- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 18.586
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Meryemcicek21
-
Bizdeki yardımcı öğretmen lise mezunu çocuk gelişimci işte. Çocuğun altını alıyor vs. Öğretmen değil. Paramedik kuzenimi ambulans doktoru diye tanıtan babaannem gibi kendini öğrrtmen sanmışNeredeydin ayol? Hepimizi keklemeye kalktı kaç saattir. Hıh ben 6 ayda öğretmen oldum , Türkiye’deki gibi 4 yıl sürünmedim bile dedi. Bak doğru söyle, oralarda tıp 2 sene falansa yarın benim kızı yanına yolluyorum
Keşke Türkiye'ye gönderseler bunları da görseler anyayı Konya'yı. Yani Almanya'da orada burada yaşayan akrabalar, tanıdıklar olmasa yeriz biz de.Kreşin parası devletten gelmiyor yine atiyor yine atiyor aile kasası Familienkasse öder o parayı devletten geçiniyor belli kocasi kaçak çalışıyor sanırım bunlar seneye Türkiye ye mercedesle gelir
Hey allahım . Biri 6 ayda öğretmen olur diğeri tıp puanı ile dr luk da mobing var diye ameliyat hemşiresi olur tey teyyyyyy. Dur bakalım daha neler duyacağız.Bizdeki yardımcı öğretmen lise mezunu çocuk gelişimci işte. Çocuğun altını alıyor vs. Öğretmen değil. Paramedik kuzenimi ambulans doktoru diye tanıtan babaannem gibi kendini öğrrtmen sanmış
Sen niye kocam dr demiyorsun ayol. Hayvanlara baksa nolacak ? E sen de evde duya duya bu işi biliyorsundur . Veterinerim de. Bir daha duymayacağım ev kadınıyım dediğini . Ağzına biber sürerim bakKeşke Türkiye'ye gönderseler bunları da görseler anyayı Konya'yı. Yani Almanya'da orada burada yaşayan akrabalar, tanıdıklar olmasa yeriz biz de.
Kız benim kocam veteriner değil ki, gıda mühendisiSen niye kocam dr demiyorsun ayol. Hayvanlara baksa nolacak ? E sen de evde duya duya bu işi biliyorsundur . Veterinerim de. Bir daha duymayacağım ev kadınıyım dediğini . Ağzına biber sürerim bakAz övün elalem gibi .
İşte sadece kendi oralarda yaşıyor, her şeyi bir o biliyor sanıyor. Artık ne kadar dar çevrede gözü kapalı yaşıyorsa. Benim kızlardan hatırlamıyorum, kindergarten kapanınca temizlik yapan var mıydı diye. Belki temizlik yapıyordur. Master yl doktora yapmış kadınları küçük görüyor. Demiyor onların kocaları kafanda kavanoz kırarım demeye cesaret eder mi diye. Herif ahırındaki büyükbaş gibi davranıyor kalkmış kocamın namusuna kefilim ne istesem alır diyor. 3 çocuk için ödenen çocuk parasıyla anca geçinirler ama 4. çocuğu yapsa daha rahat yayılırlar evde. Yan gelip yatan son nesil olur umarım çünkü özellikle Avusturya da feci göze batıyorlar.At at tutar belki welche Steuer bebisi
Erweitertes Führungszeugnis ne Ara bunu başardın
Türkiye de pedagog veya anaokul ögretmenligi okumus olman gerek daha sonra Almanya da denklik yani Anerkennung yaptırman gerek okulu bitirmemis Almanya da anaokul ögretmeni ayakları yapıyor ya
Ayrıca c1 seviyesinde Almanca diploman olacak sen at baba at
3 tane çocukla hangi ara okulu bitirdin
SankiCahil olmasan 17 yaşında evlenip 3 çocuk yapmazdın böyoe bir adama. Okumak cehaleti almıyor. Buradan da görüyoruz okumuş nice cahil var
Kız kim doğruyu söylüyor ki . Benim ki ceo oldu bu hafta mesela aaaaKız benim kocam veteriner değil ki, gıda mühendisi
Tavuk ne? Gıda. Salla aynı şey.Kız benim kocam veteriner değil ki, gıda mühendisi
Ahahaha valla yegenim 33 yaşına girdi kızın gözleri gitti hala avukatlık okuyorNeredeydin ayol? Hepimizi keklemeye kalktı kaç saattir. Hıh ben 6 ayda öğretmen oldum , Türkiye’deki gibi 4 yıl sürünmedim bile dedi. Bak doğru söyle, oralarda tıp 2 sene falansa yarın benim kızı yanına yolluyorum
Yok bacı öyle kolay mi insanlar çocuklarını emanet ediyorİşte sadece kendi oralarda yaşıyor, her şeyi bir o biliyor sanıyor. Artık ne kadar dar çevrede gözü kapalı yaşıyorsa. Benim kızlardan hatırlamıyorum, kindergarten kapanınca temizlik yapan var mıydı diye. Belki temizlik yapıyordur. Master yl doktora yapmış kadınları küçük görüyor. Demiyor onların kocaları kafanda kavanoz kırarım demeye cesaret eder mi diye. Herif ahırındaki büyükbaş gibi davranıyor kalkmış kocamın namusuna kefilim ne istesem alır diyor. 3 çocuk için ödenen çocuk parasıyla anca geçinirler ama 4. çocuğu yapsa daha rahat yayılırlar evde. Yan gelip yatan son nesil olur umarım çünkü özellikle Avusturya da feci göze batıyorlar.
Ya hiç sorma burda ögrendikleri üc kelimeyle Türkiye de hava atiyorlarKeşke Türkiye'ye gönderseler bunları da görseler anyayı Konya'yı. Yani Almanya'da orada burada yaşayan akrabalar, tanıdıklar olmasa yeriz biz de.
Sanki
Ünivsrsite mezunu insanların tamamı mutlu eşlerini müthiş bir bilinçle mi seçtiler. Nasıl bir cümledir bu. Kadın çocuklarından şikayet mi etti size. Gencecik yaşta büyütür sonra kariyerine devam eder. Sizin standartlarınıza uymuyor diye insanları aşağılayamazsınız.
Bu nasıl uslup. Eşinin tavrına kızıp benzer bir tavırla yaklaşmak da buranın çelişkisi.
Tek amele bendim herhaldeHey allahım . Biri 6 ayda öğretmen olur diğeri tıp puanı ile dr luk da mobing var diye ameliyat hemşiresi olur tey teyyyyyy. Dur bakalım daha neler duyacağız.
Eğitimlileri de örnek verdik devamlı. Neyi tartışıyor anlamadım . Tepki vermemesine kızdık o lafları yutmasına . Laf duyabilir tepki verecektiOkuduğunuzu anlayın lütfen. Eğitimin cahilliği almadığını yazmışım zaten
Şiddet yok çünkü götü yemez aninda sinir dışı edilir belli ki eşi de sonradan gelmiş
Birde övmüs herkesin isteyecegi bir koca aman evlerden Irak
Eğitimlileri de örnek verdik devamlı. Neyi tartışıyor anlamadım . Tepki vermemesine kızdık o lafları yutmasına . Laf duyabilir tepki verecekti
bence boşanmak istemiyor adamın değişmesini istiyor e 3 çocuk var işte zor ve kendi kariyeri yani geleceği vs. yokBoşanmaktan korktuğunu düşünüyorum yada ailesi boşanma konusna sıcak bakmıyor çevre baskısı yer diye korkuyor çözümü de eşini duzeltmekte arıyor