• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mi yapması lazım ? (kv,görümce içerir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aıleler bız evlendık dıye arka planda kalmıyor kı. kardesı kardes olmaya devam edıyor anası babası da oyle..:KK48: benım kayın valıdem de cahıl bırı degıl. satın almayı da sever. kımın ne ıhtıyacı varsa ama sıparıs ısı bızden sorulur cunku guvenılır sıtede de ucuzunu bulma da da ıyıyız. bız alsak parasını ver demem. ama sorar. sormasa da sorun etmem. annesı o yahu :süslü:
ben fıtratımı kısılere gore degısmem. aılesını bılmem burdan sana nasıl davrandıklarını da ama ben benım. :) hayat ıste geldık gıdıyoruz modda. evlenınce huzur arıyor omre omur katsın ıstenıyor. ben ne demek ıstedıgını anladım ben neyım burda ben de aılesıyım onun evde onca ıs duruyor dıyorsun ve haklısın evet ama kıyas yapmamalısın. ona yaptın bana yapmadın dıye kavga cıkarma. sen coklugun ıcine tek gıdensın evet sana sahıp cıkmalı evını de dusunmelı vs. onların kendı aralarında para muhabbetı ayrı senın yapman ayrı. gucune gıder ınsanın. her ne kadar evlendık dense de bazı seyler yıllar alıyor tam oturması. belkı farklı sekılde soylemen gerekıyordur. gulerek mı ıstıyorsun sert bı dılde mı bılemem kı? sorunsuz hayat yok ama ıste bıraz alttan almak lazım kendı saglıgımız ıcın :)

Gözükmüyor aksıne bütün konularında açık beyan ifa ediyorsun

Siz niye bana karşı böyle saldırgan bir tutum içine girdiniz anlayamadım :) bide benim çalışmadığımı nereden biliyorsunuz :) bütün konularımı bildiğinizi hiç sanmıyorum. Bilseydiniz eğer ne kadar olumlu, destek içeren yorumlar aldığımı bilirdiniz. Sadece gülüyorum size. Muhattap olmayacağım daha fazla.

Aynen öyle.Evlenince para ortak oluyor ama adam o kadar çalışıyor, kendisini büyütüp okutan ailesine de desteği olacak tabiki
Tabı ki edicem ben çalışıp evıme katkıda bulunuyorsam eşim kalkıp aıleme verceğim harçlığa alcağım şeylere karışamaz. Hanı buyutup emek vermeyı söylemicem klişe oluyor en basıtı şurda belli bır yaşa kadar bir ınsan kaç tane telefon değiştiriyor. O telefonların ne kadar uçuk paralar olduğunu bılıyoruz ve sureklı yenısı çıktıkça alıyorlar kımse kusura bakmasın. Adamlar dişinden tırnağından artırıp sırf çocuğu dışarda özenmesın dıye kendıne dandık çocuğuna kaç bın lıralık telefonlar alıp duruyorlar. Ama ılerde ben aıleme ıster masa ıster koltuk takımı ıster telefon alırım. Hee söylerım şunu alıyorum ama ıznıne ıhtıyacım yoktur. Ohh ne guzel heee ben aıleme bır şey alıcam laf olsun görüşcem laf olsun gelsınler kaf olsun o zaman ben nıye evleneyım tasma takılıyor resmen bunun aılecılıkle alakasıda yok yanı tapulu mal mıyım ben ? Öyle bakıyorlarsa kımsesız bır kişi bulucaklardı.

Siz niye bana karşı böyle saldırgan bir tutum içine girdiniz anlayamadım :) bide benim çalışmadığımı nereden biliyorsunuz :) bütün konularımı bildiğinizi hiç sanmıyorum. Bilseydiniz eğer ne kadar olumlu, destek içeren yorumlar aldığımı bilirdiniz. Sadece gülüyorum size. Muhattap olmayacağım daha fazla.
Çalışmamakla ılgılı konunuzu hatırlatırım

Tabı ki edicem ben çalışıp evıme katkıda bulunuyorsam eşim kalkıp aıleme verceğim harçlığa alcağım şeylere karışamaz. Hanı buyutup emek vermeyı söylemicem klişe oluyor en basıtı şurda belli bır yaşa kadar bir ınsan kaç tane telefon değiştiriyor. O telefonların ne kadar uçuk paralar olduğunu bılıyoruz ve sureklı yenısı çıktıkça alıyorlar kımse kusura bakmasın. Adamlar dişinden tırnağından artırıp sırf çocuğu dışarda özenmesın dıye kendıne dandık çocuğuna kaç bın lıralık telefonlar alıp duruyorlar. Ama ılerde ben aıleme ıster masa ıster koltuk takımı ıster telefon alırım. Hee söylerım şunu alıyorum ama ıznıne ıhtıyacım yoktur. Ohh ne guzel heee ben aıleme bır şey alıcam laf olsun görüşcem laf olsun gelsınler kaf olsun o zaman ben nıye evleneyım tasma takılıyor resmen bunun aılecılıkle alakasıda yok yanı tapulu mal mıyım ben ? Öyle bakıyorlarsa kımsesız bır kişi bulucaklardı.
Bize ne fedakarlıklar yaptılar tabiki alıcaz, en çok onlar hakediyor❤️

Abim ben üniversitede iken yengemden gizli para atardı hesabıma sakın yengen bilmesin diye de tembihlerdi. Evlendim eşim kardeşlerine ne alırsa alsın hep destek verdim bana yapılan hoşuma gitmiyordu çünkü. Daha ılımlı olmaya çalışın
Benim de çok benzer bir yengem var. O yüzden böyle tavırlar beni aşırı irrite ediyor

Pardon? Haddinizi bilin yahu, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Siz tam olarak kimsiniz bana bu kelimeleri kullanabiliyorsunuz? Evet eski konularınıza biliyorum, eşinizden de ailesinden de iliğinize kemiğinize kadar nefret ettiğinizi biliyorum. Eşinizin evinize almayıp kardeşine almasına sinirlenmişsiniz ancak burada kardeşinin suçu YOK eşinizin var. Alması yanlış değil, evinize almıyorsa oturup adam akıllı eşinizle konuşun,ki eşinizle de burada yazdığınız gibi konuşuyorsanız adamın anlamaması normal. Demek ki evine almayı tercih etmiyor, kardeşi evinden daha değerli görüyor, bununda nedenini sorgulayın önce. İyi akşamlar.

Asıl siz kimsiniz de beni tanımadan etmeden, yaşadıklarımı bilmeden böyle yargılama hakkını kendinizde buluyorsunuz. Ben ne dedim ki size ? Haddini bilmezde sizsiniz, kibirlide, terbiyesizde. Baştan beri agresif tavırlarla konuşan, linç etmeye uğraşan sizsiniz. Kınadığınızı yaşarsınız unutmayın. Ben zaten kardeşinin suçu var demedim ki eşime tüm kızgınlığım... siz okuduğunuzu anlayamıyorsunuz asıl. Yine söylüyorum neyin kafasındasınız. Eşimin ailesini sevmek zorunda değilim ki sevmeyebilirim gayet yani zaten yaptıklarından sonra sevmek anormal olur, onlarda beni sevmezler.

Görümcemi tanısaydınız bu dediklerinize pişman olurdunuz :)
Canım bak , birinci derece gerçekten ihtiyaç olan eşyalar vardır . Bir de diğerleri vardır .

Telefon , tablet. Ne bileym makyaj malzemesi bilmem ne alınmıyor . Ha gücü kuvveti varsa eşinin onu da alsın. Muhtemelen önümüzdeki 5 6 sene sürekli ders çalışması gerekecek birine masa alınıyor .

Bu o kişi için birinci derece bi ihtiyaç , fikir almak için konu açıyorsunuz ama gene bildiğinizi okuyorsunuz .
Yani neden sizden küçük bi kızdan , eşinizin kız kardeşinden bu kadar kindar bahsediyorsunuz ki ?

20 yaşındaki kız size ne yapmış olabilir ?

Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Ben alıyorum sana niye dert oldu ne demek. Bizim paramız demesi gereken birinin ben alıyorum mantığında olmasi.....şuna bak ya. Bu adama değer vermeyin bı müddet....

Asıl siz kimsiniz de beni tanımadan etmeden, yaşadıklarımı bilmeden böyle yargılama hakkını kendinizde buluyorsunuz. Ben ne dedim ki size ? Haddini bilmezde sizsiniz, kibirlide, terbiyesizde. Baştan beri agresif tavırlarla konuşan, linç etmeye uğraşan sizsiniz. Kınadığınızı yaşarsınız unutmayın. Ben zaten kardeşinin suçu var demedim ki eşime tüm kızgınlığım... siz okuduğunuzu anlayamıyorsunuz asıl. Yine söylüyorum neyin kafasındasınız. Eşimin ailesini sevmek zorunda değilim ki sevmeyebilirim gayet yani zaten yaptıklarından sonra sevmek anormal olur, onlarda beni sevmezler.
Siteye yeni üye olmuş olmam konularınızı okumadığım anlamına gelmiyor. Önceki konularınıza bakarak bu yorumu yaptım, kaldı ki size hiçbir kibirli cümlem olmadı, hiçbir terbiyesizlik yapmadım. Tam tersi insanlara üstten üstten bakan, görümcenize kibirli bir şekilde bakıp aşağılayan, sizin iyiliğinizi düşünen insanlara terbiyesizlik yapan sizsiniz, ben değilim. Ben linçlemeye çalışmadım, herkes gibi yorumunu yaptım ki bi bana bi elektraya taktınız, size hiçbir hakaret, kötü söz söylemediğimiz halde. Hadsizi, kibirliyi, terbiyesizi çok uzakta aramayın, hele ki bizim içimizde hiç aramayın, önce bir kendinize bakın. Yazdığınızı mı okumadınız siz neyin kafasını yaşıyorsunuz onu söyleyin bizde yaşayalım, komikmiş. Yazdıklarınızın ne anlama geldiğini bilmiyor musunuz? Basbayağı kvye ve kardeşe sinir olmuşsunuz işte. Eşinizin ailesinin sizi sevmemesi için çok haklı sebepleri var, ancak aynı haklı sebepleri sizde göremedim. Ayrıca eşinizi büyüten aileyi sevmek zorunda değilsiniz ancak saygı duymak zorundasınız. 300 500 liralık çalışma masası aldı/alacak diye bütün sinirinizi buradaki üyelerden çıkarıyorsunuz. Onların eşinizin ailesi olduğunu unutmayın. İnsan kendini büyütene, beraber büyüdüğü kardeşine gayette çalışma masası alabilir,eve almıyorsa sorun eşinizdedir. Tekrar söylüyorum adam evine birşey almak istemiyorsa bir düşünün bakalım. Lütfen bir daha beni alıntılamayın.

Canım bak , birinci derece gerçekten ihtiyaç olan eşyalar vardır . Bir de diğerleri vardır .

Telefon , tablet. Ne bileym makyaj malzemesi bilmem ne alınmıyor . Ha gücü kuvveti varsa eşinin onu da alsın. Muhtemelen önümüzdeki 5 6 sene sürekli ders çalışması gerekecek birine masa alınıyor .

Bu o kişi için birinci derece bi ihtiyaç , fikir almak için konu açıyorsunuz ama gene bildiğinizi okuyorsunuz .
Yani neden sizden küçük bi kızdan , eşinizin kız kardeşinden bu kadar kindar bahsediyorsunuz ki ?

20 yaşındaki kız size ne yapmış olabilir ?

Fikir almak için konu açtım ama bazı üyeler seviyeli bir şekilde fikirlerini söylemek yerine külhanbeyi gibi konuşup seviyesizleşince malesef bende şaşkınlıkla cevap vermek zorunda kaldığım için böyle anlaşılmış olabilir

Eşimden para cıkmıcaksa benım için sorun yok

Siteye yeni üye olmuş olmam konularınızı okumadığım anlamına gelmiyor. Önceki konularınıza bakarak bu yorumu yaptım, kaldı ki size hiçbir kibirli cümlem olmadı, hiçbir terbiyesizlik yapmadım. Tam tersi insanlara üstten üstten bakan, görümcenize kibirli bir şekilde bakıp aşağılayan, sizin iyiliğinizi düşünen insanlara terbiyesizlik yapan sizsiniz, ben değilim. Ben linçlemeye çalışmadım, herkes gibi yorumunu yaptım ki bi bana bi elektraya taktınız, size hiçbir hakaret, kötü söz söylemediğimiz halde. Hadsizi, kibirliyi, terbiyesizi çok uzakta aramayın, hele ki bizim içimizde hiç aramayın, önce bir kendinize bakın. Yazdığınızı mı okumadınız siz neyin kafasını yaşıyorsunuz onu söyleyin bizde yaşayalım, komikmiş. Yazdıklarınızın ne anlama geldiğini bilmiyor musunuz? Basbayağı kvye ve kardeşe sinir olmuşsunuz işte. Eşinizin ailesinin sizi sevmemesi için çok haklı sebepleri var, ancak aynı haklı sebepleri sizde göremedim. Ayrıca eşinizi büyüten aileyi sevmek zorunda değilsiniz ancak saygı duymak zorundasınız. 300 500 liralık çalışma masası aldı/alacak diye bütün sinirinizi buradaki üyelerden çıkarıyorsunuz. Onların eşinizin ailesi olduğunu unutmayın. İnsan kendini büyütene, beraber büyüdüğü kardeşine gayette çalışma masası alabilir,eve almıyorsa sorun eşinizdedir. Tekrar söylüyorum adam evine birşey almak istemiyorsa bir düşünün bakalım. Lütfen bir daha beni alıntılamayın.

Üzgünüm ne beni ne eşimin ailesini hiç tanımıyorsunuz :) okuduğunuzuda zerre anlamamışsınız. Ben suç eşimde değil onlarda mı dedim güldürmeyin beni yahu. Çok saçmasınız. Kimseye sen şöyle birisin, böyle birisin demeye asla hakkınız yok, öyle bir yetkinizde yok. Benimde hakkım yok ama eğer hakkınız varmışçasına insanları bir kalıba sokarak yargılama terbiyesizliğinde bulunursanız bende size böyle cevap vermek zorunda kalırım. Çevremde benide, eşimin ailesinide tanıyan çok insan var içim çok rahat, sizi allaha havale ediyorum. Ayrıca siteye yeni mi üyesiniz nesiniz hiç bilmiyorum benide ilgilendirmiyor

Fikir almak için konu açtım ama bazı üyeler seviyeli bir şekilde fikirlerini söylemek yerine külhanbeyi gibi konuşup seviyesizleşince malesef bende şaşkınlıkla cevap vermek zorunda kaldığım için böyle anlaşılmış olabilir
Asabi tavır sergiliyorsun ama insanlara .

Sevmeyebilirsin eşinin ailesini ama saygı duyman gerekir . Kayınvaliden yok oğlum şu mutfaktan sıkıldım bi yenile falan dememiş . Son model telefon istememişler . Öyle olsa çoğu kişinin tavrı değişirdi emin ol .

Eşinin annesi ve kardeşine olan sevgisiyle sana duyduğu sevgiyi kıyaslıyomuşsun gibi geldi bana .
Bunu kendine yapma , sen tercih yapabilir miydin annen, kardeşinle eşin arasında ?
Ya da eşine duyduğun sevgiyle onlara duyduğun aynı mı ? Farklı di mi yerleri ?

Gerçekten ihtiyaçları olan bir şey olsa senden isteseler yapmaz mısın ?
Eşine de böyle asabi tavırla yaklaşıyorsan belki içinden gelmiyordur bir şeyler ?
Kendini onun yerine koy .

Bence düşünceniz yanlış. Eşiniz ben ödemicem demiş, ki ödese bile olabilir öğrenci kardeşine bir çalışma masası almış, çok mu? Bence değil.
sizin sıkıntınız eşinizin onların isteklerine olumlu dönüş yapması bence. Bu örnekle ya da maddiyatla ilişkili olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X