Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

ama cnm bir kere kuzenime gittim ortam kalabalıktı ortamı ben ele aldım bunda bir sinir bir sinir beni azarladı gidelim diye tutturdu. ama bende yaptığım esprilerle herkesi yere yatırdım gülmekten.

kızlara bakması konusunu konuşmadım bende yakışıklı erkeklere baktım tık yok gururda yapmıyor

Ay kusura bakmayın da eşinizin tavrı çok itici. Ne demek o tanımadığı kadına sana değil heveslenme demek. Sinir oldum. Eşimde bir keresinde kasiyer bi kıza birşey söyleyip gülmüştü. Tam hatırlamıyorum simdi ne olduğunu. Aslında kızla dalga geçmişti. Ama öyle bi tavrımı koydum ki bida töbe yapamaz:))) hiç hoşlanmam laubali sakalardan

Senin guvenlikciye "iyi aksamlar" demene neden kiziyor hic anlamadim...
Kizmak icin bahane ariyormus gibi, bu ne boyle. Insanlarin selamlasmasi, hal hatir sormasi kadar guzel bir sey yok. Asla boyle seylerde art niyet aramam.

eşim dememiş ben neden iyi akşamlar demişim beni sindirdi yıllardır kendi kabak çiçeği misali açıldı

şaka yapan erkekten hiç hoşlanmam erkek dediğin ağır olur... şahsen eşim kimseye şaka yapmaz yapılmasına da müsaade etmez çok ciddiyet sahibidir ve ben bu ciddiyetine hayranım. işi gereği öylede olması gerekli şirketteki kızlarla daha hiç samimi olduğunu duymadım görmedim ama öyle olsa hiççç hoşlanmazdım....işyerimde var öyle bir cıvık görünce bile deli oluyorum çok seviyesiz uzak duruyorummm

ama cnm bir kere kuzenime gittim ortam kalabalıktı ortamı ben ele aldım bunda bir sinir bir sinir beni azarladı gidelim diye tutturdu. ama bende yaptığım esprilerle herkesi yere yatırdım gülmekten.
Ben odakta olayım ama asla gözler hatunumda toplanmasın diyor yani
Rahatsız oluyorsanız güzel bir dille konuşun bence. Suçlamadan ama size verdiği tepkilerle karşılaştırarak, neden bana gelince böyle, sen yapınca ok? diyin.
Umulur ki mantıklı bir açıklaması vardır

%200 katiliyorum, civik erkek kadar itici bir sey yok.

evet acı ama kur bencede. konuşsam düzeltir ama konuşasam aklında olmayanı aklına sokarmıyım diye çekiniyorum
Valla soğuk kanlılığına hayran kaldım.Konuşmak mı?Sen yinede öyle yap.Ama ben eşimle konuşmaktan ziyade parçalamak ve diğer fantezilerimi gerçekleştirirdim yani:)

haydaaa, en nefret ettiğim şeylerrr....artık nasıl bir yüz göz olmuşsa market çalışanı bir kız kaç kuruş maaşın var da bunu alıyorsun diye sorabiliyor. erkek dediğin ağırbaşlı olur.. bir kelimeyi bile etmeden önce bin kez düşünmeli karşısındaki.iyi bir ayar gerekiyor ama nasıl bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…