Yok bence. K.V hazır gelmisken iki oğluyla zaman gecirecek. Tatile çevirmiş. Gelin yemek yapıp evi toplayacak. Çocuklarla ilgilenir. Kaynana oğullarıyla sohbet eder.Kız KV şehir dışından çocuklara bakmaya gelmiş hepsi gelinin ustundeler bu işte bir yanlışlık yok mu
Burada uyanık KV gelin ne oluyorYok bence. K.V hazır gelmisken iki oğluyla zaman gecirecek. Tatile çevirmiş. Gelin yemek yapıp evi toplayacak. Çocuklarla ilgilenir. Kaynana oğullarıyla sohbet eder.
Ben olsam bu konuyu açtığı saatte 30 dakikalık programa atar, iyice sıktırır, kaloriferin dibine asardım. Yatmaya kururdu valla.Düzenli aralık lazım değil ki canıs. Misafir yorganı yastığı ayrıdır zaten kalmalı misafir gidince de yıkanır kenara konur yani.Ay haber verilmeliydilik bi durum değil ki bu. Konu sahibinin ihmali değil mi?
Ben misafire dandik kullanıyorum nevresimi pamuk oranı daha düşük daha hızlı kuruyo valla.
Onlar biliyor benim üç haftadır hasta olduğumu. İki hafta önce geleceklerdi. Koviddir diye gelmemişlerdi.Geçmiş olsun ama Allah korusun korona olmuşsanız herkese bulaşır. Hastaymışsınız, eşiniz yapsın ev işlerini.
Kurutma bile var. Ama içimden gelmiyor. Eşime çok kızgınım çünküBen olsam bu konuyu açtığı saatte 30 dakikalık programa atar, iyice sıktırır, kaloriferin dibine asardım. Yatmaya kururdu valla.Tembel biri olarak pasaklılığımı örtmekte üstüme yoktur. Anında toplarım valla. Kimse de bir şeycik anlamaz. Üstüne de temizlik satarım millete hahayt!
Yok giderlerKonunun özeti kayınvalide kendi bakacağı çocukları toplayıp konu sahibine atmış. Dua edin de yarın gitsinler.
Yoksa elti gelene kadar çocuk bakarsınız valla.
Ben de evet demezdim. Eltimden ötürü. K.v m her zaman gelebilir yatılı vs.sorun değil. Kaynım ve çocuklarini kabul etmem. Zaten gelmezler. Kaynimi asla kabul etmem. İhtimaline bile gerildim.Burada uyanık KV gelin ne oluyor
ayyy ben bu işe olur demezdim empati yapıyorum da
Sinirim geçerse bakarım ne var ne yok. Zamana bırakıyorumSiz de haklısınız tabi. Ama nevresime önem veriyorsunuz diye yazdım onu. Yani günü kurtarmak amaçlı şey ettim.
1 Gece mi? 1 gece nedir ki ya. Boşuna stres oluyorsunuz.Yok giderler
Ben evlendiğimden beri sürekli belirli aralıklarla yatılı misafir ağırlıyorum hala da çağırıyor eşim üstelik artık hamilelikte zorluyor valla bu yatılı işi lanet bişey ayrıca benimki bazen aylarca sürüyor Allah kimseyi bu şekilde sınamasın sinir stres sahibi oluyoruz resmenMerhaba. Şuan eşime çok kızgınım. Üç haftadır hastayım. Öksürmekten içim dışıma çıktı. Kendi sorumluluklarımı zor halleder durumdayken hafta sonu kayınbirader, kayinbirederin iki çocuğu ve kayınvalidenin bize geleceğini söyledi. Hastayım, halim gücüm yok ama eltim annesine bakmak için memleketine gittiği için tamam gelsinler dedim. Çocukların sevdiği şeyleri hazırlamamı rica etmişler. Tabii bana söylenmiyor. Eşime söylüyorlar, o da bana iletiyor. Vicdan yapınca birşey demedim. Eşime bana yardım et. Birlikte halledelim, herşeyi bana yıkma dedim. Bu dediğim pek hoşuna gitmedi ama kabul etti. Geldiler. Şimdi evdeler. Aynı memleketin içinde meğer yatıya gelmişler. Adam bunu bana şimdi söylüyor. İnsan yerine konulmadığıma mi yanayım, yoksa yatak yorgan ayarlamadım, ona mı yanayım, yoksa bu adamla 20 yıldır evli olduğuma mı? Siz söyleyin a dostlar!
Siz bosanın da bi rahat edin ne diyelim vallaKurutma bile var. Ama içimden gelmiyor. Eşime çok kızgınım çünkü
Çok saçma yaaa ben olsam bir erkek olarakta kabul etmezdim gelinin evinde kalmayı bir günde ölmez insan evindeBen de evet demezdim. Eltimden ötürü. K.v m her zaman gelebilir yatılı vs.sorun değil. Kaynım ve çocuklarini kabul etmem. Zaten gelmezler. Kaynimi asla kabul etmem. İhtimaline bile gerildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?