eşim konusunda haksız mıyım :(

Eltiye sinir oldum
Annenle ablan sıkıştırsaymis keşke tuvalette,sen niye ağlıyorsun hayırdir falan diye

Elti mevzuna sinir olmaktan ötürü, diğer mevzuya konsantre olamadım

Pardon da dayanamadım.
Siz öncesinde arkadaşmışsınız.
Eşinizi de ailesini de tanıyordunuz.
Neden evlendiniz ki?
ailesini tanımıyordum. arkadaşdık derken karşılaştığımız yerde muhabbet ediyorduk. özellikle sohbet etmek için birbirimize zaman ayırmıyorduk. yani bunları önceden görebilen ailesini önceden tanıyan birisinin serzenişi mi sizce bu ?

sözlerin o kadar haklı ki ben de tam olarak böyle hissediyorum. evet iyi bir insan iyi bir arkadaş ama kesinlikle eş bile değil. benim annem babam dahi ona haksız eleştiri yapsa ben arkasında kaya gibi dururum. ama o asla benim yanımda değil. asla beni savunurken sen haklısın derken göremiyorum. dediğin gibi ben kötü oluyorum yapılan sinsilikleri görüyorum ama bize yapıldı diyorum o ise kişiselliştiriyo kendi üzerine alınmak şöyle dursun biz zaten diyemiyor ve beni tepkilerimde yalnız bırakıyor. açıkçası gerçekten evliliğim ilk aylarında buna sebep olanları allaha havale ediyorum ama kendime çok kızıyorum. benim evlilikden beklentim bu değildi neden daha fazla tanımadım neden denemedim bilemiyorum neden acele ettim. ne olacak bilmiyorum böyle devam ederse evliliğin sonunu göremiyorum. her zaman yalnız kalcaksam ne anlamı var ki iki kişilik yalnızlığın

evet bende böyle bir davranış bekliyorum. savunması da sadece ben insanlarla kötü olamıyorum yapımda yok. ya sen böyle bir konu da kötü olmayacaksın da ne konuda kötü olacaksın. nasıl bir iyilik anlayışı bu delircem

işte ben bunu anlatamıyorum sadece bana yapılan bir şey yok bu ikimizinde düğünü neden ben tepki verirken yalnız bırakılıyorum neden bana destek olmuyo

Ben sunu anlamadim , siz arkadasinizla mi evlendiniz? Yani sevmeden , asik olmadan?
ilk zamanlarda sevmiyordum asla evlenmem onunla diyip kaçıyordum. fazla sohbetten de uzaktım. sonra bir şekilde aynı ortamda sık sık karşılaşmak zorunda kalınca bende ısındım kırdım inadımı ve kesinlikle beni ikna etti sevildiğime

ben zaten görüşmek istemiyorum ama çarşamba günü iftara çağırmış ve bize geliyorlar. sebep de aramız ısınsınmış boşuna uzatıormuşum falan filan

Eltiye sinir oldum
Annenle ablan sıkıştırsaymis keşke tuvalette,sen niye ağlıyorsun hayırdir falan diye

Elti mevzuna sinir olmaktan ötürü, diğer mevzuya konsantre olamadım
ya düşün düğünde teyzemler akrabalarım falan gelip gidip anneme sormuşlar bu eltinin nesi var diye. herkesin dikkatini çeken bir durum tam bir rezillik mahvetti nişanımı kınamı düğünümü herşeyimi

ben zaten görüşmek istemiyorum ama çarşamba günü iftara çağırmış ve bize geliyorlar. sebep de aramız ısınsınmış boşuna uzatıormuşum falan filan
Bir kere eşinizin size sormadan eve kimseyi çağırmamasi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor.
Çarşamba günü bir yerlere kaçardım ben olsam kendi başına ağırlasın misafiri böylece size sormadan iş yapmamayı öğrenmiş olur.

şeytan diyo o gün gelince hepsinin yüzüne yüzüne söyle. koparsa kopsun eşinde dahil herşeyi herkesin içinde konuş. annesi ve babası da gelcek çünkü. iş yerindekileri de eltiyide herşeyi konuş açık açık say dök diyo

Elti konusu bi şekilde hallolur bence zaman tanıyın.Bi şekilde akraba olmuşsunuz çünkü malesef.
Hep mesafeli olun ama küste olmayın mesela çarşamba günü gelmesin size gerek yok.
Ama bayramda karşılaştığınızda merhaba diyebilirsiniz.
Buzlar eriyecekse de zamana ihtiyaç var 1 aylık evlilikte kimse samimiyet beklemesin zaten yapmacık olur.
Ayrıca hatalı olan o onun sizi çağırması ağırlaması gerek esinize bunları söyleyin.

Işyeri konusuda çok sıkıntılı. Demek ki eşinizin gözünde bu insanlar farklı bir imajda muhabbetleriyle kendilerine çekmişler bir şekilde.
Bu insanları eşinizle yalnız bırakmayın.
Çay saatinde sizde gidin kocanıza sevgi gösterisinde bulunun gerekirse rahatsız olup onlar kalksın.
Çok çabuk pes etmeyin eşinizi kendi tarafınıza çekmeye çalışın daha 1 aylık evlilik her şey çok yeni.
Sık sık bas başa vakit geçirin plan program yapın sosyal aktivitelere katilin düşünmeyin bile gereksiz insanları.

Bence de şeytana uyma vakti gelmiş.
Eşinizin sizle neden evlendiğini çözemedim.
Size sevgisi, saygısı yok.

esergry ın dediği gibi el iyisi bu tipler insanı kahreder. Siz hasta olsanız umursamaz, arkadaşı yengesi hasta olsa pervane olur. Sizin paraya ihtiyacınız olsa dikkatli harca diye kızar, başkası borç istese elde avuçta ne varsa verir.

Yazık etmiş size.

Iyi de böyle olsa ne olacak yani?Arkadasın olsa söylersin geçer ama aile içinde bu tip mevzular konuşulur yıllar sonra bile önünüze sunulur yani.
Akraba bu atsan atılmaz malesef.
Ben olsam en mutlu günümde aglaman beni ve esimi çok üzdü.Gerçekten bi sorunun varsa bile öyle bigunde yansitmamaliydin gerçekten çok kirildim derdim.
Yüzüne vurmak derken ne yapacaksınız ki mesela Başka?

katılıyorum, böyle konularda ilk başta tepkini koycaksın, sonradan sana yapılanları söylesen bile kimse takmıyor, eltinin saçma ağlamalarını hem eşinle hem anne babasıyla gündeme getirip normal olmadığını söyleyecektin tepkini belli etmeliydin bence. sonradan söylenince vaktinde söylediğin gibi tesirli olmuyor. ayrıca benim de aklıma kötü kötü şeyler geldi elti nie ağlıyo tuhaf doğrusu. iş yerindeki arkadaşların konusunda ise bence yine sen haklısın can yoldaşı dediğin insan senin aranın kötü kişilerle tamamen selamı kesmese bile samimiyeti kesmeli.

Hem saygısız,hem sizin adınıza karar veriyor eşiniz.
Sormadan misafir davet etmek de ne demek?
Tam bir el iyisi,ev ağası.
Üzgünüm ama eşinizin size saygısı yok ve bu tip adamlar pek değişmiyor.
Ciddi bir konuşma yapıp şansınızı deneyin.
Yerinizde olsam Çarşamba günü davet ettiğin gibi misafirlerini ağırla,ben iftarı kendi ailemde yapmayı planlıyorum derim bugün.
Bakalım napacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…