Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sizi kalıplara sokmadım ki? İyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum dedim, size hakaret ettim mi? Kötü bir imada bulundum mu? Yok. Kötü niyetli olduğunuzu düşündüm dedim. Sizin gibi kibirli, terbiyesiz diyerek hakaret etmedim. Başından beri "neyin kafasını yaşıyoğğsunuğğzz" diyerek terbiyesizlik ve hadsizlik yapan sizsiniz, ben değilim hatırlatayım. Daha insanlarla nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz ama bana ahlak, kibir dersi veriyorsunuz. Gayette kvyi suçlar gibi konuşmuşsunuz, zaten görümcenizden nasıl bahsettiğinizi forum olarak biliyoruz, aşinayız yani. Neyse, anlatmaya çalışacak birşey yok, lütfen mesajlarıma beğenmedim atıp geçin, daha fazla muhatap olmayalım.Üzgünüm ne beni ne eşimin ailesini hiç tanımıyorsunuz :) okuduğunuzuda zerre anlamamışsınız. Ben suç eşimde değil onlarda mı dedim güldürmeyin beni yahu. Çok saçmasınız. Kimseye sen şöyle birisin, böyle birisin demeye asla hakkınız yok, öyle bir yetkinizde yok. Benimde hakkım yok ama eğer hakkınız varmışçasına insanları bir kalıba sokarak yargılama terbiyesizliğinde bulunursanız bende size böyle cevap vermek zorunda kalırım. Çevremde benide, eşimin ailesinide tanıyan çok insan var içim çok rahat, sizi allaha havale ediyorum.
size bir erkek evlat ve sizin gibi bir gelin diliyorum :)
Ben sizi kalıplara sokmadım ki? İyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum dedim, size hakaret ettim mi? Kötü bir imada bulundum mu? Yok. Kötü niyetli olduğunuzu düşündüm dedim. Sizin gibi kibirli, terbiyesiz diyerek hakaret etmedim. Başından beri "neyin kafasını yaşıyoğğsunuğğzz" diyerek terbiyesizlik ve hadsizlik yapan sizsiniz, ben değilim hatırlatayım. Daha insanlarla nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz ama bana ahlak, kibir dersi veriyorsunuz. Gayette kvyi suçlar gibi konuşmuşsunuz, zaten görümcenizden nasıl bahsettiğinizi forum olarak biliyoruz, aşinayız yani. Neyse, anlatmaya çalışacak birşey yok, lütfen mesajlarıma beğenmedim atıp geçin, daha fazla muhatap olmayalım.
Yok yok siz kesinlikle beni anlamıyorsunuz. Size yazmayın diyorum, siz yazdıkça bana cevap hakkı doğuyor, gerçekten bunu anlamıyor musunuz? Bakın yine aynı hatayı yapıyorsunuz, o kızları bizim içimizde aramayın. Bu sitede o kızlara benzeyen biri varsa o sizsiniz. Aynı şey gibisiniz, birine kızan sonra gelip kız wp gruplarında o kişiyi kötüleyen ama ne hikmetse yüzüne karşı hiçbirşey söyleyemeyen. Heh işte tam olarak o profilsiniz siz. Kocanıza, kayınvalidenize ve görümcenize söyleyemediğinizi gelip burada bize söylüyor,istemediğiniz gibi yorum yapanlara içinizdeki siniri boşaltıyorsunuz. Bu arada kimseyi aklımda tutmam, sadece garip konularıyla akılda kalıcı konu sahiplerini hatırlıyorum, sizde o konu sahiplerindensiniz. Lütfen cevap vermemi istemiyorsanız bana cevap vermeyin, aksi halde cevap hakkı doğuyor ve açıklama yapmak durumunda kalıyorum. Umarım anlamışsınızdır.Siz yeni üye olmanıza rağmen ne kadar çok şey biliyorsunuz böyle yahu. Nasıl aklınızda tutuyorsunuz milletin konularını bu kadar valla ben uzun zamandır burdayım çok yorum da yaparım ama ertesi gün aklımda kalmaz kimin konusu neydi, hangi üyeydi. Yargılamak şöyle dursun herhangi bir üye hakkında kafamda belli bir profil oluşmaz... Siz maşallah yargı mercii gibi herkesi aklınızda tutup, kim iyi kim kötü belirlemişsiniz. Destanlar yazıyorsunuz sonra bana yazmayın diyorsunuz olmaz ki ama öyle... yalnız şuan sizinle ilgili bir profil de bende oluştu. Hani böyle sevgilisine kızınca uzun uzun atarlı mesajlar atıp, cevap vermesini beklemeden korkudan engelleyen sonra pişman olup geri kaldıran ergen kızlar var ya heh siz osunuz.
+1parası eşimin cebinden çıkmayacaksa ben sorun yapmazdım , kendi çekirdek ailesinden kısıp onlara masa almasına bozulurdum
Tabı ki edicem ben çalışıp evıme katkıda bulunuyorsam eşim kalkıp aıleme verceğim harçlığa alcağım şeylere karışamaz. Hanı buyutup emek vermeyı söylemicem klişe oluyor en basıtı şurda belli bır yaşa kadar bir ınsan kaç tane telefon değiştiriyor. O telefonların ne kadar uçuk paralar olduğunu bılıyoruz ve sureklı yenısı çıktıkça alıyorlar kımse kusura bakmasın. Adamlar dişinden tırnağından artırıp sırf çocuğu dışarda özenmesın dıye kendıne dandık çocuğuna kaç bın lıralık telefonlar alıp duruyorlar. Ama ılerde ben aıleme ıster masa ıster koltuk takımı ıster telefon alırım. Hee söylerım şunu alıyorum ama ıznıne ıhtıyacım yoktur. Ohh ne guzel heee ben aıleme bır şey alıcam laf olsun görüşcem laf olsun gelsınler kaf olsun o zaman ben nıye evleneyım tasma takılıyor resmen bunun aılecılıkle alakasıda yok yanı tapulu mal mıyım ben ? Öyle bakıyorlarsa kımsesız bır kişi bulucaklardı.
Yok yok siz kesinlikle beni anlamıyorsunuz. Size yazmayın diyorum, siz yazdıkça bana cevap hakkı doğuyor, gerçekten bunu anlamıyor musunuz? Bakın yine aynı hatayı yapıyorsunuz, o kızları bizim içimizde aramayın. Bu sitede o kızlara benzeyen biri varsa o sizsiniz. Aynı şey gibisiniz, birine kızan sonra gelip kız wp gruplarında o kişiyi kötüleyen ama ne hikmetse yüzüne karşı hiçbirşey söyleyemeyen. Heh işte tam olarak o profilsiniz siz. Kocanıza, kayınvalidenize ve görümcenize söyleyemediğinizi gelip burada bize söylüyor,istemediğiniz gibi yorum yapanlara içinizdeki siniri boşaltıyorsunuz. Bu arada kimseyi aklımda tutmam, sadece garip konularıyla akılda kalıcı konu sahiplerini hatırlıyorum, sizde o konu sahiplerindensiniz. Lütfen cevap vermemi istemiyorsanız bana cevap vermeyin, aksi halde cevap hakkı doğuyor ve açıklama yapmak durumunda kalıyorum. Umarım anlamışsınızdır.
Dinime küfreden müslüman olsaÜslubunuzu düzeltin, konuşmayı öğrenin sonra yorum yapın rica ediyorum hatta siz hiç yorum yapmayın muhattabım değilsiniz zira çemkirmekten başka bir şey bildiğiniz yok.
Dinime küfreden müslüman olsamuhattabım olamazsın zaten senin gibi insanları bi saniye yanımda tutmuyorum
![]()
Bu kadar da bencillik görmedim, valla tebrikler..Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Öncelikle yine bilmeden ahkam kesmişsiniz.. yeni üye olmuş olmam, daha önce üyesi olmadığım anlamına gelmiyor. Kaç yıllık üyeydim, bir takım ailevi problemler yaşadığım için üyeliğimi kapattım ve uzuuuun bir aradan sonra yeniden geri döndüm. Ben burada kimseyi aşağılamaya, aday gibi kürsüye çıkıp konuşma yapmaya gelmedim. Herkesin gözüne girmek gibi bir derdim de yok. Bu konuya yorum yapan insanların yarısından çoğu benimle aynı fikirde olduğuna göre ben iki like uğruna mesaj yazmamış oluyorum değil mi? Velhasıl sitenin işleyişini sizden daha iyi biliyorum ama ne yazık ki siz bu sitede fikrini belirten insanlara hakaret etmemeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. Oldu, fikirlerini beğenmediğiniz herkese hakaret edin, karşılık gelince de "siz layk için yapıyoğğsunuuzz" diyin. Ben size hakaret etmedim, önce siz bana neyin kafasını yaşıyorsunuz dediniz. Ben sadece size kötü niyetli olduğunuzu düşündüm dedim, sonra siz bana hakaretler etmeye başladınız. Siz kimsiniz bana hakaret ediyorsunuz ya? Siz kimsiniz bana kibirli, terbiyesiz diyorsunuz? Öncelikle insanlarla konuşmayı öğrenin, eşinizin ailesi tarafından neden sevilmediğiniz belli. Siz hakaret edince bir problem yok ama biz cevap verince şımarık oluyoruz öyle mi? Yine yine ve yine şımarık insanı çoookkk uzaklarda, bizim içimizde arıyorsunuz. Bir şımarık arıyorsanız mutlaka aynaya bakın, aradığınız şımarığı göreceksiniz.Burada hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz. Siz burayı eğlence yeri zannetmişsiniz ama malesef burası böyle bir yer değil. Siz yeni üyesiniz bilmezsiniz ben size biraz anlatayım öğrenin. İki beğeni alacağım, herkesin gözüne gireceğim, yazdıklarım herkesi mest edecek, herkes ne kadar zeki bir kadın olacağımı görecek diye kürsüye çıkıp halka seslenen belediye başkan adayı gibi konuşmalarla bir yere varamazsınız buralarda. Banı yer kalırsınız. Kimse sizi pohpohlamaz öyle...
Tabi istediğim gıbı yorum yapcam senınle aynı fikirde olma mecburiyetimiz varda bizim mi haberimiz yok ? Ki ben ortaya yorum yapmışım gelip çatan sen arkadaşa genel düşüncemi bu tarz konulardaki yorumumu yazmışım gelip yıne çatan sen hayırdır? Senin karşında kocan yok git ona şımarıklığını yap kendin iki saattir insanlara çemkiriyorsun biz mi üslüpsuzluk yapmışız? Ben eleştırımı yapmışım iki yerde sana dımı. Arkadaşa genel bu konulardaki görüşümü genel bak görüşümü yazmışım sen kalkıp alıntılayıp bana çatıyorsun. Neyse uğraşamam senınleBakın Olivia mıdır nedir ve siz ikiniz çok oldunuz artık ya terbiyenizle yorum yapacaksınız ya yapmayacaksınız o kadar. Baştan beri çemkirerek, külhanbeyi gibi konuştun hadsizliğin lüzumu yok. Hoşunuza gitmeyen şeylere istediğiniz şekilde yorum yapma ve konumu istila etme hakkınız yok. Şımarıklar !
Elektra the yargı machineTabi istediğim gıbı yorum yapcam senınle aynı fikirde olma mecburiyetimiz varda bizim mi haberimiz yok ? Ki ben ortaya yorum yapmışım gelip çatan sen arkadaşa genel düşüncemi bu tarz konulardaki yorumumu yazmışım gelip yıne çatan sen hayırdır? Senin karşında kocan yok git ona şımarıklığını yap kendin iki saattir insanlara çemkiriyorsun biz mi üslüpsuzluk yapmışız? Ben eleştırımı yapmışım iki yerde sana dımı. Arkadaşa genel bu konulardaki görüşümü genel bak görüşümü yazmışım sen kalkıp alıntılayıp bana çatıyorsun. Neyse uğraşamam senınle
Eşim de benim bir “ihtiyacım” için para yok demişti ailesine bol keseden verirken. Ben de kendimi değersiz hissetmiştim. Konu sahibine danışmadan, onayını almadan yapması da cabası. Bu tür olayların ardında daha büyükleri oluyor genelde bu kadar düz hesap olmuyor.Amma abartmışsınız ya eline mi yapışcak velev ki kendi ödedi yıne abartıEşim kardeşime bir çalışma masası alcam diye laf söylese kavga çıkarsa o lafları ağzına tıkarım
Benim konularım zaten açık ajfjsjsh bari bakmadan yorum yapmasaydınız akfjsjhd
Ama sinirleniyorum bu ne eleştiriye açık değilsen açma konu ıkı kere normal eleştirimi yapmışım. Yorumlarıma gelip lafları saycan bızde yarabbı şükür diycez olduElektra the yargı machine![]()