- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Çok yaşayın
O zaman adamı sık boğaz etmeyin bence. Çok hazır cevap, sosyal birinin, aklına gelen sözü ağızında kitlemesi zor. Hem amacı cilveleşmek olsa, sizin yanınız da yapmazdı bunu. Aksine bu verdiğiniz örnekte sizi sahiplenen bir durum var. Heveslenme, sana değil karıma demiş adam
Bn de hic hoslanmam, bu nedir ya ? Sizin yaninizda yapmasi kucuk dusurucu bence.
Erkekler empatinin ne olduğu bilmedikleri için normaldir sana selam verdin diye kızıp kendi flörtöz hallerini normal görmesi.
Onu düşünmeye sevketmek zorundasın.
Hem konuş hem de onun gibi davran.
Başlığı görünce basit espriler gibi sandım ne var ki diye düşündüm. Ama şaka var şaka var.
Üstelik sokakta gördüğüne dönüp bakması da varmış. Bu huyundan da nefret ettiğini açık açık söylemelisin.
Ay kusura bakmayın da eşinizin tavrı çok itici. Ne demek o tanımadığı kadına sana değil heveslenme demek. Sinir oldum. Eşimde bir keresinde kasiyer bi kıza birşey söyleyip gülmüştü. Tam hatırlamıyorum simdi ne olduğunu. Aslında kızla dalga geçmişti. Ama öyle bi tavrımı koydum ki bida töbe yapamaz:))) hiç hoşlanmam laubali sakalardanEvet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
bende gülümsüyorum rezil olmamak için. surat assam millet kıskandı demezmi
Senin guvenlikciye "iyi aksamlar" demene neden kiziyor hic anlamadim...
Kizmak icin bahane ariyormus gibi, bu ne boyle. Insanlarin selamlasmasi, hal hatir sormasi kadar guzel bir sey yok. Asla boyle seylerde art niyet aramam.
Ben odakta olayım ama asla gözler hatunumda toplanmasın diyor yaniama cnm bir kere kuzenime gittim ortam kalabalıktı ortamı ben ele aldım bunda bir sinir bir sinir beni azarladı gidelim diye tutturdu. ama bende yaptığım esprilerle herkesi yere yatırdım gülmekten.
şaka yapan erkekten hiç hoşlanmam erkek dediğin ağır olur... şahsen eşim kimseye şaka yapmaz yapılmasına da müsaade etmez çok ciddiyet sahibidir ve ben bu ciddiyetine hayranım. işi gereği öylede olması gerekli şirketteki kızlarla daha hiç samimi olduğunu duymadım görmedim ama öyle olsa hiççç hoşlanmazdım....işyerimde var öyle bir cıvık görünce bile deli oluyorum çok seviyesiz uzak duruyorummm
Alla alla bayan neden tuhaf olsun espriye gülmüş.Ayrıca tek suç eşinizde değil bayanda kahkaha atmış eşinizin dediğine bayanda tuhafff
Oyarım.Anasından emdiği sütü fitil fitil burnundan getiririm.O aldığı çiçeği yediririm adama ayol.Kıskanç biri değilim ama eşinin yaptığı resmen kur.
Valla soğuk kanlılığına hayran kaldım.Konuşmak mı?Sen yinede öyle yap.Ama ben eşimle konuşmaktan ziyade parçalamak ve diğer fantezilerimi gerçekleştirirdim yani:)evet acı ama kur bencede. konuşsam düzeltir ama konuşasam aklında olmayanı aklına sokarmıyım diye çekiniyorum
Once o cıcegı kocamın kafasına gecırır dım sonrada kıza donup bak boyle daha komık dımı derdım allah yardımcıb olsun hep mı yapıyor bunu yanı hep boyle konusmalara sahıt oluyomusunu?
Alla alla bayan neden tuhaf olsun espriye gülmüş.
Erkeklerin günahını hep kadınlara yüklemeyin yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?