Eşim belediyede çalışıyor başla birime geçmek için amirlerle görüşme yapması gerekmiş bugün geç geleceğini söyledi. Kaç gibi gelirsin dedim 11 gibi anca dedi. Canım sıkıldı neyse dedim ses etmedim. Normalde de bir gün çalışır bir gün izinlidir. Bana çok fazla vakit ayırmaz yeni evli olduğumuz...
www.kadinlarkulubu.com
3 aylık evliyiz biraz içimi dökeceğim kızlar eşimle ilgili ve ailesiyle ilgili. Kafamda oturtamadığım şeyler var. Dertleşmeye ihtiyacım var. Rahatsız olduğum şeyler var. Bunların yanında malesef biraz tecrübesizliğim, bilgisizliğim de var. Haklı mıyım haksız mı ? Yardımlarınıza, evlilikle...
www.kadinlarkulubu.com
Yeni evliyiz eşim daha ilk başlarda beni çok kırdı belki bu içimdeki kırgınlıklar yüzünden cephe aldım ona bilmiyorum. İlk başlarda yaptığım yemekleri, giyimimi vs eleştirdi durdu hiç memnun olmadı beğenmedi. Halbuki ne çok özenerek yapıyorum her şeyi. Bir gün yemeksiz, temizliksiz, ütüsüz...
www.kadinlarkulubu.com
Ben cevap vermediğim halde ısrarla sürekli yazan sensin.
E tabi ki abla diyeceğim ne diyeceğim? Yahu evlenmek marifet mi? Tanımadan etmeden apar topar evlenmişsin sonra bunları yaşamışsın. Bir de millete ahkam kesiyorsun. Bu arada evet evliliğiniz o kadar güzel ve mükemmel ki Allah
elektra
ya böyle bir evlilik nasip etmesin,o haketmiyor sizin evliliğiniz gibi bir evlilik yaşamayı. :/