilirsem kabul edecek-- diyeceğine,
--anne kusura bakma kardeşimin maaşı var villası var arabası var evi var-- bak biz 1 ev sahibi olabilmek ben dağda bayırda gezerken eşim 2 çocukla tek başına doğuda ne günler geçirdi ben çocuklarımın rızkını damada veremem-- diyebilirdi.
Yok yok ben evin tavanından çocukların üzerine kene dökülürken sabahlara kadar uyumazdım sonra kendim bir ev buldum boyadım ettim eşyalarımı taşıdım. Hayatım en zor günlerinde annem yani kendi ailem haricinde kimse yoktu yanımda ve şimdi de olmayıversinler çok koymaz bana artık.
"Eşim olacak Avarel" kısmına güldüm,kendisi en sevdiğim Dalton'dur.Kendisine selam olsun.Konuya gelirsek,mesajlarınızda hep bir aşağılama,yergi hakim..O sizden "Eşim olacak Safinaz" diye bahsetse hoşunuza gider mi? Kardeşine para verecekmiş,engellemişsiniz çok güzel.E bundan sonrası? Eşiniz yapı olarak böyle demekki.Zaten sadece kardeşine değil,isteyen herkese para veriyormuş.Fazla iyi niyet ve hayır diyememe de bir rahatsızlıktır,yatak ayırma yerine uzman yardımı alınması şart.Çocuk değil ki elinden şekeri alınınca yola gelsin? Anlıyorum zorluk çektiniz,herkes zorluk çekiyor,nitekim o iki çocuğu da tek başına yapmadınız.Eşinizin mesleğini de evlenmeden önce biliyordunuz.Ne bu anlamadım.Sanki siz Çocuklar Duymasın'daki Gönül,eşiniz de Selami yani.Bu kadar benzerlik olur.Eşiniz de küçük yaşta mesleğe başlamış,ben o yaşta kafelerde arkadaşlarımla fink atıyordum,anlatabildim mi? Duygusal boşluk da fazla iyi niyete,her denilene kanma durumuna yol açar.Çocuk gibi ceza vererek üstünü örtmemek gerekir.Madem bıktınız,o zaman boşanın,konu da açmazsınız,siz rahat eşiniz rahat...Dostlar iş başında görsün diye boşanma blöfü yapmaya gerek kalmaz.
AA ilahi eşimin yüzüne avarel -uzun vb. şeyler söylemiyorum tabi ki? Kendimi güldürebilmek sinirlerimi yatıştırabilmek için öyle yazıyorum. Ayrıca buraya yazmakta insanı rahatlatıyormuş bir nevi psikoterapi oluyor bana galiba"Eşim olacak Avarel" kısmına güldüm,kendisi en sevdiğim Dalton'dur.Kendisine selam olsun.Konuya gelirsek,mesajlarınızda hep bir aşağılama,yergi hakim..O sizden "Eşim olacak Safinaz" diye bahsetse hoşunuza gider mi? Kardeşine para verecekmiş,engellemişsiniz çok güzel.E bundan sonrası? Eşiniz yapı olarak böyle demekki.Zaten sadece kardeşine değil,isteyen herkese para veriyormuş.Fazla iyi niyet ve hayır diyememe de bir rahatsızlıktır,yatak ayırma yerine uzman yardımı alınması şart.Çocuk değil ki elinden şekeri alınınca yola gelsin? Anlıyorum zorluk çektiniz,herkes zorluk çekiyor,nitekim o iki çocuğu da tek başına yapmadınız.Eşinizin mesleğini de evlenmeden önce biliyordunuz.Ne bu anlamadım.Sanki siz Çocuklar Duymasın'daki Gönül,eşiniz de Selami yani.Bu kadar benzerlik olur.Eşiniz de küçük yaşta mesleğe başlamış,ben o yaşta kafelerde arkadaşlarımla fink atıyordum,anlatabildim mi? Duygusal boşluk da fazla iyi niyete,her denilene kanma durumuna yol açar.Çocuk gibi ceza vererek üstünü örtmemek gerekir.Madem bıktınız,o zaman boşanın,konu da açmazsınız,siz rahat eşiniz rahat...Dostlar iş başında görsün diye boşanma blöfü yapmaya gerek kalmaz.
"Eşim olacak Avarel" kısmına güldüm,kendisi en sevdiğim Dalton'dur.Kendisine selam olsun.Konuya gelirsek,mesajlarınızda hep bir aşağılama,yergi hakim..O sizden "Eşim olacak Safinaz" diye bahsetse hoşunuza gider mi? Kardeşine para verecekmiş,engellemişsiniz çok güzel.E bundan sonrası? Eşiniz yapı olarak böyle demekki.Zaten sadece kardeşine değil,isteyen herkese para veriyormuş.Fazla iyi niyet ve hayır diyememe de bir rahatsızlıktır,yatak ayırma yerine uzman yardımı alınması şart.Çocuk değil ki elinden şekeri alınınca yola gelsin? Anlıyorum zorluk çektiniz,herkes zorluk çekiyor,nitekim o iki çocuğu da tek başına yapmadınız.Eşinizin mesleğini de evlenmeden önce biliyordunuz.Ne bu anlamadım.Sanki siz Çocuklar Duymasın'daki Gönül,eşiniz de Selami yani.Bu kadar benzerlik olur.Eşiniz de küçük yaşta mesleğe başlamış,ben o yaşta kafelerde arkadaşlarımla fink atıyordum,anlatabildim mi? Duygusal boşluk da fazla iyi niyete,her denilene kanma durumuna yol açar.Çocuk gibi ceza vererek üstünü örtmemek gerekir.Madem bıktınız,o zaman boşanın,konu da açmazsınız,siz rahat eşiniz rahat...Dostlar iş başında görsün diye boşanma blöfü yapmaya gerek kalmaz.
her kelimesine katiliyorum.agzimdan aldiniz.
Benm anlamadigim tamam suanda kizginsin(konusahibi) oyuzden busekilde laflar ediyosun.tamamda digerlerine niye laf soyletiyosun."insan bile denemez senin esine" diyenler bile cikti.osonucta esin senin.bu laflarin karsisinda hoooop durun bakalim ben soylerimde size noluyo haddinizi bilin demeliydin.ben bile cok uzuldum esinize burda yapilan hakaretlere.sahsen ne olursa olsun ben esime ailem bile olsun laf ettirmem.yasanmisliklar vardir bi kalemde silinmez.yazik gunah
İlginize teşekkür ediyorum. Sonuçta bu konu eş ve eşin ailesi ile ilgili olunca herkeste bir öfke var. Mesela burada ''ben olsaydım hemen boşanırdım asardım keserdim vs diyenlerin geçmişte açmış oldukları konulara bakarsanız neden o insanlara tepki bile vermediğimi anlarsınız. Boş verin onlarda egolarını tatmin ediyorlar işte. Burada insanlar birilerine kötü söz söyleyince öyle olmuyoruz. Bana hakaret etseler ben tepki vermeyince kötü olmuyorum ama onlar gereksiz yere hakaret ettiklerinde ağızlarını kirletiyorlar.her kelimesine katiliyorum.agzimdan aldiniz.
Benm anlamadigim tamam suanda kizginsin(konusahibi) oyuzden busekilde laflar ediyosun.tamamda digerlerine niye laf soyletiyosun."insan bile denemez senin esine" diyenler bile cikti.osonucta esin senin.bu laflarin karsisinda hoooop durun bakalim ben soylerimde size noluyo haddinizi bilin demeliydin.ben bile cok uzuldum esinize burda yapilan hakaretlere.sahsen ne olursa olsun ben esime ailem bile olsun laf ettirmem.yasanmisliklar vardir bi kalemde silinmez.yazik gunah
AA ilahi eşimin yüzüne avarel -uzun vb. şeyler söylemiyorum tabi ki? Kendimi güldürebilmek sinirlerimi yatıştırabilmek için öyle yazıyorum. Ayrıca buraya yazmakta insanı rahatlatıyormuş bir nevi psikoterapi oluyor bana galibaBen Çocuklar Duymasında ki Gönül gibi saçma sapan şeylere kızmıyorum eşimde selami gibi uysal görünüşlü bir tip değil. Dış görünüş itibari ile 1.89 boy iri yarı, aşırı asabi bir tipi var bu da işinden kaynaklanıyor. Ama oturun konuşun sanki dünyaya hep pembe gözlükle bakan biri sanırsınız. Herşeye olumlu yaklaşır, kimseyi kırmamaya özen gösterir. Bende insanları kırmaktan üzmekten çekinirim ama damarıma basılırsa annem bile beni tanıyamaz.
Eş benim eşim, ona nasıl ve nerede hitap edeceğim sizi ilgilendirmez. Sanırım kompleksli bir insanısınız ve insanları aşağılama gibi bir huyunuz var. Benim neyi ne anlamda kullandığımı taaaaaaaaaa oralardan nasıl anladın.Allah aşkına ben diyorum Paris,siz diyorsunuz Konya.Ne alakası var şimdi? Avarel fazla saf kişiler için soft bir aşağılama,iğneleme tarzında da kullanılır günlük dilde.Bunun eşinizin uzun boyuyla,tipiyle alakası yok.Ayrıca 'Yüzüne söylemiyorum' da ne demek? Birbirimizin yüzüne söylemeyelim,internette arkasından saydıralım.Bu mu yani? O zaman yapmamış mı oluyorsunuz? Sizin mantığa göre sanal aldatma da aldatma sayılmaz o zaman.Yaptığınız hiç hoş değil. "Ne eyiiii yaptın gızzz" diyenleri boşverip bir uzman yardımı alın çift olarak.Yoktan yere aileleri işin içine katıp blöflerle uğraşmayın.
Empatiyi nasıl ve ne durumda yapardım biliyor musun? Mesela kız kardeşi işsiz olsaydı kocası maddi olarak kısıtlasaydı o zaman empati yapabilirdim.lutfen onemlı haytı kararlar almadan once empatı yapın sız onun yerınde olsanız ne yapardınız.
Eş benim eşim, ona nasıl ve nerede hitap edeceğim sizi ilgilendirmez. Sanırım kompleksli bir insanısınız ve insanları aşağılama gibi bir huyunuz var. Benim neyi ne anlamda kullandığımı taaaaaaaaaa oralardan nasıl anladın.
Bence sen profil resmini değiştir. İnsanlara kötü örnek teşkil ediyorsun. Ağzından çıkan dumanla kızıl derililere mesaj yollamıyorsan tabi.
İnanın yazdıklarınıza tebessüm dahi edemiyorum. Ayrıca eşimi ister aşağılarım ister aşağılamam bu bizim sorunumuz. Eşimin derdi sizi germesin bu kadar.Puhahahahahahİki konudur eşini tanımadığı insanların okuduğu/yazdığı bir platformda aşağılayan kim acaba? Bir daha tane tane okuyun.Eşinizin yüzüne söyleyemediklerinizi burada yazıp deşarj olduğunuzu kendi ağzınızla dediniz.Yüzüne söylerseniz belki de blöfe kalmadan o sizi boşar,ne dersiniz? Burada şahsına yapılmasına izin verdiğiniz diğer 'hakaretimsi' yorumlar da cabası......Çocuklar kinder surprise yumurtadan çıkmadı,boşanmaya da niyetiniz yok,bu sorunu aşmaya isteğiniz de yok.Eşiniz de hala peşinizde koşturuyor.Yazık...
Profil resmimle subliminal mesaj veriyorum,problem? Tek resme kalsa iş keşke,siz yaptıklarınızla kötü örnek oldunuz
Koç burcuyum. :)Çok haklısın, insan eşinin kendi arkasından konuştuğuna şahit olunca soğuyor.. Sizi çok iyi anlıyorum Boğa burcu musun canım sen? Kendimi gördüm sende :)
Ayrıca bu konuyu sen açmışsın, eş de senin eşin, kızgınlık senin, öfke senin .. İster o an ki ruh halinle ve yaşadığın olayla ilgili eşini göklere çıkarırsın istersende yerden yere vurursun! Bu kimseyi ilgilendirmez.. Benim eşimde pısırık,ezik,hakkını aramaz,susar kırılmasın kimse diye.. Bende deli olurum ona.. Ben Erkeğim sanki :) yeri geliyor ailesi ile bile, ben konuşurum çatır çatır onun hakkını ararım..
Erkek miyim Kadın mı bilemedim :)))))
İnanın yazdıklarınıza tebessüm dahi edemiyorum. Ayrıca eşimi ister aşağılarım ister aşağılamam bu bizim sorunumuz. Eşimin derdi sizi germesin bu kadar.
Ayriyeten subliminal mesajınızla ''çocukları değil, beni istismar edin gönüllüyüm'' mü, demek istiyorsunuz?
Eşimin peşimden koşturuyor olmasına çok mu üzüldün?
Bu forumda yüzlerce kadın eşlerinden şiddet gördüklerini, kapı önüne atıldıklarını söylüyorlar, bunlara üzülmedin de eşimin benim arkamdan koşmasına mı üzüldün vah vah. Tabi benim arkamdan koşacak, başka kadınların arkasından koşacak değil ya.
Neyse profilinle olsun yazdıklarınla olsun verdiğin mesaj ancak biz bayanlara ulaştı maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?