• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mi yapması lazım ? (kv,görümce içerir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Oliviaa ve elektra elektra Önceki konular diyip duruyorsunuz sizde açın bakalım önceki konularınızı okuyalım. Kaldırın gizliliğinizi hadi. Herkesi önceki konularından vuracaksanız kendinizide gizlemeyecek kadar açık yürekli olacaksınız. Öyle millete laf sokupta kendi profilinizi gizlemekle olmuyor o işler
E sizin eski konuları merak ettim bende bakayım dedim. Sizin profil de gizli 😭 ne var eski konularda link atar mısınız 😊 ya da profili herkese açar mısınız 😊

Ama sinirleniyorum bu ne eleştiriye açık değilsen açma konu ıkı kere normal eleştirimi yapmışım. Yorumlarıma gelip lafları saycan bızde yarabbı şükür diycez oldu
Normal normal yorum yapmışız, ne şımarıklığımız kaldı ne hadsizliğimiz. Oldu o hakaret ederken biz susup oturacağız,oldu olduuuu.

E sizin eski konuları merak ettim bende bakayım dedim. Sizin profil de gizli 😭 ne var eski konularda link atar mısınız 😊 ya da profili herkese açar mısınız 😊
Muzkad benim konularım açık ama konu sahibi kadar ekşınlı bir hayatım olmadığı için okumak istemeyebilirsin :KK43:

@Oliviaa ve elektra elektra Önceki konular diyip duruyorsunuz sizde açın bakalım önceki konularınızı okuyalım. Kaldırın gizliliğinizi hadi. Herkesi önceki konularından vuracaksanız kendinizide gizlemeyecek kadar açık yürekli olacaksınız. Öyle millete laf sokupta kendi profilinizi gizlemekle olmuyor o işler
Konularımı çok mu merak ettın söyliyim canım engelli kardeşim ilk konum sonra ev tadılatı ıle ılgılı heee ınanmazsan açarım merak etme ben öyle işime geldiği gibi yorum yapan karakterde insan değilim.

Tabi istediğim gıbı yorum yapcam senınle aynı fikirde olma mecburiyetimiz varda bizim mi haberimiz yok ? Ki ben ortaya yorum yapmışım gelip çatan sen arkadaşa genel düşüncemi bu tarz konulardaki yorumumu yazmışım gelip yıne çatan sen hayırdır? Senin karşında kocan yok git ona şımarıklığını yap kendin iki saattir insanlara çemkiriyorsun biz mi üslüpsuzluk yapmışız? Ben eleştırımı yapmışım iki yerde sana dımı. Arkadaşa genel bu konulardaki görüşümü genel bak görüşümü yazmışım sen kalkıp alıntılayıp bana çatıyorsun. Neyse uğraşamam senınle

Aynı fikirde olmak zorunda değilsin ama üslubunla yorum yapmak zorundasın. Burada siz ikinizden başka hiç kimseyle bir polemiğim olmadı. O yorumunuda yeni tesadüf gördüğüm için alıntıladım. Allah anne babanıza sabır versin. Hadi çıkın gidin konumdan.

Aynı fikirde olmak zorunda değilsin ama üslubunla yorum yapmak zorundasın. Burada siz ikinizden başka hiç kimseyle bir polemiğim olmadı. O yorumunuda yeni tesadüf gördüğüm için alıntıladım. Allah anne babanıza sabır versin. Hadi çıkın gidin konumdan.
Arkadaşım sen anlamak istemiyor musun? Kimse sana hakaret etmedi, kötü söz söylemedi. Sadece kötü niyetli olduğunu düşündüler. Hakaretler eden, bize terbiyesiz kibirli şımarık diyen sensin sen. Üslup sorunu sende var, bizde yok.

Tabi olmaz çünkü sen kendi hayatını yaşayamayacak kadar korkak birisin.
Seninde tüm dünyan eşinin ailesi, sende yaşça küçük görümcen olacak kadar küçük ve acınası. Korkak olan sensin, onlara sayamadığın lafları bana sayıp stres atacak kadar korkaksın. Ben senin gibi küçücük bir dünyaya sahip olmadığım için, tüm dünyam eşimin/sevgilimin ailesi etrafında dönmediği için korkak değilim tam aksine özgürüm. Yine yanlış yerde arıyorsun, ortada bir korkak varsa bu sensin. Senin gibi burada oturup görümce çekiştirmediğim için, onları kıskanmadığım için kusura bakma.

Madem bu kadar özgüveni konuşuyor açsın konularını bakalım. Ama malesef.

Siz zaten tüm konularımı bilmiyor muydunuz ? Demekki yalancısınız. Elektra açsın bakalım asıl. O beni biliyor ama ben bilmiyorum mesela onu. Sende zaten konu yok eski üyeliğini iptal ettirip yeni üyelik alıp kendini yeni bir üye gibi tanıtmak istediğin için. Çünkü eski konuların baya bir rezildi... pişman oldun sürekli seni tanıyanlar çıkıp rezil ediyor diye kendine yeni üyelik aldın.

Siz zaten tüm konularımı bilmiyor muydunuz ? Demekki yalancısınız. Elektra açsın bakalım asıl. O beni biliyor ama ben bilmiyorum mesela onu. Sende zaten konu yok eski üyeliğini iptal ettirip yeni üyelik alıp kendini yeni bir üye gibi tanıtmak istediğin için. Çünkü eski konuların baya bir rezildi... pişman oldun sürekli seni tanıyanlar çıkıp rezil ediyor diye kendine yeni üyelik aldın.
Amma taktın bana heeee açtım gır bak

O açtı hatta bende baktım şimdi prpfiline. Siz de açın lütfen merak ettim gerçekten konularınızı ☺️

Ben biliyorum ama Muzkad bilmiyor, o bakacak. Okuduğunu anlamıyor musun?
Sen ne kadar kindar ve kötü kalpli birisin. Gerçekten eşinin ailesi seni sevmemekte o kadar haklılar ki. Ben rezil değildim senin gibi. Bir de beni tanımadan, eski üyeliğimi bilmeden yorum yapıyorsun ya hadsiz. Büyük ihtimalle sende 2.üyelik falansın, diğer üyeliğinden bıktıkları için 2.üyelik falan aldın. Laflara bak, tam acınası.

Seninde tüm dünyan eşinin ailesi, sende yaşça küçük görümcen olacak kadar küçük ve acınası. Korkak olan sensin, onlara sayamadığın lafları bana sayıp stres atacak kadar korkaksın. Ben senin gibi küçücük bir dünyaya sahip olmadığım için, tüm dünyam eşimin/sevgilimin ailesi etrafında dönmediği için korkak değilim tam aksine özgürüm. Yine yanlış yerde arıyorsun, ortada bir korkak varsa bu sensin. Senin gibi burada oturup görümce çekiştirmediğim için, onları kıskanmadığım için kusura bakma.

Madem bu kadar dertsizsin ne işin var o zaman bdv de ? Ne diye görümceli kaynanalı konulara giripte yorum yapıyorsun o halde ? Demekki sende işsizsin, boşsun.

Madem bu kadar dertsizsin ne işin var o zaman bdv de ? Ne diye görümceli kaynanalı konulara giripte yorum yapıyorsun o halde ? Demekki sende işsizsin, boşsun.
Niye bdvye yorum yapmak için illa dert sahibi mi olmak gerekiyor? Yoo. E sizde bdvde başka konulara yorum yapıyorsunuz, yapmayın o zaman derdinizi yazın çıkın. Bana söylediğinizi neden kendiniz yapmıyorsunuz?
E senin kadar olmasakta işsiziz işte. Biz bdvde dolaşıyoruz, sen kv görümce çekiştiriyorsun. Ah hayat. Senin kadar dolu ve ypğun bir insana bile kv konusu açtırıyorsa bırak bizde sana yorum yapalım. Üslup leş. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X