eşim konusunda haksız mıyım :(

Ortalama bi ilişki kurmasından rahatsız olmam ama yakın davranıp samimi oluyorsa kızabilirim eşime,aslında işin özünde çiftler ayni yerde çalışmamalı işte. Ben bi ara amirle gerilmiştim o ara işyerinde nerdeyse herkes uzak duruyordu benden. Şimdi haklı olduğum haksız olduğum noktalar vardı koca adam herkesle küssün mü?

Elti meselesine gelince ben görümcemle kv ile gerildiğimde eşim sağlam tepkisini koyar ama kimseyle küsmez. Küsmek çok doğru değil sanki.

Aile içinde eşinizinde mesafe koyması belki normal karşılanmaz ama iş çevresinde sizin haz almadığınız sorun yaşadığınız kişiler ile ilişkilerinin iyi olması hiç hoş değil maalesef bazı kişiler eş ne demek eş nedir bilmiyorlar eş bana göre kadın erkek farketmez karşı kişiyi doğrusuyla yanlışıyla kabul edip kol kanat olmak her durumda arkasında olmak onun doğrularına saygı duymaktır sizin görüşmediğiniz kişilerle ne işi olabilir ne paylaşabilir anlam veremiyorum sizin rahatsız olduğunuzu bilebile neden iyi veya kötü o şahıslarla görüşme isteği olabilir ki bunu yapmaktaki amaç nedir sizi bilemem ama benim için sorundur bu

Haklısın. İstersen bir eltinle görüş niye böyle yapmış

Eltiniz sizin dugununuzde neden agliyor? Her sey garip..
ya bana sorarsan tamamen kıskançlık. hiç bir sebebi yok. sebep olarak annem onu gelin odasına almamış onun için ağlamış. ama annem kendi ablamı bile gelin odasına almamıştı. almama sebebi çok başkaydı. onu bile gidip annesi bile hayır giremezsin dedi diye anlatmış. halbuki annem canım şimdi müsait değiller sonra çağırayım mı gibi bir üslupla söylemiş. kız tamamen sorunlu yani

evet bende saygısı olmadığını düşünüyorum. elti de tamamen kıskançlıktan bunu yapıyor. düşün takı esnasında kalkıp kim ne takmış diye bakıp bakıp geri dönüyor. daha neler neler.. ama eşim konusunda haksız değilim dimi kesinlikle yalnız bırakıyor beni

Haklısın. İstersen bir eltinle görüş niye böyle yapmış
sordum açık açık. hem de düğünün ertesi günü aradım. neden mutsuzdun noldu bi hatamız mı oldu dedim. hayır dedi herşey güzeldi dedi kapattı. ve buna rağmen eşim hala onun hakkında konuşmama dahi izin vermiyor

Elbette haklısınız. Hadi kendi görüşüyor. İnsanların gözünde haksız ve kötü göstermeye ne hakkı var?
Kusura bakmayın lütfen ama eşinizin sevgisinden emin misiniz?

çok moralim bozuk bende öyle düşünyprum. ve ben dün gece herşeyimi ayırma kararı aldım. biriktirdiğim parayı bile ayrı biriktircem nasıl güvenebilirimki

hem de haddinden fazla samimi oluyor. mesajlasmalar iş yerinde cay saatleri vs

Erkeklik yaptığını sanıyor o yüzden.
Yengesi konusunda zaten tartışmayın, hiç gerek yok. Sadece sizin yetişkin olduğunuzu, tıpkı eşiniz gibi istediğiniz kişilerle konuşma konusunda özgür olduğunuzu belirtin, yeterli.

İşyerinde bugün küser yarın barışırsınız. O yüzden ciddi bir mevzu yoksa eşinizin davranışını normal buldum.

Eğer size kötülüğü dokunan insanlar değilse bırakın, konuşsun.
Elti meselesinde ise size karışmasın. Çünkü konuştuğu insanlar konusunda o sizin karışmanızı istemiyor.
kötülüğü dokunan insanlar zaten küçük meseleler olsa sorun etmem. her konuşmadığıma oda tavır alcak diye birşey yok

yani küssün demiyorum zaten. ama ben haklı olduğum yerlerde tepkimi gösterirken yalnız kalıyorum. o hiç bir şey olmamış gibi çok fazla samimi oluyor ben tek başıma tepki gösteriyorum. ve sorun sadece benmişim gibi oluyor. yalnız bırakyor beni her yerde.

Örnek verir misiniz?
mesela iş yerinde eskiden eşimden hoşlanan bir kız ona biz yakınlaşır gibi olurken benle ilgili namusum kişiliğimle ilgili hiç haddi olmayan ve bilip bilmediği şeyleri konuşmuş. eşimde onla konuşmuş ben bunu evlendikten sonra öğrendim. şu an konuşmalarını istemiyorum ama konuşuyor

Eşinde de var biraz senin sevmedign kişilerle konuşuyor. Tamam küsmeyebilir ama mesafe koymalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…