- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
yani aksine reddetmiş gibi kızı uzaklaştırmış kendinden ben olsam öyle düşünürüm bozulurum hatta sahibesi var diye
sen ne diyorsun ben dün dedimki tatilde kızlara bakıp durdun resmen abaza gibi davrandın dedim[/QUOTE
Güzel demişsin ama gerçekten bak eşine şunu aşıla.... senin bu davranışların kesinlikle beni KISKANDIRMIYOR.... sadece eşim olarak iğreç ve itici geliyor.... bana dışardan birisi yapsa itici ve iğrenç gelir.... bu sadece benim için geçerli değil de genel olarak bütün kadınlar için geçerli deee.... bide şu kuzen olayını elden bırakma lütfen... ve eşin kuzenlerine bu esprileri yaparken eşinden çok kuzenlerininde tepkisini ölçmeyi elden bırakma.... Neleri var Allah korusun.... ve eşine deki sen böyle yapıyorsun yaaa... içinde kötü bir niyet olmasa bile bak benim çevremdeki insanlar senin hakkında kötü düşünürler de... bari kuzenlerinle mesafeyi korusun....
o zaman bu tavrınla devam et hatasını anlasın
ne kadar üzüldüm kırıldım de
seni anlamasını sagla
valla benimki korkar benden yapamaz oyle bisey yapmazda ama biraz resmi olmakta fayda var erkeklerin agiri makbuldur
dün buluştuk konuştuk bugüne kadar söylemedim sana ama ileri gittin. seni kıskanmak güvenmemek değil bu ben resmi bir bayanım sen çok lakayıtsın yanımda yapıyorsun utanıyorum yaşımız küçük değil artık dedim. ağır ol da abi desinler dedim. biraz bozuldu ama tmm dedi. bugüne kadar neden içine attın dedi.
dışarıda buluşup konuşmak fln korktu biraz. akşam markete girdik başı yerde adamcağız. ne kadar tehditkar konuştuysam artık
fazla flörtöz galiba eşiniz
yani aksine reddetmiş gibi kızı uzaklaştırmış kendinden ben olsam öyle düşünürüm bozulurum hatta sahibesi var diye
blmemki herkese laf atana denirse öyle
Al karşına konuş elalemle bu ne samimiyet de istemediğin şeyi bana yapma deişte tam tersini düşün ben resmiyim o lakayıt
Eğer aklında kötü bir düşünce olsa çiçekler elinizdeyken zaten markete girmezdi ayrıca sana değil heveslenme deyince de zaten benim eşim var ona da çiçek alıyorum onu seviyorum anlamına gelir ki karşı tarafın yanlış anlayacağı bir kelime olmaktan da çıkıyor bazıları öyledir şakayı sever filan ama güvendiğiniz sürece sorun olacağını sanmam yani size genel davranışları önemli size zaman ayırıp ayırmadığı şüpheleneceğiniz birşey de olmadıysa ama rahatsızsanız söyleyebilirsiniz tamamen karakter meselesi.
Ohh iyi demissin o korku ona yeter..Hem niye icine attin falan dedigine göre art niyetli de degil sadecr esprili..Ama ayari vermissin iyi olmus..dün buluştuk konuştuk bugüne kadar söylemedim sana ama ileri gittin. seni kıskanmak güvenmemek değil bu ben resmi bir bayanım sen çok lakayıtsın yanımda yapıyorsun utanıyorum yaşımız küçük değil artık dedim. ağır ol da abi desinler dedim. biraz bozuldu ama tmm dedi. bugüne kadar neden içine attın dedi.
dışarıda buluşup konuşmak fln korktu biraz. akşam markete girdik başı yerde adamcağız. ne kadar tehditkar konuştuysam artık
Ohh iyi demissin o korku ona yeter..Hem niye icine attin falan dedigine göre art niyetli de degil sadecr esprili..Ama ayari vermissin iyi olmus..
sende rahatsız olduğum bişeyi söylemzsem ben suçluyumdur dedi. neden bekledin bu kadar dedi. bundan sonra yapmayız dedi
Neden kız ?Ne münasebet yanında eşi varken (ki yokkende yapmamalı ) da ben sizin yerinizde olsam markatteki kızı çok pis bozardım ayy çok sinirlendim!
Tamam daha ne desin bence gayet iyi anlamis hatasini..Geriye icraat kaliyo caktırmadan izle, bence bida yapmaz..Yapacak adam böle demez yüzsüz olur..sende rahatsız olduğum bişeyi söylemzsem ben suçluyumdur dedi. neden bekledin bu kadar dedi. bundan sonra yapmayız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?