Eşim mi kız kardeşim mi yalan söylüyor nasıl çözerim?

6 senelik evliyiz, eşimin biz nişanlıyken güzellik salonu işletiyordu ve orada saç da satılıyordu
kız kardeşim de o zamanlar ondan postiş istemişti, eşim de gel dükkan da var veririm abicim demişti..

ben geçmişe dönük sadece bu kısmı hatırlıyorum sonrasında kardeşimle eşim doğru düzgün hiç denk gelmediler..

biz eşimle çok kötü kavga ettik çünkü ben eşime güvenmiyorum ve kardeşime bile bakabileceğini düşünüyorum bu sebepten ötürü de denk getirmedim onları açıkçası ama asıl konu burada başlıyor;

sonrasında eşim bana dedi ki kız kardeşin bana enişte enişte diyordu saç istiyordu dükkanıma geldi saçları aldı gitti çıkarı bitti bir daha sonra karşıma dahi çıkmadı saygısız dedii..

bende bu konuyu bilmiyordum yani kardeşimin saç istediğini bilsem de onun dükkanına gitmiş olduğundan haberdar değildim ve bu konuyu çözemiyorum çünkü kardeşim de inkar ediyor ben asla gitmedim diyor..

kim doğruyu söylüyor nasıl çözeceğim, ortada gerçek bir yalancı var ve bu sebepten ötürü boşanacağım....
Konu tam bir fiyasko. Eşinizi abazalıkla suçlayıp sonra da 6 yıl evli kakıyorsunuz. Onu geçtim 6 yılda enişte ile baldız nasıl hiç denk gelmez. Ben kardeşimin eşi ile 2 yılda yüz kere görüşmüşümdür.

Yani aslında affınıza sığınarak yazıyorum boşanırken eşinizin suçlu taraf olmasını, günah keçisi olmasını istiyorsunuz, böylece kendinize boşanmak için iyi bir neden bulmuş olacaksınız ve tabii çevrenize de sağlam bir boşanma gerekçesi sunmuş olacaksınız, çünkü toplum sevginin bitmesini boşanma sebebi saymıyor pek, pekiii siz ki kariyer sahibi, kendinizi toplumun ilerisinde gören bir kadınsınız neden bazı konularda toplum fikirlerine önem vermezken bu konuda topluma karşı tıkanıp kalıyorsunuz?

Boşandım bitti, sebepleri kimseyi ilgilendirmez diyebilirsiniz, ki gerçekten kimseyi ilgilendirmez, boşanırken kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

Eşinizi sevmiyorsunuz, istemiyorsunuz da, güven de yok, geçin karşısına artık seninle evli kalmak istemiyorum, boşanıyorum deyin açın davanızı, ben eşimi sevmesem boşanırım kimseye de hesap vermem, topluma göre şekillendiremem kendimi, öğünümüz toplumdan gelmiyor, siz kendi paranızı kazanıyorsunuz, bu anlamda eşinize de ihtiyacınız yok, sizi ömür boyu bağlayacak bir bağ da yok, mutsuzsanız adım atacaksınız.
Size bir şey sormak istiyorum. Boşanma aşamasındayım ben de ve çocuğum yok ama merak ediyorum fikrinizi. Eşinizi sevmiyorsunuz ve boşanmak istiyorsunuz diyelim. Ama eşiniz çok iyi bir baba. Çocuklarınıza rağmen boşanır mıydınız kendiniz için yoksa çocuklarınız için devam eder miydiniz

Kardesinizin gecmişe dair sosyal medyasına bakın postişli fotoğraf varsa olabilir
Ama ben acıkcası eşinizin yalan söylediğini düşünüyorum ya neyse

Amin inşaAllah

sizde yemediniz içmediniz konu sahibesinin eski konularını mı araştırıp okudunuz ya şaka gibisiniz :olamaz:
Araştırmak denmez ki buna. Mesela ben eski üye olmadığım halde biliyorum konu sahibinin konularını. Çünkü kendisi insanlara biraz üstten bakan bir insan.

Konu sahibi, ben postiş alıp almamasına değil de kocanızın kız kardeşinize bakacağını düşündüğünüz halde onunla evli olmanıza şaşırdım desem. Neden evlisiniz bu adamla yahu.

Size bir şey sormak istiyorum. Boşanma aşamasındayım ben de ve çocuğum yok ama merak ediyorum fikrinizi. Eşinizi sevmiyorsunuz ve boşanmak istiyorsunuz diyelim. Ama eşiniz çok iyi bir baba. Çocuklarınıza rağmen boşanır mıydınız kendiniz için yoksa çocuklarınız için devam eder miydiniz
Eğer eşimle aramızdaki sevgi bitmişse saygı da kalmamıştır muhtemelen, aramızda huzursuzluk gerginlik olur, sevmediğiniz birinin her yaptığı gözünüze batıyor çünkü, bu da sebepsiz gerginlik ve kavgalara neden oluyor, bu sebeple çocuklarım olsa bile boşanırdım, bu boşanmayı kendimiz için diye nitelendirmemek lazım, boşanmam çocuklarım içinde yapılan bir eylem olurdu zira ayrılmak iyi bir anne, iyi bir baba olma vasfınızdan bir şey kaybettirmiyor, yine annelik babalık yapıyorsunuz ama bir aradayken birbirinin sözüne bile tahammül edemeyen, evin içinde birbirini görmemek için köşe kapmaca oynayan, aynı evin içinde ama ayrı hayatlar kuran anne babayı anlıyor çocuklar, evdeki bu mutsuzluğu ne kadar fark ettirmemeye çalışsanız da çocuklar hissediyor anlıyorlar.

Birlikteyken sürekli yüzü asık mutsuz ebeveynler olmamızdan ziyade ayrı ama mutlu, bu mutluluğu çocuklarına da yansıtan ebeveynler olmamızı tercih ederler.

Bizde maalesef boşanmaların çoğunda çocuklar tehdit unsuru olarak kullanıldığından, anne baba boşanınca ebeveynlikten de boşanacaklar sanıp kaybetme korkusu yaşıyorlar, anne babaya karşı, baba anneye karşı kullanıyor çocuğu, görüştürmem bir daha yüzünü göremezsin, annen kötü, baban kötü deniyor buna eş aileleri de annen kötü kadın sevme onu, baban seni sevmiyor istemiyor diyerek tuz biber oluyor, oysa biz birbirimizi seviyorduk ama artık sevgimiz kalmadı, lakin seni çok seviyoruz, hep seninleyiz annenle/babanla bir arada yaşamayacağız ama hepimiz çok mutlu olacağız, sen bizim en kıymetlimizsiniz diye açıklamalar yapılınca çocuk bunu anlar, bu şekilde anlatılan hiçbir çocuğun anne babasına düşman olarak yetiştiğine şahit olmadım, boşanmalardan etkilenen çocuklar hır gür kavgayla, çocuğu ortada bırakıp anneni sevme, baban seni istemiyor onunla görüşme, çocuğumu vermem, senden kaçırırım denilen çocuklar, boşanma aşamasında birbirini hırpalayıp yaralamak isteyen insanlar buna çocuğu da alet ediyor ne yazık ki, işte öyle çocuklar anne baba ayrıldığının travmasını yaşıyor.

Boşanmayı basitçe konuşmamak gerek bence. Bu gidişle gözünde Kaş varmış diyen bosanicak

Kardeşin kuofere gitse nolacak yahuu! Bence sen suçu kardeşine atmaya bahane arıyorsun. Sen kardeşini kıskanıyorsunn. Git acil tedavi ol bu aşırı kıslançlık hayatı sana zindan eder

6 senelik evliyiz, eşimin biz nişanlıyken güzellik salonu işletiyordu ve orada saç da satılıyordu
kız kardeşim de o zamanlar ondan postiş istemişti, eşim de gel dükkan da var veririm abicim demişti..

ben geçmişe dönük sadece bu kısmı hatırlıyorum sonrasında kardeşimle eşim doğru düzgün hiç denk gelmediler..

biz eşimle çok kötü kavga ettik çünkü ben eşime güvenmiyorum ve kardeşime bile bakabileceğini düşünüyorum bu sebepten ötürü de denk getirmedim onları açıkçası ama asıl konu burada başlıyor;

sonrasında eşim bana dedi ki kız kardeşin bana enişte enişte diyordu saç istiyordu dükkanıma geldi saçları aldı gitti çıkarı bitti bir daha sonra karşıma dahi çıkmadı saygısız dedii..

bende bu konuyu bilmiyordum yani kardeşimin saç istediğini bilsem de onun dükkanına gitmiş olduğundan haberdar değildim ve bu konuyu çözemiyorum çünkü kardeşim de inkar ediyor ben asla gitmedim diyor..

kim doğruyu söylüyor nasıl çözeceğim, ortada gerçek bir yalancı var ve bu sebepten ötürü boşanacağım....
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Ayy duramadim gene

Boşanmazsın sen boşuna burda konuşma
Kız kardeşinden bile şüphelenen adamı böyle kıskanan kadın boşanmaz
Eşine bu kadar güvenmiyorsan niye evlilik sürdürdün
Saç istediyse ne olmuş ayrıca
Bir kere bile bir araya getirmemişsin niye eşime güvenmiyorum eeee bütün kadınlar ölsün mü bu nasıl zihniyet ya

eşiniz kuaför olduğu için de güven hep yerler de olabilir.Özellikle Kuaför ve personal trainer lar için böyle enteresan kıskançlıklar hissediliyor demek ki :KK16:

Sorun sizde kardesime bile bakabilir dediginiz bi adamla evlisiniz.

aaa konu hortlamış

ne yaptınız siz bu arada çözdünüz mü konuyu
kardeşiniz gitmiş mi kuaföre?

bu arada gerçekten asıl 6 yıl yanyana getirmediniz yani nasıl başardınız anlamadım
kardeşiniz hiç mi huylanmadı eşiniz hiç mi alınmadı?

aaa konu hortlamış

ne yaptınız siz bu arada çözdünüz mü konuyu
kardeşiniz gitmiş mi kuaföre?

bu arada gerçekten asıl 6 yıl yanyana getirmediniz yani nasıl başardınız anlamadım
kardeşiniz hiç mi huylanmadı eşiniz hiç mi alınmadı?
Dur şimdi ortalık karışık kardeşinin ünlü sevgilisi var menejeri olmasını istiyormuş bu daha mühim bir konu :KK53:

ay doğru haklısınız :KK70:
Konu sahibi ne içiyorsa Allah aşkına bize de versede toptan bu kafaya ersek :KK53:
Düşünüyorum yazdıklarına bakiyorum cidden hayretim şaştı gerçekten akli basında üst düzey çalışan bir kadin bunlari nasil yazar imkanı yok.
Bakiyorum burda cok kıymetli insanlar var ev hanımından avukata doktora yazilimciya hostese kadar geniş bir yelpaze var ve kimse kolay kolay bu derce saçmalamıyor.
Hanim abla saniyorum hayal ettiği hayati burda bize aktarıyor sanıyor ki ona buna laf atarsam dikkat çekerim.ama iiih olmuyor işte kimse ciddiye bile almiyor.
Not şimdi gelir benim ezikliğimi ne.kadar cahil olduğumu yüzüme vurur:deli:

@-Cheryl Blossom
Konu sahibi ne içiyorsa Allah aşkına bize de versede toptan bu kafaya ersek :KK53:
Düşünüyorum yazdıklarına bakiyorum cidden hayretim şaştı gerçekten akli basında üst düzey çalışan bir kadin bunlari nasil yazar imkanı yok.
Bakiyorum burda cok kıymetli insanlar var ev hanımından avukata doktora yazilimciya hostese kadar geniş bir yelpaze var ve kimse kolay kolay bu derce saçmalamıyor.
Hanim abla saniyorum hayal ettiği hayati burda bize aktarıyor sanıyor ki ona buna laf atarsam dikkat çekerim.ama iiih olmuyor işte kimse ciddiye bile almiyor.
Not şimdi gelir benim ezikliğimi ne.kadar cahil olduğumu yüzüme vurur:deli:
Normal bir insan neden böyle bir hayatı hayal eder ki o kısmı muamma 😂

Back
X