Eşim ne yapmaya çalışıyor?

Ben konunun baslarinida bildigim icin herkezden farkli yorum yapmam cok normal demistim
Borc konusunu geciyorum hadi , aileye yansitmak hizaya getirilmesi cok mu normal sanki kaciniz yapiyosunuz ve de,

Onceki mevzunuzda kocan cok haksizdi sen hakliydin bugun tepki vermiyor fakat yarin tepki verirse canin sikilacak diyorum

Her evlilik farklidir evet ama erkeklerin kaci kizin ailesiyle sorunlarini konusmak zorunda ve keyifle yapiyor tartismayalim hala dedigimi savunuyorum o seninle evli annenle kiz kardesinle filan degil

Yeni bir hayata gelmicem diyosun ben diyorumki ben aylardir orada ozel bi paylasim yapmiyorum beni baglayan bi durum soz konusu degil ,

Herkez ayni fikirde olmak zorundada degil ,

Ayretten kendimi trip cekiyo gibi hissediyorum bunaliyorum

Ve son olarak konu sahibini severim , severim diye acik acik yanlis yaptiginda soyleyemeyecekmiyim aksini yaparsam yanlis olur
Baskada bisi yok

Ne yani sadece özele giden mi çocuk sahibi oluyor. Sırf özel diye mi cazip geliyor.
Ben bu konuda bişey diyemem ama Üniversite ve araştırma hastaneleri özellerden daha iyi.
Normal devlet hastaneleri gibi değiller . Herşeyi araştırıyorlar .
Bence çok hassasınız , eşinize anlayışsızlık yapıyorsunuz .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunalacak bisey yok canim
benim esim her konuda anlayissiz degil bu tarz seyleri ailemle paylasmam iliskimize zarar vermez.ben bu adami yillardir taniyorum neye kizar neye kizmaz bilirim bunu anneme kiz kardesime anlattim diye tek kelime etmedi etmez..onlar esimle konusunca esim kendini biraz daha toparladi dunden beridir bana yardimci oluyor.bugun ailem bizdeydi ve cok guzel agirladik..her erkek tepki vermezmis demek boyle bir duruma..
Sehir disinda yasayan evli bir ablam var buraya gelecek ve esim kendisi dedi ki.bi kac gunlugune koye gideyimde ablan bizde rahat rahat kalsin..yani bizde boyle seyler sorun olmuyor..
Demek ki herkesin dogru yanlis anlayisi farkliymis mesela bunlar sana cok ters ama ben senin dusuncelerine sayhi duyuyorum..yeni bir hayat topiginede bi kac arkadas yazmis cutenin yorumlari sert diye demekki sadece boyle oldugunu bi tek ben dusunmuyormusum..
Fikrini tabi ki beyan edersin ama yazmadan once fazlaca dusunmeliydin zaten bu kadinin psikolojisi alt ust bide ben sert yorum yapmayayim diye neyse canin sagolsun bisey demiyorum..

bende tedaviye başlayacağım açıkcası kafam karışık özel mi iyi olur yoksa üniversite hastanesi karar veremedim ama parasal konuları bi yana bırakarak düşünüyorum bunları sonuç da zor bi süreç hangisi iyi olur düşünüyorum eşine kızma yani.

Yorum yapan herkese tesekkurler
Normalde haftaya hastaneye gidecektim ama esimle konusup bir ay ertelemeye karar verdik kafami bosaltip bu stresten kurtulmak icin cunku stres gebeligi engelliyormus..
Vede bu hafta cok uzuldum biraz toparlanmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…