- Konu Sahibi Meryemcicek21
-
Beddua is loading…Normalleştirmiyorum siz bu durumda olsanız ne yapardınız beni anlayın akıl verin diye yazdım ama maşaAllah adı kadınlar kulübü adı altında kadınların birbirine düşmanlık yaptığı bir platform olmuş
Ben kendi adıma yorumlayayım o zamanBilmediğin konu üzerine konuşma Almanya da değil Avusturya da yım çocuk bakıcılıgı üzerine eğitim aldım devlet kreşlerinde çalışma imkanım var belgem var dilim var tr de ki gibi değil burda sistem 6 aylık bir eğitimi var
Eşim çalışmama karşı değil kısa süre çalıştım zaten ama bebeğim olunca çıktım şuan devlet maaş veriyor bana
Tanımadığım birine yalan borcum mu var ben bu postu bana saldırın diye açmadım bi kadın olarak bana akıl verin siz bu durumda olsanız ne yaparsınız diye açtım
ilk sayfada geldi kaçırdınızBeddua is loading…
İnanmak istediğinize inanın Ben bi kadın olarak sizden akıl almaya yazdım okumuş cahillik bu oluyor işte hayatımı bilmeden benim hayatımı yargılamak bu işte ben sıfırdan başladım hiç tanımadığım memleketteSenin yerinde değiliz işte 17 yaşında koca peşinden gitmedim
32 yaşında evlendim mesleğini edindim birikimimi yaptım alacağımınaldım 10 yıllık öğretmenim
Boşanmak içinde kimseye sormam danışmam bilinçsizce koca koca diye dolanmam
Eşimde bana bu şekilde davranamaz yerini ve haddini bilir ha bu arada 3 çocuk yapma haricinde dediğin hiçbir şeye inanmıyorum Buda yılların tecrübesi olsun
2.çocuktan sonra değişti ilk zamanlar böyle değildi 2.dogumumdan sonra
Ya aslında şu dediğinizden 2. doğumdan sonra değişmediği hep böyle olduğu anlaşılıyor, siz 8 sene boyunca sistematik olarak hata yapmışsınız.8 yıllık evliyiz sadece ben sorarım beni seviyormuşum diye sevmesem evlenir miydim çpcuk mu yapardım diyor kendi kendine bi seni seviyorum dediğini bi elin parmağını geçmez.
Bilmiyorum çok düşünmem lazım öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz içinBen kendi adıma yorumlayayım o zaman
40 yaşındayım
Okulumu bitirip evlendim çalışıyordum evlenmeden önce
Bir oğlum var tek çocuk da kaldım
Çünkü benim kapasitem tek çocuğa bakabilecek düzeyde hem maddi hem manevi
Bugün Allah korusun ayrılsam tek çocuğuma bakabilirim
Eşim bana sizin eşiniz gibi davransaydı boşanırdım şimdi davransın şimdi de boşanırım ama bunu tek çocukla olduğum için ve büyük olduğu için ailem de arkamda olduğu için yapabilirim
Sizin gibi 3 küçük çocuğum olsaydı ve yaşım çok genç olsaydı sanırım yapamazdım
Şuanda da 3 çocuğum olsa yapamam
Çünkü kazandığım ailem arkamda bile olsa 3 çocuğa bakmaya geçinmeye yetmez
Gerçekçi olmak lazım
Bir kuyunun içine düşmüşsünüz
Adam sizi zerre sevmiyor
Avantajınız yurtdışında olmanız olabilir
Yapacağınız şuanlık yaptıklarını görüp duymamak
Çocuklarınız büyüdüğünde de işe girip ayrılmak
Ben bu sevgisizliğe dayanırım ama 3 çocukla tek uğraşamam diyorsanız çalışıp o yokmuş gibi yaşamak
Hocam eşiniz kafanıza kavanozu geçiririm diyebilir mi milletin yanında ? Sen ne diyorsun deyip kalkıp gidersiniz oradan . 3 çocuk da yapmazdınız arka arkaya . Yıllar önce 17 yaşında öğrencime kuaförde rastladım nişanı varmış pek bi mutluydu . Adını bile değiştirmişti naime idi modern name yapmıştı hey allahım. O parlak nişanlık altınlar göz boyuyor kızların. Sonrası ise bedava hizmetçilikSenin yerinde değiliz işte 17 yaşında koca peşinden gitmedim
32 yaşında evlendim mesleğini edindim birikimimi yaptım alacağımınaldım 10 yıllık öğretmenim
Boşanmak içinde kimseye sormam danışmam bilinçsizce koca koca diye dolanmam
Eşimde bana bu şekilde davranamaz yerini ve haddini bilir ha bu arada 3 çocuk yapma haricinde dediğin hiçbir şeye inanmıyorum Buda yılların tecrübesi olsun
Senin aklımı seveyim hahahhahahaha ya aptal mısınız bu Geburtshilfe doğumdan önce Türkiye deki gibi kadınlara verilen doğum yardımı yani nasıl anne olunur diye öğretiliyor hahahajhajajajajja erinemmiş gitmiş saçma sapan araştırma yapmışsınızaynen 6 aylık kursla 4 yıllık üni eğitimi bir zaten.
o dediğin kurs göçmenler çocuklarını öldürmeden sakat bırakmadan büyütsün diye annelere verdikleri çocuk bakım kursu. doğum oranları yerlerde çünkü. sen o belgeyle anaokulu öğretmenliği yapamazsın. ondan bile haberin yok.
adamlar Türkçe site bile yapmış kaynak ekliyorum
Devletten para alsan sen de beş çocuk yaparsın, bunların çocuk bakmak büyütmek gibi bir derdi yok ki, çocuk başına para alıyor. Türkiye'de üç çocukla ne yapardı acaba.Avusturya yazmış orayı da biliyorum . Çocuk parası orası da veriyor . 3 çocukla meslek edinmiş . Gittiği kursu üniversite sanıyor sankim.
Maalesef çok üzüldüm eşiniz kötü bir insan değil gibi yazmışsınız ama cehalet de kötülüktür. Kadınları aşağılayan bir zihniyet karısını ve kızını ne kadar yüceltip sevebilir ki. Ona göre o hep daha üstün ve önde, eee daha üstün olduğu bir varlık için ne kadar sevgi verebilir.Beddua kesinlikle etmedim
Ben sınanmayın dedim çünkü kendinizi birşey sanarak küçümseyerek konuşuyorsunuz siz kimsinizfe kendi hayatım konusunda yalan söyleyeyim
Ben bu postu saldır diye açmadım etrafınızdakilere yardım etsin Allah çok anlayışsınzsınız
Bu durumda olsanız ne yaparsınız diye akıl almak için yazdım
Siz ne yapıyorsanız bizde onu yapardık siz orda açmısınnızda biz aç kalalımDevletten para alsan sen de beş çocuk yaparsın, bunların çocuk bakmak büyütmek gibi bir derdi yok ki, çocuk başına para alıyor. Türkiye'de üç çocukla ne yapardı acaba.
Teşekkür ederim yorumunuz için evet önce bi maddi olarak güçlenmem lazımMaalesef çok üzüldüm eşiniz kötü bir insan değil gibi yazmışsınız ama cehalet de kötülüktür. Kadınları aşağılayan bir zihniyet karısını ve kızını ne kadar yüceltip sevebilir ki. Ona göre o hep daha üstün ve önde, eee daha üstün olduğu bir varlık için ne kadar sevgi verebilir.
Evlilikte tek ölçüt kumar, dayak değil kültür de çok büyük bir ölçüttür. Şahsen sosyal hayatta da bu insanların bana hiç bir zararları yok ama aynı ortamda asla bulunmuyorum kaldı ki evlilik çok zor.
Şuan yapabileceğiniz şey önce gücünüzü elinize almak bu da para kazanmaktan geçer. Sonra kafasına vura vura eşitlik isteyeceksiniz yok hala düzelmezse o zaman yolunuza bakmalısınız.
17 yaşımdayken aklım havadaydı. gençliğinin doruklarına yaşayacağın zamanda evlilik yapmışsın sana ne desek boş17 yaşında evlenmeyi cahillik olarak görmüyorum seçim bu benim seçimim buydu insanlar seçimlerinden pişmanlıkta duyabilirler
Ben ise bi kısmından çok pişmanım bi kısmından da iyi ki olmuş diyorum
Çok teşekkür ederim gerçekten beni anlayarak yazmışsınız burda problem evlenme yaşım kaç çocuğum olduğu oldu yazdığım post üzerine bana yardım akıl verecek birşey yazmıyorlar meslek yaptım diyorum yalan söylüyorsun diyorEvlenme yaşınız, kaç çocuğunuz olduğu sabahtan akşama,laf söylense de değişmeyecek şeyler. Hırsla bunun üzerinde durulmasının bir anlamı yok bana göre.
3 küçük çocukla boşanmak da kolay değil. En azından belli bir süre bu da bir alternatif
olmamalı.
Kocanız değişir mi derseniz değişmez, adamın hamuru bu.
Yurt dışındaymışsınız, çocuklar erken yaşta kreşe gidiyor, aldığınız kırsa bağlı çalışmaya başlayın. Hem dikkatiniz dağılır, hem çocuklar daha büyüdüğünde evliliğinizle ilgili daha sağlıklı karar alırsınız.
Kocanıza bir sihirli el değmeyeceğine göre kendi kendinize salonda yatıp, kurulup durmayın. Çocuklarınızı hiç günahı yok zaten.
Ahhh canım, ucu ucuna yetiyormuşSiz ne yapıyorsanız bizde onu yapardık siz orda açmısınnızda biz aç kalalım
Devletin verdiği para çocuğun kreşine ucu ucuna yetiyor
Akıl almaya keşke evlenmeden başlasaydınİnanmak istediğinize inanın Ben bi kadın olarak sizden akıl almaya yazdım okumuş cahillik bu oluyor işte hayatımı bilmeden benim hayatımı yargılamak bu işte ben sıfırdan başladım hiç tanımadığım memlekette
Benden büyüksünüz bana yol göstereceğiniz yerde böyle aşagılayarak konuşmak sizi akıllı okumuş biri yapmıyor
Haklısınız ama her hayat şartı bir değil işte oldu bir kere yok gösterin diye yazdım evlendiğim yaşı yargılayın diye değil17 yaşımdayken aklım havadaydı. gençliğinin doruklarına yaşayacağın zamanda evlilik yapmışsın sana ne desek boş
Ne zannediyorsun özel kreşe gidiyor Kiwi Kindergarten erinmeden onuda araştırdım aylık 230-250 Euro arası ödemesi varAhhh canım, ucu ucuna yetiyormuş.