- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi bayankatip
-
ailesini tanımıyordum. arkadaşdık derken karşılaştığımız yerde muhabbet ediyorduk. özellikle sohbet etmek için birbirimize zaman ayırmıyorduk. yani bunları önceden görebilen ailesini önceden tanıyan birisinin serzenişi mi sizce bu ?Pardon da dayanamadım.
Siz öncesinde arkadaşmışsınız.
Eşinizi de ailesini de tanıyordunuz.
Neden evlendiniz ki?
sözlerin o kadar haklı ki ben de tam olarak böyle hissediyorum. evet iyi bir insan iyi bir arkadaş ama kesinlikle eş bile değil. benim annem babam dahi ona haksız eleştiri yapsa ben arkasında kaya gibi dururum. ama o asla benim yanımda değil. asla beni savunurken sen haklısın derken göremiyorum. dediğin gibi ben kötü oluyorum yapılan sinsilikleri görüyorum ama bize yapıldı diyorum o ise kişiselliştiriyo kendi üzerine alınmak şöyle dursun biz zaten diyemiyor ve beni tepkilerimde yalnız bırakıyor. açıkçası gerçekten evliliğim ilk aylarında buna sebep olanları allaha havale ediyorum ama kendime çok kızıyorum. benim evlilikden beklentim bu değildi neden daha fazla tanımadım neden denemedim bilemiyorum neden acele ettim. ne olacak bilmiyorum böyle devam ederse evliliğin sonunu göremiyorum. her zaman yalnız kalcaksam ne anlamı var ki iki kişilik yalnızlığınbayankatip malesef seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sanki eşimi tarif etmişsin. Sahiplenemiyor seni işte ona gore hep abartan sensin olayları büyüten sensin. Ne var bunda. 4 yıllık evliyim kavga ettim olmadı, güzellikle anlattım olmadı, artık bu konuda ne kadar beni anladığını söylese de (o an kavgayı durdurmak icin) inancım hiç yok. Çünkü malesef Allah kahretmesin ki karakteri bu. Degismiyorlar. Benim yanımda yada dolaylı yoldan eşime asla laf ettirmem ben mesela ne olursa olsun kim olursa olsun. Ama eşim için aynı şeyi asla soyleyemem mesela. O yüzden cadı olan lafını kimseden esirgemeyen kötü eş, gelin vs. ben oluyorum.
Benim eşimden yaptığım çıkarım şu eş olamıyoruz. İyi bir arkadaş iyi bir evlat iyi bir dost ama ama iyi bir eş değil. Eş birbirini tamamlar ona yapılanı kendine atfeder ama benim gördüğüm bu karakter eş olamıyor. Sırf bu yüzden babamın soyadına dönmeyi planlıyorum. Allah sabır versin ne deyim sana da, inşallah benim kadar dolmazsin, benim eşim kadar bu noktada anlayışsız olmaz.
evet bende böyle bir davranış bekliyorum. savunması da sadece ben insanlarla kötü olamıyorum yapımda yok. ya sen böyle bir konu da kötü olmayacaksın da ne konuda kötü olacaksın. nasıl bir iyilik anlayışı bu delircembence devam etmeyin o zaman.
nasıl geniş bir adammış kendisi, sevgilisinin arkasından namusuna laf eden insanlarla muhabbet ediyor?
her şeyden önce sizin bir şey demenize gerek kalmadan onun onların karşısına dikilmesi lazım
işte ben bunu anlatamıyorum sadece bana yapılan bir şey yok bu ikimizinde düğünü neden ben tepki verirken yalnız bırakılıyorum neden bana destek olmuyoKesinlikle size hak verdim o adam eşinse artık siz bi bütün oluyosunuz konusmamasi lazim en azından mesafeli durmalı elti meselesinde de ağlamış düğün boyunca bitek sizin deil esinizinde düğününü bozmuş oluyo onlada seviyeli olmalı demek yarın bugün biriyle sorun yaşasanız sizin ardinizda durmycak
ilk zamanlarda sevmiyordum asla evlenmem onunla diyip kaçıyordum. fazla sohbetten de uzaktım. sonra bir şekilde aynı ortamda sık sık karşılaşmak zorunda kalınca bende ısındım kırdım inadımı ve kesinlikle beni ikna etti sevildiğimeBen sunu anlamadim , siz arkadasinizla mi evlendiniz? Yani sevmeden , asik olmadan?
ben zaten görüşmek istemiyorum ama çarşamba günü iftara çağırmış ve bize geliyorlar. sebep de aramız ısınsınmış boşuna uzatıormuşum falan filanEl iyisi denen tiplerden..
Karakteri oturmamış biri olmasından mütevellit, kendini başkalarına kabul ettirmeye çalışırken, asıl destek olması gereken kişiyi görmezden geliyor..
Siz de onu görmezden gelin. Anlatmaya çalışmayın. Aynı onun gibi kime gıcık oluyorsa uzun uzun muhabbet edin. Onun duyacağı şekilde hal hatır sorun..
Eltiyle görüşmek zorunda değilsiniz. Eşiniz istiyor diye mecbur hissetmeyin..
ya düşün düğünde teyzemler akrabalarım falan gelip gidip anneme sormuşlar bu eltinin nesi var diye. herkesin dikkatini çeken bir durum tam bir rezillik mahvetti nişanımı kınamı düğünümü herşeyimiEltiye sinir oldum
Annenle ablan sıkıştırsaymis keşke tuvalette,sen niye ağlıyorsun hayırdir falan diye
Elti mevzuna sinir olmaktan ötürü, diğer mevzuya konsantre olamadım
Bir kere eşinizin size sormadan eve kimseyi çağırmamasi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor.ben zaten görüşmek istemiyorum ama çarşamba günü iftara çağırmış ve bize geliyorlar. sebep de aramız ısınsınmış boşuna uzatıormuşum falan filan
şeytan diyo o gün gelince hepsinin yüzüne yüzüne söyle. koparsa kopsun eşinde dahil herşeyi herkesin içinde konuş. annesi ve babası da gelcek çünkü. iş yerindekileri de eltiyide herşeyi konuş açık açık say dök diyoBir kere eşinizin size sormadan eve kimseyi çağırmamasi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor.
Çarşamba günü bir yerlere kaçardım ben olsam kendi başına ağırlasın misafiri böylece size sormadan iş yapmamayı öğrenmiş olur.
Yuh.ben zaten görüşmek istemiyorum ama çarşamba günü iftara çağırmış ve bize geliyorlar. sebep de aramız ısınsınmış boşuna uzatıormuşum falan filan
Bence de şeytana uyma vakti gelmiş.şeytan diyo o gün gelince hepsinin yüzüne yüzüne söyle. koparsa kopsun eşinde dahil herşeyi herkesin içinde konuş. annesi ve babası da gelcek çünkü. iş yerindekileri de eltiyide herşeyi konuş açık açık say dök diyo
Iyi de böyle olsa ne olacak yani?Arkadasın olsa söylersin geçer ama aile içinde bu tip mevzular konuşulur yıllar sonra bile önünüze sunulur yani.şeytan diyo o gün gelince hepsinin yüzüne yüzüne söyle. koparsa kopsun eşinde dahil herşeyi herkesin içinde konuş. annesi ve babası da gelcek çünkü. iş yerindekileri de eltiyide herşeyi konuş açık açık say dök diyo
katılıyorum, böyle konularda ilk başta tepkini koycaksın, sonradan sana yapılanları söylesen bile kimse takmıyor, eltinin saçma ağlamalarını hem eşinle hem anne babasıyla gündeme getirip normal olmadığını söyleyecektin tepkini belli etmeliydin bence. sonradan söylenince vaktinde söylediğin gibi tesirli olmuyor. ayrıca benim de aklıma kötü kötü şeyler geldi elti nie ağlıyo tuhaf doğrusu. iş yerindeki arkadaşların konusunda ise bence yine sen haklısın can yoldaşı dediğin insan senin aranın kötü kişilerle tamamen selamı kesmese bile samimiyeti kesmeli.Size hic saygisi yok. Bastan ilk olayda tepki koymalıydınız. Şimdi nasıl çözeceksiniz bu olayı bilemedim. Yaptığı hataları fırsat bil de teker teker ele bari kişileri. Ilk başta da eltiyi lütfen. Biraz hatasını ara bulursun zaten
Hem saygısız,hem sizin adınıza karar veriyor eşiniz.ben zaten görüşmek istemiyorum ama çarşamba günü iftara çağırmış ve bize geliyorlar. sebep de aramız ısınsınmış boşuna uzatıormuşum falan filan
ONA YAPACAK Bİ ŞEY YOK EN İYİSİ UZAK DURMAKevet öyle olduğunun eşimin aileside farkında olduğu için hemen konuyu kapatıyorlar kimse üstelemiyor asla. nişanımda da aynı hareketleri yaptı
:))))
hayır tabi ki o nerden çıktıElti eşinize mi aşıkmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?