Eşim mi kız kardeşim mi yalan söylüyor nasıl çözerim?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
6 senelik evliyiz, eşimin biz nişanlıyken güzellik salonu işletiyordu ve orada saç da satılıyordu
kız kardeşim de o zamanlar ondan postiş istemişti, eşim de gel dükkan da var veririm abicim demişti..

ben geçmişe dönük sadece bu kısmı hatırlıyorum sonrasında kardeşimle eşim doğru düzgün hiç denk gelmediler..

biz eşimle çok kötü kavga ettik çünkü ben eşime güvenmiyorum ve kardeşime bile bakabileceğini düşünüyorum bu sebepten ötürü de denk getirmedim onları açıkçası ama asıl konu burada başlıyor;

sonrasında eşim bana dedi ki kız kardeşin bana enişte enişte diyordu saç istiyordu dükkanıma geldi saçları aldı gitti çıkarı bitti bir daha sonra karşıma dahi çıkmadı saygısız dedii..

bende bu konuyu bilmiyordum yani kardeşimin saç istediğini bilsem de onun dükkanına gitmiş olduğundan haberdar değildim ve bu konuyu çözemiyorum çünkü kardeşim de inkar ediyor ben asla gitmedim diyor..

kim doğruyu söylüyor nasıl çözeceğim, ortada gerçek bir yalancı var ve bu sebepten ötürü boşanacağım....

Boşanma sebebiniz bu mu? Aslinda kardeşinize bile bakma potansiyeli olduğu için olması gerekmiyor mu?

Saç almaya gidince bir şey mi yaşanmış yani kardeşinizin oraya girmesi sizi neden bu kadar rahatsız etti ki?
Sanırım konu sahibi öyle düşünüyor saç almaya gidince bir yakınlaşma olmuş görüşmeye başlamışlar hatta ortak bir tanıdık bunları görünce suçluluk psikolojisine görüp konu sahibi öğrenmeden biz inkar edelim diye ikisi de farklı farklı yalanlar söyleyip saçmalamışlar
Konu sahibi de ikisinden birisinin bari suçsuz olması umuduyla hangisine inanmalıyım diyor olabilir tabi bu yazdıklarım bana da saçama geldi

geldik bir araya tabi ama defalarca değil.. aslında kıskançlık bendeki herkese karşı böyle güvensizim, herkesin her şeyi yapabileceğini düşünüyorum ama burada yalancı kim onu çözmeye çabalıyorum..

Vavvv, dedektif gibisiniz

hayır hayır öyle bir düşüncem yok, sadece kardeşim gitmiş saçı almış ama bunu kardeşim inkar ediyor ve eşim de çok net emin

hayır hayır öyle bir düşüncem yok, sadece kardeşim gitmiş saçı almış ama bunu kardeşim inkar ediyor ve eşim de çok net emin
Kardeşiniz kaç yaşında
Onu da geçtim eşiniz zaten 6 yıldır görüşmüyormuş pek niye saygısız falan demiş kardeşinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…