Eşim ne yapmaya çalışıyor?

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
Arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim
mutlu giden bir evliliğim var ve bebek istiyoruz.
aslında şuan şüpheye düştüm eşimden yana sanki benim kadar istemiyor.
sorunumuz ise benim sol tüpüm tıkalı ve kist var eski konularımı okuyanlar bilir.
laporoskopi diye bir ameliyatı olmam gerekiyor.
ben şimdiye kadar bütün muayenelerim için özel hastaneye gidiyordum
ama eşim bu konuda beni engelliyor her defasında beni devlet hastanesine yada araştırma hastanesine gitmeye zorluyor.
ben oralar kötü demiyorum ama özel hastanelere kıyasla az ilgileniyorlar. maddiyat için olmadığını söylüyor eşim her defasında orda ki doktorlar daha tecrübeli falan diyor.
ve biz bu konuda hep çatışıyoruz.

bu ay hamile olduğumu düşünüyordum.adetim 5 gün gecikmişti.
ve bugün birden bire adet oldum.çok üzüldüm bunada
eşimi aradım bana moral versin diye verdide sağolsun zaten beni bu konuda hep sabırlı olmaya teşvik eder.
bende ona dedim ki üniversite hastanesine gitmeyeceğim iyi bir doktor bulup gidicem falan dedim.
e sen vermişsin kararını beni niye arıyorsun dedi daha ben konuşurken telefonu yüzüme kapattı
zaten üzgündüm tutamadım kendimi tuvalete gidip dakikalarca ağladım gözlerim kıpkırmızı kimse anlamasın diye uğraşıyorum..
neden böyle yapıyor anlamıyorum..
araştırma hastanesine gitmemiz çook uzun bir tedavi süreci demek bunu iyi biliyorum..
babaannem aylarca hastaneye gitti geldi tedavisi için..
beni yeterince anlamadığını düşünüyorum eşimin
telefonumu kapattım ve evede gitmek istemiyorum akşam
onu görmek istemiyorum

geçmiş olsun allah şifanızı versin inşallah belki gerçektende maddiyatla alakası yoktur eşinizin tavrının sonuçta oda biran önce çocuğunun olmasını istiyordur üniversite hastanelerindeki doktorlar daha tecrübeli ama maalesef işlemler uzun sürüyor ben gebelik takibi için üniversite hastanesine gidiyorum ama özel kısmına sadece muayene ücreti veriyorum onun dışında ücret alınmıyor tahlil parası vermiyorum yada ek bir ücret ayrıca randevulu gidiyorum doktoruma belki bulunduğunuz şehirde böyle bir imkan varsa ona yönelebilirsiniz hem maddi açıdan sizi zorlamaz hemde işiniz uzamaz

Ha devlet hastanesi, ha özel amaç aynı amaç sonuçta bu kadar büyütülecek, sorun edecek ne var ki ortada eğer maddi açıdan zora sokmayacaksa tabii.. :44:

canım erkekler bizim kadar ince değil maalesef
eşim çok üzgün aman ters konuşmayayım diye düşünemezler
düşünmeden yapmıştır diye düşünüyorum
bu arada hangisine girmek istiyosan o hastaneye git
o kadar da takma bence...

Sanırım hassas bir dönemde olduğunuz için işinize alınıyorsunuz. Bana sorarsanız bende araştırma hastanelerini tercih ediyorum. Bu eşinizin sizi düşünmediği anlamına gelmez ki. 2008 yılında bende endometriozis ameliyatı oldum birçok özel hastane ve özel muayenelere gitmeme rağmen teşhis koyulmazı 2 ayı buldu. Ameliyatımı araştırma hastanesinde olmayı ben tercih ettim. Biz de tam tersi eşimin tedirginliği vardı ama ben özel hastane ya da muayene hiçbiri tam teşhis koyamadılar hatta gittiğim özel hastanede tomografi çekildi ve genel cerrah beyefendi bana yüksek ihtimalle lenf kanseri olabileceğimi söyledi çünkü benim kistlerim karın bölgemdeydi oradan yanıldılar. Ama araştırma hastanesinde sadece ultrason, tahliller ve muayeneyle teşhis konuldu. Öyle çok uzun süreçte değil hem de artık araştırma hastaneleri de eskisi gibi değil süreç normal ilerliyor teşhis konulduktan 15 gün sonra ameliyat günü verdiler. Gayet başarılı bir ameliyat geçirdim. Bence bu kadar itici bakmayın araştırma hastanelerine.

bilmiyorum ki canım
herşeye o mu karar verecek yani bana saygı duymasını bekliyorum ondan sadece
ama o tutturmuş üniversite hastanesi diye..
bu konuda anlaşamadığımızdan tedavide olamıyorum doğru dürüst hep erteleniyor işlemler..
rahim filmi istemişti doktorum onu bile ne zorluklarla çektirip götürmüştüm bu para gözlülük değilde nedir?
onda da tutturmuştu üniversite hastanesinde çektirelim diye..

Tatlım bu kadar uzatcak sinirlencek bir konu değilki bu.Sende git üni hastanesine randevu al işlemlerin hakikaten uzun süreceğini eşinde görecektir.Bebek için acele etme çocuğu olan her arkadaşım erteledikçe ertele dio

denizcim sen şuan çok duygusal bir haldesin bu şekilde düşünmen çok doğal ama toparla kendini eşinin istemediğini sanmıyorum gerçekten istemeyen biri olsa ne gerek var diye tedaviyi bile erteletebilir sana,maddiyat olarak zor olacağını düşünüyordur birde bazı insanlar gerçekten özel hastanedeki doktorları tecrübeli bulmayıp pek güvenmiyorlar,eşin bu açıdan düşünüyor olabilir.

tamam canımda randevu alması bile bir sorunken
muayene olmayı düşünemiyorum ben

bir defa saç dökülmesi için gittim resmen yüzüme bakmadan ilaç yazdı verdi asistan doktor.

canım evet oda bebek istiyor bunu çok iyi biliyorum
ama bana yaptığı bencillik gibi geliyor.
ben şu an bile ağlamamk için kendimi zor tutuyorum o yüzüme telefon kapatıyor.
ne hakla yapar bunu hakaret mi ettim,kötü mü konuştum ne dedim ki?
benim hayatım benim hastalığım bırakta ben karar vereyim doktoruma dedim sadece..

keşke bende bebek düşüncesini kafamdan atmayı başarabilsem ama olmuyor
çocukları çok seviyorum 1 seneden faladırda bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor malesef

tamam canımda randevu alması bile bir sorunken
muayene olmayı düşünemiyorum ben

bir defa saç dökülmesi için gittim resmen yüzüme bakmadan ilaç yazdı verdi asistan doktor.

Şöyle yapabilirsin araştırma hastanesinde çalışan iyi bir doktor bulup önce muayenehanesine gidebilirsin daha sonra işlerin çok hızlanacağını göreceksin. Maalesef ki muayenehanesine bir kere gidip 150-200 TL verince bayağı bir ilgileniyorlar.:)

şuan regl'den dolayı size hormonlarınız oyun oynuyor
yoksa ortada ciddi bişi yok. hormonlarınız ele geçirmiş sizi

bir de araştırma hast. gidin. Artık bu tür şeyler biraz şans işi gibi oldu.
Benim de başka bir rahatsızlığım vardı özel iyidir kalabalık olmuyor diye gittim birşeyim olmadığını söylediler ve birşeyim olmadığı halde ben 1 ay ağrı çektim!

sonra devlet hast. gittim ve sorunum bulundu.

demek istediğimi anlamışsınızdır. o hast ile ilgili değil doktor ile ilgili..

o yüzden özele gidip üsüne para verdiğim halde çözüme ulaşamamışken devlet hast. mis gibi bakındım. artık randevu sistemi var zaten.

canım eşimin derdini biliyorum ben o pahalı diye istemiyor bence
üstelik çalışmama ona yük olmamama rağmen beni bu konuda bile engellemesine tahammül edemiyorum.

erkekler bazı şeyleri yaşamadan farkedemiyorlar maalesef bencede git üniversite hastanesine işler uzun sürüp sonuca varamazsanız zaten kendiliğinden diyecektir.ama bence önemli olan doktor seçimi iyi bir doktorsa gideceğin dr.bu üniversite olsun normal devlet hastanesi olsun hiç farketmez içinin rahat edebileceği bir dr.olsun

Denizcim çalışıomusun?Eğer çalışıosan maaşın varsa tabiki istediğin doktora gidersin ama tek maaşla zor seni kırmamamk için söyleyemiyo olabilir eşin.Özel hastanede ameliyat olmak baya maliyetli çünkü

bence eşini anlamaya çalış. ben de özel hastanelerden çok çekmiş biri olarak asla güvenmiyorum.

özel hastaneler demek benim için ticaretane demek.

devlet hastanelerinde doktorlar çok daha fazla hastayla karşılaştıkları için daha tecrübeli oluyorlar.

eşin de seni düşündüğü için böyle söylüyor emin ol. şuan çok duygusalsın çok istiyorsun ve acele ediyorsun. ama emin ol eşin de çok istiyordur. erkekler fazla belli etmezler düşüncelerini. neden böyle düşündüklerini çok fazla ayrıntılayamazlar filan.

ama biyandan da bir an önce ortak bir karar alıp harekete geçin. herşeyin vakti zamanı var. Tevekkül et. Allah sana hayırlı bebek versin inşallah.

canım eşime kısmen hak veriyorum ama tavırlarına katlanamıyorum
ben özel hastanelere gittim hep bekarlığımdan beri kistimin olduğunu biliyordum
ama sonuç alamadım eşim hem bundan dolayı
hemde en son gittiğim doktor rahim filmi ve laporoskopi için başka yerlere sevk edince deliye döndü.
herşeyi başkaları yapınca bu doktor ne yapmış oluyor diyor..
bana mesela şey demişti eşim rahim filmi için 250 tl veriyorsun boşuna bilmem ne bi dümya laf etti
filmde sol tüpüm tıkalı çıkıncada en az benim kadar üzüldü.
düşünmeden konuşmasına tedavime bu kadar karışıp engellemesine erkek doktora ciddi bir durum olmadan göndermem demesine deli oluyorum..şu an o kadar doluyum ki ona kendimi zor tutuyorum.

çalışıyorum canım bu konuda ve hiç bir konuda eşime yük değilim ki zaten

amin inşallah asla isyan etmedim şu zamana kadar ama insanın sinirleri yıpranıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…