Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

yani aksine reddetmiş gibi kızı uzaklaştırmış kendinden ben olsam öyle düşünürüm bozulurum hatta sahibesi var diye

ya belkide haklısın biz girdik kızn ağzının suyu aktı çiçeği görünce sırıtarak sorgulayarak baktı eşimde bu lafı dedi çenesi kopasıca diyem ama diyemem ki aşığım

o zaman bu tavrınla devam et hatasını anlasın
ne kadar üzüldüm kırıldım de
seni anlamasını sagla

dün buluştuk konuştuk bugüne kadar söylemedim sana ama ileri gittin. seni kıskanmak güvenmemek değil bu ben resmi bir bayanım sen çok lakayıtsın yanımda yapıyorsun utanıyorum yaşımız küçük değil artık dedim. ağır ol da abi desinler dedim. biraz bozuldu ama tmm dedi. bugüne kadar neden içine attın dedi.

dışarıda buluşup konuşmak fln korktu biraz. akşam markete girdik başı yerde adamcağız. ne kadar tehditkar konuştuysam artık

hem de iyi korkmuş
bu ona yeter heralde
akşam elinde çiçek sonrada yemege falan götürür kesin

Eğer aklında kötü bir düşünce olsa çiçekler elinizdeyken zaten markete girmezdi ayrıca sana değil heveslenme deyince de zaten benim eşim var ona da çiçek alıyorum onu seviyorum anlamına gelir ki karşı tarafın yanlış anlayacağı bir kelime olmaktan da çıkıyor bazıları öyledir şakayı sever filan ama güvendiğiniz sürece sorun olacağını sanmam yani size genel davranışları önemli size zaman ayırıp ayırmadığı şüpheleneceğiniz birşey de olmadıysa ama rahatsızsanız söyleyebilirsiniz tamamen karakter meselesi.

yani aksine reddetmiş gibi kızı uzaklaştırmış kendinden ben olsam öyle düşünürüm bozulurum hatta sahibesi var diye

Ve bu söze güle o market gorevlisi kendinin ne kadar aşağılandığını görmemiş bile.
" Ne münasebet, saygısız herif" deseydi bak bakalım adam haddini bilmez miydi ?
Bazı kadınlar çok garip oluyor. Adam oksurup geçse yanından beğenildiğini duşunup gulebiliyor, hoşuna gidebiliyor.

hayır benimle hep zaten ayrı vakit geçirmeyiz biz. anca beraber kanca beraber . her yere bereber gideriz gidemediğim yerede oğlanı takarım peşine
bana çok iyi fazlasıyla iyi. şüphelenecek bir durumu da yok yıllardır aynı kendine hiç bakmaz. işi gücü bana süpriz yapsın hediye alsın

Ohh iyi demissin o korku ona yeter..Hem niye icine attin falan dedigine göre art niyetli de degil sadecr esprili..Ama ayari vermissin iyi olmus..

sende rahatsız olduğum bişeyi söylemzsem ben suçluyumdur dedi. neden bekledin bu kadar dedi. bundan sonra yapmayız dedi

Çok guzel cevap vermiş helal. Bir üst mesajda yazdıklarınızda ( kendine bakmaması dışında) mükemmel.
Ee daha ne olsun. Demekki iletişim birçok şeyi çözüyor.
Hata sizde, rahatsızlığınızı soylememişsiniz bile.

Hakikaten marketteki kız ne iş acaba? Bir adam bana çiçekler sana değil heveslenme karıma aldım onları diyecek alnını karışlarım. Banane kardeşim kime aldıysan aldın çiçekler kime diye soran oldu mu sana derim en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…