- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
hahahaha yemn ederim içimden geçeni yazmışsınız yaaKonu sahibi ne içiyorsa Allah aşkına bize de versede toptan bu kafaya ersek
Düşünüyorum yazdıklarına bakiyorum cidden hayretim şaştı gerçekten akli basında üst düzey çalışan bir kadin bunlari nasil yazar imkanı yok.
Bakiyorum burda cok kıymetli insanlar var ev hanımından avukata doktora yazilimciya hostese kadar geniş bir yelpaze var ve kimse kolay kolay bu derce saçmalamıyor.
Hanim abla saniyorum hayal ettiği hayati burda bize aktarıyor sanıyor ki ona buna laf atarsam dikkat çekerim.ama iiih olmuyor işte kimse ciddiye bile almiyor.
Not şimdi gelir benim ezikliğimi ne.kadar cahil olduğumu yüzüme vurur
Inan keske bilsem kuzum dehşete düşüyorum simdi konuyu okudukça şöyle anlatiyim ben öyle üst düzey falan çalışan bur kadin degilim evde uzaktan okuyorum iste kitap okurum yabancı dizi izlerim falan oyle bir kadınım eşim son 1 senedir üst düzey çalışıyor ama vallahi hic bir ortamda ben su isi yapıyorum dediğini duymadim bu cok irite edici bir durum
Bı sise kolonya kac para oldu senın haberin var mıInan keske bilsem kuzum dehşete düşüyorum simdi konuyu okudukça şöyle anlatiyim ben öyle üst düzey falan çalışan bur kadin degilim evde uzaktan okuyorum iste kitap okurum yabancı dizi izlerim falan oyle bir kadınım eşim son 1 senedir üst düzey çalışıyor ama vallahi hic bir ortamda ben su isi yapıyorum dediğini duymadim bu cok irite edici bir durum
O yüzden de pek inanmıyorum zira az once de yazdim burda sen gibi cok donanımlı hayat tecrübesi olan kadınlar var ben çok beğeniyorum senin ve pek çok kiymetli üyenin yorumlarını ama kimse de ben vay surda çalışıyorum diye boyle laf söküp saçma yazılar yazmadı anlamak zor azicik kolonya mi içsek
Yani diğer konusunu okudum da inanın çok şaşırdım saymadigi laf kalmamış insanlara ama heo kendini tekrar ediyor sen kimsin ki ezik cahil üst düzey calisiyorum rüya da göremezsin ki bla bla bla.hahahaha yemn ederim içimden geçeni yazmışsınız yaa
fake dimi buKonu sahibi ne içiyorsa Allah aşkına bize de versede toptan bu kafaya ersek
Düşünüyorum yazdıklarına bakiyorum cidden hayretim şaştı gerçekten akli basında üst düzey çalışan bir kadin bunlari nasil yazar imkanı yok.
Bakiyorum burda cok kıymetli insanlar var ev hanımından avukata doktora yazilimciya hostese kadar geniş bir yelpaze var ve kimse kolay kolay bu derce saçmalamıyor.
Hanim abla saniyorum hayal ettiği hayati burda bize aktarıyor sanıyor ki ona buna laf atarsam dikkat çekerim.ama iiih olmuyor işte kimse ciddiye bile almiyor.
Not şimdi gelir benim ezikliğimi ne.kadar cahil olduğumu yüzüme vurur
Kar borsaya düştü yeminle dedigin haklı azicik ıslak mendil biraz çamaşır suyu ile bu işi çözerizBı sise kolonya kac para oldu senın haberin var mııslak mendil emelım bence
Valla fake olsun diliyoruz çünkü pek akla yatmıyor anlattığı seyler cok değişikfake dimi bu
bende öyle hissettim ve umdum açıkçası
Aylık gelırım asgarının minicik ustu gonluce yazabilirsin bana alt tabakayımKar borsaya düştü yeminle dedigin haklı azicik ıslak mendil biraz çamaşır suyu ile bu işi çözeriz
O değil de üst düzey çalışıyorsan bak ben ev hanimi biz eziğim yorumunu ona gore yap
Konu sahibinin kafasını 2 gün yaşasam ömür boyu ne dert yaşarım ne tasa