• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mi yapması lazım ? (kv,görümce içerir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz benim konumdasınız siz yazmayacaksınız. Kovuyorum gitmiyorsunuz. Yüzsüzlük böyle bir şey işte
istediğim konuya, istediğim şekilde saygı çerçevesinde yorum yapma hakkım var. Sizin buradaki hiç kimseye bırakın hakareti, laf sokmaya dahi hakkınız yok. Size yazmayın diyorum, bana cevap hakkı doğuyor diyorum hala yazıyorsunuz utanmadan. E yüzsüzlük böyle birşey işte, eşinize görümcenize kayınvalidenize cevap veremediğiniz için burada bana cevap vererek stres atmaya çalışıyorsunuz.

Ben mi madara olmuşum? Yine karıştırıyorsunuz. Yine madara olan kişiyi çook uzaklarda arıyorsunuz.
Terbiyesiz. Üslupsuz. Laf türetemiyormuşum öyle mi? Kimin madara olduğu, kimin ne şekilde rezil olduğu belli. Ben kendimi gayet güzel bir şekilde savunuyorum merak etmeyin. E siz bana cevap dahi veremeyip sadece hakaret edebiliyorsunuz, onu ne yapacağız? Ama siz kendini savunmaktan bi'haber, savunmak diyince kendini sadece hakaret ve küfürle savunmaya çalışan birisiniz. Fazlası değilsiniz. Gerçek hayattaki mutsuzluğunuzun acısını benden hakaretle çıkarmaya çalışıyorsunuz,çok üzülüyorum halinize.

Şizofren ruh hastası birinin bu kadar üstüne gitmemeliydim doğru ama ne yapayım işte o bir şey değil de yüzsüzlüğe gelemiyorum

Şizofren ruh hastası birinin bu kadar üstüne gitmemeliydim doğru ama ne yapayım işte o bir şey değil de yüzsüzlüğe gelemiyorum
Şizofren ruh hastası mı? Hakaretleri eden benmişim gibi konuşuyorsunuz.
arkadaşım sana ciddi anlamda çok üzülüyorum. Kendini sadece hakaretle savunmaya çalışan, küçücük dünyası olan mutsuz birisin. Daha fazla cevap verip yaranı deşmek istemiyorum, ayrıca sana cevap verdiğim için kendini önemli zannediyorsun ama işte.. Neyse.

istediğim konuya, istediğim şekilde saygı çerçevesinde yorum yapma hakkım var. Sizin buradaki hiç kimseye bırakın hakareti, laf sokmaya dahi hakkınız yok. Size yazmayın diyorum, bana cevap hakkı doğuyor diyorum hala yazıyorsunuz utanmadan. E yüzsüzlük böyle birşey işte, eşinize görümcenize kayınvalidenize cevap veremediğiniz için burada bana cevap vererek stres atmaya çalışıyorsunuz.

Senin yapmaya çalıştığın tek şey lafları çarpıtarak cevap vermeye çalışmak ama olmuyor yani çok belli oluyor ne olduğun buradaki herkeste anlıyor merak etme. Evet valla çokta güzel stres attım sağolun sizin gibi malları görünce eşimin ailesine şükür ettim. Hayatta stres topu olmaya devam edin...

Senin yapmaya çalıştığın tek şey lafları çarpıtarak cevap vermeye çalışmak ama olmuyor yani çok belli oluyor ne olduğun buradaki herkeste anlıyor merak etme. Evet valla çokta güzel stres attım sağolun sizin gibi malları görünce eşimin ailesine şükür ettim. Hayatta stres topu olmaya devam edin...
Kimin ne olduğu belli, buradaki herkes size cephe aldığına göre sorun bende değil sizde. Ben kimsenin stres topu olmadım, tam aksine burada kahkahalar attım, bir yandan da üzüldüm. Sinirden çıldırdığınız o kadar belli ki hala hakaretler ediyorsunuz. Sizde o küçücük dünyanızda kimse tarafından önemsememeye devam edin. Sizin gibi mallar derken? Yine çok uzaklarda arıyorsunuz. Hadi iyi sabahlar size.

Şizofren ruh hastası mı? Hakaretleri eden benmişim gibi konuşuyorsunuz.
arkadaşım sana ciddi anlamda çok üzülüyorum. Kendini sadece hakaretle savunmaya çalışan, küçücük dünyası olan mutsuz birisin. Daha fazla cevap verip yaranı deşmek istemiyorum, ayrıca sana cevap verdiğim için kendini önemli zannediyorsun ama işte.. Neyse.

Kendi kendini ne güzel anlatıyorsun :) zaten insanları hep kalıba sokan, yargılayan tipler aslında kendisini anlatır :) beni gerçekten bu yapmacık ezbere laflarınla yaralayabileceğinimi sanıyorsun :) hemde hayatımda hiç bir yerin yokken, benim için herkes gibi burada yazan sıradan bir insanken :) evet gerçekten ruh hastasısın tedaviye ihtiyacın var.

Kimin ne olduğu belli, buradaki herkes size cephe aldığına göre sorun bende değil sizde. Ben kimsenin stres topu olmadım, tam aksine burada kahkahalar attım, bir yandan da üzüldüm. Sinirden çıldırdığınız o kadar belli ki hala hakaretler ediyorsunuz. Sizde o küçücük dünyanızda kimse tarafından önemsememeye devam edin. Sizin gibi mallar derken? Yine çok uzaklarda arıyorsunuz. Hadi iyi sabahlar size.

Kudur köpek

Ne yırttın kendini ama hahaha. Hadi şimdi git üçüncü üyelik alll
Ablacım cevap vermiyorum diye alıntılayıp durma ya, birde kudur köpek demişsin ahahaha. Daha fazla cevap vermek istemiyorum sana, değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablacım cevap vermiyorum diye alıntılayıp durma ya, birde kudur köpek demişsin ahahaha. Daha fazla cevap vermek istemiyorum sana, değmez.

Beni o kadar önemsiyorsun ki sürekli yazdın boşuna değmez deme :) abla mı hösttt. Kız elektra sende evde kalmışsın duyduğuma göre bekarlık başına vurmuş herkes sana koca arıyormuş ee tabi sen şimdi evllilik nedir bilmediğin için saçma salak cahilce yorumlarını olgunlukla karşılıyorum. Dilerim evlenirsin ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu görürsün ondan sonra yaptığın yorumlar aklına gelecek ve salaklığına yanacaksın. Akrabaların çok uğraşmasın seni bu aptallıkla havada kaparlar zaten.

Beni o kadar önemsiyorsun ki sürekli yazdın boşuna değmez deme :) abla mı hösttt. Kız elektra sende evde kalmışsın duyduğuma göre bekarlık başına vurmuş herkes sana koca arıyormuş ee tabi sen şimdi evllilik nedir bilmediğin için saçma salak cahilce yorumlarını olgunlukla karşılıyorum. Dilerim evlenirsin ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu görürsün ondan sonra yaptığın yorumlar aklına gelecek ve salaklığına yanacaksın. Akrabaların çok uğraşmasın seni bu aptallıkla havada kaparlar zaten.
Ben cevap vermediğim halde ısrarla sürekli yazan sensin.
E tabi ki abla diyeceğim ne diyeceğim? Yahu evlenmek marifet mi? Tanımadan etmeden apar topar evlenmişsin sonra bunları yaşamışsın. Bir de millete ahkam kesiyorsun. Bu arada evet evliliğiniz o kadar güzel ve mükemmel ki Allah elektra elektra ya böyle bir evlilik nasip etmesin,o haketmiyor sizin evliliğiniz gibi bir evlilik yaşamayı. :/

Ya siz benim neler çektiğimi biliyor musunuz da konuşuyorsunuz bide konularımı biliyormuşsunuz sözde neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya. Eşimi yeterince anlattım tekrar tekrar yazamayacağım. Pardon ama kardeşine gelince oluyor da bana, evimize gelince niye olmuyor peki bu adaletsiz olmak değil midir bunu niye yazmıyorsunuz.
Valla kim haklı diye üşenmeden eski tüm konularınızı okuyacaktım ama profilinizi gizlemişsiniz

@Oliviaa ve elektra elektra Önceki konular diyip duruyorsunuz sizde açın bakalım önceki konularınızı okuyalım. Kaldırın gizliliğinizi hadi. Herkesi önceki konularından vuracaksanız kendinizide gizlemeyecek kadar açık yürekli olacaksınız. Öyle millete laf sokupta kendi profilinizi gizlemekle olmuyor o işler
Tekrar yazıyorum sizin profiliniz de gizli

Ben cevap vermediğim halde ısrarla sürekli yazan sensin.
E tabi ki abla diyeceğim ne diyeceğim? Yahu evlenmek marifet mi? Tanımadan etmeden apar topar evlenmişsin sonra bunları yaşamışsın. Bir de millete ahkam kesiyorsun. Bu arada evet evliliğiniz o kadar güzel ve mükemmel ki Allah elektra elektra ya böyle bir evlilik nasip etmesin,o haketmiyor sizin evliliğiniz gibi bir evlilik yaşamayı. :/
Sağol kardeş eline sağlık toplamış gelmişsin geçmişi değilse açacağı yok konu sahibinin

Kusura bakmayın ama sizin bildiğiniz şey de evlilik değil. Evlilik bir masa yüzünden çirkeflik ederek olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X