Eşim misafirlerin yatılı olduğunu, onlar geldikten sonra söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ferb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız KV şehir dışından çocuklara bakmaya gelmiş hepsi gelinin ustundeler bu işte bir yanlışlık yok mu
Yok bence. K.V hazır gelmisken iki oğluyla zaman gecirecek. Tatile çevirmiş. Gelin yemek yapıp evi toplayacak. Çocuklarla ilgilenir. Kaynana oğullarıyla sohbet eder.

Geçmiş olsun ama Allah korusun korona olmuşsanız herkese bulaşır. Hastaymışsınız, eşiniz yapsın ev işlerini.

Ben olsam bu konuyu açtığı saatte 30 dakikalık programa atar, iyice sıktırır, kaloriferin dibine asardım. Yatmaya kururdu valla. Tembel biri olarak pasaklılığımı örtmekte üstüme yoktur. Anında toplarım valla. Kimse de bir şeycik anlamaz. Üstüne de temizlik satarım millete hahayt!

Kurutma bile var. Ama içimden gelmiyor. Eşime çok kızgınım çünkü

Burada uyanık KV gelin ne oluyor
ayyy ben bu işe olur demezdim empati yapıyorum da
Ben de evet demezdim. Eltimden ötürü. K.v m her zaman gelebilir yatılı vs.sorun değil. Kaynım ve çocuklarini kabul etmem. Zaten gelmezler. Kaynimi asla kabul etmem. İhtimaline bile gerildim.

Ben evlendiğimden beri sürekli belirli aralıklarla yatılı misafir ağırlıyorum hala da çağırıyor eşim üstelik artık hamilelikte zorluyor valla bu yatılı işi lanet bişey ayrıca benimki bazen aylarca sürüyor Allah kimseyi bu şekilde sınamasın sinir stres sahibi oluyoruz resmen

Ben de evet demezdim. Eltimden ötürü. K.v m her zaman gelebilir yatılı vs.sorun değil. Kaynım ve çocuklarini kabul etmem. Zaten gelmezler. Kaynimi asla kabul etmem. İhtimaline bile gerildim.
Çok saçma yaaa ben olsam bir erkek olarakta kabul etmezdim gelinin evinde kalmayı bir günde ölmez insan evinde

Elinizi bir şeye sürmeyin, özen göstermeyin. Bir şey olursa açık açık ''eşim siz geldikten sonra yatılı olduğunuzu söyledi. Çok hastayım iş yapamıyorum kusura bakmayın'' diyin. Madem eşiniz haber vermeye tenezzül etmiyor o zaman kendine güveniyor demektir. Kendi işleri yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…