eşim konusunda haksız mıyım :(

O zaman sonuna kadar haklısınız.
Madem o kız çok değerli, onunla evlenseymiş.
Eşiniz sizi o zaman bile savunmamışsa, sanırım yanlış insanı eş seçmişsiniz.
Çok üzücü.

Eltinizin göz yaşlarını niye kisisellestirdiniz onu anlamadım ama birbirinizi bu kadar sinirlandirmayin . Evlendiniz yeni bir sayfa açın henüz yolun basindasiniz şuan bunları kafaya takacaginjz bir sürede değilsiniz bence

Yok cok mantıklı hiç fesat degilsin kıskandı büyük ihtimalle elti o yüzden ağladı hiç bir sorun olmayan insan ağlamaz ya kıskandı yada duygusal başka biseylere var ortada

Eşiniz kesinlikle haksız. Bir eş karısını ,kocasını destekler benim bildiğim ve hoşnut olunmayan bir durum varsa arayı bulmaya çalışır, gidip de eskiden ondan hoşlanan biriyle konuşması kısmına da pes dedim. İlerde daha ciddi durumlarda çok büyük sorun çıkar bu gidişle.

Yok artık ben parçalarım o kocayı nisanlinin hatta eşinin namusuna söz edilecek sen de hak verir gibi muhabbete devam etcen hadi oradan be nerde kaldı o zaman onun adamlığı !!! (Kusura bakma vallahi uyuz oldum bayankatip )

Eşiniz kiminle istiyorsa onunla arkadaşlık edebilir. Benim görüsmediklerimle sen de görüşme diye bir mantık yok ama. Özellikle onlarla iyi olması ve elti konusunda ısrarcı olması sizi hiç önemsemediği ve saymadığı izlenimi bırakıyor.

Eşinizin sizi sevdiğinden emin misiniz? Bu soruya vereceğiniz cevap birçok soruya da cevap verecek.

Bana kalırsa sevmiyor.

Elti meselesinde de ;nutkum tutuldu esasında ama... bi derdi olsa bile bir insanın düğünde ağlamasi ciddi anlamda anormal bir durumu işaret ediyor olabilir.

nişanda ve kına da bu şekilde davranıp üstüne artık düğünde de ağlayınca kişiselleştirmek farz oldu

açıkçası sorunca çok seviyor ama en basit konularda bile sınıfta kalııyo işte

kişiliğimle ve namusumla alakalı hiç hoş olmayan şeyler...

sordum işte düğünden sonra. yok bir şey başım ağrıyodu vs falan. baş ağrısı için ağlanır mı bilmiyorum
Kendimi düşündüm kotuysem kardeşimle ve gelinle görüşür ben kendimi iyi hissetmiyorum der bir köşeye cekilirdim ya da ağlayacak kadar kötü durumdaysam yine konuşur eve geçerim.

kesinlikle böyle düşünüyorum bende. ama nasıl davranmalıyım bilemiyorum

Kendimi düşündüm kotuysem kardeşimle ve gelinle görüşür ben kendimi iyi hissetmiyorum der bir köşeye cekilirdim ya da ağlayacak kadar kötü durumdaysam yine konuşur eve geçerim.
mantıklı olan her insan böyle yapar. bir de erkeklerin içinde oynamazmış günahmış. ama kocasıyla herkesin içinde resmen öpüşüyo kucağına oturuyo. hele bir sarılaması var yani özelinde o kadar sarılmazsın. benim yaptğığm düğünü eleştiriyo günahmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…