- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
bilmiyorum ki canımgeçmiş olsun allah şifanızı versin inşallah belki gerçektende maddiyatla alakası yoktur eşinizin tavrının sonuçta oda biran önce çocuğunun olmasını istiyordur üniversite hastanelerindeki doktorlar daha tecrübeli ama maalesef işlemler uzun sürüyor ben gebelik takibi için üniversite hastanesine gidiyorum ama özel kısmına sadece muayene ücreti veriyorum onun dışında ücret alınmıyor tahlil parası vermiyorum yada ek bir ücret ayrıca randevulu gidiyorum doktoruma belki bulunduğunuz şehirde böyle bir imkan varsa ona yönelebilirsiniz hem maddi açıdan sizi zorlamaz hemde işiniz uzamaz
tamam canımda randevu alması bile bir sorunkenSanırım hassas bir dönemde olduğunuz için işinize alınıyorsunuz. Bana sorarsanız bende araştırma hastanelerini tercih ediyorum. Bu eşinizin sizi düşünmediği anlamına gelmez ki. 2008 yılında bende endometriozis ameliyatı oldum birçok özel hastane ve özel muayenelere gitmeme rağmen teşhis koyulmazı 2 ayı buldu. Ameliyatımı araştırma hastanesinde olmayı ben tercih ettim. Biz de tam tersi eşimin tedirginliği vardı ama ben özel hastane ya da muayene hiçbiri tam teşhis koyamadılar hatta gittiğim özel hastanede tomografi çekildi ve genel cerrah beyefendi bana yüksek ihtimalle lenf kanseri olabileceğimi söyledi çünkü benim kistlerim karın bölgemdeydi oradan yanıldılar. Ama araştırma hastanesinde sadece ultrason, tahliller ve muayeneyle teşhis konuldu. Öyle çok uzun süreçte değil hem de artık araştırma hastaneleri de eskisi gibi değil süreç normal ilerliyor teşhis konulduktan 15 gün sonra ameliyat günü verdiler. Gayet başarılı bir ameliyat geçirdim. Bence bu kadar itici bakmayın araştırma hastanelerine.
canım evet oda bebek istiyor bunu çok iyi biliyorumdenizcim sen şuan çok duygusal bir haldesin bu şekilde düşünmen çok doğal ama toparla kendini eşinin istemediğini sanmıyorum gerçekten istemeyen biri olsa ne gerek var diye tedaviyi bile erteletebilir sana,maddiyat olarak zor olacağını düşünüyordur birde bazı insanlar gerçekten özel hastanedeki doktorları tecrübeli bulmayıp pek güvenmiyorlar,eşin bu açıdan düşünüyor olabilir.
keşke bende bebek düşüncesini kafamdan atmayı başarabilsem ama olmuyorTatlım bu kadar uzatcak sinirlencek bir konu değilki bu.Sende git üni hastanesine randevu al işlemlerin hakikaten uzun süreceğini eşinde görecektir.Bebek için acele etme çocuğu olan her arkadaşım erteledikçe ertele dio
tamam canımda randevu alması bile bir sorunken
muayene olmayı düşünemiyorum ben
bir defa saç dökülmesi için gittim resmen yüzüme bakmadan ilaç yazdı verdi asistan doktor.
canım eşimin derdini biliyorum ben o pahalı diye istemiyor benceŞöyle yapabilirsin araştırma hastanesinde çalışan iyi bir doktor bulup önce muayenehanesine gidebilirsin daha sonra işlerin çok hızlanacağını göreceksin. Maalesef ki muayenehanesine bir kere gidip 150-200 TL verince bayağı bir ilgileniyorlar.:)
canım evet oda bebek istiyor bunu çok iyi biliyorum
ama bana yaptığı bencillik gibi geliyor.
ben şu an bile ağlamamk için kendimi zor tutuyorum o yüzüme telefon kapatıyor.
ne hakla yapar bunu hakaret mi ettim,kötü mü konuştum ne dedim ki?
benim hayatım benim hastalığım bırakta ben karar vereyim doktoruma dedim sadece..
canım eşime kısmen hak veriyorum ama tavırlarına katlanamıyorumerkekler bazı şeyleri yaşamadan farkedemiyorlar maalesef bencede git üniversite hastanesine işler uzun sürüp sonuca varamazsanız zaten kendiliğinden diyecektir.ama bence önemli olan doktor seçimi iyi bir doktorsa gideceğin dr.bu üniversite olsun normal devlet hastanesi olsun hiç farketmez içinin rahat edebileceği bir dr.olsun
çalışıyorum canım bu konuda ve hiç bir konuda eşime yük değilim ki zatenDenizcim çalışıomusun?Eğer çalışıosan maaşın varsa tabiki istediğin doktora gidersin ama tek maaşla zor seni kırmamamk için söyleyemiyo olabilir eşin.Özel hastanede ameliyat olmak baya maliyetli çünkü
amin inşallah asla isyan etmedim şu zamana kadar ama insanın sinirleri yıpranıyor iştebence eşini anlamaya çalış. ben de özel hastanelerden çok çekmiş biri olarak asla güvenmiyorum.
özel hastaneler demek benim için ticaretane demek.
devlet hastanelerinde doktorlar çok daha fazla hastayla karşılaştıkları için daha tecrübeli oluyorlar.
eşin de seni düşündüğü için böyle söylüyor emin ol. şuan çok duygusalsın çok istiyorsun ve acele ediyorsun. ama emin ol eşin de çok istiyordur. erkekler fazla belli etmezler düşüncelerini. neden böyle düşündüklerini çok fazla ayrıntılayamazlar filan.
ama biyandan da bir an önce ortak bir karar alıp harekete geçin. herşeyin vakti zamanı var. Tevekkül et. Allah sana hayırlı bebek versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?