- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi bayankatip
-
Görümcenin düğünde ağlaması normal mi yaniay ben orayı fark etmedim görümce gibi algıladım
elti niye ağlıyor ya neee alakaaaaaaaaa
görümce neyse kardeşini sahiplenemiyordur eltiye ne oluyor :)))Görümcenin düğünde ağlaması normal mi yani
Aile içinde eşinizinde mesafe koyması belki normal karşılanmaz ama iş çevresinde sizin haz almadığınız sorun yaşadığınız kişiler ile ilişkilerinin iyi olması hiç hoş değil maalesef bazı kişiler eş ne demek eş nedir bilmiyorlar eş bana göre kadın erkek farketmez karşı kişiyi doğrusuyla yanlışıyla kabul edip kol kanat olmak her durumda arkasında olmak onun doğrularına saygı duymaktır sizin görüşmediğiniz kişilerle ne işi olabilir ne paylaşabilir anlam veremiyorum sizin rahatsız olduğunuzu bilebile neden iyi veya kötü o şahıslarla görüşme isteği olabilir ki bunu yapmaktaki amaç nedir sizi bilemem ama benim için sorundur bumerhaba kızlar kısaca anlatayım. bir ay önce evlendik yaklaşık 7 ay nişanlı kaldım. öncesinde sadece arkadaşımdı yani arkadaş olarak tanıdım. ama hem nişanlılık döneminde hem de evlendikten sonra dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden bir durum var. haksız mıyım bilmiyorum. eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. benim problem yaşadığım herkesle arası genelde iyidir. ben de fazla samimi olmasından rahatsız oluyorum. benim için nişanlandıktan sonra bile kötü konuşanlarla hala arası iyi hatta benim yanımda bile gayet normal konuşuyorlar. bir de bana göre en kötüsü şu oldu. eltim nişanımda ve düğünümde bir kenarda hiç sebepsiz sürekli ağladı herşeyi mahvetti kimse de keyif bırakmadı. annemle ilgili de yalan yanlış konuştu. bende doğal olarak mesafe koydum. ama eşim hala çok samimi. ve benim abarttığımı söyleyip beni görüşmeye zorluyor. açıkçası ben kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum ve onun öyle davranması herkes haklı sen haksızsın gibi bir imaj veriyor hem iş yerindekilere hem de aile içinde olan bu konuda. haksız mıyım bilmiyorum. uzun ve karmaşık oldu ama yorumlarınızı bekliyorum
ya bana sorarsan tamamen kıskançlık. hiç bir sebebi yok. sebep olarak annem onu gelin odasına almamış onun için ağlamış. ama annem kendi ablamı bile gelin odasına almamıştı. almama sebebi çok başkaydı. onu bile gidip annesi bile hayır giremezsin dedi diye anlatmış. halbuki annem canım şimdi müsait değiller sonra çağırayım mı gibi bir üslupla söylemiş. kız tamamen sorunlu yaniEltiniz sizin dugununuzde neden agliyor? Her sey garip..
evet bende saygısı olmadığını düşünüyorum. elti de tamamen kıskançlıktan bunu yapıyor. düşün takı esnasında kalkıp kim ne takmış diye bakıp bakıp geri dönüyor. daha neler neler.. ama eşim konusunda haksız değilim dimi kesinlikle yalnız bırakıyor beniBen eltiye taktım.
Çok ağır sorunları yoksa neden düğünde ağlar bir insan? Yani varsa da gelsin takısını takıp gitsin.
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Bide eşinizin size hiç saygısı yok.
sordum açık açık. hem de düğünün ertesi günü aradım. neden mutsuzdun noldu bi hatamız mı oldu dedim. hayır dedi herşey güzeldi dedi kapattı. ve buna rağmen eşim hala onun hakkında konuşmama dahi izin vermiyorHaklısın. İstersen bir eltinle görüş niye böyle yapmış
Elbette haklısınız. Hadi kendi görüşüyor. İnsanların gözünde haksız ve kötü göstermeye ne hakkı var?evet bende saygısı olmadığını düşünüyorum. elti de tamamen kıskançlıktan bunu yapıyor. düşün takı esnasında kalkıp kim ne takmış diye bakıp bakıp geri dönüyor. daha neler neler.. ama eşim konusunda haksız değilim dimi kesinlikle yalnız bırakıyor beni
çok moralim bozuk bende öyle düşünyprum. ve ben dün gece herşeyimi ayırma kararı aldım. biriktirdiğim parayı bile ayrı biriktircem nasıl güvenebilirimkiBu anlattıklarınızdan ben tek bir sonuç çıkarttım bu adam yarın bir gün sizi asla destekleyecek , ardınızda olmayacak bir adam . Arkanızdan konuşanlarla nasıl iyi olabilir ki ?
Hemde kocanız yani..
Sakın güvenmeyin bu adama.
Müge anlı yanınızda halt etmişyoksa kocasıyla mı alakalı ALLAH muhafaza
hem de haddinden fazla samimi oluyor. mesajlasmalar iş yerinde cay saatleri vsValla hadi ailesine mesafe koymasın o problem değil de
arkandan konuşan iş arkadaşlarına niye mesafe koymuyor
biz de nişanlımla aynı iş yerindeyiz
benim aramın kötü oldukları kişilerle konuşmaz kendisi
bir de samimi oluyormuş, haklı buldum sizi
Erkeklik yaptığını sanıyor o yüzden.sordum açık açık. hem de düğünün ertesi günü aradım. neden mutsuzdun noldu bi hatamız mı oldu dedim. hayır dedi herşey güzeldi dedi kapattı. ve buna rağmen eşim hala onun hakkında konuşmama dahi izin vermiyor
kötülüğü dokunan insanlar zaten küçük meseleler olsa sorun etmem. her konuşmadığıma oda tavır alcak diye birşey yokEğer size kötülüğü dokunan insanlar değilse bırakın, konuşsun.
Elti meselesinde ise size karışmasın. Çünkü konuştuğu insanlar konusunda o sizin karışmanızı istemiyor.
evet öyle olduğunun eşimin aileside farkında olduğu için hemen konuyu kapatıyorlar kimse üstelemiyor asla. nişanımda da aynı hareketleri yaptıkıskançlıktan ağlamıştır bence
yani küssün demiyorum zaten. ama ben haklı olduğum yerlerde tepkimi gösterirken yalnız kalıyorum. o hiç bir şey olmamış gibi çok fazla samimi oluyor ben tek başıma tepki gösteriyorum. ve sorun sadece benmişim gibi oluyor. yalnız bırakyor beni her yerde.Ortalama bi ilişki kurmasından rahatsız olmam ama yakın davranıp samimi oluyorsa kızabilirim eşime,aslında işin özünde çiftler ayni yerde çalışmamalı işte. Ben bi ara amirle gerilmiştim o ara işyerinde nerdeyse herkes uzak duruyordu benden. Şimdi haklı olduğum haksız olduğum noktalar vardı koca adam herkesle küssün mü?
Elti meselesine gelince ben görümcemle kv ile gerildiğimde eşim sağlam tepkisini koyar ama kimseyle küsmez. Küsmek çok doğru değil sanki.
Örnek verir misiniz?kötülüğü dokunan insanlar zaten küçük meseleler olsa sorun etmem. her konuşmadığıma oda tavır alcak diye birşey yok
Ne yani fesatlık bende mi
mesela iş yerinde eskiden eşimden hoşlanan bir kız ona biz yakınlaşır gibi olurken benle ilgili namusum kişiliğimle ilgili hiç haddi olmayan ve bilip bilmediği şeyleri konuşmuş. eşimde onla konuşmuş ben bunu evlendikten sonra öğrendim. şu an konuşmalarını istemiyorum ama konuşuyorÖrnek verir misiniz?
Eşinde de var biraz senin sevmedign kişilerle konuşuyor. Tamam küsmeyebilir ama mesafe koymalısordum açık açık. hem de düğünün ertesi günü aradım. neden mutsuzdun noldu bi hatamız mı oldu dedim. hayır dedi herşey güzeldi dedi kapattı. ve buna rağmen eşim hala onun hakkında konuşmama dahi izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?